Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peri özel mesajım gelmiştir umarım :oops:
Kızlar sabah yarım ekmek ve 2 yumurta yedim, sizin aranıza gelmeden önce,
Hatta sonra ki planım markete gidip çikolata cips falan almaktı...
Buraya geldikten sonra 1 lt su içtim ve ayva yedim.
1 litre daha içeceğim, yoğurt ve çorba var menüde...
Çok güzel bir gün oldu benim için, aranızda olmak çok güzel bir duygu kızlar :KK68::KK68::KK68:

Burda çocuğu olan ablalar arkadaslar var çok ozeniyorum onlara benimde bebegim olsa hamilelik kıyılarını vermeye ugrassam diye Rabbim.kimseyi evlatla imtihan etmesin inşallah hepimiz tez vakitte zayiflayalim

Canım kaç yıllık evlisin? Benimde ilk çocuğum evlendikten dört yıl sonra oldu, bilirim evlat özlemini. Rabbim sanada hayırlı zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin. :anneadayı:

Hanımlar,

Son lokmalar ağızlara konulsun, yavaşça çatal-kaşık bırakılsın.:kk77:
Panik Yok, acıkmayacağız, sabredeceğiz, kilo vereceğiz.:rolleyes::KK9::KK31:

Mümkünse yarım saate kadar akşam yemek işini bitirin canlarım :KK49::KK51:

İlahi selin ya bunca işin arasında hiç ggüleceğim yoktu, tamam sakiniz, amaaa ben akşam yemeği yiyemedim işyerindeyim bi müddet daha, meburen eve gidince yoğurt yicem :(

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. En kısa zamanda hedef kilolarımıza ulaşıp mezun olma dileğiyle...
Bende kendimi tanıtayım; adım Reyhan, 32 yaşındayım. 3 tane kuzum var. Şu anda deneme listesindeyim .
Buraya geldiğîmde 63,5 kilo civarındaydım, geçen hafta 62,5 kiloydum, hedef 55( belki daha da inebilirim)
Şimdi yavaş yavaş geçmişi okuyayım .

Selamlar ;) Çok yorgun bir o kadar da yoğunum geçmişi zaten okuyamıyorum :p Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK200: Sınavlarımdan dolayı Çarşamba ya kadar yokum sonra buralardayım :KK49: Ben bilge, 16 yaşındayım boyum 1.70 civarı kilom 61.5-62 fln hedefim 55 :KK200:

C
Canım esinde sprmlerdemi sıkıntı var ne tedavisi gordu bnm esimdede var problem bizde yapıyoruz bsyler
canım eşimde sayı azlığı vardı sayı ml de 15-20 milyon arasıydı hiç de altına düşmedi en son 2 ay önce 20 milyondu ama salı günkü testte 5 milyon çıktı. Proxeed evicap içti keçi boynuzu pekmezi muz yedi bol bol ceviz badem nar yedi. 1 ay içinde %75 düşmüş sonuçlar.

Canım kaç yıllık evlisin? Benimde ilk çocuğum evlendikten dört yıl sonra oldu, bilirim evlat özlemini. Rabbim sanada hayırlı zamanda , hayırlı evlatlar nasip etsin. :anneadayı:
Martta iki yilim bitecek canim perigunlugu perigunlugu canm şuan disardayim ama eve gidince bakıp yazayım içindekileri mısır püskülü kiraz sapı fln vardı hatırladığım.kadaryla

C

canım eşimde sayı azlığı vardı sayı ml de 15-20 milyon arasıydı hiç de altına düşmedi en son 2 ay önce 20 milyondu ama salı günkü testte 5 milyon çıktı. Proxeed evicap içti keçi boynuzu pekmezi muz yedi bol bol ceviz badem nar yedi. 1 ay içinde %75 düşmüş sonuçlar.
Canım.bizimde aynı sizingibiydi 18 milyondu prookseed de kullandık sonrakilerde ml de 2.5 milyona kdr düştü ve ahmet marankinin padişah macunu yapyik yaklaşık iki ay yedi ml de 8 milyon oldu sayı ve bitmişti karışım şimdi tekrar balı fln organik dedesinin arıları vr ordan aldık karışım yaptı yine yiyor bnde bitkisel demiyorum ama İbrahim sarac oglu lec boynuzu pekmezi soğuk pres keçi boynuzu kuru ve kirkkilit otunun çayını 2 ay yapın diyor

Kızlarrrrr eve giderken internet paketi almayı düşünüyorum ama nooolur nolmaz şimdiden menülerimi yazayım,
Sabah,
Kepek ekmeğe domates, peynir ve salam üçlüsünden sandviç ve çay
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay :KK49:
Öğlen,
Ezogelin çorba,
Karnıyarık (ilk görünce çok üzüldüm ama kızartılmamış haşlanmış olduğunu duyunca en küçüğünü gömdüm bi güzel :KK66:
Salata
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay :KK49: (ilkiyle aynı)
Akşam,
Henüz yemedim ama yoğurt yiyebilicem sadece o da protein alabilmek için 8 gibi evde olabilicem çünkü :(

Sabah 1 haşlanmiş yumurta 1 salatalik 1 domates 5 yaprak kıvırcik 2 dilim kepek ekmegi

Ara 5 badem

Ögle 1domates 1salatalik 1biber 4yaprak kivircik ve dereotuyla yagsiz tatsiz tutsuz saçma sapan bir salata

Ara zencefilli çay sekersiz

Akşam patlican közlemesi yogurtlu 1 dilim kepek ekmek

2 bucuk litre su
Oğluşla badmilton 1 saat

ben dükkanı kapattım selin artık su içerim sadece
Bende işte yedim çıktım 5 olmadan gün kapandı :KK76:

Durun yemegimin daha 5 dakikası var :KK43:
Ben 5 dakika falan anlamam ağzına atabildiğini at :KK70::KK70:

bende katılmak istiyorum aranıza neler yapıcaz ki:)))
Hoşgeldin, ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen kendini tanıtacağın formu hem buraya hemde kaptanımız perigunlugu perigunlugu ne özel mesaj olarak atarsan deneme sürecin başlamış olur.

Peri özel mesajım gelmiştir umarım :oops:
Kızlar sabah yarım ekmek ve 2 yumurta yedim, sizin aranıza gelmeden önce,
Hatta sonra ki planım markete gidip çikolata cips falan almaktı...
Buraya geldikten sonra 1 lt su içtim ve ayva yedim.
1 litre daha içeceğim, yoğurt ve çorba var menüde...
Çok güzel bir gün oldu benim için, aranızda olmak çok güzel bir duygu kızlar :KK68::KK68::KK68:
Evettt ilk günün günahı olmaz ve bugün saymıyoruz. Yarın bomba bir menüyle görmek istiyorum seni. Bu akşam paylaşılan menüler örnek olabilir belki :KK15:

Kızlarrrrr eve giderken internet paketi almayı düşünüyorum ama nooolur nolmaz şimdiden menülerimi yazayım,
Sabah,
Kepek ekmeğe domates, peynir ve salam üçlüsünden sandviç ve çay
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay :KK49:
Öğlen,
Ezogelin çorba,
Karnıyarık (ilk görünce çok üzüldüm ama kızartılmamış haşlanmış olduğunu duyunca en küçüğünü gömdüm bi güzel :KK66:
Salata
Ara öğün,
Yarım avuç Leplebi ve kayısılı çay :KK49: (ilkiyle aynı)
Akşam,
Henüz yemedim ama yoğurt yiyebilicem sadece o da protein alabilmek için 8 gibi evde olabilicem çünkü :KK43:

Evet akşam hala yenmediği için yogurt mantıklı, 2. aranda meyve tüketseydin daha iyiydi kuzum ama genel olarak gayet güzel :KK15:

Sabah 1 haşlanmiş yumurta 1 salatalik 1 domates 5 yaprak kıvırcik 2 dilim kepek ekmegi

Ara 5 badem

Ögle 1domates 1salatalik 1biber 4yaprak kivircik ve dereotuyla yagsiz tatsiz tutsuz saçma sapan bir salata

Ara zencefilli çay sekersiz

Akşam patlican közlemesi yogurtlu 1 dilim kepek ekmek

2 bucuk litre su
Oğluşla badmilton 1 saat
Ablacım, bu menü olmamış neden çünkü çok az. Sabah peynirin yok, öğlen hani ana yemeği, yogurdun. 2. aran da boş. Akşam güzel ama gerçekten çok az yemişsin. İlerde bu kadar az yemek kilo veremediğinde zorlar seni. Örnek olarak @fatmanurkaya ve @nananais in menülerini incele. Menüleri dolu dolu ve kilo veriyorlar :KK15:

Aynen selinim yaa, agustos dogumluyum yaz bebesiyim ben, sevmiyorum kat kat giyinmeyi:KK43:
Bende Temmuz 29 doğumluyum, yaz insanı olduğumuz nasılda belli kuzu :KK70:Zaten yaz, kış elim ayağım ısınmaz ama kışın hissetmiyorum bile. Konar göçer bir yaşamı bile istiyorum. Leylek nereye ben oraya :KK70:

Evet ben de menümü yazayım
SABAH 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir
ÖĞLE tavuk sote 3 kasik bulgur pilavı lahana salatası 1 kutu meyva suyu
ARA 1 avuç leblebi kuru üzüm 2 mandalina 4 5 tane cips (bu olmadi biliyorum ama dayanamadim )
AKŞAM 1 Kase yeşil mercimek çorbası 3 kasik er yemeği ayran salata
SU 3 litre yi geçtim. Yatincaya kadar 2 daha içerim. Suyu çok seviyorum.
SPOR Okuldan gelirken 15 dk yürüdüm ama başka spor yapamadım yaparsam yazarim.
Ve dükkanı kapattım yarını bekliyorum. Herkese sevgiler...

Back
X