Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

walla ben evimde degilim.. tartimi getirdim ama mutfakta 65.. antrede 69 yatak odasinda 67 cikiyorum :))
en makbulü ayni gecmek oldu :))

toplam kiloya ilk kez dikkat ettim..

masallah yarim tonuz :))

KILO verenleri tebrik ediyorumm
311-Sari_Buket.jpg

kızlar kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum...ben yapamıyorum bari siz yapın helal olsun hepinizeee.....accuk coşalım ki keyifler yerine gelsin:))))
bu arada azalma var sayımızda...yeni farkettim...:((
az sonra diyetisyenime doğru yola çıkıyorum kızlar...bugün bi daha işyerine uğramam malum evde de her zaman notebook olmuyo...bi dahaki cuma inşallah ben de güzel güzel kilolar veririm bana dua edin noolurrr...haa bu arada yürüyerek gidiyorum diyetisyenime bugünkü yürüyüşümü de yapmıştım ayrıca dönüşte de bizim buraya yakın bi spor salonu var oraya uğrayıp bi fiyat sorayım diyorum saatleri uyarsa yazılıcam inşallah...
hadi ben kaçtım hepimize kolay geleeee....

kızlar kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum...ben yapamıyorum bari siz yapın helal olsun hepinizeee.....accuk coşalım ki keyifler yerine gelsin:))))
bu arada azalma var sayımızda...yeni farkettim...:((
az sonra diyetisyenime doğru yola çıkıyorum kızlar...bugün bi daha işyerine uğramam malum evde de her zaman notebook olmuyo...bi dahaki cuma inşallah ben de güzel güzel kilolar veririm bana dua edin noolurrr...haa bu arada yürüyerek gidiyorum diyetisyenime bugünkü yürüyüşümü de yapmıştım ayrıca dönüşte de bizim buraya yakın bi spor salonu var oraya uğrayıp bi fiyat sorayım diyorum saatleri uyarsa yazılıcam inşallah...
hadi ben kaçtım hepimize kolay geleeee....

güzel haberlerle dön inşallah..

****7.TAKIM 167.ETAP ****

yarisci (67.0/68,0/-1,0/-1,49%)
askito (67,6/67,6/0,00/0,00%)
ebtuna (68,4/68,4/0,00/0,00%)
pregant (72/72,0/0,00/0,00%)
sailormoon ( 70,0/71.2/-1.2/-1.7%)
nesibe82 ( 61,2/geri dönmek üzere ayrıldı
zalimi (80,9/80,9/0,00/0,00%)
ebrulum ( 83,5 / 82.0 / 1.5 / 1.80 % )
ohcanimadeysin (64.9 /64.1 /0.8 /1.23%)

TOPLAM KİLO(574,3/574,2/0,1/0,17%)

bu hafta değerlendirme dışı bırakıldık

hiç bir üyemizde şu listeyi ben paylaşayım dememiş.

sağlık olsun ama üzüldüm ben sabahtan beri liste peşindeyim işlerim vardı dönemedim ama kimse yok

ne kardeş takım liste onaylatmış nede bizden biri kardeş takıma onaylatmış

ayçin o zaman 3. bir kişi görevlendirilsin..biri olmazsa birimiz mutlaka baksın kontrol etsin..
sadece sizin üstünüze kalmasın..

kızlar liste işine üzüldüm bende hastaydım bütün gece dolaştım evde çıkardım durdum sabah gözlerimi açacak dermanım kalmammışta uyuyakalmışım yeni kalktım ama iş işten geçmiş tabi ne olduğunu anlamadım tartı işine gelincede her hafta eczaneye gitsem tusaf tuaf davranıyorlar ama başka eczaneye gideyim bir tartılayım ateşim vardı ve bulantım vardı ne olduğunu bilmiyorum ama daha iyiyim şimdi cnm salata istiyor patates salatası yapsammı acaba

ya bence tüm takım arkadaşlarım duyarlı olmalı bu konuya herkes bakmalı liste ne alemde diye

aslinda saat 3 gibi ben zalimiyi ayni gecerek paylasacaktim.. ama gizemin alinmasindan korktum.. ya kilo verdiyse diye düsündüm.
birdahakine bu kadar bekletmeyiz..
en gec saat 2 bucuga kadar bildirimini yapsin herkez, yapmayanda uyarilir ve ceza alir.

üzüldüm ama yapacak baska bisey yok, bozmayin moralinizi..
zaten dereceye girecek performans sergilememisiz bile :)

allah allah üzüldüm liste işine...keşke telefonla haber verdeydiniz birimizebilmiyorumkismileya da 3.kişi görevlendirelim...ben anlamıyorum valla ama ne yapıp edip öğreneyim mi ne yapayım bilemedimbenneyaptımkineyse kızlar sağlık olsun...aşkitonun dediği gibi zaten perfonmansımız da pek kayda değer değildi:sinifsinif:

kilo verenleri tebrik ederim kızlara.s.
gizem sana da geçmiş olsun canım

ben de sabahtan nancy marmorat ın cd sinden aerobik yaptım...hiç beğenmiyorum bunu..nivea body 10 basar valla..arada ordan hatırladığım hareketleri yapıyorum ben desempatiksalakcinni

sabah kahvaltımda dikkat ediyorum...öğlen 1 kase nesfit yedim...akşam da dışardaydık,ızgara köfte yedim,salata yedim ve light kola içtimcokacimcoook

ya kızlar hatırlayın kurallarımızda 12ye kadar bildirim kuralı vardı onu geçmeyelim artık

evet kızlar bildirim 12 ye kadar ve bu saati biz çok aşıyoruz bende bunu farkettim..ne yapıp edip 12 ye kadar kilo bildirimi yapılsın.bide herkes sorumlu olsun listeden..ayçin çok yoğun bu aralar,genelde kaptan ve yardımcısı var nasılsa diye diğerlerimiz konunun üzerine düşmüyoruz takip etmiyoruz bu bir gerçek..
eğer ayçin gelemeyeckse gizeme,gizemde yoksa burtada olan başka bir arkadaşa söylesin listeyi halledin diye..üzüldüm etap dışı kalmamıza..benim hiç dikkatimi çekmedi inanın dün buradaydım ama çoktan paylaşılmıştır diye düşündüm,4. takım onaylatmaya bizede gelmedi..gelselerdi dank ederdi bakardık ama neyse olan oldu..
şimdi hata yapmamanın derdine düşelim artık..

günaydın kızlar:3:
hilacim dün öğleden sonra ben evde değildim olsam da pak anlamıyorum bu işten ama gerekirse yardımcı olurdum heraldebenneyaptımkidediğin doğru biz de bi daha hassas olalım atlamayalım madembilmiyorumkismileben 12 ye kadar kuralını biliyorum,okuldayken ayçine msjla bildiriyordum şimdi de yazıyorum buraya...kurallarımıza uyalım daha ne gerekiyorsa yapalımvereliniortak

hava çok sıcak yaa offf-tatlicadiarzu-

sabah kahvaltımda ölçülü oluyorum,zaten çok sıcak olduğu için canım pek bi şey istemiyor..ahh bi de sıcakta yürüyüş-spor eziyet olmasa:sinifsinif:

Back
X