Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi aksamlar kizlar
benim düzensiz bigündü.arkadasim tasiniyo ona yardima gittim ne bulduysak onu yedik

sabah:2börek
bol yesilli yumurta salatasi
1kk peynir

10-cubuk kraker
1 tabak misir gevregi
2dilim pizza kücüktü
1fincan kahve
ögle aralar aksam birbirine karisti

midem dehset yaniyo pizza bana yaramadi...

aslıcım kızıma cicilerini giydirip resim çektim ama henüz pcye aktaramadım aktarınca buraya koyarım
görmelisin ne kadar zevkli hatun olduğunu:)))))))))))
kızım bayıldı çook güselll diyor bana anne ciciiii:))))))))))))

ay kurban olurum ya çok sevindim. Şeniz çok isterim görmek. canlarım ya

:1hug: a.s.

bugün
sabah
1 kk peynir
2 dl light ekmek
biber,salatalık

ara
1 elma

öğlen
4 parça kızarmış tavuk

ara
1 minik bardak dondurma mc donalds

akşam
1 bonibonlu dondurma

ara
meyve

yine saçma sapan bir menü.
diyetisyen beni azad edince ayulaştım ama dondurma yemeden duramıyorum kaç gündür

slm kızlar ....
beni merak etmişsinizdir sanırım netim yoktu 3 gündür daha doğrusu oynadığım bi oyun yüzünden bilgisayarım çökme tehlikesi geçirdi:)))eşim de laptopu işyerinde bıraktı o nedenle gelemedim kusura bakmayın...
kaçamaklarım oldu kızlar geçende de balık yedim tereyağlı falan ama sanırım uzun zamandır yağlı şeyler yemediğim için midem kaldırmadı bu ara pazara çıkmaya takatim yok nedense ya da hep ihmal ediyorum evde pek yemek pişmiyo hal böyle olunca da uzun süre aç kalıyorum bi de hastaneye falan da gittim tekrar telaşelerim vardı yani sizin anlayacağınız...
neyse döndüm tekrar aranıza....:1hug: hepinizi de çoook özledimhihoyyyt
dün sabah tartıda 70.7 çıktım kızlar ama bu sabah tekrar eski kilomda görünüyorum..benim genelde böyle oluyo alt rakamı görüyorum ama ertesi günler eski halimle çıkıyorum sonra 1 2 güne pat diye alt rakama dönüyorum ve o kiloda kalıyorum...biraz uzunca bi süreç oluyo ama olsun...önemli değil...yeter ki gitsin kilolar...
sanırım buraya gelemediğim için biraz motivasyon kaybı yaşadım yediklerime dikkat edemedim nedense bi de diyetisyenime bugün gidiyorum 2 3 gün geçe kaldım onun da etkisi var...mesela yürüyüşlerimi hiç aksatmam diyodum ama yapamıyorum nedense bu aralar dün yaptım inşallah bugün de yaparım ama ihmal ediyorum...ellerim de kütük gibi kızlar şişliğim de var ama ne şişliği olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok ne yazık ki çünkü adetim yakın değil...
hadi bakalım şimdi geçmişi okuyayım bakalım ben yokken neler kaynatmışsınız:)))

kaptanım kararın hayırlı olsun bizi bırakmayacağını biliyorum ama oluyo böyle durumlar biraz dinlen kendine gel hayırlısı takma da kafana bişey değmez inan ki:)))
biz takımcak seni çok seviyoruza.s.:1hug:

kendimi toparlamam lazım herşeye saldırır oldum anlamıyorum yani 3 dilim ekmekle ketçap mayonez yedim c.tesi gece annemler gelcez pazar ayracılara gitcez gezmeye oradan denize özledim valla

benim kilom aynı 73. belki yarına kadar giremem şimdiden söyliim

s.zeynep icimden geciriyordum canim bu kiz nerelerde diye.
benim leptopta meftaa :( kizkardesiminkini aldim simdilik.

bugün

sabah
2 dilim c.ekmegi
1 kasik labne
1 bardak cay
1 kk b.peynir

ara 1 dondurma

öglen
1 halka tatli

ara 1 dondurma

aksam
1 dondurma.

regli dolayisiyla cok fena tatli istiyor canim.
istahimin olmamasi iyi tabii.. bende yemek yerinde tatli bisiler yiyiyorum.
insallah dengeleyebilirim.

kahvaltiyi aksatmamaya gayret ediyorum.

iste büle :)

telefonlarla ve uykumla başım dertte normalde telim oldmadığı için unutuyuyorum hep biryerlerde ara ara bulamıyorlar benide sabahta defalarca aramışlarkiraz yedim ara öğün olarak ilacımı içmeyi unutmuşum onuda içtim iğrenç geldi demek sbah aç diye boşuna dimemişler

sabah
1yumurta omlet
2dilim ekmek
domates

ara:1 bardak light süt
yarim kase yagsiz tuzsuz misir patlagi(birden canim istedi) 2tk kalorisi az dondurma

ögle 2 kase sebze corbasi
yarim yagsiz börek
3catal ispanakli mantar firinda
100ml lihgt yogurt
100ml multiviamin extrasekersiz meyve suyu
kizimla yiyince bölye karisik oluyo böregin yarisini yiyemedi,corbayi icmedi yogurdu 200ml yani 1 bardak yiyecektim bana vermedi:)))

napıyonuz bizim takımsempatiksalakcinni
bu aralar toplantılar vs oluyo pek uğrayamıyorum...cmt de annemler gidecek oğlumla ben yalnız kalıcaz artık burağı bırakıp yürüyüşe falan da gidemem inşllah iyice ayı olmambilmiyorumkismileallah yardımcım olsun vallaeyvahedigeldismile
67,2 çıkmıştım geçen gün...bakalım yarın kaç olucam:Saruboceq:
ayçinim bizi bırakma sakın:Saruboceq:çok kötü olur bakbenneyaptımkigizem idare edickmiş saolsun,sen de azıcık kafa dinla hayatım:1hug:
aslı benim oğluş 8 temmus...aşkito cadusu da 9 temmus doğumlusırnaşık şey
dışarı çıkıyom canlarım öperimopuyorumnanaktan

saol alevim bidenemm.. sen ne alemdesin?

emosum sevindim canim.. insallah yarin 66 yi görürsün gülümm...

KIZLAR
MAGNUM YEMITSIM BUGÜN
ÜZERINDE 300 KALORI YAZIYORDU!

hadi dedim spordayken .. su yürüyüs bandini 300 kalori yakmaya ayarlayim..
bakalim dondurmayi ne kadar zamanda yakacagim..
abartmiyorum..
1 saat tempolu yürüyüsün ardindan 15 dakika hizli.. 15 dakika yavas kostum..
tam 1 bucuk saat te anca 300 kalori yaktim.. !!!:1shok:

toplamda 2 bucuk saat sporun ardindan eve geldigimde saat 7ydi.
ve esim aradi canim pogaca cekti diye.
annemle hazirladik.esimin paydos saatine.
az önce pistiler..
bugünkü halimi gözümün önüne getirerek yemedim.alkisalkisalkis
ama cooooooook canim cekiyooo:sinifsinif:

ecemavi listen yarim almis bebek... aksam ne yidin baken ? :)

ondan sebeb uyuyamadim desene:)))
ara:1yesil elma
1bardak light süt
yarim 45 kalorilik bi diet tatli var adi herneyse

aksam:4-5kasik bulgur pilavi 3 kücük parca tavuk
yesil salata
ara:patlamis misir
regle saatler kala kendimi zor tutmam bu kadar..

kızlar ben yarın okulda olacağım için yetişemeyebilirim...lste eklenmemiş ama ben anladığım kadarıyla kendi sonucumu yazıyorum...affınıza sığınarak:))

68.0 - 67.4 -0.6 -%0,88

selamlar
aynen ben de yarın tüm gün dışarıda olcağım. Hiç kilo veremedim.. Beni aynı geçerseniz memnun olurum.. Ayrıca pztesi tekrar annemin yanına gidiyorum. gelecek h.sonu kız kardeşimin düğünü var. Ondan sonraki hafta da sakaryda olacak. 2 hafta hiç giremeyebilirim malum misafirler olacak. Benim hakkımda nasıl karar verirseniz razıyım artık, zira hiç bir katkım olmadığı gibi güzel kilo verememek- sık paylaşımda da bulunamıyorum malesef. ışlerimi yoluna koysam keşke de bir popomun üstüne oturup sizle muhabbbete dalsam, ama nerdee. Dediğim gibi ne karar verirseniz ben razıyım artık. Yalnız bana özel mesajla bildirirseniz kararınızı çok sevinirim, geçmiş dag gibi oldu, okuyamıyorum :( Hepinizi sevgiyle kucaklıyor, kilo verenleri tebrik ediyorum..

Back
X