Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Herkese merhaba. Dün üzerimde biraz kırgınlık vardı( bu günde öyle) :KK1:. O yüzden fazla giremedim siteye. Hemen dünkü menümü vermek istiyorum.

Sabah; menemen, limonlu ılık su, kk peynir, iki dilim tt ekmek

Ara ; bir mandalina

Öğlen; iki küçük dilim, ıspanak böreği, ayran

Akşam; bir kase yoğurt, bir dilim tt ekmek, bir dilim pastırma , limonlu çay

Su; 2 litre
Spor; yok :KK43:

Geçmiş olsun Reyhancım,
Börek biraz fazla olmuş gibi sanki.

kızlar misafirim var ama çok koyu bir sohbet ve büyük eğlence kaçırıyormuşum gibi geliyor.arada bir girip bakmasam olmuyor.:KK25::KK25::KK25::KK25:

Bi tanecik çikolatali gofret yesem olmaz mi
Çok masum küçücük :KK51:
ye ondan sonra o masum şey içinde bir canavara dönüşsün.karaciğerin için bir öcü o eyvah diyor şuan karaciğerin yeme onu muzun üzerine kakao serp tarçınlı süt iç ama yeme.çöp tenekesimi senin miden o iğrenç yapış yapış gofreti istiyor.çocuk gibi olmadı bu istek :KK20::KK20::KK67::KK67:

Nasilsiniz arkadaşlar bugün esimle biraz sıkıntımız var tartıştık fln yemk yemeyeckmis akşama bnde ne yiyecgimi bilmiyorum şuan komsumdaydim onu halledirim bi şekilde ama esimle bakalım napicazo_O

Canim Meryem im nasılsın hoşgeldin canım ay çok merak ettim seni ne yaptın anlat bakayım.:KK200::KK60:
sagol canim ablam Allah razi olsun :KK60: elhamdulillah cok iyiyim eyluldeki tedavim saglik sarunlarim yuzunden kasimin sonuna ertelendi, biliyonya pis troid yine sorun cikardi :KK11: piskolojimide bozdu :KK43:15 kasimda basladim tedavime ve bugun transferimin 4. gunundeyim gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler :KK68:
sen nasilsin ablam? cok ozledim sizleri :KK200:

Back
X