Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl bu yanlış, sadece yoğurt ve salata ile ana öğün olmaz. Kilo verir mi ? Evet fazla verir ama daha sonra bir akşam bunların yanında azıcık yemek yese bile kilo alacak. İnsanlar ömrünün sonuna kadar sadece bu tarz beslenemez. Bu yüzden öyle beslenenler 10 kg verirse 15 alıyor.
Çok güzel canısısabah
kahvalti 11. bucukta yaptim: 1 yumurta haşlanmış 2 kibrit kutusu kdr peynir 3 zeytin 1 t.k az açılı ezme 1 fincan yeşil cay
Öğle: yok (kahvaltiyi çok geç yaptım)
Ara:yarım ayva 1 küçük elma
Akşam: 3 parça karnibahar haslanmis üzerine yoğurt ve nane.2 ymk kaşığı bamya .küçük bir kepçe tarhana corbasi
Ara maden suyu .bide süt olabilir . ( 2 bardak soğan suyu öğle ve akşam )
su 2.5 litre uyuyana kdr 3 olur
Spor: ebru şallı kol karın kâlca plates 45 dk suruyo 50 ip atladim
Kız yapcam daha yeni oturdum azcık midem yerleşsinAaaa selin spor yapmamışşşş![]()
Evet valla içinden yumurta çıkacakBende yazıyorum menümü ve ardından tüm takım arkadaşlarıma birşeyler söylemek istiyorum dikkatimi çeken ama önceee menü
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta (pulbiberli)
ufak parça peynir
Öğle:
1 bardak tavuk çorbası (evet gerçekten bardakta)
ufak paket tonbalığı
ara:
1 mandalina
akşam:
1 dilim tb ekmeği
bir parça peynir
menemen (yine yumurta günü gibi oldu ama misafir vardı bana kala kala bu kaldı)
domates salatalık
ara:
1 mandalina yarım elma
2 lt su içtim. 1 saat yürüyüş. kış çayımı da içtim. arada birde sabah içemediğim içinde gecede kayısı olan suyu içip kayısıyı yedim![]()
Dur daha sen aklını başından alıcam senin, vazgeçilmezin olucamGün geçtikçe en sevdiğim kız tipi gibi gorunuyorsun gözüme![]()
Canımm üzme kendini erkek milleti işteKızlar, bu akşam moral olarak biraz kotuyum mesai kaliyorum diye nisanlimla tartistik o yuzden sizinde tadinizi kacirmiyim, bu aksamlik beni affedin yarin toparlarim ins biraz.
Menum,
Sabah,
Bi dilim tam bugday ekmek,
Peynir ve zeytin
Ara ogun,
Leblebi yarim avuc
Ogle,
Domates corbasi,
Zyagli kereviz, cacik, bi kasik bulgur
Ara ogun,
Iki mandalina
Aksam,
Moralce kotuyum bisey yiyemedim.
Su iki litre, spor yarim saatte kaldi, aksam yurumedim, ama cezami unutmadim tabi ki
Kendinize iyi bakın, iyi aksamlar guzeller
işte bu süper bir menüİyi akşamlar hanımlar bugün sizlere yazma fırsatını hiç bulamadım sabah erkenden annemlere gidip abimin asker mevlüdü için dip köşe temizlik yaptım ve şuan bitik durumdayım menümü veriyim
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık maydonoz
Ara
Yarım portakal
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Akşam
2 kaşık zeytin yağlı pırasa
1 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Salata
3,5 litre su
Yürüyüş yapamadım ama temizlik için fazlasıyla enerji sarf ettim
Canımcım şuan dediğin bakış açısıda biraz yanlış tabi bence. Çünkü hep doktorlar derki bir öğün fazla kaçırmış iseniz diğer ogunden kismayin.son söylediğin doğru olsa da önemli olanlardan bir tanesi de gün içerisinde aldığın toplam carbo, protein ve yağ miktarıdır. gün içinde yeterli carbo aldığın için akşam yoğurt ve salata olarak önerdim canımcım. istersen sebze + yoğurt şeklinde de tüketebileceğini düşünüyorum.
Canım çok haklısın. Bunu bu gün bende düşündüm, iyi birşey değil yani. Teşekkürler, dikkate alacağım tavsiyeni.Kızlar gerçekten bunu söyleme ihtiyacı hissettim. Lütfen her gün tartılmayın ya da günde 5 defa tartılmayın. Cuma zaten tartı günümüz ne gerek var diğer günlere. Çünkü her gün gördüğünüz eksi, bir gün sabit ya da artı çıktığında o günkü moraliniz direk çöküyor. Elbette hergün eksi çıkamayız, ama gel de bunu beyne anlat. Ben öyle yaptım her sabah tartıldım, evde olduğumda günde 3 posta çıkıyordum tepesine. Sonrası malum kilo vermem durduğunda inanın sabah ne kadar iyi uyanırsam uyanayım, ağlıycak, sinirden tartıyı kıracak duruma geldim. Ve bu takıntı haline geldi, artık sabah uyandığımda göbeğimden anlıyorum eksi mi, artı mı diye. Lütfen yapmayın bunu kendinize. Öncelikle vucut cm olarak ölçü alın, evet kilo vermek, hedefe ulaşmak amacımız ama tartı yanıltır insanı ne kadar inceldiğinizi takip edin, bazen kilo veremesekte incelebiliyoruz ki bu çok daha güzel birşey. Ayy ne çok konuştum![]()
Aaa demekki sende etkisi olmadı ama bende inanılmaz oluyor hattaperigunlugu canım bu kayisiyi iki gündür yapıyorum ben ama pek faydası olmadı ve çok afedersiniz kabizliktan çok sıkıntı yaşıyorum ve siskinlik çok rahatsız ediyor
Valla hiç denemedim muhtemelen kokusundan içemem pekKızlar bu soğan suyu ise yarıyor mu cidden . pek iç açıcı değil . lahanaya kabuk tarçın koyunca fena olmuyor da . soğan suyu nasıl acaba
Yinede çok kötü değil menün.sabah:2 dilim ekmek peynir şekersiz çay
öğlen 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
akşam 6 kaşık bamya+tavuğun gögüs eti+2 dilim ekmek
çocuklara mısır patlatmıştım dayanamadım 1 su bardağı patlamış mısır yedim yağsız tuzsuz
2 mil leslie yaptım
6 bardak su içtim
yoğurt kürümüde yiyip yatıcam
bugün muayen günümdeyim sanırım biraz kaçırdım.yarın toplarım.
temizlik yaptım tüm gün çok yoruldum herkese iyi geceler![]()
aaa tamam cok tsk ederim. oglen yemek bulayinca yukkendim süt ve yogurdaCanım benim sadece 1 öğün proteine yüklenme. Öğlen ictigin sütü ilk aran olan 6 badem ile birlikte tüketebilirsin. Akşamdan sonra saat 8-9 gibi süt yada yoğurt tuketirsen daha rahat uyursun ve sen uyusan bile vücudun yağ yakmaya devam eder![]()
dimi yaa valla nedir şu karbondan cektigim. zaten o neni bu hale getirdi. yalniz tabagi doldurdum makarnayi sonra olmaz dedim gidip yarisini döktüm. buda bir adim sanirim benim icin. birde gezmelerde asla kacirmazdim tatliyi ikiye bölüp arkadasa verdim. kendime inanamoyorumçok karbonlu olmuş be canım :)) akşam sadece salata ve yoğurt yesen de olurmuş :)
benim iltihaplarima vok iyi gelmisti sogan suyu. tadida lahanaya gore cok daha iyi. kullanmadigim ilac kalmamisti. Soğan kürü yapinca gecmisti.
perigunlugu canım bu kayisiyi iki gündür yapıyorum ben ama pek faydası olmadı ve çok afedersiniz kabizliktan çok sıkıntı yaşıyorum ve siskinlik çok rahatsız ediyor
perigunlugu canım bu kayisiyi iki gündür yapıyorum ben ama pek faydası olmadı ve çok afedersiniz kabizliktan çok sıkıntı yaşıyorum ve siskinlik çok rahatsız ediyor
Kızlar menüm sacma
Kızım gece uyumadı gece kuruyemiş ve 2si 1 arada
Sabaha doğru uyudu ama 7de uyandı,
Kahvaltı yapmadım 1 kase kuruyemiş ve kahve
Arkasından 1 muz
Öğlen tavada 2,5 yumurta 1 elma
Akşam da sütlü kahve
Geceyş saymazsak gün içinde 1450 kcal filan oluyor
Su 2lt civarı
Spor 50 dakika dans
Kızlar, bu akşam moral olarak biraz kotuyum mesai kaliyorum diye nisanlimla tartistik o yuzden sizinde tadinizi kacirmiyim, bu aksamlik beni affedin yarin toparlarim ins biraz.
Menum,
Sabah,
Bi dilim tam bugday ekmek,
Peynir ve zeytin
Ara ogun,
Leblebi yarim avuc
Ogle,
Domates corbasi,
Zyagli kereviz, cacik, bi kasik bulgur
Ara ogun,
Iki mandalina
Aksam,
Moralce kotuyum bisey yiyemedim.
Su iki litre, spor yarim saatte kaldi, aksam yurumedim, ama cezami unutmadim tabi ki
Kendinize iyi bakın, iyi aksamlar guzeller
wuhuu süpersinnnndimi yaa valla nedir şu karbondan cektigim. zaten o neni bu hale getirdi. yalniz tabagi doldurdum makarnayi sonra olmaz dedim gidip yarisini döktüm. buda bir adim sanirim benim icin. birde gezmelerde asla kacirmazdim tatliyi ikiye bölüp arkadasa verdim. kendime inanamoyorum
yaninda yemekte yemek gerekiyor oylemi nananaisAsıl bu yanlış, sadece yoğurt ve salata ile ana öğün olmaz. Kilo verir mi ? Evet fazla verir ama daha sonra bir akşam bunların yanında azıcık yemek yese bile kilo alacak. İnsanlar ömrünün sonuna kadar sadece bu tarz beslenemez. Bu yüzden öyle beslenenler 10 kg verirse 15 alıyor.