- 17 Nisan 2015
- 10.818
- 42.523
- 598
- 53
Bak cnm sen bilirsin ama zayıf olsun boşver. Atik olur enerjik olur. Boyu da boşver az topuklu giyersin onun yanında.
İmanlı mi.çalışmayı seviyor mu. Sevmeyi seçilmeyi değer vermeyi verilen degere karşılık göstermeyi biliyor mu saygılı mi. Önemli olanlar bunlar. Benim esim nisanliken diyetteydi o zmn birçok şey daha iyidi evlenince epey kilo aldı haliyle insanın yaşam kalitesi düşüyor. Ben her zmn kiloludum ama her zaman aktif. Boyunda benden sadece 3 cnm uzun bende 3 cm topuk kullanıyordum. İlk yıllar taktim boy konusuna ama şimdi umrumda değil. İstediğim topuğu giyiyorum. Zaten uzun hatun moda :) şaka bi yana dış görünüş ten ziyade farklı güzelliklerde de ara cnm. Bir arkadaşım bnm gibi topluydu ama şuan eşi olan kişi aşırı zayıf.o da ilkbas yok öyle yok böyle dedi.ama şimdi çok mutlu. Eşi çok değer veriyor. Bide acik kel. Ama huyu güzel demek. Önemli olan da bu inan.
canım çok doğru söylemişsin
geçen hafta: 94.5
bu hafta: 93
verdiğim:1.5
önümüzdeki hafta için hedef :91
![]()
kutlarım canım çok güzel vermişsin
Pericim geçen haftaki kilom kaçtı tam hatırlamıyorum 59,7 miydi
Bu pazartesi 60,2 idi
Bugun 59,4
Fark 300gram
Pazartesiye göre 800gram
kutlarım canım
bende gideyim kahvaltı hazırlayım bizim tontonlara ay iyiki geldiler bana bayağı moral oldular bide hasta olmasalar daha çok sevinecem .yarın gidiyorum istanbula kızlar belki oralarda vaktim olmaz yada yazamassam merak etmeyin ayın 30unda allahtan bir sıkıntı gelmesse evimdeyim rabbime emanet olun.
yoluyn açık olsun canım

Günaydın bayanlar.hemen kilomu bildireyim ve kacayim
GEÇEN HAFTA 80
BU HAFTA 79
FARK 1 kilo
2 hedeflemistim ama buna da şükür napalım. Herkese selamlar.
kutlarım hocam çok güzel vermişsin

Kizçeleeerrrr
Çık mutluyummm çııkkkk
Geçen haftaki kilo 84.1
Bu haftaki kilo 81.8
Fark 2.3
Yüzde 2.734
Hedef artik 7 li kilolari görmek istiyoruummm
slogan işi yaramış kutlarım