anam biz senin evlendigini cocuk haberini bze verecegjni ne zaman duyacagukkkheee aynen hey gidi heeey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam biz senin evlendigini cocuk haberini bze verecegjni ne zaman duyacagukkkheee aynen hey gidi heeey
saçlarımdaaaaan tut beniiiiiii
yerlerde sürükleeeeeeeeeeeeeeeee
gerisini şeyedemicim anladın![]()
anlaştık@MiuLego bende spor listesinde olmak istiyorum
ye bişeyleraçım başımı döndürme
![]()
Banusss yarın cumartesi bozmuyorsun bayramda beyaz giyeceksin anlamam bennnnnnbLunya tebrik ederim cnm istikrarını
5 ler çok yakıştı
Çok haklısın .....
Kulağıma fisilda
Ay Habibe sende mi pko Sun ya bendede var pko çok feci![]()
tamamdır not aldım
yav he heeeeee
yav ye tamam da iftarın hemen öncesi bidaha tartıl .. hatta bence sürekli tartıl ki düştüğü anda güncelleyeyim kilonu.. sonuçta mezun oluyorsun yahu her eksi gramın önemli bizim içinsonra ye tamam
sen fiti tutuyorsun söylemem
haftaya cuma söylerim
huni al kendine birkaç daha şuankiler senin deliliğine az geliyor
![]()
Sen Begüşte miydinBizim gruba gir nolur nolur
nolur
nolur
Nolur
Nolur
Nolur nolur nolur
Çok eksiğim var hepiniz bana gelin hepinizBegüş gelmeden kapayım sizi
Bonus Esra hep benimleydiler Miu sende gel işte
Wayta karşı yarışmak istemez misin
![]()
Bende açım kahvaltı kahve o kadarcik şimdi kabak sandal yaptım pişiyor akşam iki tane yoğurtla hupletecegim yarına yine eksi gelecekye bişeyler![]()
matematik61 haftada her gün düzenli spor yapacağım diyorsan kal tabi ki 1000 puanın altına düşmeni istemeyiz kendinde bunu görüyorsun sende bence
![]()
Canlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.tamamdır canımcım
Kaptım senialıyor musun beni
tamam yaşasın o zaman sendeyim
ay ilk kez begüşten önce davrandın veee sen kaptın birini hahaha gör de inan![]()
bulamıomsen bana ayarlayacaktın hani![]()
Jillian yap canım olur Ramazan ayında bir şekilde toparlayacağızCanlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.
banuş uBanusss yarın cumartesi bozmuyorsun bayramda beyaz giyeceksin anlamam bennnnnnb
Niye öyle diyorsun ya, ben de herkes kadar deliyim
![]()
nilişko bilirCanlar ben ramazan boyunca sadece jillian yapabilirim.o da haftalik 1000 puani geçmez. Siz bilirsiniz bana farketmez.
Kaptım seniBegüşten önce davrandım yaşasın yuppi
![]()
bulamıombulduklarımı yakıştıramıyorum
![]()
korktun muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Aşırı sevindirikim şuannilişko bilir
hıı tabi
kimseye yakıştırma beni aferin
![]()