- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
kız ben safım yaa hiç şifreli konuşmayı bilmemkianömmmm bunlar neler konuşmuş keşke hiç geçmiş yapmayaydim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben safım yaa hiç şifreli konuşmayı bilmemkianömmmm bunlar neler konuşmuş keşke hiç geçmiş yapmayaydim
Tamam canısı
Sağlam sporlar geliyo bugünde inşaAllah![]()
Geçmiş olsun BanuKahvaltı bile yetismedi
Sütlü kahve ile kardeş oldum seviyorum Allah'tan
Sen öperken mali de arka fondan sesi verir dublaj yaparsin
Ne dedim ayol
Oooooo pinar pazartesiye eksiyle girmiş cunaya şov var demek kiii
Şov bizim işimiz anamOooooo pinar pazartesiye eksiyle girmiş cunaya şov var demek kiii
Fantazya foreverAnladım la hoşuma gitti komiks
Fantazilerin anasını aglatiyon o ne beeee
Cnm int den ypsana başvurunuKpss başvuru için son günmüş bugün. Okula gidip başvuru yapılıyor değil mi başvuru formunu ordan veriyorlarmı
matematik61 e yapıyoruz pazartesi bildirimini ama siz oruç tutuyordunuz sanki
ŞşşşşşŞunu biz soylesek soparlardin haaa
Ekmeğin boyutu kepekli tost ekmeği :) (yarım ekmek değil)Kuzu sandviç boyutu ne? Ekmeği ne?
Etle yoğurt yeme, ne güzel salata yemissin.
Spor yok ama amelelik yaptın mi?
İsmi bile garip geliyor yaw yiyemem herhalde![]()
Normal beslenme imkanin varsa iftarda esini beklememe imkanin varsa normal duzene dön. Ama illa iftar saati yicem gece sahura kalkmam lazim dersen de ben oruc duzeni yiyip gunduz suyu artirip saglikli ara yapmayi tercih ederim.@MiuLego canim şu an orucum bozuldu aç falan değilim nasıl beslemeyin bugün ogün olarak yani arkadaşlar sizde beni aydinlatirsaniz sevinirim
Evdeysen normal kahvaltı yap şimdi. Çok geç değil saat. Akşam da 6-7 gibi akşam yemeğini yersin@MiuLego canim şu an orucum bozuldu aç falan değilim nasıl beslemeyin bugün ogün olarak yani arkadaşlar sizde beni aydinlatirsaniz sevinirim