Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim yhaa..
bende bisi anlamadim bulusmamizdan..
keske o kadar bitkin olmasaydikta gece oturup muhabbet etseydik :))
ben seneye gelmicem türkiyeye cnm.. yada en fazla bodrum antalya gibi bir yere 1 haftaligina. bu yüzden 2 sene didim
ebrulu hoşgeldin canım..inşallah istediğin sonuca burda ulaşırsın
ben diyeti ve kendimi çok saldım çok kilo aldım göbeğim aldı başını gitti...düne kadar takmıyordum ama dün eşim tekrar kilo almaya başladın dikkat et,ne güzel kilo vermiştin bak yine kilo alıyorsun dedi...üzüldüm,akşam yemeği yemedim...ama sabah kalktığımda koca göbeğim hala duruyordu(
neyse artık dikkat edicem,inşallah yaz boyu olsun zayıf kalabilirim...aşkit biz senle aynıyız bebeeem...isteyince kiloları veriyoruz ama alışımız çok kolay oluyor,bu da beni bıktırdı açıkçası...çünkü yemek yemeyi çok seviyorum,ömür boyu diyet yapamayacağımı biliyorum,bıraktığımda da hemen kilo alacaksam niye uğraşayım diyorum...offf moralim bozuluyor iştee(
eger 1 yil korumayi basarirsak .. tekrar almayiz diye düsünüyorum..
diyet evresinde sapitinca hemen geri aliyoruz.
ama inan bana bir süre koruyabilsek , böyle hemen almayiz ..
bende bu hafta ..kendi capimda 5 günde 5 kilo diyeti yapiyorum
tabii tam olarak uyamiyorum :)
ugün menümde.. bütün gün karisik sebze var.
ayrica 1 saat tempolu yürüyüs ve egzersiz.
aşkito moral bozmamak için bunları buraya yazmak istemiyorum,buraya yazmayı uygu da bulmuyorum aslında...ama benim diyetimle ilgili ciddi şüphelerim var...bazen kendi kendime kızıyorum,1 ay uğraşıp o kiloyu vericem ve 1 haftada yine alıcam böyle olacağını biliyorum niye uğraşıyorum niye kendimi üzüyorum diyorum...kendimi olduğum kiloda kabul etmem lazım belkl,böyle yaşmayı kabul etmem lazım belki diyorum,sonra bakıyorum hayııır...o halmi hiç sevmiyorum,çok mutsuz oluyorum..tek derdim zayıflamak oluyo...ama bu da böyle bi kısır döngü...çok üzülüyorum gerçekten...
2-3 gündür ciddi ciddi gruptan ayrılmayı üşündüm,yapamıyorum çünkü...ama bakıyorum zaten uğrayan kimse yok,bi zararım yoktur herhalde diyorum...ooff ne biliim çok tuhaf bi ruh halindeyim...dün eşim öyle söyleyince üzüldüm...zayıf halimi çok seviyo biliyorum,zayıf olmamı istiyo...ona haksızlık yaptığımı,ayıp ettiğimi düşünüyorum...etrafında hep manken gibi kızlar var zaten...ama ne kadar başarabşliyorum ortada işte....ooofff ne kötü kaderim var...yemek yemeyi çok seviyorum,damak zevkime çok düşkünüm...planlarım hep yemeklerle alakalıdır,nereye gitsek ne yesek diye düşünürüm hep...güzel bi şey gördüysem onu mutlaka yemek isterim...amaaaan ne biliiim hep böyle uğraşmak zorundazyı...bu da çok zor valla...şşko şişko hayat geçmiyo,çok mutsuz oluyorum kendimi kötü hissediyorum bu gerçek(
çok kötüyüm dayanacak gücüm yok çok yorgunum artık başımdan atamadığım kurtulamadığım dertten dayanamıcak duruma geldim
EBRU merhaba :)
hosgeldin canim... saglikli zayiflamalar diliyorum.
sanirim takimda bos yer olmasi lazimdi. zalimi ve ya yarisci seni bilgilendirebilir bu konuda.
^
ben seni bi yerden taniyorum ama mirmirmirmir nerden taniyorum :)
Bu arada kizlar hepicinize günaydin..
dün patates kürümle.. bugün , cuma nerede bitirdysem ordayim cok sükür..
ama dün 2 saat spor yaptim.. canim ciktiii :)
cuma günü 65,9 u görsem bile yeter bana..
1 ay önce koydugum.. neredeyse 10 kiloluk hedefime ulasmis olacagim..
bu da her yemekten daha haz verici..
ah güzelim her gün aynı vallaEbrulum sabahin köründe kalktigin yetmiomus gibi , birde islerinimi hallettin o saatte...
masallahh yahuuu :))
Ebtuna hoşbulduk canımebrulu hoşgeldin canım..inşallah istediğin sonuca burda ulaşırsın
ben diyeti ve kendimi çok saldım çok kilo aldım göbeğim aldı başını gitti...düne kadar takmıyordum ama dün eşim tekrar kilo almaya başladın dikkat et,ne güzel kilo vermiştin bak yine kilo alıyorsun dedi...üzüldüm,akşam yemeği yemedim...ama sabah kalktığımda koca göbeğim hala duruyordu(
neyse artık dikkat edicem,inşallah yaz boyu olsun zayıf kalabilirim...aşkit biz senle aynıyız bebeeem...isteyince kiloları veriyoruz ama alışımız çok kolay oluyor,bu da beni bıktırdı açıkçası...çünkü yemek yemeyi çok seviyorum,ömür boyu diyet yapamayacağımı biliyorum,bıraktığımda da hemen kilo alacaksam niye uğraşayım diyorum...offf moralim bozuluyor iştee(
regant teşekkür ederim canm inşallah hepimiz istediğimiz kilolarda oluruzzzzz:teselli: zalimi merak ettim tanımasamda cok fazla ne oldu canım derdin ne başındaki problem nebu arada ebru hoşgeldin aramıza canım. umarım istediğin kiloya inersin.
bugün
sabah
1 kk peynir
birkaç lokma fırında piişmiş sebze
domates
salatalık
1 dilim ekmek
ara
4 kayısı
öğlen
2 haşlanmış baget
2 minik kurabiye
ara
1 kase yoğurt
1 dilim börek
akşam
10 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
salata
ara
3 köfte
2 dilim karpuz
bugün 30 dakika yürüdüm, 25 dakika koştum.
iyi geceler kızlar...
ebrucum ne güzel gelip mutlaka bi şeyler yazıyorsun sevdim seni:1hug:
aslıcım aynen öyle yaa,bıkkınlık yaptı ben de...kilo almıyor değilim aksine çok kilo aldım:1no2:...yürüyüş vs yapamıyorum,burakla yalnız kaldık mümkün olmuyor...ee bi de ne bulursam yedim,nasıl olsa battı balık diye iyice abarttım da:sinifsinif:...sonuç kaçınılmaz işte:çok üzgünüm:...kilo korumaya kalabilsem aaahh ahh,alırım senden tüyolarıyerimseniben
gizem canım benim çok üzülüyorum senin için:teselli:,genç kızsın,insan o çağlarda her şeyi daha da abartıyor kendini fazla sıkmamaya çalış bi de merak ediyorum annenle arası nasıl sadece sana mı böyle?benneyaptımkisenin ailedeki diğer kişilerle aran iyiyse onlarla zaman geçirmeye çalış canım,ya da bize yaz...sıkma canını nooolurolumunekankayizsmile
kızlar cok farklı degil durumumuz bakın ben örenk olayım size 70 e kadar düştümm hepsini geri aldımmmmm
şimdi mutlumuyum hayır kesinlikleeee şiştim şiitim diyorum ya kocaman oldum artı sönmem lazım
hepimiz irade sahibi insanlarız
sakın olaki düşünmeyin daha önce yaptım yine yaparım diye ilk zmanlardaki azim olmuyor maalesef yani ben ve kilo alıp geri dönen arkadaşlarımızın bir çogunda bunu gördüm
inanın beni tanısanız bilseniz halimi o kadar cok zorki benim kilo vermem gelenimin gidenimin haddi hesabı yok sabah 6 30 dan beri ayaktayım hiç doğru düzgün oturamadan tabanlarım agrıyor habire koştureuyorum ama yetmiyorrrr
stres en büyük etken onuda hayatımızdan atamadıgımız süreceben sıkıldıkça mutfaga girenlerdenim maalesef
(((
arkadaşımız yazmış ya gece kaç olursa olsun diye işte bende tıpkı onun gibi gecenin bir yarsısı canım tatlı çekti mesela hiç üşenmem kalkar tatlı yaparım cok gece ben baklava açtıgımı biliyorum bu pis boğazlıgım yüüznden(( hiç bir şey bulaamdıysam irmik helvası kavurur yerim
yerdimmmm
uzun zmandır bunları bıraktım
lütfen sizde yılmayınnnn
inanın (ben niğdeliyim )) gecen hafta niğdedeydim akrabalar eş dost vs sv hepsi ebru kilo almışsın gecen sene iyiydin dedikçe yüregimden bir şeyler koptu
hele bugünlerde kollarım tabiri caizse bıngıl bıngıl oynayıncaaaaaaaaa tam anlamıyla vücudumdan neefret ediyor pozisyonuna geldim(((
cenem düşük napıyım :)) özür dilerim başınızı agrıtttım
ebrunacım elbet yazarım
(bu arada da cenem düşük idare edin :) )))
herkesi tanımadıgım için yorum yapamıyorum
aman dikkat et bak gerçekten ne zman kilo lar geri geliyor anlamıyorsun bile bir bakmışsın 80 oluvermişsin verirken canımız cıkıyor nefsimizle o kadar mücadele içine giriyoruz yeri geliyor psikolojimiz bozuluyor aman canım
akşam 7 den sonra hiç bir şey yeme en azından bu snein kilo almanı kesinlikle engeller oldumu tatlım
gize zalimimi ??? bak merak ettim şimdi
canım geçmişi okudum anca cevap yazıyorum kusura bakma:hulya:
ne kadar güzel anlatmışsın,baş ağrıtmak ne dmk en güzelini yapıyorsun ne kadar açılsak o kadar iyikaydirigubbakcemile5buraya yazmaya çekiniyordum ama iyi ki yazmışım herkes dökülüyor, yalnız olmadığını bilmek insana iyi geliyor:içelim:demek geceleri baklava açıyordun haa hay maşallahaşkitin yufka aramasından azimliymişsin sen
ben de yağmur çamur dinlemem saat kaç olursa olsun ne ypar eder istediğimi alır yerim yoksa o gece uyuyamamohaoldumsmile
ben doğumdan beri 20 kilo falan verdim
doğumdan önce de bi ar 10 kilvermişm..çok güzel veriyorum ama alışım çok hızlı oluyor maalesef:2:bu da insanı yıldırıyo haliyle:sinifsinif:
nyseeeee.hapiz ayı demek ki,kendimizi salmıcaz başka çaresi yok,yoksa ağlayarak yemek yiyen pis şişkolar olarak yaşıcaz:2:
bgün kahvaltıda 1 yumurta,domates,salatalık,2 küçük dilim ç.ekmeği,1 kpeynir diyet reçel yedim
öğlen az bi şey pilavla bezeye yemeği yedim,küçük bi tabaktı,2 kaşık da yoğurt
akşam:1 avuç kadar haşlanmış makarna kattığım yağsız salata ve yoğurt
aralrda acıktıkça karpuz ve şeftali yedim
bugünüm zor geçti...deli gibi yemeye alışmışım:sinifsinif: