Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sinameki iç canım denemediysen :21:

Callan ne dansı o ya eğlenceli mi bende yapayim iyleşince :21:

cancağzım sadece iyi zamanlarımızda mı burada olucaz sen gel konuşalım dertleşelim , moralini bozma canım bak o zaman kavgalar daha çabuk çözülür
Serbest dans:)))) kızımla shakira açıp dans ediyoruz, çok da iyi ter atıyorum:)) hem de eğleniyoruz:)))

Öyle ablası. Kaç yasindasin koza16 koza16 kilon boyun kac takıma yeni mi katıldı n
Yok hayıe abla ben eskilerdeniim hazırandan beri burdayım :KK24: 16 yaşındayım, boyum 170 civarı kilom 62.5 gibi tartılmıyorum cumaya kadar :oops: Hedefiim 55 normalde 59.0 akadar düşmüştüm amaaa aldım bi şekilde ama artık tekrar başladım :21:

perigunlugu perigunlugu canım bu kayisiyi iki gündür yapıyorum ben ama pek faydası olmadı ve çok afedersiniz kabizliktan çok sıkıntı yaşıyorum ve siskinlik çok rahatsız ediyor

Merhaba hemen alıntı yaptım diğer mesajları okumadan ,açlık otu diye bir ot var aktarda tavsiye ederim çok faydası var

Hosbulduk ,bende yeni duydum 10 adet atiyorum suyun içine iciyorum ,3 lt su iciyorum günlük icmwdigim dönem oldu 15 gün ondada 3-4 günde olsa çıktım WC ye
Nasıl kullanmam lazım canm taneli bi bitkimi suyuda 2 buçuk 3 litre iciyorum gunde

Nasıl kullanmam lazım canm taneli bi bitkimi suyuda 2 buçuk 3 litre iciyorum gunde

bezelyenin kurumuş hali gibi , ben sıcak suyun içine 10-12 yaprak atıp
bekletiyorum biraz sonra içiyorum tadı çok içilmiycek gibi degil
öglen12-1 arasında içip akşam 8 gibi filan wc yeçıkıyorum
sende çalışıyorsan filan evde oldugun saatlere göre ayarlarsın kendini

Back
X