Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla eve yeni girdim ne yenirki bu saatten sonra meyvede yenmez.

Yumurta mi haslasam bir tane

kız ben 10 da eve gelip yiyom sen yine iyisin, mükün olduğunca sıvı ve hafif geçiriyorum :KK14:

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara 1 ceviz 2 badem

Öğle yarım dilim kek

Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası

1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu

Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)

Bu kadar

ay o öğle menüsü niye öyle şeker ya ?
Yiyemedin mi birşey ?
Öğlen öyle yersen akşamı riske atmış olursun bak o vücut bir krize girerse görürsün :KK45:

ulen menülerinizi okurken acıktım :-):-):-):-)
o kadar yorgunum ki bende birazdan yatarım herhalde...
C CallanPinckney canikom 30 günün için tebrik ediyorum seni ...
kvrck kvrck seninde solganını yerim sıpaaa :KK60:

Menülerimiz yine iyi gibi kızlar ya, ben aranıza gireli, 6 gün oldu benim için çabuk geçti, iyi ki varsınız kızlar, yarın 6 da çıkıcam işten..

Bu arada benden size bir kıyak koton perşembe günü %50 indirime giriyor :cool:
Sabah erkenden indirim basacağız, yakınınızda varsa kaçırmayın derim, eşe dosta da haber vercem daha sonra çok bozuluyolar :-)
:-):-)

İyi geceler hanımlar oldukça moralsiz ve yorucu bi günün sonunda telefonu elime alıp yazabildim size geç kalktım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim

Öğlen
2 dilim buğday ekmeği
Peynir
Domates havuç marul
3 bardak çay

Ara
3 kestane
2 bardak çay

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata

3 litre su 1,5 saat yürüyüş

Menülerimiz yine iyi gibi kızlar ya, ben aranıza gireli, 6 gün oldu benim için çabuk geçti, iyi ki varsınız kızlar, yarın 6 da çıkıcam işten..

Sabah erkenden indirim basacağız, yakınınızda varsa kaçırmayın derim, eşe dosta da haber vercem daha sonra çok bozuluyolar :-)
bisey sorabilir miuim. magazalar %50 indirim yapio ya etihet fiyatini attirip o diyat uzerinden mi yapio. cunku ben birkac magazada tajip ettigim urunler %50 indirimde yine ayni fiyat:KK45:

dün çok yoruldum menümü akşam yazamadım
sabah:3 dilim ekmek+peynir şekersiz çay
öğle:4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
akşam:6 kaşık tavuk sote 2 dilim ekmek
spor yapamadım çünkü temizlik yaptım yoruldum.

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 yumurta
1.5 dilim ekmek
5 adet çeri domates
Biraz peynir
Şekersiz çay

Ara 1 ceviz 2 badem

Öğle yarım dilim kek

Akşam
2 kepçe çorba
4 yk pilav
10 yk nohut
Yarım dilim ekmek
1 kase yoğurt
Lahana salatası

1 porsiyon meyve
2 bardak lahana suyu

Gün boyu
2 litre su
Spor ev temizliği:)

Bu kadar
normalde yediğimiz ekmek karbonhidrat gözüküyor ama yediğimiz çorbanın bir kepçesi 1 dilim ekmek
pilav 2 kaşık 1 dilim ekmek
kurubaklağiller 4 yemekkaşığı 1 dilim ekmek oluyor.ben yağ olmadığı için karbon hidratı zorda kalmadıkça ekmek olarak tüketiyorum.
sabah 1.5 ekmek+yarım dilim kek 1 dilim ekmek( şekeri var içinde glisemik indeksi çok yüksek kan şekerin hızla yükselip bir anda düşecek sen daha çok acıkacaksın.)2 kase çorba 2 dilim ekmek+4 yk pilav 1 dilim ekmek+10 yk nohut 2.5 dilim ekmek+yarım dilim ekmek:9 dilim ekmeğe eşdeğer
diyeceksin melike sende ekmek yiyorsun.ben karbon hidrat tüketirken sadece ekmek tercih etmeye çalışıyorum.ayça kaya içinde yağ olmadığı için karbonhidrat olarak en iyisi ekmek demişti tabi beyaz ekmek değil.kurubaklagiller protein açısından zengin ve düşük glisemik indeksli karbonhidrattır.ve bağırsak dostudur.sporlarımız aynıymış:) umarım istediğimiz kilolara kavuşuruz :KK50:

Çok az yiyorsun sanki bilemedim ama sen biliyosundur illaki :KK66:

Hoşgeldiniz kızlar neler yapıyorsunuz ? uzun zamandır göremedim sizleri. ayrıca teşekkür ederim mirjam :KK66:

öğle patates pek olmamış sanki.

gevreek miii oyy izmiri özledim ben yaaa :mad::mad:

kek, pilav,ekmek hepsi bir arada baya baya olmamış bugün :KK43: yarın daahaa dahaa iyi menü ve spor ile bekliyorum :KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Canım erişte olmamış pek :KK43:

Menüler genel anlamda güzel arada bir kaç cıslar olmasına rağmen, özellikle bu hafta listeye girme şansı olan arkadaşlar daha daha çok dikkat etmeniz gerekiyor. Cıssslarla gelirseniz olmaz ki :KK20::KK20::KK20::KK20: Bu şartlar altında deneme süreniz olur :KK43:
Yaklaşık 1300 kcal cnm
Daha fazla alırsam kilo veremem

Cutemom007 Cutemom007 canim zayiflayinca hamile kaldin demi doğru anladım bide soğan suyunu bu ay yaptım eğer adet olursam yine devam edeceğim bjde bnm.esimdede problem var biraz onada bitkisel kurler kullanıyoruz ama bakalım yaza kdr deneyecegiz böyle yoksa tüp inşallah gerek kalmaz
evt cnm aynen öyle sakin olmaya çalış allahtan hayırlısı senin için olmazsa da üzülme teknoloji çok gelişti bir yol bulunur cnm

Menüm;
Sabah; 2 tb ekmeği ile peynirli tost, 3 zeytin ve yeşil çay.
Ara; 1 sade filtre kahve.
Ara; 1 portakal, 2 yk yoğurt.
Öğlen; 6 yk pırasa yemeği, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 ceviz, 2 yk yoğurt.
Akşam; 1 kepçe tarhana çorbası, 6 yk pırasa, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.
30 dakika tempolu yürüyüş.
mikemmel:KK200::KK200:

Evet kuzu biraz daha kas yapmak isteyenler için. Bana uyar var mı bir fikrin hangisni başlayalım?

Evet canım bugün 2 portakal fazla olmuş. Öğlen ki erişteyide akşamı sağlıklı beslenerek dengemişsin :KK15:

Yine bir Naile menüsü, afiyet olsun kuzum :KK15:

Kuzum inşallah çabucak sorunların çözülür. Ama akşam yemezsen olmaz bak. Daha yolumuz uzun ara öğünlü bir beslenme izlemeni tavsiye ederim :KK15:
Vallahi bilmem ki cnm jillian olabilir

İyi geceler hanımlar oldukça moralsiz ve yorucu bi günün sonunda telefonu elime alıp yazabildim size geç kalktım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim

Öğlen
2 dilim buğday ekmeği
Peynir
Domates havuç marul
3 bardak çay

Ara
3 kestane
2 bardak çay

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Salata

3 litre su 1,5 saat yürüyüş
sıkıntın neyse en çabuk zamanda çözülür cnm :KK54::KK54:

Kızlar site reklamlarında kıbrısta tüp bebek tedavisi çıktı, cinsiyet seçebiliyorsunuz diyor, böyle bir şey olabilir mi, hiç etik değil, çok sinirlendim
Acaba sikayet edebileceğimiz bir yer var mı
Türkiyede bu iş yasak, olması gerektiği gibi
Kuzey kıbrıs ne kontrolsuz bir ülke

Günaydın arkadaşlar bi yarım saate cikacagim nobetten ve daha yolda var öğle evde olurum inşallah bugünde kahvaltı yapamayacgim

Kuzu gerçek fiyatlar üstünden %50 mi :KK70: Bütün ürünler dahilse gidip bakılabilir :KK76:

dün çok yoruldum menümü akşam yazamadım
sabah:3 dilim ekmek+peynir şekersiz çay
öğle:4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek
akşam:6 kaşık tavuk sote 2 dilim ekmek
spor yapamadım çünkü temizlik yaptım yoruldum.

Menünde birşey yok ki bütün öğünlerini ekmekle kapatmışsın resmen. Akşam güzel ama sabah ve öğle boş geldi bana.

Vallahi bilmem ki cnm jillian olabilir
O zaman Pazartesiden itibaren Jillian 30 days shred başlayalım mı? Haftasonu evde olmayacağım da :KK22: Bende seninle istikrar sağlamış olurum :rolleyes:

Back
X