- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde seni canım
Canim benim zor bir süreç geçirdin hepimiz biliyoruz bundan sonra hepimiz birbirimize destek olup toparlanmaliyiz ya bismillah diyip başlayalım.hoşbuldum abla bende sizleri özledim psikolojik olarak toparlandım bende iyiyim bu aralar çok şükür
geri dönmek de istiyorum gerçekten uzun zaman oldu
Keklik cim hoşgeldin senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur ve kucağınıza Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder.Canlarım günaydın nasılsınız? Uzun zamandır yoktum ihmal ettim sizleri kusura bakmayın. Kendimi toparladım çok şükür! Eşimin durumundan dolayı tüp bebek topiklerinde dolaşıyordum malumunuz. Hem sene sonu yoğunluğu hem de birkaç ay kendimi toparlamak adına marta kadar sıkı bir şekilde kilo verip mart adetimle tüp bebek tedavisine geçeceğiz. Salı gününden beri yediklerime dikkat ediyorum,eve yakın bir aile dostumuzdan yürüyüş bandı transfer ettik,sabahları 25-30dk akşamları da 40-45 dk yürümeye başladım. Ama birden fazla yüklendim yürüyüşe galiba sağ ayağımın altı su toplamış ama pes etmek yok marta kadar verebildiğim kadar vereceğim. Takıma dahil olmayacağım şimdilik ama sürekli menü verip eşlik etmeye çalışacağım sizlere
Kozacim teşekkür ederim sınavlar başladımi başarılar dilerim .bu arada sınav sonuçlarını hiç bizle paylasmadinGeçmiş olsun ablacım
Hoşgeldinnn canıımBak ben de hala mezun olamadım hadi gel birbirmize hedefe kadar destek olalııım bu sefer kesinlikle bitirelim şu işi
Selam ablacımBen çok yoğunum ya bu hafta sonu sen nasılsın
![]()
Canim benim geçmiş olsun valla disetlerim berbat ağzımı açamıyorum inş hepsi geçecek.Herkese selamlar guzel hanimlar gunaydin,
Gecmisi okudum ama telefondan alinti yapamiyorumoncelikle
kvrck tebrikler,
yasom7272 gecmis olsun ablacim benimde bogazim agriyo hastalaniyorum
hanimlar yaeee yeni eski diye ayirmayin bizi, yeniyiz ama zamanla taniriz birbirimizi, biz size inandik geldik artik yenisi eskisi hepimiz kardesizseviyorum sizleri
![]()
Oy oy emine benim halimde berbat şaka gerçek olacak yeni yıla kilo almış girecem hiç kendimi kontrol edemiyorum daha doğrusu başkası nin evinde olmuyor. Yeni yılda start verelim ve hedefimize ulaşalım inşallah.Canım yaaa ben de özledim sizleri dönmek istiyorum kilo aldım hiç doymuyorum kendime engel olmazsam yine 77leri görücem diye korkuyorum bi hafta çok kötüydü her gün artı gece hep hamurlu beslendim neden kendime bu kötülüğü yaptım bilmiyorum hem kendime sinirlendim hem de yemeye devam ettim. Başlayamiyorum yaa...
Tabiikiii canımmmmm sen iste yeteerkiiii :))Tabi hakkım ben naz yapacağım siz de ablalarım kardeşlerim olarak çekeceksiniz. Sizden başka arkadaşım mi var![]()
Hemen bakıyorum canımSevgili kaptanlarimSelinanya
perigunlugu
Neden ben bireysellikte 3. Olamadim benim %dem daha fazla
Yeni girdim listeye diye mi öyle oldu
aay teşekkür ederimmm :)
Geçmiş olsun yasom yine mi hasta oldun?Slm kızlarkvrck hayırlı olsun kaptan yardımcılığın.
Canim benim zor bir süreç geçirdin hepimiz biliyoruz bundan sonra hepimiz birbirimize destek olup toparlanmaliyiz ya bismillah diyip başlayalım.
Keklik cim hoşgeldin senin adına çok sevindim inşallah herşey gönlünce olur ve kucağınıza Rabbim sağlıklı bir bebek nasip eder.
Kozacim teşekkür ederim sınavlar başladımi başarılar dilerim .bu arada sınav sonuçlarını hiç bizle paylasmadin
Canim benim geçmiş olsun valla disetlerim berbat ağzımı açamıyorum inş hepsi geçecek.
Eski yeni ayırt etmiyorum kızlar sadece sizleri tanıyamadım ve kendimi yabancı gibi hisettim bizim yazdiklarimizada sadece eskiler cevap veriyor .birden kötü hisettim açıkçası kendimi neyse evime varınca insalah hepinizi tanımaya çalışacam.
Oy oy emine benim halimde berbat şaka gerçek olacak yeni yıla kilo almış girecem hiç kendimi kontrol edemiyorum daha doğrusu başkası nin evinde olmuyor. Yeni yılda start verelim ve hedefimize ulaşalım inşallah.![]()
Sürekli karbon yemekten firuzewwGeçmiş olsun yasom yine mi hasta oldun?
Si.dj sen kizicaksin ama çok iştahım açıldı yaaa doymak bilmiyorum gerçekten niye böyle oldum ki ?
hr zamanki gibi temizlik çocuk market alışverişi pazar alışverişi falan işte Sağol cnmGeçmiş olsun ablacım
Hoşgeldinnn canıımBak ben de hala mezun olamadım hadi gel birbirmize hedefe kadar destek olalııım bu sefer kesinlikle bitirelim şu işi
Selam ablacımBen çok yoğunum ya bu hafta sonu sen nasılsın
![]()
Ben anlamıyorum, yılbaşı haftasonu ile birleşecek çoğu çarşamba perşembeden tatile gidecek, bende gideceğim nasıl olacak bu iş.Tüm mesajları teek teek okudum geçmişi bitirdim, anladığım kadarıyla çoğunluk perşembe olsun bildirimler demişakşam 8e dek bekleyelim bakalım herkesin kararına göre bende oylamada oyu kullanıcam. Aslında şahsi fikrim birleştirilmesi yönündeydi ama takımın ortak kararını yapacağım
![]()