Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sutmevzusu.jpg

genciza ve zeynep hoşgeldiniz

hoşbulduk tatlım..bugün işlerim yoğundu anca gelebildim...
verirsin yavrum verirsin, güzel az yemişsin. hamile de kalırsın, hiiiç tasa etme.

inşallah canım yaaa..bu kiloyla hamile kalmak istemesem de artık bebiş sahibi olmak istiyorum...inşallah bakalım hayırlısıyla olur ne diiim..belki aşkito ve hilalle beraber olur hem hamileyiz hem de diyetliyiz diye bi konu bile açarız:))))

hoşbulduk tatlım..bugün işlerim yoğundu anca gelebildim...

inşallah canım yaaa..bu kiloyla hamile kalmak istemesem de artık bebiş sahibi olmak istiyorum...inşallah bakalım hayırlısıyla olur ne diiim..belki aşkito ve hilalle beraber olur hem hamileyiz hem de diyetliyiz diye bi konu bile açarız:))))

utanmasam dicem ki beni de heveslendirdiniz. zaten geçen ay habire rüyamda hamile olduğumu görüyordum. gönlüme kız evlat isteği düştü. ama ben oğluma hamile kalmadan önce de kız evlat hasreti düşmüştü. ben çok yalnızım, sanırım bir kız evladı kendime yoldaş görüyorum. hamilelikten korkmasam yaş 30 olmadan yapardım heralde bidene daha. tabi kocaya da bağlı.. höfff açmıyım ağzımı şimdik.i

utanmasam dicem ki beni de heveslendirdiniz. zaten geçen ay habire rüyamda hamile olduğumu görüyordum. gönlüme kız evlat isteği düştü. ama ben oğluma hamile kalmadan önce de kız evlat hasreti düşmüştü. ben çok yalnızım, sanırım bir kız evladı kendime yoldaş görüyorum. hamilelikten korkmasam yaş 30 olmadan yapardım heralde bidene daha. tabi kocaya da bağlı.. höfff açmıyım ağzımı şimdik.i

bence kardeşlerin arasını fazla uzatmamk lazım ne olup ne bittiğini anlamadan yapıver bi tane daha:)))bi de 35 ine yakın olur...oooohh gelsin nüfus patlaması:))))canım hakkaten sen neden düşünmüyosun?bence olabilir yani benden izin var:))))ayyy süpper olur valaaaa:)))

bence kardeşlerin arasını fazla uzatmamk lazım ne olup ne bittiğini anlamadan yapıver bi tane daha:)))bi de 35 ine yakın olur...oooohh gelsin nüfus patlaması:))))canım hakkaten sen neden düşünmüyosun?bence olabilir yani benden izin var:))))ayyy süpper olur valaaaa:)))

hamileliğim berbat geçti. sürekli bulantı kusma yüzünden evden çıkamadım, işe gidemedim. bunalıma girdim. doğum sonrası depresyona gridim. yeniden hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.safra kesem çamur dolu. aldırmamı söyledi doktor ama organımı kaybetmek istemem. bulantıya sebep oymuş. ayrıca doğum sonrası annemle yine aynı sorunları yaşamak asla istemem.

aslında ben de 3 çocuk istiyorum. tabi sezeryan olduğum için daha fazla isteyemiyorum. ben severim çocuk :))

aslında acıktım cnm yemek istemiyor

sabah 2 dilim ekmeğin kabukları biber lor

yedim

şimdi mecbur atıştırcam bişiler

patates haşlama nasıl

hamileliğim berbat geçti. sürekli bulantı kusma yüzünden evden çıkamadım, işe gidemedim. bunalıma girdim. doğum sonrası depresyona gridim. yeniden hamile kalırsam yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.safra kesem çamur dolu. aldırmamı söyledi doktor ama organımı kaybetmek istemem. bulantıya sebep oymuş. ayrıca doğum sonrası annemle yine aynı sorunları yaşamak asla istemem.

hmmm anlıyorum tatlım benim de oldukça bulantılı geçiyo hamileliklerim gerçi sonuna erdiremiyorum ama hakkaten bulantı insana hayatı rezil ediyo napacağınızı kafanızı nereye koyacağınızı şaşırtıyo valaaa...gerçekten de zor..annenle ne oldu ki tatlım?kendi annenle mi kayınvalidenle mi sorunun oldu?ben de bu konuyu şimdiden düşünüyorum açıkçası...

aslında acıktım cnm yemek istemiyor

sabah 2 dilim ekmeğin kabukları biber lor

yedim

şimdi mecbur atıştırcam bişiler

patates haşlama nasıl

garip ama aynısı bende de oluyo sanırım sıcaklardan iice bi hoş olduk...yemeyeyim diyorum ama bu sefer de öğün atlamış olacağım...amaaannn bi kafaya takmadan açlık ya da tokluk yaşayamıyoruz yaa....herşeyi hesaplammaız lazım...-tatlicadiarzu-

hmmm anlıyorum tatlım benim de oldukça bulantılı geçiyo hamileliklerim gerçi sonuna erdiremiyorum ama hakkaten bulantı insana hayatı rezil ediyo napacağınızı kafanızı nereye koyacağınızı şaşırtıyo valaaa...gerçekten de zor..annenle ne oldu ki tatlım?kendi annenle mi kayınvalidenle mi sorunun oldu?ben de bu konuyu şimdiden düşünüyorum açıkçası...

benim kayınvalidem yok canım. ama annem yetiyor sağolsun. benim kaynanam o. hayatımı altüst etti lohusayken.

garip ama aynısı bende de oluyo sanırım sıcaklardan iice bi hoş olduk...yemeyeyim diyorum ama bu sefer de öğün atlamış olacağım...amaaannn bi kafaya takmadan açlık ya da tokluk yaşayamıyoruz yaa....herşeyi hesaplammaız lazım...-tatlicadiarzu-

yoksa bu kadar düşündüğümüz için mi kilo alıyoruz acaba.

benim kayınvalidem yok canım. ama annem yetiyor sağolsun. benim kaynanam o. hayatımı altüst etti lohusayken.

valaa benim de annem çok aşırı mükemmeliyetçidir oldukça yorar insanı...ben de düşünüyorum şimdiden naparım diye ??? kayınvalidem daha hoşgörülü yani:))))ama bebiş ve ben arada kalıcaz bu gidişle...amaaann olmyacak bebeğe don biçmek diye buna deniyo sanırım sanki çocuğu doğurduk da lohusalığı kaldı:)))))))))))

90+ grubundaki arkadaşlarım sağolsun bişey buldum

kaloritakibi

1dilim ekmek(90)
lor(38)
taze yeşil biber (3)

toplam (131)

ara öğün

1salatalık(11)

toplam(142)

ben ilk 5 ayda kusmaktan 3 kilo verdim. sonra 17 kilo aldım. toplamda 13 kilo almış oldum. doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 11 kilom gitmişti. bende mühim olan emzirme döneminde şişmememk.
aynıyız canım yaaa ben de emzirirken kilo alanlardanım:sinifsinif::ecrin_bebek:
ay bende tuttu amaa. dediğim gibi hesaplayın yaşınızı ve birleşmenin olduğu ayı baz alıcaksın. bide öle bak bakem. yüzde doksan tutuyormuş.
yok yaa öyle hesaplıyom zaten,tutmuyo:umursamaz:
hilalcim ben kilolari evliligimin ilk 2 yilinda aldim 62 den 78 e ciktim.
4 ncü yilda da hamile kaldim. o zaman da 85 olmustum.
dogumdan sonra 86ydim. dogumdan sonra 90 a ciktim. iste ele :))
:delphin::delphin::delphin:
aynıyız aslı yaa,her şeyimiz aynı valla...ben de senin gibi yalnızım diye hep kız çocuk istedim,kısmet oğlum oldu:emir_bebek:buna şükür tabii:Saruboceq:
benim annem mükemmeliyetçi falan değil aksine çok rahat...siiznkilerden farklı sorunlar oldu bende de..annem çocuğu çok sahiplendi,her şeyi kendi bildiği gibi yaptı,hayatımı tamamen değiştirmeye çalıştı...çok zor oldu,2 senede bütün düzenim değişti..bakacak insan problemim var...eğer 2.çocuğu yaparsam gene annemle aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,ama kim bakacak?kısmet diyorum işte:delphin:
90+ grubundaki arkadaşlarım sağolsun bişey buldum

kaloritakibi

1dilim ekmek(90)
lor(38)
taze yeşil biber (3)

toplam (131)

ara öğün

1salatalık(11)

toplam(142)

ben bu siteyi biliyorum gizemcim çok da güzel bi site,ama sık sık kapanıyodu,virüs mü ne vardı sankibilmiyorumkismilesildim en sonunda

sabah 1 dilim t.b. ekmeği,bolca salatalık domates,biber,maydanoz,1 zeytin,çatalın ucuyla peynir ve 1 h.yumurta yedimcokacimcoook
akşam üzeri 5-6 k. zeytinyağlı fasülye,1-2 k.barbunya yedim...ve dayanamadım kaçamağımı yaptım :kedi:yarım çokoprens,4-5 yulaflı kremalı bisküvi yedim 1 kupa nescafe içtim.eyvahedigeldismile..
bu da bana yeter artık:delphin:

senin nette sorun vardır tatlım bir ara bende de oluyordu o sinir oluyordum format atınca düzeliyordu

Back
X