Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

niye hatırlattın nennn unuttuydum ne güzel:çok üzgünüm:benneyaptımki:çok üzgünüm:senağlama
sen hiç yedin mi ondan?ahh bi yesen bak bi daha vageçiliyo mu?boshayallersmile
o benim hayallerimin baş kahramanı,mutlu rüyalarımın odak noktasıboshayallersmile

oha o neymiş öle kıs. :sm_confused: ben yimedim de merak ettim bak. kıs ben de dadanmiim şimdi ona. ben en çok magnum beyazı severim. cip severim. çitoz

ayyy valla bu hafta bi şeyler yiyeyim diye düşünüyodum korktum,haftaya kilo alırsam rezil olucam 4.takımasempatiksalakcinni
artık onur meselesi oldu,yememem lazımeyvahedigeldismile
ne diye güldümse..bak başıma iş açıldıfisfisfis
bi şey değil haftaya regl olucam,tatlı krizi vs var daha:delphin:
yuk anam yuk işin ucunda rezil olmak var,yememem lazım di mi?bilmiyorumkismile
yoksa takımca gelip bana gülerler burda vallaboshayallersmile

saolasın tatlım ben de seni canı gönülden tebrik ediyorum:))))aman bu hafta kendine dikkat et emoşum daha önce de ne zaman şööle kilo versen nazara mı geliyodun ne hemen alıyodun o yüzden bu hafat sanki hiiiç kilo vermemişin gibi hisset hatta hırslan bakayım:)))bu lafım tüm grup için geçerlidir :)))
doğru diyisin canımvereliniortak
işin ucun ainat da girdi şimdi,yememem lazımeyvahedigeldismile
siz bana her gün sorun sakın yeme rezil olursun diye-tatlicadiarzu-
oha o neymiş öle kıs. :sm_confused: ben yimedim de merak ettim bak. kıs ben de dadanmiim şimdi ona. ben en çok magnum beyazı severim. cip severim. çitoz

ben de cip severim,şöyle spor olanlardangamyoncuiremsu:1:
cipslerden de ruffles favorim..magnumun da bademlisini ye bak beni dinle sen...ben ağzımın tadını biliyorum:icecream:
aahh ahh intense i nasıl anlatsam yaaa..sayfalarca methiye düzerim valla..tarifi imkansız bi lezzet diyolar yaa öyle sanki...boshayallersmile
sus lennn emoşalsanaalsanasmile
yemekleri unutmam lazım bak neler yazıyom hala:oklava:

takım ortalaması olarak %0,71 kg vermişsiniz biz ise %-1 kilo almışız.. bu hava caka %0,71 gr için mi :1: Allah iyiliğinizi versin emi bende baya baya fark attınız sandım :roflol: neyse :roflol:

accuk seviniyoz işte yaaa:icecream::dance:
ne yapalım yani hemen boğazımıza diziyonnaniknanik
şaka bi yana bir ileri 2 geri ilerliyoz işte canım,inşallah herkes istediği kilolara iner bir an öncea.s.kaydirigubbakcemile3

doğru diyisin canımvereliniortak
işin ucun ainat da girdi şimdi,yememem lazımeyvahedigeldismile
siz bana her gün sorun sakın yeme rezil olursun diye-tatlicadiarzu-

ben de cip severim,şöyle spor olanlardangamyoncuiremsu:1:
cipslerden de ruffles favorim..magnumun da bademlisini ye bak beni dinle sen...ben ağzımın tadını biliyorum:icecream:
aahh ahh intense i nasıl anlatsam yaaa..sayfalarca methiye düzerim valla..tarifi imkansız bi lezzet diyolar yaa öyle sanki...boshayallersmile
sus lennn emoşalsanaalsanasmile
yemekleri unutmam lazım bak neler yazıyom hala:oklava:

bademli de yedim kıs yemem mi. amma velakin 1. magnum beyaz, ikinci gold seviyom, 3. karamelli double... liste böle uzar gider.len sus şimdi markete gidiciim zaten aliim bari valla merak ettim. bak kilo veremzsem dövüşürük. alsanaalsanasmile

bademli de yedim kıs yemem mi. amma velakin 1. magnum beyaz, ikinci gold seviyom, 3. karamelli double... liste böle uzar gider.len sus şimdi markete gidiciim zaten aliim bari valla merak ettim. bak kilo veremzsem dövüşürük. alsanaalsanasmile

ben anlamam namussuzum dedin:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
bizim de canımız çekii heralde,gidip alalım diyo muyuz bak-tatlicadiarzu-

ban abak hilal haftaya 1 kilo veremezsen ağzını burnunu yamultur,saçını başını yolarımalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
aaaaa hanımefendi çizgimden çıkarmayın beni:umursamaz:

heheheh ayy nasıl yapıcez yaa,ben de bilmiyom ki:1:
zeynepçim seni de tebrik ederim hayatıma.s.
aslıcım saol güzel sözlerine bebekkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
ayy nasıl irezil oldum 4.takıma,haftaya ahları tutacak 5 kilo alacam kesinsırnaşık şey:1:

niye hatırlattın nennn unuttuydum ne güzel:çok üzgünüm:benneyaptımki:çok üzgünüm:senağlama
o benim hayallerimin baş kahramanı,mutlu rüyalarımın odak noktasıboshayallersmile

işte böyle olacak kızım asıl..biz pohpohlaya pohpohlaya bir hal oluyoruz birbirimizi..sonrada bi şımarıyoruz verdiysekte geri alıyoruz
şımarmak deyince bak sakın bu hafta alayım deme..hatırlıyorsan ben ilk girdiğim hafta 65 tin sen...bak ne kadar zaman harcadın..belki 62 bile olurdun..alsanaalsanasmile
2 haftadır bireyselde dereceye giriyorsun nolur mahvetme bunu:Saruboceq:

sıra geldi aslıyasengözlerimebaksanab
sende haftaya ne yapıp edip veriyorsun bende verceğimm zaten yememe dikkat ediyorum..galiba sen de emoşta oruç tutmuyorsunzu oz aman egzersiz yapacaksınız ona göre kaytarmak için bahaneniz yok..bak ben ne güzel düzene sokmuştum pilatesi ramazanda bozdum..daha doğrusu kaynım gelince bozdum ben..çocuğun önünde yere yatıp top üstünde yuvarlanack halim yok dimi:roflol:

ayçinnnnn sende artık çeki düzen ver canım..bayrama güzel girelim değilmi..toparlanma zamanın çoktan geldi geçiyor ben diyeyim sana..

bence bize en büyük ceza böyle konuşmak..belki kalbimiz kırılabilir başta ama aslında iyilik yaparız..sanki hepimiz diyet gruplarına kilo vermek içinde almak için gelmişiz gibi yiyoruz tutamıytoruz verdiysekte alıyoruz hemen..
amacımızın farkına varalım..

bu arada ben pazar günü iftara arkadaşları alıyorum..menü fena vallabilmiyorumkismile ama pişirirken kokusundan doyarım diye umuyorum...ben sofrayı kurayım..
oruç tutanlarınkini kabul etsin allah..ahyırlı iftarlaaaarr

hilla doğru diyorsun canım...
bi alıp bi veriyorum ben,çok üzülüyorum bu duruma ama böyle maalesef...
egzersiz yapamıyorum canım yaa,burakla mümkün değil:((
inşallah bozmam bu gidişatı da haftaya da güzel kilo veririm..
sen de pazar günü dediğin gibi az yersin canım,zaten yorulursun hal kalmıyo insanda

emoş bak kızım sivri topuklu terlikle tepelerim seni ben yedim ilk çıktığında bir tane almış kardeşim yarısınıda anneme verdim çikolata kaplımıydı nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum ben ruşeym almaya karar verdim ekmek yiye yiye zayıflayamıyorum benimki yine iyi sen yağ deposu yiyosun böyle vıcık vıcık yağ olacak sonra üstünde istediğin yağ yakıcı sporu ve diyeti yap o pis yağları anca atarsın vicudundan ben niye veremediğimi söyleyim ayı gibi yedim spor yapmadım almadım ama detoksa güvenip veririm zannettim 80,9dan 78e düştüm buda bişeydir benim için 1kiloyuda yarın ayran diyetine başlayarak vermek istiyorum lesli ablayı indirmeyi de başardım bol bol spor yapacağım lesli var ya emoş hatırlarsın sen niveaya benziyor aslı çok aradın niveayı ama lesli işini görür şekercim açıklamaları çok hoşuma gitti bir bakın onlara sende dondurmaları kes artık yeter be ne bu magnum da magnum magnumda magnum aaaaaaaaaaa yeter hadi aşkito bebek bekliyor sana noluyor güzel manken bir daha dondurma al sen aline aklına grup sana sövmelerini hayal et karşında 8 kişi sana söyleniyor dondurma yiyon diye boğazında kalsın ve kocişinin boğazına tep ye şu dondurmayı bidada dondurmacının önünden bile geçirme beni de ona göre bir daha intens ve magnum yok benim yanımda çıtır olan şeker iki bayan yeter ya kudurttunuz benim gibi deli birini off bakıyomusun böyle söylendim diye hakaret algılayıp savunmaya geçiyorlarmış neyse sizleri çok çok seviyorum orası ayrı tiksindirip soğutma taktikleri ayrı bende dünya laf duymayı istiyorum sayın takımcak üyelerinden ewet kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum orası ayrı ama 2 kişi dışında hedef tutturanda yok tepenize binme kanpanyasına ne dersiniz herşeyini yazıp yazıp hesap vereceksin içtiğiniz yudum suya kadar bu arada ben iftarı ayran diyetiyle geçirdim deyim sahurda nasıl beslencem ramazanda nasıl kilo vercem yarın ilk orucumu tutabilirim of ya ha kendime döndüm diye zannetmeyin unuttum diğerlerine de geliyor sıra allahım aslıya bak ya ben soğutma çalışmaları yaparken kendi zaatları özendirme çalışmarıyla uğraşmakta çıldrıcam ya cips diyo magnum diyo hala tabi bu yazıyı okuma fırsatı olmadı daha ama bundan sonra yok öyle 3 kuruşa 5 köfte 21 kilo verdin aslıcım o dediklerinden ağzına koyda bak bakalım verebiliyormusun hadi ben koca popocuğumu kaldırıp spor yapmıyorum ya sen bu arada intens tadına bakayım dadanayım lafı yok sivri topuklu ayakkabıyı kafanıza indiriverin beni uğraştırmayın lütfen ewet emoş tüm gruplar seninle takımca gelip sana gülecekler nasılda kilo aldı nasılda şişkolaştı diye hadi er lokmada kulağıından çıkmasın bu laflarım hatta kaydet bunu yemek yerken çal dinlede yiyeme emi sempatiksalakcinni ewet ewet inat et zayıfla hadi kalk spor yap sporsuz yatarsan söylediklerimiz aklına gelsin haa tabi 1 ileri 2 geri gidiyorsun ya 3buçuk kilo almadan geriye dönüşü başaramazsın sonra yine olursun şişman bir bayan ay çıldırcam ben namızsız dicez biloyon demi aslıcım yemek yok bundan sonra birde güzel saymıış karamelli beyaz bademli bilmen ne bilmem ne aaa bak size bişiy diyim istediğiniz kiloya ulaşınca hedefin 2 kilo altına düşün sonrada azıtma gününüz olsun 1 hafta şimdi hergün canınız ne istediyse onun parasını almış gibi koyun ve biir liste yapın işte 500 intens için koydunuzmu yarında koyunca yanına çarpı koyun sonra azıtma cozutma haftanızda gidin her canınızın istediğini listeden bir bir sile sile alın taze taze o zaman yeyin kusana kadar 1 hafta sonra hedefin 2 kilo aşşasına inip tekrar hedefi tutturanlar olarak mazun olursunuz bu arada bağırsak sistemimi anlamıyorum polen sayesinde sık sık tuvalete gidiyorum eskiden 2 güne birdi şimdi belki günde 1 iki kere belli olmuyor sana gelince hilalcim armut al pazardan cnm çok çekti de onu doğru bir tabak sakın yaptıklarının tadına bile bakma bak gebertirim düşünsenize un kurabiyesi yapaken mıncırdığımız margarini vıcık vıcık işte öyle yağlar birikecek heryerinde bu hepinize mize geçerli kalkıp düzenli spor yapmadığımdan veremiyorum buna eminim yoksa ayda 1 kerecik kaçamak olur olamz dediğiniz kaçamaklardan hiç yapmıyorum çünkü benneyaptımkiama popocuk daha önemlii geliyor kaldırıpta spor yapmıyorum düzenlli ayçinim balım savunma istemişsin benimki savunma deil yapamadım işte koca dötümü kaldırıpta sporumu düzenli yapmadım hedef tarihinden itibaren 3,9 kiloyu veremedim cezama gelince tepeme binin incik cincik sorgulayın tüm takım olaraktan ve sporu umarım yaparımda verebilirim 1 kilodan fazla yine fazla yaz balım benim vereceğim kilomu hırsla ve hışımla vereyim o kilolarımı para olunca biriktirip yapmadığım kaçamakları yapmıcam cipz magnum gibi anneme anneler günü hediyesi alcam 210 milyon mutfak dolabı çok şık bişey diğer ay toparlanırız herhalde taksidini de anca bitiririz o vakte boğazıma alıp şişeceğime büyük bir hediye alır boğazımı tıkayıp şişmem ya of kızlar ya cnm çok sıkıldı şimdi aklıma geldide yılbaşında hedefimde olacaktım ama onu 8 ocakta demiştim 5 ayı çöpe attım tabi orası ayrı akannehir bu arada gerkli yerlere :oklava::mymeka::sm_cool::sm_confused:sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:olmaz::sinifsinif:ohaoldumsmile:gitme::1:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniakannehirkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilemafoldumben:3:bilmiyorumkismile smile ları yerine koyun tuvalete gitcem pc başından kalkabilirsem tabi öf hadi ben gidiyorum sizde beni tepeleyin hadi hadi hadi bekliyorum tepiklerimi bekliyorum tatlışlarım ha eğer kaçamak yapardanız böyle morartırım siizleri fişlerim bak heryerde ona göre doktorda dediydi zati delidir ne yapsa yeridir diye kendi haline barakın dedi:1:

Kilo sorununa son!

Birçok diyet yöntemi deneyip başarısız olanlara, vücudun yağ yakma potansiyelini artıran 15 gıda

Bugüne kadar kilo vermek için birçok diyet yöntemi deneyip başarısız olduysanız, neden doğal yolları ve yiyecekleri denemiyorsunuz?

Kilo vermek için mucize bir yol olmamasına rağmen, zayıflamak için Reader's Digest dergisinde yer alan haberdeki vücudunuzun yağ yakma potansiyelini artıran 15 gıda maddesini tüketebilirsiniz.

Az yağlı süt, az yağlı yoğurt ve peynir: Bunların ortak sırrı içerdikleri kalsiyumdur. Nutrition Reviews isimli dergide yer alan 90'dan fazla araştırmanın yeniden gözden geçirilmesiyle bol kalsiyum alımıyla iyileşen vücut niteliği arasında güçlü bir bağ bulundu.

Yulaf, arpa: Bunların sırrı ise liflerde yatıyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergideki araştırmaya göre, akşam yemeğinde beyaz pirinç yerine büyük bir tabak lezzetli arpa ile göbeğinizdeki yağlardan kurtulabilirsiniz.

Yeşil çay: İçerdiği katesin metabolizmayı ve karaciğerin yaktığı yağ oranını hızlandırıyor. Bunun etkisinden yararlanmak için günde 4-6 bardak yeşil çay için ve her hafta en az 3 saat egzersiz yapın.

Yumurta: Protein içeriği sayesinde yumurta, kilo vermenize yardımcı olur. Öncelikle vücudunuz proteinli yiyecekleri parçalamak için daha fazla enerji kullanıyor. Ayrıca protein kas kütlenizi tutmaya yardımcı oluyor, kaslarınız yağdan fazla kalori yakıyor. Sonuç olarak, protein sizi karbonhidratlardan daha fazla tok tutuyor.

Ceviz, badem: İçerdiği iyi yağlar, lif ve protein vücudun insülin direncini artırır, kilo vermeye yardımcı olur. Ceviz, en iyi omega-3 yağ asit kaynağından biridir. Badem ise kemik şekillenmesinde ekstra fayda sağlar.

Somon: Newcastle Üniversitesi'nde düzenlenen araştırmada, somon balığında bulunan omega-3 yağ asitlerinin yağ kütlesini azalttığı belirtildi. Diğer araştırmalar da, omega-3 yağ asitlerinin sizi tok tuttuğunu ve yağlı balık yedikten sonra 2 saat sonra daha tok hissettiğinizi gösteriyor. Haftada en az iki kez somon, uskumru, konserve ton balığı veya 'eğer bulabilirseniz' kuzey denizlerinde yaşayan Ringa balığı gibi diğer yağlı balıklardan tüketin.

Elma, Armut, dolmalık biber: Bu gıdaların içerdiği ve bitkisel gıdalarda bulunan doğal kimyasal olan flavonoidlerin yağ yakma etkisi bulunuyor. American Journal of Clinical Nutrition isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre, çok flavonoid tüketen kadınların vücut kütle indeksleri önemli ölçüde düşüyor. Hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde de flavonoidlerin kalori tüketimini artırdığı, vücuttaki yağ yakışını hızlandırdığı bulundu.

Keten tohumu: İçerdiği lignan sayesinde keten tohumu, menopoz sonrası kadınlarda daha az vücut yağı ve vücut kütle indeksi sağlıyor. Her gün kahvaltılık tahılınıza, yoğurdunuza ya da salata sosunuza bir yemek kaşığı keten tohumu ekleyebilirsiniz.

Sirke: Araştırmacılar, sirkenin vücudun yağları parçalamasına yardımcı enzim üreten genleri harekete geçirdiğini söylüyorlar. Sütle ya da sodayla seyreltebileceğiniz yaklaşık bir yemek kaşığı sirkeyi her gün için.

emoş bak kızım sivri topuklu terlikle tepelerim seni ben yedim ilk çıktığında bir tane almış kardeşim yarısınıda anneme verdim çikolata kaplımıydı nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum ben ruşeym almaya karar verdim ekmek yiye yiye zayıflayamıyorum benimki yine iyi sen yağ deposu yiyosun böyle vıcık vıcık yağ olacak sonra üstünde istediğin yağ yakıcı sporu ve diyeti yap o pis yağları anca atarsın vicudundan ben niye veremediğimi söyleyim ayı gibi yedim spor yapmadım almadım ama detoksa güvenip veririm zannettim 80,9dan 78e düştüm buda bişeydir benim için 1kiloyuda yarın ayran diyetine başlayarak vermek istiyorum lesli ablayı indirmeyi de başardım bol bol spor yapacağım lesli var ya emoş hatırlarsın sen niveaya benziyor aslı çok aradın niveayı ama lesli işini görür şekercim açıklamaları çok hoşuma gitti bir bakın onlara sende dondurmaları kes artık yeter be ne bu magnum da magnum magnumda magnum aaaaaaaaaaa yeter hadi aşkito bebek bekliyor sana noluyor güzel manken bir daha dondurma al sen aline aklına grup sana sövmelerini hayal et karşında 8 kişi sana söyleniyor dondurma yiyon diye boğazında kalsın ve kocişinin boğazına tep ye şu dondurmayı bidada dondurmacının önünden bile geçirme beni de ona göre bir daha intens ve magnum yok benim yanımda çıtır olan şeker iki bayan yeter ya kudurttunuz benim gibi deli birini off bakıyomusun böyle söylendim diye hakaret algılayıp savunmaya geçiyorlarmış neyse sizleri çok çok seviyorum orası ayrı tiksindirip soğutma taktikleri ayrı bende dünya laf duymayı istiyorum sayın takımcak üyelerinden ewet kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum orası ayrı ama 2 kişi dışında hedef tutturanda yok tepenize binme kanpanyasına ne dersiniz herşeyini yazıp yazıp hesap vereceksin içtiğiniz yudum suya kadar bu arada ben iftarı ayran diyetiyle geçirdim deyim sahurda nasıl beslencem ramazanda nasıl kilo vercem yarın ilk orucumu tutabilirim of ya ha kendime döndüm diye zannetmeyin unuttum diğerlerine de geliyor sıra allahım aslıya bak ya ben soğutma çalışmaları yaparken kendi zaatları özendirme çalışmarıyla uğraşmakta çıldrıcam ya cips diyo magnum diyo hala tabi bu yazıyı okuma fırsatı olmadı daha ama bundan sonra yok öyle 3 kuruşa 5 köfte 21 kilo verdin aslıcım o dediklerinden ağzına koyda bak bakalım verebiliyormusun hadi ben koca popocuğumu kaldırıp spor yapmıyorum ya sen bu arada intens tadına bakayım dadanayım lafı yok sivri topuklu ayakkabıyı kafanıza indiriverin beni uğraştırmayın lütfen ewet emoş tüm gruplar seninle takımca gelip sana gülecekler nasılda kilo aldı nasılda şişkolaştı diye hadi er lokmada kulağıından çıkmasın bu laflarım hatta kaydet bunu yemek yerken çal dinlede yiyeme emi sempatiksalakcinni ewet ewet inat et zayıfla hadi kalk spor yap sporsuz yatarsan söylediklerimiz aklına gelsin haa tabi 1 ileri 2 geri gidiyorsun ya 3buçuk kilo almadan geriye dönüşü başaramazsın sonra yine olursun şişman bir bayan ay çıldırcam ben namızsız dicez biloyon demi aslıcım yemek yok bundan sonra birde güzel saymıış karamelli beyaz bademli bilmen ne bilmem ne aaa bak size bişiy diyim istediğiniz kiloya ulaşınca hedefin 2 kilo altına düşün sonrada azıtma gününüz olsun 1 hafta şimdi hergün canınız ne istediyse onun parasını almış gibi koyun ve biir liste yapın işte 500 intens için koydunuzmu yarında koyunca yanına çarpı koyun sonra azıtma cozutma haftanızda gidin her canınızın istediğini listeden bir bir sile sile alın taze taze o zaman yeyin kusana kadar 1 hafta sonra hedefin 2 kilo aşşasına inip tekrar hedefi tutturanlar olarak mazun olursunuz bu arada bağırsak sistemimi anlamıyorum polen sayesinde sık sık tuvalete gidiyorum eskiden 2 güne birdi şimdi belki günde 1 iki kere belli olmuyor sana gelince hilalcim armut al pazardan cnm çok çekti de onu doğru bir tabak sakın yaptıklarının tadına bile bakma bak gebertirim düşünsenize un kurabiyesi yapaken mıncırdığımız margarini vıcık vıcık işte öyle yağlar birikecek heryerinde bu hepinize mize geçerli kalkıp düzenli spor yapmadığımdan veremiyorum buna eminim yoksa ayda 1 kerecik kaçamak olur olamz dediğiniz kaçamaklardan hiç yapmıyorum çünkü benneyaptımkiama popocuk daha önemlii geliyor kaldırıpta spor yapmıyorum düzenlli ayçinim balım savunma istemişsin benimki savunma deil yapamadım işte koca dötümü kaldırıpta sporumu düzenli yapmadım hedef tarihinden itibaren 3,9 kiloyu veremedim cezama gelince tepeme binin incik cincik sorgulayın tüm takım olaraktan ve sporu umarım yaparımda verebilirim 1 kilodan fazla yine fazla yaz balım benim vereceğim kilomu hırsla ve hışımla vereyim o kilolarımı para olunca biriktirip yapmadığım kaçamakları yapmıcam cipz magnum gibi anneme anneler günü hediyesi alcam 210 milyon mutfak dolabı çok şık bişey diğer ay toparlanırız herhalde taksidini de anca bitiririz o vakte boğazıma alıp şişeceğime büyük bir hediye alır boğazımı tıkayıp şişmem ya of kızlar ya cnm çok sıkıldı şimdi aklıma geldide yılbaşında hedefimde olacaktım ama onu 8 ocakta demiştim 5 ayı çöpe attım tabi orası ayrı akannehir bu arada gerkli yerlere :oklava::mymeka::sm_cool::sm_confused:sempatiksalakcinnieyvahedigeldismile:olmaz::sinifsinif:ohaoldumsmile:gitme::1:kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinniakannehirkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilemafoldumben:3:bilmiyorumkismile smile ları yerine koyun tuvalete gitcem pc başından kalkabilirsem tabi öf hadi ben gidiyorum sizde beni tepeleyin hadi hadi hadi bekliyorum tepiklerimi bekliyorum tatlışlarım ha eğer kaçamak yapardanız böyle morartırım siizleri fişlerim bak heryerde ona göre doktorda dediydi zati delidir ne yapsa yeridir diye kendi haline barakın dedi:1:

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:kedi:mafoldumben:kedi:benneyaptımki:utangac::kedi::gitme:ohaoldumsmilemafoldumben
timem nenn susssssssssohaoldumsmile
bunalıma mı sokacan beni burda:sinifsinif:
zaten bana gülecekler diye pisikolocik baskıya uğradım,bi şey yemedim vallaohaoldumsmile
yediğim salata,yoğurt,üzümmafoldumben

gizem exercisetv diye bi site var belki biliyosundur,orda çok güzel videolar var,onlardan yapsak süper olur aslındakaydirigubbakcemile2ben burakla nivea falan yapamıyorum,uzun çünkü,ama burda 10-15 dklık etkili egzersizler vara.shiç bi şey yapmamaktan iyidir bence...
şu poleni de iyi hatırlattın,buzlukta var,ben de tüketmeye başlayayım bakalım nasıl etkisi olacakCADIARZU
valla rezil olma korkusu beni çok etkiledi kızlar:1:bugün kaçamaklar yapmayı düşünüyodum yapamadım valla..bu hafta da kilo vermem lazım kesinhihoyyytirezil olucam yoksa...zaten mezuniyetime d az kaldı,salmasam kendimi de mezun olsam aaah ahhhhboshayallersmile

ne armutu yaa evde armut yoktu:umursamaz:
4.takımda periprenses diye biri var,çok güzel liste vermiş,diyetisyeni yeni vermiş,çok hoşuma gitti,bi bakın derimşutarafagitti

Back
X