Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şimdi gelelim asıl mevzuya:18::18:tartıda 82 .500 çıktım sabah:18::18:bugünden itibaren pirinç lapasına başlamak bulunmaktayım :30::30:çokta severim kendilerini yanına eşlik olaraktan 5 birarada ve yeşil çay içicem hesap ettim bu bardaga 2 adet çay koyuyorum 2 bardak çıkıyor öle büyük bir bardak:30::30:rahmetli çocklarımda süt içerdim o bardakla:14::14:bebek mevzusuna gelince buu ayda ertelemek zorunda kaldık malesef eşimle tam konuşamadım neyse evide temizledimya allahım temiz düzenli bir eve uyanmak ne güzel:16::16::16:neyse benimki kalktı kahvaltıya çagırıyor kendisi kendisi götürsün mamaları ben pirinç lapasına talim edeyim :9::9::9:altaki hatunlar gelicek olanlar günaydın :3::3::3::3:akşama harap bir halde görüşmek üzere şimdilik esen kalın b arada hapsrp druyorm grip olmuşum :2::2:

şu bulgur pilavına bende çok zor dayanıyorum yaa...ama dirayetını bozamamış..bravo....

sen benı maydonoz yerken görsen çatlarsın gulmekten tabiri caizze demet halınde yıkanan maydonozlar demet halınde çiçek kısımlarından baslamak kaydı ıle ele alınarak yenılır...saplarını çok severım o yuzden en sona onları bırakırırm...buroda calışırken alışmışlardı arkadaşlar ama simdi ekiptekıler biraz garıpsediler....bildiğin inek gibi yiyorum ama çooookkk sevıyorum napıyım onlar koca koca dürümleri alıp yiyince iyi güzel hoş ben maydonozu demetle yiyincee:52:bana ne yaa ben böyleyım işte alışırlar onlarda zamanla bana:34:

haftaya başlıyorum nevım atak zorlar belkı bıraz ama eşimle beraber yapıcaz yaa ondan destek alıcam artık...biraz depo yapmam lazım alışverişte bak aklıma gelmişken sorıyım ben yoğurdumu kendim mayalıyorum yanı katkı maddesı sıfır lıght yoğurt yerıne onu tüketmek ıstıyorum ama kuralları da sekteye uğratmamak lazım ne diyosun...şimdi tavuk göğsu yağsız kıymayumurta lıght beyaz beynır kepek zaten malum...başka dukancı kızlar başka almam gerekenler neler var...

sen iyce insanlıktan çıktın haaa....hatunn sen nasıl bişeysın ne yedinde böle oldun diycem ama yediğin bişey de yok ....esracım mantı yapıyo spora gidiyo sosyal hayatını yaşıyo 2 tane rabbım nazarlardan saklasın nur topu gibi çocuğu var onlarla kusursuz ılgılenıyo....arkadaşım idolümsünn...

olabilir muhakkak danış ihmal etme...

menu güzelll...kuzum ankaranın neresınden sormuşmuydum daha önce...

günaydınnn kuzmmm....

ayyy lojmanda oturmak lojman ortamı laf söz dedikodu....5 yıl yaşadımm...çok zor ınşallah yoktur dıycem ama...bizimkilerde olması ihtimalı yok gibi...millet birbirinin çöpünü karıstırıdı yaa...tayın var mı bu sene....

paşam bende merzifonluyum biliyosun dimi gel ben sana yapıyım keşkeği....:56:

aaaa o nasıl bi maydonoz yemek bacım :1: :1: eğer acı olmazsa (bazen acı oluyo niyeyse ) yarım demet yerim..çok sağlıklı valla günde bir demet yesek ooooooooo süper yaaa
birde bi arkadaşın diyetisyeni (45 kilo verdi düşün :21: ) eğer yemeği fazla kaçırdıysan hemen üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla yiyceksin diyodu ;)
canım burdaki lojmanlarda herkes emnyttn değil,10 daire aprtmn biz ve bir polis daha var gerisi 30 senedir burda olan ev sahipleri.satmışlar seneler önce ;) ama bazı aprtmnlarda hepsi polis..bizede öyle bir yer çıkmıştı istemedi eşim değiştirdi ( sırf dedikodu yüzünden :1:)
komşularımdan çokk memnunum zaten yaşını başını almış insanlar benide kızları yerine koydular sağolsunlar çok seviyolar bende onları :)
geçen sene toplanmıştık kesin çıkıyo gidiyoruz diye göndermediler :1: çıkmayınca lojmana girdik işte :) bu senede çıkarsa biz dondurucaz buraya masraf yaptık hiç olmazsa iki sene oturalım diyoruz zaten amirde eşime seni göndermiycem demiş çıkardım şark listesinden demiş ama bakalım bu teşkilatta kimseye inanmıyo insan bilirsin :1:

:9::9::9:kız dogr dedin nevresimleri balkona asmıştım kapalı diye sabah güzel havayı görünce dışarı asıyın didim anacım elelrim dondu:30:hem bikerem ben erken kalktım dükkanı ben açıcaktımda malesef çamaşırın kahvaltının aziziligine ugradım :9::9:allah nasip ederse kahvaltıyı yapayım eşimle annesine gidicez eksik kalan işleri var eşimin onları yapıcak eee malum kaynım evleniyor:110::110:işşallah bu gelen eltim öteki gibi degildir:18::18:akşam kaçta gelirim allah bilir paşa gülün suç ney gene anam aglıcek kaynanamda beni kim bilir ne işler bekliyor:18::18::18:

canım benim ablam orada gelin bilirmisin bilmiyorum ama eski pancar dairesinin karşısında otryor adresi veriyorum :9::9::9:bense amasyanın köyünde oturuyorum kız yaza memelekete gelincenmi şöyle canlı kanlı görüşsek :9::9::9:
bu arada kızlar istanbuldakilerle buluşmak çok istiyorm bir görüşme yapsak olarmı:17::17::17:

aynen çok soğuk yaaa bende birazdan asıcam geceden sıcak suda bırakmıştım makinede beyazları :1:
inşlh iyi anlaşacağın bir eltin olur
kolay gele sana

günaydın kızlar menümü yazayım sonra unutuyorum ben

1 dilim peynir
1 adet domates
2 dilim tam buğday ekmeği
sütte vardı listemde ama evde süt bitmiş :)

gel yavrum bende 2 paket var :9::9:pirinç lapamı yedim :30::30:çayımı içiyorm birazdan eşimle çıkıcez kuaföre ugramam lazım güzelleşmem için :12::12:diger işleri ben hallettimde kaşlarımı aldırmam lazım :12::12:

bu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay :21:

Eklentiler

• $05032013112.webp
    $05032013112.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 42
aynen çok soğuk yaaa bende birazdan asıcam geceden sıcak suda bırakmıştım makinede beyazları :1:
inşlh iyi anlaşacağın bir eltin olur
kolay gele sana

canım aklında olsn sıcak s çamaşırların kirlerini pişirir benim amcamın karısı geceden soguk suya bastırıdı beyazlıları kar gibi çıkardı kadın bir çamaşır yıkasın aman allahım ne beyaz bende deyince kızım sıcak kirleri çıkarmıyor dene istersen dedi kolay gelsin sanada b paşayla köpük uçtkça ben hapşuruyorum yaw :2::2:bir hayvanlar için test yaptırmadık arkadaşımın kuşu vardı doktoru kuş yasak deyince annesine vermiş ben paşasız yapamam yaw işşallah kuşlarım sorn olmaz:14::14:sen şimdi benim sıkıntımı gör he :30::30:kaynımın evine gidip keşip yapıcem :9::9:bakalım neler almışlar zevkleri nasıl :27:geçen kaynanam demişki eşime gelin çok bilmiyor bazı şeyleri saf vs demiş eşyalarda eşimde demişki sen paşayı çagır o halleder demiş :9::9::9:zevkli benim karım demiş ay sonra kopmuşlar kaynanamla almıyım vs demiş benim bir huyum var kardeşim neyi beyensem en pahalısı:9::9::9:zengilik çekiyor beni kardeşim :9::9:neyse ben diger topigede ziyaret edeyim dönerim işşallah akşama çıkıyım topige yazınca kendinize iyi davranın :29::29:

canım aklında olsn sıcak s çamaşırların kirlerini pişirir benim amcamın karısı geceden soguk suya bastırıdı beyazlıları kar gibi çıkardı kadın bir çamaşır yıkasın aman allahım ne beyaz bende deyince kızım sıcak kirleri çıkarmıyor dene istersen dedi kolay gelsin sanada b paşayla köpük uçtkça ben hapşuruyorum yaw :2::2:bir hayvanlar için test yaptırmadık arkadaşımın kuşu vardı doktoru kuş yasak deyince annesine vermiş ben paşasız yapamam yaw işşallah kuşlarım sorn olmaz:14::14:sen şimdi benim sıkıntımı gör he :30::30:kaynımın evine gidip keşip yapıcem :9::9:bakalım neler almışlar zevkleri nasıl :27:geçen kaynanam demişki eşime gelin çok bilmiyor bazı şeyleri saf vs demiş eşyalarda eşimde demişki sen paşayı çagır o halleder demiş :9::9::9:zevkli benim karım demiş ay sonra kopmuşlar kaynanamla almıyım vs demiş benim bir huyum var kardeşim neyi beyensem en pahalısı:9::9::9:zengilik çekiyor beni kardeşim :9::9:neyse ben diger topigede ziyaret edeyim dönerim işşallah akşama çıkıyım topige yazınca kendinize iyi davranın :29::29:

ama pahali seylerde ben burdayim diyor arkadasim sanki ustunde gizli lamba var isilisil cagiriyor insani .ama herzaman almaya gucumuz yetmiyor tabi:DD

aaaa o nasıl bi maydonoz yemek bacım :1: :1: eğer acı olmazsa (bazen acı oluyo niyeyse ) yarım demet yerim..çok sağlıklı valla günde bir demet yesek ooooooooo süper yaaa
birde bi arkadaşın diyetisyeni (45 kilo verdi düşün :21: ) eğer yemeği fazla kaçırdıysan hemen üzerine yarım demet maydonozu saplarıyla yiyceksin diyodu ;)
canım burdaki lojmanlarda herkes emnyttn değil,10 daire aprtmn biz ve bir polis daha var gerisi 30 senedir burda olan ev sahipleri.satmışlar seneler önce ;) ama bazı aprtmnlarda hepsi polis..bizede öyle bir yer çıkmıştı istemedi eşim değiştirdi ( sırf dedikodu yüzünden :1:)
komşularımdan çokk memnunum zaten yaşını başını almış insanlar benide kızları yerine koydular sağolsunlar çok seviyolar bende onları :)
geçen sene toplanmıştık kesin çıkıyo gidiyoruz diye göndermediler :1: çıkmayınca lojmana girdik işte :) bu senede çıkarsa biz dondurucaz buraya masraf yaptık hiç olmazsa iki sene oturalım diyoruz zaten amirde eşime seni göndermiycem demiş çıkardım şark listesinden demiş ama bakalım bu teşkilatta kimseye inanmıyo insan bilirsin :1:

rabbim gonlune gore versin canim istedigin hersey olsun

bugunku kahvaltimi yazayim
800 ml ac karnina susonrasinda bir haslanmis taze yumurta
30 gr beyaz peynir
1 domates
yarim salatalik
5-6 yaprak marul

gel yavrum bende 2 paket var :9::9:pirinç lapamı yedim :30::30:çayımı içiyorm birazdan eşimle çıkıcez kuaföre ugramam lazım güzelleşmem için :12::12:diger işleri ben hallettimde kaşlarımı aldırmam lazım :12::12:

istanbulu sevmem ama orada oturmadığıma şimdik üzüldüm süt için :):16:

bu da bir saattir midemde olan kahvaltılıklar ve yeşil çay :21:

ayyy çok güzel görünüyorr:16:

kızlar yaaa dün çıtır leblebi almıştık bende ara öğünlerde yerim diye kii çokk seviyorum onu..kalorisine hiç bakmamıştım şok oldum :30: :30: :14:
kaç gram yedim bilmiyorum tabi bi de yerken baktım boğazıma dizildi :27:
soyalı leblebide deniyomuş buna 50 gramı 212 kaloriymiş üfff uyuz oldum..neden tadı güzel olan herşey çok kalorili ve kilo aldırıcı ki :14:

kızlar yaaa dün çıtır leblebi almıştık bende ara öğünlerde yerim diye kii çokk seviyorum onu..kalorisine hiç bakmamıştım şok oldum :30: :30: :14:
kaç gram yedim bilmiyorum tabi bi de yerken baktım boğazıma dizildi :27:
soyalı leblebide deniyomuş buna 50 gramı 212 kaloriymiş üfff uyuz oldum..neden tadı güzel olan herşey çok kalorili ve kilo aldırıcı ki :14:

son zamanlarda bolca kullandığım cümle canım benimde neden tadı güzel olan herşey çok kalorili ve kilo aldırıcı ki :14:

selam kızlar emine hanıma gittim geldim geçen salıdan beri 1300 kg vermişim 1100 yağdan 100 gr su 100 gr kas gitmiş,geldim yemeğimi yaptım birazdan koşu bandında yürüycem akşamda spora gidicem inşallah,öğlen yemek olarak kepekli tost ve çay içtim spordan sonra 205 kalorilik bir gofret hakkım var çok ama çok sevindim tabiki ben o 205 kalorilik hakkımı daha mantıklı karnımı doyuracak şekilde yicem ....

ben geldim :27:
öğle yemeğimi yedim kahvemi içtim ardından
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüdüm 3,5 km ve 250 kalori 15 dk da titreşim kemerini taktım..çamaşır toplıyım sonra akşam yemeği yapıcam..eşim ve abime tavuk sote prinç pilavı ve tarhana çorbası..banada kapuska...

son zamanlarda bolca kullandığım cümle canım benimde neden tadı güzel olan herşey çok kalorili ve kilo aldırıcı ki :14:
aynenn..birde ben kalorisi düşük diye ara öğün yapıyodum
mübarek ana öğün yerine geçiyomuşda haberim yokmuş :21:

selam kızlar emine hanıma gittim geldim geçen salıdan beri 1300 kg vermişim 1100 yağdan 100 gr su 100 gr kas gitmiş,geldim yemeğimi yaptım birazdan koşu bandında yürüycem akşamda spora gidicem inşallah,öğlen yemek olarak kepekli tost ve çay içtim spordan sonra 205 kalorilik bir gofret hakkım var çok ama çok sevindim tabiki ben o 205 kalorilik hakkımı daha mantıklı karnımı doyuracak şekilde yicem ....

maşallah sübhanallah bi yerine nazar boncuğu tak bacım
ne zaman mezun oluyon 2 haftaya gidersin aramızdan :(
şu emine hanıma bendemi gitsem hangi semtte ve muayene ücreti ne kadar ?

selam kızlar ara öğünümü yaptım light coffe mate li nescafe gofret hakkım vardı ben kepekli bisküviyle değiştirdim onu yedim 40 dakika sporumu yaptım oğlanı alıncada spora gidicem şu koşu bandı çok iyi oldu ya, spor salonuna çocuklar olunca zor oluyordu 2 aylık daha üyeliğim var o da bitsin daha fazla almam evimde yaparım....

aynenn..birde ben kalorisi düşük diye ara öğün yapıyodum
mübarek ana öğün yerine geçiyomuşda haberim yokmuş :21:

maşallah sübhanallah bi yerine nazar boncuğu tak bacım
ne zaman mezun oluyon 2 haftaya gidersin aramızdan :(
şu emine hanıma bendemi gitsem hangi semtte ve muayene ücreti ne kadar ?

çok sağol canım,ben istanbuldayım emine hanım doğan hastanesinde,ücreti 4 görüşme 300 yani haftalık 75 tl,ideal kilom 55.6 mış onun için biraz daha burdayım canım....

kaptancım senin işinde zor hergün güzel güzel yemekler yapıp yiyememek diyet yapmak kanma bacım sen o yaptığın mamalardan yiyeceğin zamanlarda gelecek inşallah...
valla sorma canım :18:
kızlar bu yaklaşık 2.5 aylık diyet sürecinde şu son zamanlarda sinir sistemim sekteye uğradı forever living b12 vitamini kullanmaya başladı ama şu an diyetimdeki yiyecekler beni doyurmaz oldu yani iştahımı açtı yarın emine hanıma soracağım sizce açar mı iştahımı...
canım ben omega 3 öneriyorum sana.bir de karnın tıka basa doluyken açlık hissin oluyorsa b vitamini eksikliğinden olurmuş ama b vitamini akviyesi aldığında da kilo alırmışsın.sor bakalım dokorun ne diyecek
:5::5:canım bende öle yapmayı düşünüyorm 3 gün pirinç laopası yapıyım dkana yardım et ama ne krep nede lor ye deme bana:9::9:
canım krep ben de sevmiyorum ana krep yapıp üstüne yağsız kıyma,soğan rendesi,domates rendesi karıştırıp koyuyorum,baharatlarla tabi ve sebzeler azıcık azıcık olacak şekilde.onu direkt fırına atıyorum.bildiğin lahmacun oluyor.yanında ayranla süper oluyor.bu veya başka şeylerle kullanıyorum kepek hakkımı mümkün olduğunca.mesela tavuk veya dana kıymadan köfte yapığımda yulaf kepeği koyuyorum içine,hiç tadı ve kokusu gelmiyor.dukana uygun limonlu kurabiye yapıyorum,onda da hiç yulaf kepeği kokusu gelmiyor.bir de tavuk suyu veya et suyu çorbada da hiç gelmiyor kepek tadı

Back
X