şu bulgur pilavına bende çok zor dayanıyorum yaa...ama dirayetını bozamamış..bravo....
sen benı maydonoz yerken görsen çatlarsın gulmekten tabiri caizze demet halınde yıkanan maydonozlar demet halınde çiçek kısımlarından baslamak kaydı ıle ele alınarak yenılır...saplarını çok severım o yuzden en sona onları bırakırırm...buroda calışırken alışmışlardı arkadaşlar ama simdi ekiptekıler biraz garıpsediler....bildiğin inek gibi yiyorum ama çooookkk sevıyorum napıyım onlar koca koca dürümleri alıp yiyince iyi güzel hoş ben maydonozu demetle yiyincee

bana ne yaa ben böyleyım işte alışırlar onlarda zamanla bana
haftaya başlıyorum nevım atak zorlar belkı bıraz ama eşimle beraber yapıcaz yaa ondan destek alıcam artık...biraz depo yapmam lazım alışverişte bak aklıma gelmişken sorıyım ben yoğurdumu kendim mayalıyorum yanı katkı maddesı sıfır lıght yoğurt yerıne onu tüketmek ıstıyorum ama kuralları da sekteye uğratmamak lazım ne diyosun...şimdi tavuk göğsu yağsız kıymayumurta lıght beyaz beynır kepek zaten malum...başka dukancı kızlar başka almam gerekenler neler var...
sen iyce insanlıktan çıktın haaa....hatunn sen nasıl bişeysın ne yedinde böle oldun diycem ama yediğin bişey de yok ....esracım mantı yapıyo spora gidiyo sosyal hayatını yaşıyo 2 tane rabbım nazarlardan saklasın nur topu gibi çocuğu var onlarla kusursuz ılgılenıyo....arkadaşım idolümsünn...
olabilir muhakkak danış ihmal etme...
menu güzelll...kuzum ankaranın neresınden sormuşmuydum daha önce...
günaydınnn kuzmmm....
ayyy lojmanda oturmak lojman ortamı laf söz dedikodu....5 yıl yaşadımm...çok zor ınşallah yoktur dıycem ama...bizimkilerde olması ihtimalı yok gibi...millet birbirinin çöpünü karıstırıdı yaa...tayın var mı bu sene....
paşam bende merzifonluyum biliyosun dimi gel ben sana yapıyım keşkeği....