Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7. TAKIM 299. ETAP***

Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
lepistesinyavrucugu(95,8 /
anşaaa (72 /
ipekyol (76.5 /
pasam3405 (80 / 294. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
saliss (101 / 266. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 33'e bölündü

7. Takım Ortalaması :%
:18::18::18::18:anacım aç kalayımda veryim diyorm bu kiloları ölüm orucunamı başlasam:27::27:
büyük bir gururla anlatırsın işte cnm şöyle gerine gerine ben verdim sende sevirsin falan :1::1::1::1::1: 7leri görmene az kalmış ah bende bir görsem o 7leri o bile yetecek bana:31::31:
canım hep soruyorlar nasıl verdin diyorm aç kalarak:9::9:anacım diyorlar biz yapamayız diyorm herkez yapamaz evlat özlemi çeken ler yapar inan kilo vermemin asıl sebebi evlat kokusu:5::5:allahım hastalık vermesin açlıgada razıyım yeterki yavrlarım beni bırakıp gitmesin:43:sanada gelince yemicem deyince yemicen bebem işte formül bu evdeyyim pazardan sonra işşallah pirinç lapamıda yapıcem dukanıda işşallah :27::27:ama lor peyniri krep yimem:63::63:
Çok güzel bacam ben hiç sevmiyorum yurtdışı işlerini ama hep bana kalıyor uyku düzenim yemek düzenim herşeyim rezil oluyor gerçi yurtdışı bana yarıyor en son gittiğimde 4 kilo vermiştim.

canım bende glikofor kullanıyorum içip uyuyorum yoksa ben bulantıdan duramıyorum malesef :(
canım ben diyorformin kullanıyorum bebek için hem doktor kiloda verdiriyor dedi:32::32:faydasını gördümü bilmiyorm kendimi bildim bileli açım :9::9:ben o ilacı bebek düşünenlere veriliyor diye biliyorm birde kilo verenlere:55::55:bendede bulantı yapmıştı insan alışıyor canım içtigi zaman:24::24:bana hediye yolla oraya gidersen dolap süsü olsn lütfen adresi veriyorm :9::9:
Kızlar dün dr. Ayça Kaya tv de tarifler verdi.ben de 2 tanesini yakalama fırsatı buldum.yazayım size belki uygulamak istersiniz

*kahvaltı veya ara öğün olarak yenebilecek bağırsak çalışıran ve tok tutan lezzetli bir karışım:

2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1 tane probiyotik yoğurt (hani şu aktivialardan veya ev yoğurdu,1 kase kadar)
1 t.k. öğütülmüş keten tohumu
3-4 ad. mürdüm eriği kurusu
hepsi karıştırılır.15-20 gün kadar kahvaltı öncesinde veya kahvaltı olarak veya ara öğün olarak yenebilir.miktar olarak baya oluyor o yüzden kahvaltı öncesi yerine direkt kahvaltı olarak yemek daha mantıklı.Üstüne 2 bardak su içilecek

*bir de çorba tarifi var:

Dilimlenmiş piliç göğüs tencereye dizilir.Üstüne sırayla 1.5-2 ad. soğan,2-3 diş sarımsak,doğranmış bal kabağı,kırmızı biber döşenir.2 yemek kaşığı z.yağ ve ½ çay bardağı su eklenir.Biraz pişince 1 bağ kadar ıspanak eklenir.Hepsi pişince blendırdan geçirilir.Tavuk suyu eklenerek çorba kıvamına getirilir.Hem çok sağlıklı,hem çok lezzetli,hem tok tutan hem de bağırsak çalıştıran bir çorbaymış arkadaşlar
yulaf kepegimi deme öle mukaddes deme öle:9::9::9:allahım aklıma geldikçe:30::30:tavuk olanını yapabilirim mesela ben dukana başladımya başkanım kahvaltıda neler yiyebilirim krepsiz lor peynirsiz ama:49::49:
şu kurabiyenın tarifini istriyorum cam yaa...

ayyy gene temızlık yapıyooo bu hatuunnnn.....

bugun kesınlıkle kaslarını dinlendir yoksa daha fena olursunn...

liste çıkmışş geneee 72 ikene 71,4 im yüzdeyi hesaplıyım akşama eklıycem listeye....
ben temizlik yapayım diye anacım dogrmş beni yemekleri yaptım tatlı yapmadım makarnada fırında beşemel sosou yaptım evi topladıms ag olsun eşim evi çektirdi bende sil toz al wc yıka namaz kıl yemek yedik ilkindiyi bekliyorm kılmak için :6::6:
glikofor ve glukofen ikisinin içeriğide aynı zaten ;)
hapı yutunca iki bardak suyla yut muhakkak ve üzerine bir galete ye mide bulantın azalır..tecrübeyle sabittir :1:
:44::44:ben o ilaçı sütle hiç içmedim ama faydasınıda görmedim :53::53:
kızlarr bende tartıldımmmmmmmmmmm
dedim işim felan çıkar belli olmaz işimi garantiye alıyım :62: :62:

bu arada saphişim benim smileyler hala çıkmadı 100 mesajda oldu ?

:52::52::52::52:kilon kaç kız adamı çatlatırsın he:57::57:

Son düzenleme:
şimdi gelelim fasülyenin faydalarına:1::1:
2 kaşık tarhana çorbası içtim 4 çatal eşşek baklası yedim semiz otnu öldürdüm buharda onun salatasını yaptım yogurtl fırında makarnanında tadına baktım allah var gzüel yapmışım :9::9:yemiyeydim eyiydi arada mz yedim akşamada birşey yemeyi düşünmüyorm bir soda içerim temem bu iş bagırsaklarım isyanlarda galiba ishal olucem :30:şimdi ezanı bekliyorm oknsn ezan namaza durcam sonra alıcam elime dantelimi dür babam dürt :6::6:kafam dagılıyor hem eşimde evde bgün belkim gider belkim kalır giremezsem merak etmeyin :21::21::21:

canım ben diyorformin kullanıyorum bebek için hem doktor kiloda verdiriyor dedi:32::32:faydasını gördümü bilmiyorm kendimi bildim bileli açım :9::9:ben o ilacı bebek düşünenlere veriliyor diye biliyorm birde kilo verenlere:55::55:bendede bulantı yapmıştı insan alışıyor canım içtigi zaman:24::24:bana hediye yolla oraya gidersen dolap süsü olsn lütfen adresi veriyorm :9::9:

Canım söz sana alacam magnet biletim alındı pazartesi akşam 7 de biniyorum dönüşüm belli değil malesef :( annemi ve cenki göremeyecem baya fena oldum aslında en son gittiğimde 1 ay 3 gün kalmıştım :14:
şimdi gelelim fasülyenin faydalarına:1::1:
2 kaşık tarhana çorbası içtim 4 çatal eşşek baklası yedim semiz otnu öldürdüm buharda onun salatasını yaptım yogurtl fırında makarnanında tadına baktım allah var gzüel yapmışım :9::9:yemiyeydim eyiydi arada mz yedim akşamada birşey yemeyi düşünmüyorm bir soda içerim temem bu iş bagırsaklarım isyanlarda galiba ishal olucem :30:şimdi ezanı bekliyorm oknsn ezan namaza durcam sonra alıcam elime dantelimi dür babam dürt :6::6:kafam dagılıyor hem eşimde evde bgün belkim gider belkim kalır giremezsem merak etmeyin :21::21::21:

annemde alıo eline havlu falan böcekleri renkli birşey yapıyor garip garip anlamıom ben ama o da diyor kafam dağılıyor diye :)

hemen yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah:1 kase special k
ara:yok
öğle:1,5 dilim peynir,10 tane küççük yeşil zeytin :1: ,1 yumurta,2 dilim ttb ekmeği,domates salatalık maydonoz
ara:yarım ölçek cappicuno (30 kalori )
akşam:bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği,2 dilim çavdar ekmeği,salata
ara:4 kaşık yoğurt,1 elma

canim ya kizlari kiskandim galiba internet uzerinden bende dinlemek istiyorum hem adresini hemde program saatini soylermisin bana
Canım facede benim sayfada link var,çarşamba günleri o linki tıklayarak saat 16'da direk dinleyebiliyorsun canım.

ara:1 bardak zero+1 dukan kurabiye
ara:1 bardak ayran
akşam:tavuk+ayran
1 kase dukan puding

çok feci tatlı krizindeyim kızlar,nerdeyse bol soslu brovni filan yapıp yicektim,zor tutuyorum kendimi ağlıcaktım artık,hemen bi dukan puding yaptım kendime,valla soğumasını beklemeden ılık ılık yedim.bolca tarçın da koymuştum içine,şu an bir nebze daha iyiyim :ssz:
Ah o krizler,çok güzel kurtarmışsın canım benim maşallah :nazar:

gene nutulmuşm küçük birşey olsam neyse:17::17::17:sen beni beyenmiyonmu oysaki ne kadarda şirinim allah var söyle şirin degilmiyim :86::86::86:
Paşam arkadaşlar canlı yayınımda yanımda oldular sağolsunlar,ben de şarkı armağan ettim,unutmak yok yani :1:

***7. TAKIM 299. ETAP***

Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
anşaaa (72 /
ipekyol (76.5 /

Ayyyy,heyecanlandım,yarın sabah yapıcam bildirimimi :124:

Nevcim çayın tarifi alsam senden akşama yapsam olur mu ?:16:
Elbette canım.Benim şu an ocakta kaynıyor.2 litre suyun içine 3 büyük yeşil elmayı 4'e bölüp atıyoruz.İçine 5 top karabiber,3 kabuk tarçın,10 kuru karanfil ve 1 tam limonun suyunu sıkıyoruz.Düdüklüde 10 dk kaynıyor ve söndürüp süzüp ister soğuk ister sıcak içiyoruz.Benimki şu an dinleniyor :70:

Smileye bakılırsa sıkı kilo vermişsin Ganfeddddd :124:

***7. TAKIM 299. ETAP***

Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
anşaaa (72 /71,4/0,6/%0,89)
ipekyol (76.5 /

haydee döklünn bakalımm yavaştann:32:

Canım facede benim sayfada link var,çarşamba günleri o linki tıklayarak saat 16'da direk dinleyebiliyorsun canım.

Paşam arkadaşlar canlı yayınımda yanımda oldular sağolsunlar,ben de şarkı armağan ettim,unutmak yok yani :1:

Elbette canım.Benim şu an ocakta kaynıyor.2 litre suyun içine 3 büyük yeşil elmayı 4'e bölüp atıyoruz.İçine 5 top karabiber,3 kabuk tarçın,10 kuru karanfil ve 1 tam limonun suyunu sıkıyoruz.Düdüklüde 10 dk kaynıyor ve söndürüp süzüp ister soğuk ister sıcak içiyoruz.Benimki şu an dinleniyor :70:

Smileye bakılırsa sıkı kilo vermişsin Ganfeddddd :124:

tamam canim bu carsamba dinliyecem diyecektimde olmaz ki be
ben o saatte oglani spora goturuyom evde olamam ki:(((((((((((((((((cok uzuldum ya:((((

iyi aksamlar kizlar herkese herkese moral olsun diye herkese mutlu bir kilo bildirimi olmasini diliyorum yarin sabaha .verenleri simdiden tebrik ediyorum veremeyenleride haftaya versinler diye tesvik ediyorum:))

06.03.13 mesaj sayim listesi
ansaa---------8
ganfed-------10
nev----------7
dudujan-----5
sphaoholic---0
maviyesil ----0
saphira----8
roseberry---3
lepistesinyavrucugu---4
ipekyol-------8
pasa--------------13
gerbara--------3
salis-----------5liste boyle arkadaslar

sporumu abarttimmi bugun yediklerimden sonra ne
toparlarim belki diye burda yuruyus parkuru var golun cevresinde 3 tur yaptim golun cevresi 3 km
yani 9 km yurudum tempolu sekildetoplamda 180 dk oldu

şu kurabiyenın tarifini istriyorum cam yaa...

liste çıkmışş geneee 72 ikene 71,4 im yüzdeyi hesaplıyım akşama eklıycem listeye....
valla krep yerine kurabiye yiyorum çok çok daha iyi oluyor.hemen yazayım canım.
limonlu dukan kurabiyesi:
1 yumurta
2 yemek kaşığı toz tatlandırıcı (takita form60 kullanıyorum)
1 yemek kaşığı yağsız yoğurt
6 yemek kaşığı yulaf kepeği
limon kabuğu rendesi
2 çay kaşığı kabartma tozu
3-4 damla vanilya aroması (dr. outker)
3-4 damla limon aroması (ben 2. yapışımda bunu koymadım çünkü limon kabuğu çok aroma veriyor zaten.belki vanilya bile koymasak olur)
hepsini bir kapta kaşıkla karıştırıyorsun canım.kaşıkla mücver gibi,yağlı kağıda koyuyorsun.çok aralıklı koy,çok yayılıyorlar.ilk yapışımda 12 ad. kurabiye çıkardım,2. yapışımda daha katı oldu hamuru,3 y.k. yağsız süt ekledim ve 9 ad. kurabiye çıktı.lezzeti çok güzel :56:

bu arada saphişim benim smileyler hala çıkmadı 100 mesajda oldu ?
vaaayy demek güzel verdin :62:
canım vala bilmiyorum ki hiç
yulaf kepegimi deme öle mukaddes deme öle:9::9::9:allahım aklıma geldikçe:30::30:tavuk olanını yapabilirim mesela ben dukana başladımya başkanım kahvaltıda neler yiyebilirim krepsiz lor peynirsiz ama:49::49:
o tarifteki yulaf kepeği değil ki paşacım,yulaf ezmesi :34: benim kahvaltılarımı menülerimi takip edebilirsin,ona göre aynı şeyleri yiyebilirsin veya kendine göre değişiklik yaparsın :34:

sorma tatlım sorma :39:
ay ben de yarın sabahı bekliyorum :46:
***7. TAKIM 299. ETAP***

Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
ipekyol (76.5 /

haydee döklünn bakalımm yavaştann:32:
canım tebrik ederim :16::nazar:
06.03.13 mesaj sayim listesi
ansaa---------8
ganfed-------10
nev----------7
dudujan-----5
sphaoholic---0
maviyesil ----0
saphira----8
roseberry---3
lepistesinyavrucugu---4
ipekyol-------8
pasa--------------13
gerbara--------3
salis-----------5liste boyle arkadaslar
eline sağlık canım :16:
paşam tebrikler :65:
shopaholic,maviyeşil,gerbera izinli
roseberry ve lepistes kızlar 5 mesajın altında kalmışsınız,izinli miydiniz??
kizlar ya kendimi cok saldim iki gundur bana moral bverecek biseyler onerin .diyetim hak getire:47::47::47:
bir şok yap toparlanırsın,pirinç mesela :34:
sporumu abarttimmi bugun yediklerimden sonra ne
toparlarim belki diye burda yuruyus parkuru var golun cevresinde 3 tur yaptim golun cevresi 3 km
yani 9 km yurudum tempolu sekildetoplamda 180 dk oldu
ovvv :nazar::nazar::nazar::46::46:

Kızlarrrr yer olmasa da sorun olmaz yeter ki geleyim ölesine bildirim yapayımm benn sizlerle beraber olsamda yeter:16::16::16::16:

Biraz yaptıklarımdan bahsedeyim sizeee malum ayrıldığımdan beri görüşemedik:5:

İstanbula lüks sayılabilecek o hastanenin en kötü yeri olan cerrahi yoğun bakımında hemşire olarak başladığımdan beri kafamı kaşıyacak zamanım olmadı kızlar resmen tımarhaneye düşttüm sandım..Sorumlu hemşiremiz tam bir nazi subayı hastalar deseniz ayrı zaten durumları çok ağır olanlara bakıyorduk doktorlar ise kabusum oldu.. Tek şansım kaldığım lojmandaki 2 oda arkadaşım ve diğer odalardan tanıdıgımm canım arkadaşlarımdı... Saolsunlar yaptıkları güzel yemeklerle beni iyice şişirdilerrr :5: 5 ay çalıştım ama 10 yıl yaşlandım çok zor şartlarda çalıştım ama çok şey öğrendim..Sonunda dayanamayacakk noktaya geldimm annem de hasta oldu bel fıtıgı vardı boyun fıtıgı da oldu arkasından babama koah tanısı konduu derkennnnn işimle ailem arasında bir tercih gerekti hiç düşünmedim çok özlediğim ailemi seçtimmm....İşte sizden ayrı kaldığım süreçte bunları yaşadım.Şimdi izmire temelli döndüm buralarda iş bakacağım annem iyileşince tabi.. bir ay kadar daha evdeyim ..Dün alışeriş için çıktığım yerde yeni açılan bir özel hastane sağlık taraması yapıyordu tansiyonumu ölçtüler 17-10 şekerim 175 aç değildim ama çok tok da değildim yaniii hayatımın sokunu yaşaadımm allahım benn intihar ediyorum dedim hemde yiyerek :18::18::18:hemen eskiden spor yaptığım salona gittim üyeliğimi başlattaım bugünde diyete başladımmmm şimdi de takımımma başlıyorummmm een azından takma girmesem bile topiğe yazmak istiyorum saphıram:26::26::26: İşte benden havadisler böleee:3::3::3::3::3:
Hoşgeldin canım çok sevindim dönüşüne.Rabbim şifa versin hem sana hem de ailene
05/03/2013 MESAJ SAYIMIDIR.....:72::7:
saphira:7
dudujan:8
paşam:19:nazar::nazar::nazar:
lepistesinyavrucuğu:11:nazar:
ganfed:6
anşaaa:15:nazar::nazar:
roseberry:6
nev:6
ipekyol:6

5 mesaj altı yok muhabbetınıze sağlık kızlar...:46::46::46:
maşallah eline sağlık
Günaydın herkese :16:

kahvaltım:
500 ml su
1 yumurtadan yağsız omlet
1 tepeleme y.k lor
2 ad. dukan kurabiye
3 fincan şekersiz çay
afiyet olsun dukanın kurabiyeside mi varmış yaa
Mesaj sayım tarihleri:

1)nev81...25.2.13 pazartesi +
2)dudujan...26.2.13 salı +
3)maviyesil1999...27.2.13 çarşamba +
4)saphira...28.2.13 perşembe +
5)roseberry...1.3.13 cuma
6)pasam3405...4.3.13 pazartesi +
7)anşaaa...5.3.13 salı
8)Ganfed...6.3.13 çarşamba
9)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
10)roseberry...8.3.13 cuma
bu listede ben yokum galiba
herkeslere iyi günler,mutfağı temizledim türk kahvemi içtim splendalı saat 12 de pasif jimnastiğe gidicem sonra pazar var sonra bizimkilerin yemeği gelirim yine....
oww günlük şu sporu tam oturtamadım yaw
Kızlar benim çalıştığım şirket aslında yurtdışı kökenlidir o yüzden yarın Sidney e gitmem gerekiyor uçakla 1 gün sürüyor malesef net sorunum olmaz mesaj yazabilirim ama yine olursa ben birkaç gün 5 mesajtan muaf tutulabilir miyim?Bildirimi mutlaka yaparım zaten.

ammmanın sidney çok uzak ya kaç saat sürer ya

afiyet olsun dukanın kurabiyeside mi varmış yaa

bu listede ben yokum galiba

sağol canım evet dukan kurabiyesi keki pastası vs.. bir sürü tarif var :34:
aa hakkaten niye sen yoksun :44: o kadar çok değiştirdim ki canım,hemen her gün değişiyor bu lise,girenler çıkanlar izne ayrılanlar derken sen kaynamışsın.tekrar düzenleyecekim zaten

Mesaj sayım tarihleri:

roseberry...8.3.13 cuma

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13

nevimm ankarada internet üzerinden emniyetçek dinliyoruzzz....süpersin canım benım yaaa....niyedir bilmem pek duygulandım yaahuu...
yaa dinlemek bana nasip olmadı bir türlü
Canlarım deli yorgunum,okuldan sonra radyo,radyodan sonra eve geç geliş yemek bulaşık sersem gibiyim,sizi kocaman öpüyor ve iyi geceler diliyorum kuzularrrrr :70:
Acaba netten programdan sonra dinleme imkanı olmaz mı
ara:1 bardak zero+1 dukan kurabiye
ara:1 bardak ayran
akşam:tavuk+ayran
1 kase dukan puding

çok feci tatlı krizindeyim kızlar,nerdeyse bol soslu brovni filan yapıp yicektim,zor tutuyorum kendimi ağlıcaktım artık,hemen bi dukan puding yaptım kendime,valla soğumasını beklemeden ılık ılık yedim.bolca tarçın da koymuştum içine,şu an bir nebze daha iyiyim :ssz:
Bende çok fena tatlı krizi geçiriyorum durduramıyorum dışardayken kaçıyor ne yazık ki evde olsam süt tarçın içeçem ama...
:42::42:kaptanım sana layık olmaya çalışıyorm :9::9:haftaya bomba gibi olcam işşallah evde dramayınca hak ver sapıtıyor diyet kaynımın dügününe kadar 75 olsam:53::53:
Düğün ne zaman.Bende 3 aylık 65 hedefi koydum inş bu defa olur
glikofor ve glukofen ikisinin içeriğide aynı zaten ;)
hapı yutunca iki bardak suyla yut muhakkak ve üzerine bir galete ye mide bulantın azalır..tecrübeyle sabittir :1:
Bu ne için bir tavsiye
iyi aksamlar kizlar herkese herkese moral olsun diye herkese mutlu bir kilo bildirimi olmasini diliyorum yarin sabaha .verenleri simdiden tebrik ediyorum veremeyenleride haftaya versinler diye tesvik ediyorum:))
Saol canım bende seni dileklerin için tebrik ediyorum
sağol canım evet dukan kurabiyesi keki pastası vs.. bir sürü tarif var :34:
aa hakkaten niye sen yoksun :44: o kadar çok değiştirdim ki canım,hemen her gün değişiyor bu lise,girenler çıkanlar izne ayrılanlar derken sen kaynamışsın.tekrar düzenleyecekim zaten
Tr de olsaydım aslında dukan benim için bu saatten sonra iyi bir seçim olabilirdi ama burda ne yazık ki
Mesaj sayım tarihleri:

roseberry...8.3.13 cuma

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13

ok pzt iyi bir gün seçimi olmuş

***7. TAKIM 299. ETAP***

Ganfed (56 /
roseberry (61 /
dudujan (105.1
SAPHIRA (87.5 /
nev81 (92.7 /
maviyesil1999 (70,5/
ipekyol (76.5 /76/0.5/%0.65)

öğlen ve akşam tavuk ve yoğur yedim
nescafe içtim,soda içtim.sporum yok ama temizlik yaptım bugün ve 3.5 lt su içtim

Back
X