Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +2
2) Etaplar birleştirilsin.

Sizler ne düşünüyorsunuz :KK66: herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum :KK66: en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Antepia27 Antepia27 ablam kanaman kesinlikle normal değil miyom kist menapoz olabilir smear testi mutlaka yaptır rahim ağzı yumurtalık hepsine bakarlar zaten ama bi kanda baktır Nasıl dayandın o kadar kanamaya depoların boşalmıştır halsizliğin ondan sen 4 oğlan anası bi öğretmen olarak kendine çok dikkat etmen lazım lütfen en yakın zamanda git ve bizi Bilgilendir lütfen sen kıymetlimsin biliyon :KK66: :KK66:

Bu arada 7. takımın sevgili fıstıkları, girip okuyabilme fırsatınız hiç oldu mu bilemiyorum ama paylaşım alanında önümüzdeki haftaki bildirimlerle alakalı bir oylama mevcut. İki seçenek var
1) Bildirim perşembe yapılsın +3

Sizler ne düşünüyorsunuz :KK66: herkes yanına 1+ ekleyerek istediği cevabı yazabilir mi hatta son cevap veren arkadaştan alıntılayıp yaparsanız çoğunluk ne düşünüyorsa ona göre karar veririz diye düşünüyorum :KK66: en son yarın akşam 20:00'a kadar cevap verebilen arkadaşların cevabına göre bende oylamada seçimi yapacaüım

Antepia27 Antepia27 ablam kanaman kesinlikle normal değil miyom kist menapoz olabilir smear testi mutlaka yaptır rahim ağzı yumurtalık hepsine bakarlar zaten ama bi kanda baktır Nasıl dayandın o kadar kanamaya depoların boşalmıştır halsizliğin ondan sen 4 oğlan anası bi öğretmen olarak kendine çok dikkat etmen lazım lütfen en yakın zamanda git ve bizi Bilgilendir lütfen sen kıymetlimsin biliyon :KK66: :KK66:

çok teşekkürler canım pazartesi aldım randevumu aylardır düzensizliğim var ama hiç böyle olmamıştı hni 20 gün dür oluyor onu bile anlasam miktarı çok fazla ciddi bi kan kaybı yaşadım menim doktor fobim yüzünden erteledim bıçak kemiğe dayanmadan gitmem doktora dün ablamda diyor betin benzin atmıiş konu bide kadın hastalıkları olunca daha bi sıkılıyor insan belki son zamanlarda kilo veremeyişimin sebebide budur

senin başlamana ve dönmene çok sevindim o yaşadığın olumsuzlukları yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum
bimde bi çalışan çoçuk var bayada büyük her gördüğünde teyze diyor gıcık oluyorum yaa kilo verince teyzelikten ablalığa terfi ettim sanıyordum tekrar hayırlı olsun başlaman canım yaza kadar ikimizde bitirelim inşallah bu meseleyi:KK50::KK19:

ya perşembe bildirim olunca haftaya cuma da yapılacak
yoksa cuma yapılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapılacak doğrumu anlamışım

1) Bildirim perşembe yapılsın +4

Back
X