- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
günaydınGünaydın hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınGünaydın hanımlar
Serbest dans:)))) kızımla shakira açıp dans ediyoruz, çok da iyi ter atıyorum:)) hem de eğleniyoruz:)))sinameki iç canım denemediysen
Callan ne dansı o ya eğlenceli mi bende yapayim iyleşince
cancağzım sadece iyi zamanlarımızda mı burada olucaz sen gel konuşalım dertleşelim , moralini bozma canım bak o zaman kavgalar daha çabuk çözülür
Yok hayıe abla ben eskilerdeniim hazırandan beri burdayımÖyle ablası. Kaç yasindasinkoza16 kilon boyun kac takıma yeni mi katıldı n
perigunlugu canım bu kayisiyi iki gündür yapıyorum ben ama pek faydası olmadı ve çok afedersiniz kabizliktan çok sıkıntı yaşıyorum ve siskinlik çok rahatsız ediyor
teşekkürler canım alacagim insallahMerhaba hemen alıntı yaptım diğer mesajları okumadan ,açlık otu diye bir ot var aktarda tavsiye ederim çok faydası var
iyi nöbetler canımGünaydın 7. Takımın fistiklari ben bugün nobete gideraksama kdr yoğunluk olursa giremeyebilirim
hoşgeldiniz aramıza açlık otunu dikkatli kullanmak gerekir heleki az su içen biriysenizMerhaba hemen alıntı yaptım diğer mesajları okumadan ,açlık otu diye bir ot var aktarda tavsiye ederim çok faydası var
Yok canım değilperigunlugu avatardaki kendi foton mu
Bana bakin azicik makarna yedim diye arkamdan atilmiş tutulmuş heyt olmasin bi daha
Daha da yemem olur biter
perigunlugu bana bak peri misin huri misin nuri misin herneysen
Ahanda buraya yaziyorum sen beni kadroya alma periliçe yerine süpürgesiz derim bak sana![]()
hoşgeldiniz aramıza açlık otunu dikkatli kullanmak gerekir heleki az su içen biriyseniz![]()
Nasıl kullanmam lazım canm taneli bi bitkimi suyuda 2 buçuk 3 litre iciyorum gundeHosbulduk ,bende yeni duydum 10 adet atiyorum suyun içine iciyorum ,3 lt su iciyorum günlük icmwdigim dönem oldu 15 gün ondada 3-4 günde olsa çıktım WC ye
Nasıl kullanmam lazım canm taneli bi bitkimi suyuda 2 buçuk 3 litre iciyorum gunde