Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayayayayya perimmmm üzülerek söylüyorum benim kilom sabit ya da 300-400 gr fazla çıkacak gibi. regl öncesi durumda şiş şiş geziyorum. gözümün çnenünde çikolatalar bir bir geçiyor. bende onlara el sallıyorum :))
çok çok heyecanlıyım yarın için :)
Sabit yada artı çıkarsan listeye girişini bir sonraki haftaya erteleriz ;) gerçi geçtiğimiz hafta söylemiştim sana zaten bir süre gelemediğin için bir hafta erteleyeceğim listeye girişini diye ama katılımını iyi tuttuğun için bu haftada olabilir demiştim ;)

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ: Melek ^^

YAŞINIZ: 25

BOYUNUZ: 1,70

KİLONUZ: 90

HEDEF KİLONUZ: 60

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki :D

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.
Bu bir hayal değil hedef ^^

:KK200::KK200::KK200:

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki :KK70:

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: E artık bende zayıf olayım yeter bu kadar şişkoculuk... Bıktım

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ankara da yaşıyorum . Ben mağaza müdür yardımcısıyım. İşim yoğun ama buraya vakit ayırabilirim. Daha önce de forumlarda yazardım ama hiç bu konuda olmadı. Bekarım , sevdiceğim var 2 senedir birlikteyiz, ailemle yaşıyorum, hayatı seviyorum ama kilolu olmak artık beni çok mutsuz ediyor, 28 mayıs da doğum günüm, o gün tartıya çıktığımda 60 kiloyu görmek istiyorum.

ne güzel canım hedefin belli
azimle yürüyeceğin şimdiden anlaşılıyor
hoşgeldin :)

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hiç zayıf olmadım ki :KK70:

Hoşgeldin canımcım, öncelikle asla pes etme, hedefin ulaşılamayacak birşey değil. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ettik mi başka birşey yapmamiza gerek kalmıyor zaten. Yaza çok rahat kilo vererek gireceksin, buna inanıyorum. Yaşın genç, artık sana 'şişmansın' bakislarindan kurtulma vakti. Burası sana bunu sağlayacak platform. Buradan vazgeçme ve hırsını koru, sevdicegine zayiflayinca gözüne sokarsin :KK70::KK70::KK70:

Bende Naile, 24 yaşında, 168 boyundayim. Bekarim :p 98 kiloyla başlayıp, 86 lara indim. Hedefim 58 kiloya ulaşmak.

yeni gelen arkadaşlar ben de evli bir cocuk annesiyim
28 yasındayım
163 boyum var
60-61 kgım ama bu kiloyu hiç sevmiyorum
hedefim 55 kg
eğer daha fazla vermem bana yakışırsa 52,daha da ötesi yok
bu arada hayatım boyunca 52-53 o rakamları hiç görmedim
çünkü ortaokulda bile 70 kilo civarlarıydım

ne güzel canım hedefin belli
azimle yürüyeceğin şimdiden anlaşılıyor
hoşgeldin :)

Hoşbulduk ^^
İlk ay zor geçecek eminim ama sizlerle birlikte yapabileceğime inanıyorum çünkü artık yalnız değilim, sırdaşlarım ve beni anlayabilecek insanlar olacak yanımda ^^
Bilmiyorum çok iyi hissediyorum, heyecanlıyım biraz :D
Bugün izin günüm ve evde oturmuş çok büyük bir değişime adım atıyorum sanırım :KK23:

canım profil resminde neden pasta var
Ben hep bir tatli gorunce derim ki
Amaaaan aklımda kalacagina midem de dursun

Şimdi de diyorum ki
Midem de duracagina gözümün önünde dursun da daha önce ki yediklerim aklıma gelsin

Kilo verince kredi kartı resmi koycam En Büyük KK

Hoşgeldin canımcım, öncelikle asla pes etme, hedefin ulaşılamayacak birşey değil. Yediklerimize ictiklerimize dikkat ettik mi başka birşey yapmamiza gerek kalmıyor zaten. Yaza çok rahat kilo vererek gireceksin, buna inanıyorum. Yaşın genç, artık sana 'şişmansın' bakislarindan kurtulma vakti. Burası sana bunu sağlayacak platform. Buradan vazgeçme ve hırsını koru, sevdicegine zayiflayinca gözüne sokarsin :KK70::KK70::KK70:

Bende Naile, 24 yaşında, 168 boyundayim. Bekarim :p 98 kiloyla başlayıp, 86 lara indim. Hedefim 58 kiloya ulaşmak.

Hoşbuldum canım.. Ne güzel yaşlardayız bak ikimiz de kilo olarak yakınız hemde yazın ikimizde 38-36 bedenleri giyebiliriz...:KK71::KK71:
Bende aslında bu yaz 98 kiloydum 90 a düştüm çok şükür ama sonra yine bi kaybettim kendimi. Bir verdim bi aldım, sabah baktım 90.4 , siteyi sadece okumaktan vazgeçip dahil olmaya karar verdim ve çok mutluyum :KK68:

28 yasındayım
163 boyum var
hedefim 55 kg

MErhaba callan, memnun oldum. :KK19:

Hoşbuldum canım.. Ne güzel yaşlardayız bak ikimiz de kilo olarak yakınız hemde yazın ikimizde 38-36 bedenleri giyebiliriz...:KK71::KK71:
Bende aslında bu yaz 98 kiloydum 90 a düştüm çok şükür ama sonra yine bi kaybettim kendimi. Bir verdim bi aldım, sabah baktım 90.4 , siteyi sadece okumaktan vazgeçip dahil olmaya karar verdim ve çok mutluyum :KK68:
İnşallah :KK36: ben 10 küsur yıldır 80 lerin altını görmedim. Kendimi çok garip hissediyorum ama inşallah yazın en moda (ki bunlar nedense hep zayiflara, hep zayiflara) olan şeyleri giyecegim :KK73: Azmet hazirana mezun oluruz bu gidişle :KK37:

28 yasındayım
163 boyum var
hedefim 55 kg
ben ünide 52-55 kg arasıydım, ah o zamanlarımı çok özlüyorum ama hala kendimi kilolu hissederdim, o zamanlar 160 boyundaydım şimdi 158 :KK45::KK48::KK70:2 cm çekmişim

Back
X