Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkeslere iyi günler,mutfağı temizledim türk kahvemi içtim splendalı saat 12 de pasif jimnastiğe gidicem sonra pazar var sonra bizimkilerin yemeği gelirim yine....

birazdan pasif jimnastiğe gidicem kız grip olmuş mızır mızır aşıya götürcektim ama bu halde olmaz biraz toparlasın aşımızı olcaz....

ben bu tempoyla iyi kilo veririrm malum eltimin 2 çocugu var eşim dün anne ne iş olursa paşaya söyle o yapsın sen çok yoruuldun dedi:53:birşeyde diyemedim çocugumuz yokki yırtalım :14::14:
ben bebeg vesile olmayı düşünüyorm ne zaman alah bilir sizlerden ayrı kalıcagıma üzülüyorm hamile kalınca yasak biliyorsnuz gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyor malesef:14::14:sizlerin ayrı ayrı yeri var bende biliyorsunuz:14:kararsızım ilk oglmn ölüm yıldönümü geliyor 6 mart 11 sene olcak kaybededi hüda berkimi:14::14:canım acıyor kızlar ya allah affetsin cennette oglm biliyorm ama diyorm dün eşime 4 sınıfa gidicekti 11 yaşındaydı şimdi bebeg vesile olalım diyorm korkyorm benle bir arkadaşım var aynı kaderi paylaşıyor benle onunda 2 erkek 1 kızı öldü şimdi kızına hamile gene aynı haftasında sancıları başlamış hastanede yatıyormuş :14::14:benimle aynı tedavide ilaç igne vs oluyor o bana umuddu dikiş gene atıldı dün aradım hastanedeyim dedi çok dua ettim allahım acısını gösterme diye:14:ne olucak bu garip paşanın hali kardeşlerim benden sonra evlendi ablamla 8 sene erkek kardeşimlede 10 sene var onların bebeleri var benim yok :14::14:erkek kardeşimin hanımı dogurdu okadar agladımki hastanede annem kızım neden aglıyorsun deyince diyemedim annecim neden benim yok :59::59:babamda göreydi dedim o bebegi bir çektim içime kokusunu ah benim olaydın ne olurdu dedim çok yorldm ben ya okadar kilo verdim 110 kiloyla başladım diyete sizlerin aranıza 95 başladım 78 kadar düştüm hesap ettim 42 kilo annelik bumuyd evlat özlemi bumuydu sorarım sizlere çok hasretim evladımın kokusuna eşim diyor vesile olalım bir yanım bebek istiyor bir yanım ya gene gene giderse diyorum hiç birşey canımı acıtmıyor tekmeleri dypta dogum edipte can çekişe çekişe ölmeleri helede eve gene eli boş gelmesi kızım öldü beni maffetti sütlerim boşa gitti gene strese girdim bebegimi olurda beni ne olr yanlız bırakmayın dualaınızı eksik etmeyin :5:gözlerimdeki yaşlar gene süzülüyor malesef gene duygsala bagladım ben :59::59:ah bebegim sana hamile kalırsam ya gene anacıgını bırakıp gidersen ne yapar:43::43:annecigin senin için çırpınıyor sende annecigini üzme olurmu :14::14:

yedikelrimi akşama yazayım kızlar gözümün yaşından klevyedeki harfleri göremiyorm :14:çok kötü oldm gene aglamaktan ben her mattın 6 sında her eylülülün 22 ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum ne yapayım ama yüregi gidiyim yüzümü yıkayım nefesim gene kesiliyor sonra görüşrüz olurm :14::14:bana dua edinde acılarım dinsin evlatlarım beni terketmesin :43::43:

Paşammm acın büyük ne desem bilmiyorum annem her zaman evlat ve kardeş acısı geçmez der ikisini yaşamış annem de aklına geldikçe ağlar o da :(

Kızlar benim çalıştığım şirket aslında yurtdışı kökenlidir o yüzden yarın Sidney e gitmem gerekiyor uçakla 1 gün sürüyor malesef net sorunum olmaz mesaj yazabilirim ama yine olursa ben birkaç gün 5 mesajtan muaf tutulabilir miyim?Bildirimi mutlaka yaparım zaten.

Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe +
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi +
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma
kaptancım ben saydım dünü...bi önceki sayfada....
birazdan pasif jimnastiğe gidicem kız grip olmuş mızır mızır aşıya götürcektim ama bu halde olmaz biraz toparlasın aşımızı olcaz....
esra nazar mı değdi o ziilli cirkin kızına bilemedim...çok gecmış olsun...
öğlen yemeğimi yarım simitle yaptım çok az da light peynir yedim ama doymadım ara öğüne kadar sabır...

sen diyetisyene vitamin hapı olayını açıkmanı falan sorcaktın naptın bi aksilik yok dimi....

şimdi gelelim yediklerimeeee....
sabah:yarım sımıt 2 zeytın yarım demet maydanoz 1kk kaşar
ara:yarım demet maydonoz:27:
öğle:tarhana corbası 1 kepçe 1 tane tulumba tatlısı salata ayran
ara:2 bardak kahve sekersiz
akşam yemeğimi yemek ıcın eve geldım kızım kayınvalıdemde kalcak nobetcıymısım gece yemeği yiyip çıkıcam o yüzden bi yandan yıyıp bı yandan yazıyorum
:56:akşam:2 kaşık bulgur pilavı yağsız tavuk göğsü 2 parca yeşil fasulye kavurması 4 kaşık lıght lımonata....
ben kaçar kızlar ankara geceleri beni beklerrr......:37:

Kızlarrrr yer olmasa da sorun olmaz yeter ki geleyim ölesine bildirim yapayımm benn sizlerle beraber olsamda yeter:16::16::16::16:

Biraz yaptıklarımdan bahsedeyim sizeee malum ayrıldığımdan beri görüşemedik:5:

İstanbula lüks sayılabilecek o hastanenin en kötü yeri olan cerrahi yoğun bakımında hemşire olarak başladığımdan beri kafamı kaşıyacak zamanım olmadı kızlar resmen tımarhaneye düşttüm sandım..Sorumlu hemşiremiz tam bir nazi subayı hastalar deseniz ayrı zaten durumları çok ağır olanlara bakıyorduk doktorlar ise kabusum oldu.. Tek şansım kaldığım lojmandaki 2 oda arkadaşım ve diğer odalardan tanıdıgımm canım arkadaşlarımdı... Saolsunlar yaptıkları güzel yemeklerle beni iyice şişirdilerrr :5: 5 ay çalıştım ama 10 yıl yaşlandım çok zor şartlarda çalıştım ama çok şey öğrendim..Sonunda dayanamayacakk noktaya geldimm annem de hasta oldu bel fıtıgı vardı boyun fıtıgı da oldu arkasından babama koah tanısı konduu derkennnnn işimle ailem arasında bir tercih gerekti hiç düşünmedim çok özlediğim ailemi seçtimmm....İşte sizden ayrı kaldığım süreçte bunları yaşadım.Şimdi izmire temelli döndüm buralarda iş bakacağım annem iyileşince tabi.. bir ay kadar daha evdeyim ..Dün alışeriş için çıktığım yerde yeni açılan bir özel hastane sağlık taraması yapıyordu tansiyonumu ölçtüler 17-10 şekerim 175 aç değildim ama çok tok da değildim yaniii hayatımın sokunu yaşaadımm allahım benn intihar ediyorum dedim hemde yiyerek :18::18::18:hemen eskiden spor yaptığım salona gittim üyeliğimi başlattaım bugünde diyete başladımmmm şimdi de takımımma başlıyorummmm een azından takma girmesem bile topiğe yazmak istiyorum saphıram:26::26::26: İşte benden havadisler böleee:3::3::3::3::3:

kız o tansiyon ne öle çok yüksek değilmi şekeri saymıyorum bile bu durumda ilaca bile başlatabilir gonca hnm seni

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...

Son düzenleme:
anşamm bende ilk dinlemeye başladığımda çok duygulandım..koltukda oturamadım eşim diyo dur heyecanlanma sakin ol :1:
nevimin ferhat hocanın sesiyle bugünki yürüyüşümü yaptım süperr oldu benim için keşke hergün programınız olsada hergün böyle aşkla spor yapsam :1:
şarkı armağanı içinde tekrar teşekkür ediyorum hayatım

bugünki menüm
sabah:1 yumurta,4 zeytin,1 kk peynir,domates,2 dilim ttb ekmek
ara:türk kahvesi
öğle:bir tabak kapuska.bir brdk ayran
ara:türk kahvesi
akşam(saat 5 de ):yarım simit,1 kk peynir,pazardan taze maydonoz domates salatalık birde yeşil zeytin (tuzsuz ve küçük küçüklerdi baya baya yedim )
çok erken yediğim için acıkıcam biliyorum bir elma ve 75 kalorilik küçük bi kraker yemeyi düşünüyorum

2 lt su,2 brdk yeşil çay

spor:dışarda 1 saat yürüdüm,eve gelip koşu bandındada 1 saat yürüdüm

Kızlarrrr yer olmasa da sorun olmaz yeter ki geleyim ölesine bildirim yapayımm benn sizlerle beraber olsamda yeter:16::16::16::16:

İstanbula lüks sayılabilecek o hastanenin en kötü yeri olan cerrahi yoğun bakımında hemşire olarak başladığımdan beri kafamı kaşıyacak zamanım olmadı kızlar resmen tımarhaneye düşttüm sandım..Sorumlu hemşiremiz tam bir nazi subayı hastalar deseniz ayrı zaten durumları çok ağır olanlara bakıyorduk doktorlar ise kabusum oldu.. Tek şansım kaldığım lojmandaki 2 oda arkadaşım ve diğer odalardan tanıdıgımm canım arkadaşlarımdı... Saolsunlar yaptıkları güzel yemeklerle beni iyice şişirdilerrr :5: 5 ay çalıştım ama 10 yıl yaşlandım çok zor şartlarda çalıştım ama çok şey öğrendim..Sonunda dayanamayacakk noktaya geldimm annem de hasta oldu bel fıtıgı vardı boyun fıtıgı da oldu arkasından babama koah tanısı konduu derkennnnn işimle ailem arasında bir tercih gerekti hiç düşünmedim çok özlediğim ailemi seçtimmm....İşte sizden ayrı kaldığım süreçte bunları yaşadım.Şimdi izmire temelli döndüm buralarda iş bakacağım annem iyileşince tabi.. bir ay kadar daha evdeyim ..Dün alışeriş için çıktığım yerde yeni açılan bir özel hastane sağlık taraması yapıyordu tansiyonumu ölçtüler 17-10 şekerim 175 aç değildim ama çok tok da değildim yaniii hayatımın sokunu yaşaadımm allahım benn intihar ediyorum dedim hemde yiyerek :18::18::18:hemen eskiden spor yaptığım salona gittim üyeliğimi başlattaım bugünde diyete başladımmmm şimdi de takımımma başlıyorummmm een azından takma girmesem bile topiğe yazmak istiyorum saphıram:26::26::26: İşte benden havadisler böleee:3::3::3::3::3:

çok geçmiş olsun canım..baban sigara içmiyodur inşlhh..ailecek geçmiş olsun rabbim şifa versin...sen açken bi ölçtür şekerini ona göre tedavi olursun belki doktor ilaç verir

Son düzenleme:
Nevcim naber şekerim nasıl gidiyor diyet saatlerimiz uymuyor görüşemiyoruz,akşam yusufu aldım sporumada gittim ohhh rahatım,beyzam soğuk algınlığı oldu sanırım yarında kızamık aşısı yapılacaktı,kızamık salgını çıkmış yine allah esirgesin....
Canım evettt,saatlerimiz denk gelmiyor badym :1: Bu hafta beni devirmişsindir diye tahmin ediyorum feci bir şişliğim var,bakalım yarın tartı ne diyecek,harika gidiyorsun canım,takip ediyorum :70: Bu arada sana şarkı armağan ettim yayında dinliyor muydun bilmiyorum ama :1:

Cubuk kraker cok kalorili canım yaa valla sastım kaldım onu geçtim akşam öğünlerimde de düzen oturtturamadım.Akşam 6 gibi eve geliyoruz hemen hızlıca yemek hazırlamam gerekiyor çünkü eşim 8 de tekrar gidiyor.Hızlıca pratik ne varsa hazırlıyorum ama bu beni mahvediyor
Canım evet,o durum seni çok zorluyordur haklı olarak :70:

Bennnnnn geldimmmmmm :(
Kayıp geldi kızlarrrrrrr:( tekrar memleketime dönüş yaptım şimdide takıma dönmek istiyorum tabi yer olursa :(:18:
Hoşgeldin Salişşşşşş,özledik :70:

05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....:72::7:
saphira:7
dudujan:8
paşam:19:nazar::nazar::nazar:
lepistesinyavrucuğu:11:nazar:
ganfed:6
anşaaa:15:nazar::nazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6
5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...:46::46::46:
Senin de güzel ellerine sağlık balım :70:

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...
Canımsınnnnn,kalp bağımız güçlü çünkü ne kadar birbirimizi görmesek de :70:

anşamm bende ilk dinlemeye başladığımda çok duygulandım..koltukda oturamadım eşim diyo dur heyecanlanma sakin ol :1:
nevimin ferhat hocanın sesiyle bugünki yürüyüşümü yaptım süperr oldu benim için keşke hergün programınız olsada hergün böyle aşkla spor yapsam :1:
şarkı armağanı içinde tekrar teşekkür ediyorum hayatım
Canımsınız siz yaaaaa :70:

Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr :70:

kızlar yaaa dün çıtır leblebi almıştık bende ara öğünlerde yerim diye kii çokk seviyorum onu..kalorisine hiç bakmamıştım şok oldum :30: :30: :14:
kaç gram yedim bilmiyorum tabi bi de yerken baktım boğazıma dizildi :27:
soyalı leblebide deniyomuş buna 50 gramı 212 kaloriymiş üfff uyuz oldum..neden tadı güzel olan herşey çok kalorili ve kilo aldırıcı ki :14:

tukur yere cabuk tukur yere:)) yime.evet ya aynen katiliyorum bu dediklerine lezzetli seyler hep zararli bize://// bende bugun karisik dolma yapmistim dayanamayip yedim valla hemde bol bol yedimoglen:(((((((((( keske yemeseydim ya:43::43::43::43::43:

selam kızlar emine hanıma gittim geldim geçen salıdan beri 1300 kg vermişim 1100 yağdan 100 gr su 100 gr kas gitmiş,geldim yemeğimi yaptım birazdan koşu bandında yürüycem akşamda spora gidicem inşallah,öğlen yemek olarak kepekli tost ve çay içtim spordan sonra 205 kalorilik bir gofret hakkım var çok ama çok sevindim tabiki ben o 205 kalorilik hakkımı daha mantıklı karnımı doyuracak şekilde yicem ....

harika gidiyorsun canim ya imrenmemek elde degil :46:
tebrikler

ben geldim :27:
öğle yemeğimi yedim kahvemi içtim ardından
50 dk koşu bandında hızlı tempo yürüdüm 3,5 km ve 250 kalori 15 dk da titreşim kemerini taktım..çamaşır toplıyım sonra akşam yemeği yapıcam..eşim ve abime tavuk sote prinç pilavı ve tarhana çorbası..banada kapuska...
masalah sporuda yapmis hatun ne guzel afiyet olsun canim git o yaglar kapuskalarla birlikte cabuk incelelim demi ama
aynenn..birde ben kalorisi düşük diye ara öğün yapıyodum
mübarek ana öğün yerine geçiyomuşda haberim yokmuş :21:

maşallah sübhanallah bi yerine nazar boncuğu tak bacım
ne zaman mezun oluyon 2 haftaya gidersin aramızdan :(
şu emine hanıma bendemi gitsem hangi semtte ve muayene ücreti ne kadar ?
ay o kadar varmiymis o kuccucuk seylerde aman ya bu ne biz iyisimi hic bisey yemeyelim ://
selam kızlar ara öğünümü yaptım light coffe mate li nescafe gofret hakkım vardı ben kepekli bisküviyle değiştirdim onu yedim 40 dakika sporumu yaptım oğlanı alıncada spora gidicem şu koşu bandı çok iyi oldu ya, spor salonuna çocuklar olunca zor oluyordu 2 aylık daha üyeliğim var o da bitsin daha fazla almam evimde yaparım....
inanki spor salonundaki gibi olmuyor evde yapmak salon olunca mecbur gidiyon evde olunca salliyor insan ya
çok sağol canım,ben istanbuldayım emine hanım doğan hastanesinde,ücreti 4 görüşme 300 yani haftalık 75 tl,ideal kilom 55.6 mış onun için biraz daha burdayım canım....
dogan hastanesi hangi semtte yasemtolarak yazabilirmisin bende bu yaz trye kesin donus yapiyorum kismetse ondan sordumbana yakinsa giderim ben:))bide roseberry tavsiye etti derim :40:
Selam kızlar
bugün kurstan sonra kızıma yemek hazırlama,kendime hazırlama faslı,bir de eşim rahatsız,üşütmüş,o da geldi,dr. a gitti filan,hemen buraya gelemiyorum dolayısıyla.sonra da benim feci ağrım oldu.2 tane forte ilacı yutuverdim,acı içinde koltuğa uzandım,kızımda canım acıyor diye geldi sarıldı kuzum bana,öylece uyuyup kalmışız.bir uyandık saat 5 i geçmiş.kalktım kızıma bir ikindi öğünü hazırladım.sonra akşam yemeğini hazırladım anca gelebildim bebeler :16::16:
gecmis olsun canim bu hava basinciundan oluyor galiba ani basagrilari falan aman dikkat edin kendinize bu gecis havalari cok fena carpiyor
2 gündür cozutum menü yazmıcam o bakımdan.bugün kursta da yedim,işkembe çorbası ve kadınbudu köfte yaptık :ssz: reglyken sapıtıyorum,baktım kendimi çok kastım saldım ben de.yarın ve perşembe günü saf protein yapıcam,sadece tavuk-ayran yiyip içicem,sonra cuma günü kadınlar gününde arkadaşlarla eğlenceye gidicez,oraya hazırlık olsun hem 2 gün:9:

yürüyüşüm de az bugün 20-25 dk kadar

bende sendenim bende bugun cok yoldan ciktim ya ne olacak bizim halimizi neden tutamiyoruz kendimizi:47::27:

Nevcim naber şekerim nasıl gidiyor diyet saatlerimiz uymuyor görüşemiyoruz,akşam yusufu aldım sporumada gittim ohhh rahatım,beyzam soğuk algınlığı oldu sanırım yarında kızamık aşısı yapılacaktı,kızamık salgını çıkmış yine allah esirgesin....
gecmis olosun canim salginlar da olmasa cok guzel olacak yabune benimde oglan ustmustu bir haftadir mizmiz.sukur bugun duzeldi gibi
memleketteydim bebem anam aglamış bir şekilde sayım yaptım takım gücü diye buna denir:9::9::9:sen ne alemlerdesin bakalım sabah anneme gidicem diye sayımı yARINA YAPICAKTIMDA OGLAN YORAR BENİ:9::9:OKADAR YORLDMKİ DÜGÜN TELAŞEMİZA VAR BEBEM KAYNIM EVLENİYOR:30::30:
aman pasacim dikkat et dugun falan derken kacamak yapmayasin ha
04.03.2013 sayımı
1-ipekyol 9 adet mesaj
2-saphira 11 adet mesj
3-roseberry 7 adet mesaj
4-dudujan 10 mesaj
5-paşa 2 mesaj yoruLdu ev temizledi dügün telaşesi var:17::17:
6-lepestesin yavrcugu 11 adet mesaj
7-anşa 8adet mesaj
8-maviyeşil1999 3 mesaj
9-ganfed 16 mesaj :65::65::65:
10-nev81 7 mesaj
sayım tatamlanmıştır şimdi yatagıma girip uymak istiyorm ev sıcacık ama halen üşüyorm yaw:5::5:
eline saglik gulum
menun güzelde canım benım 2 bardak form cay ilerleyen dönemde bağorsak tembellığı yapmasın...

eline sağlık paşam...sen hasta oluyosun galıba

söyleyenlerı eklıyorum canım ganfed gecen gun kaç dakıka toplamda diye sormuştum cevap alamadım duyyyy benı ganfedd....

hoşgeldın canım...yer var galıba ama kaptana sormak lazım....:7:
duydum seni canim duydum tami tamina 150 dk bugune kadar yaptigim spor
kızlar gunaydın herkese...
firesiz kaçamaksız devam ediyorum ama pazar gunku kaçamaklar benı yordu toparlamak zor oldu yaa bi kaçamak yapınca arkasını toplayamıyorum yatana kadar ardı ardına gelıyo ...mesela pasta yedin diyelim tamam bitti hemen telafi ediyim demiyorum ardaksından ne yesem diye avını bekleyen kaplan gibi saldırıyorum resmen....pazartesi itibari ile sıfır kaçamak gecen haftanın altındayım ama gene de bu kadar diikkate az gibi geliyo dün akşam spor salonundaydım 70 dakıka yuruyus 40 dakıka bisiklet 40 dakıka plates totalde 150 dakıka....
öğlene kadar bürodayım bu ne yaa sıkıldım ben...havada acayıp soğuk ankara güneşli havada donuyo sabah işe gelirken -8 dereceydı arabanın kapılarını acamadım...su almaya cıkmam lazım kızlar görüşürüzz....:16:
bu ne azim masallah sen bayagi bir asildin spora gulum basarilar

hg aramiza canim ben seni tanimiyorum gerci ama tanisiriz ikimizde bu takimdayiz demi ama

ben bu tempoyla iyi kilo veririrm malum eltimin 2 çocugu var eşim dün anne ne iş olursa paşaya söyle o yapsın sen çok yoruuldun dedi:53:birşeyde diyemedim çocugumuz yokki yırtalım :14::14:
ben bebeg vesile olmayı düşünüyorm ne zaman alah bilir sizlerden ayrı kalıcagıma üzülüyorm hamile kalınca yasak biliyorsnuz gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyor malesef:14::14:sizlerin ayrı ayrı yeri var bende biliyorsunuz:14:kararsızım ilk oglmn ölüm yıldönümü geliyor 6 mart 11 sene olcak kaybededi hüda berkimi:14::14:canım acıyor kızlar ya allah affetsin cennette oglm biliyorm ama diyorm dün eşime 4 sınıfa gidicekti 11 yaşındaydı şimdi bebeg vesile olalım diyorm korkyorm benle bir arkadaşım var aynı kaderi paylaşıyor benle onunda 2 erkek 1 kızı öldü şimdi kızına hamile gene aynı haftasında sancıları başlamış hastanede yatıyormuş :14::14:benimle aynı tedavide ilaç igne vs oluyor o bana umuddu dikiş gene atıldı dün aradım hastanedeyim dedi çok dua ettim allahım acısını gösterme diye:14:ne olucak bu garip paşanın hali kardeşlerim benden sonra evlendi ablamla 8 sene erkek kardeşimlede 10 sene var onların bebeleri var benim yok :14::14:erkek kardeşimin hanımı dogurdu okadar agladımki hastanede annem kızım neden aglıyorsun deyince diyemedim annecim neden benim yok :59::59:babamda göreydi dedim o bebegi bir çektim içime kokusunu ah benim olaydın ne olurdu dedim çok yorldm ben ya okadar kilo verdim 110 kiloyla başladım diyete sizlerin aranıza 95 başladım 78 kadar düştüm hesap ettim 42 kilo annelik bumuyd evlat özlemi bumuydu sorarım sizlere çok hasretim evladımın kokusuna eşim diyor vesile olalım bir yanım bebek istiyor bir yanım ya gene gene giderse diyorum hiç birşey canımı acıtmıyor tekmeleri dypta dogum edipte can çekişe çekişe ölmeleri helede eve gene eli boş gelmesi kızım öldü beni maffetti sütlerim boşa gitti gene strese girdim bebegimi olurda beni ne olr yanlız bırakmayın dualaınızı eksik etmeyin :5:gözlerimdeki yaşlar gene süzülüyor malesef gene duygsala bagladım ben :59::59:ah bebegim sana hamile kalırsam ya gene anacıgını bırakıp gidersen ne yapar:43::43:annecigin senin için çırpınıyor sende annecigini üzme olurmu :14::14:

:29::29::29:okadar yorldmki dün sorma çokta üşüdüm ev boş dogalgaz açılmamıştı kaynanam eve gidelim dedi ama eşim tek kalmasın o sogkta dedim anca namaz kılınca ısındım :16::16:ibadetlerimi sıkılaştırdım allah kabul etsin :16::16:

:43::43:bir görüşemedik canım vallahi her hastaneden geçtigimde dedi drdm kısmet degilmiş gülüm ya:14::14:

:2::2::2:oldum bile eşim piirnç lapasını yaptırmadı hafif kahvaltı ıhlamr içtim burnm çekip druyorm halen üsüyorm ısınamadım :30::30:

canım ilaç kllanıyorm portakalı yiyemiyorm anca, arası olcak zehirler dediler:53::53:gelde bak bana tavukl tel şehriye çorbası yap bana:56::56:

canım hakkında ne hayırlıysa rabbim onu yaşatsın sana hayırlı kapılar açsın işşallah şirinmi şirin birde eş:17::17:rabbim şifa versin anacıgına babacıgına bende memlekete gittim babamın yanına ugradım allahım ne yapmr yagıyord annecigimi yoladım dedim az tek kalayım hatim suyu vardı onu döktüm üstüne dedim babacıms en yagmr çok seversin soggu hiç sevmezdin üşüyormusunm orda:14::14:okadar özledimki varlıgını babamın gene bana kızım dese sarsa yaralarımı ne olurdu:14::14:babasızlık çok zormş onu anladım memlekete gelince söylemedim sizlere ama erkek kardeşim kız kardeşim ve sag olsn canıma ot tıkadılar beni aglattılar anamdan emdigim sütü burnumdan getirdiler buldukları yerde çöktüler üstüme:14::14:mal davası varya sizlere soryorm ben mallarımdan nasıl iptal ederim red davasımı açmam lazım hiç birşey istemiyorm kardeşlerimden ben :14::14::14:bıktım artık babam öldü herkezi yüzü belli old canım çok acıyor kızlar akıl verin nasıl olr bu iş biri akıl versin hiç bir mal varlıgımı istemiyorm :14::14:
ah ah bu miras davasi yokmu arkadas illet oluyom kardes kardese dusman oluyor bu nedir ya canim rabbim sanada sabir versin insalah en hayirli cozumu bulursunuz
05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....:72::7:
saphira:7
dudujan:8
paşam:19:nazar::nazar::nazar:
lepistesinyavrucuğu:11:nazar:
ganfed:6
anşaaa:15:nazar::nazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6

5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...:46::46::46:
masallah canim emegine saglik
yedikelrimi akşama yazayım kızlar gözümün yaşından klevyedeki harfleri göremiyorm :14:çok kötü oldm gene aglamaktan ben her mattın 6 sında her eylülülün 22 ve her mayısın 29 ölüp ölüp diriliyorum ne yapayım ama yüregi gidiyim yüzümü yıkayım nefesim gene kesiliyor sonra görüşrüz olurm :14::14:bana dua edinde acılarım dinsin evlatlarım beni terketmesin :43::43:

canim sen uzulme bende trye gekliyom telefonlasiriz gorusuruz hatta hatta burdaki kizlarin dedikodusunu yapariz caktirmadan sen yeterki hamile kal bebisini saglikla kucagina al gerisi kolay:1:

Back
X