Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- Daydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz
İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştu :D:D tabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik :D:D

menüm :
sabah:2 ince dilim ekmek arası beyaz peynirden tost+ şekersiz çay
ara: ada çayı
öğle: 1.5 kase yayla çorbası
ara. beyaz çay
akşam :1 kase yayla çorbası+4 yk bezelye yemeği+ yumurtalı salata91 dilim ekmek
su 10 bardak
spor: 40 dk yürürüş

91 dilim ekmek demişim aceledn:KK48: bir dilim olacak:KK70:

Daydream- Daydream- geçmiş olsun abla Rabbim dert keder vermesin başka bnde helipak kullandım zamanında sukur geçti bnmde ama işte kabizligimi.kronik ve baharı fln yada biraz fazla yedigimde çok rahatsız ediyor dikkat ettikten sonra inşallah bsy kalmaz

İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştu :KK70::KK70: tabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik :KK70::KK70:

Hep aynı ilaçları mı veriyolar ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hep aynı ilaçları mı veriyolar ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ikili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.
Bu arada sinavlarinda basarilar kuzum:KK200:

Canım sık sık yapılmazsa sorun olmaz. zaten haftada max 2 gün diyorlar ama her hafta ardarda yapmamak lazım :KK66:

Çok kötü olmuş ama sana birşey olmamış ya önemli olan bu :KK66:

Harikaaa inşallah yeni yıl daha daha güzel haberler getirir :KK66:

acaba verdiği ilaç helipak tedavi seti mi ? bende onu kullanmıştım şuan çoook şükür hiç bir sıkıntım kalmadı midemle alakalı ama tabii yine de asitli, baharatlı, sarmısak vs.den mümkün olduğunca uzak duruyorum :KK66:
Sağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..

Canim arkadasim cok sevindim rabbim baska aci keder vermesin ins.
Sağol Yasom... :)
Şükürler olsunnnn:))))
Sğol Callancım :)

Sağol Kelebekcim :)

İşte o helipak tedavi paketi benim kabusum olmuştu :KK70::KK70: tabiki şaşırmadık ailecek herkeste normal etki gösteren herşey bende tam zıt etki yaptığı için sorun yok dedik :KK70::KK70:

Öncedeen de çok kilon yokmuş ablam amaaaaaa şuan fıstıkkk gibisiiin :KK200::KK8:
Sağol kuzum :KK23::KK60:

evet canım doğru diyorsunuz ben şimdi haftada 3 gün spora gidiyorum zaten hazır yeri gelmişken onu da sorayım ben aerobik yapmıyorum sizce aletlerden sonra aerobiğe de katılmalı mıyım
Tatlım bence spora başladıysan haftada 3 gün yeter şimdilik, zaten önemli olan devamlılık sağlamak. Ayrıca söylemişler gerçi ama bencede biraz daha kilo vermeden çok ağırlık egzersizleri yapma, vucudun şekillenir ama yağların erimeden kasa dönüşeceği için istediğin incelmeyi bulamayabilirsin. Gerçi ben ince sevdiğim için kalın kaslı bacaklar falan acayip itiyor :KK43: spor salonunda ki hocaların bence bizden çok daha bilgilidir, onlar ne diyor? Fikirlerini sordun mu? Ayrıca öyle hemen ne kilo veriliyor, nede vucut şekilleniyor sende biliyorsun zaten. Sabırlı olmalı, acele etmemelisin :KK39:

hanımlar ben sabahları erken kalkıp 30 dk yürüyorum,akşamları da 40 dk. gerçi 2-3 gündür sabahları yürüyemedim ama akşamları yürüyorum. İnşallah faydasını kısa sürede görürüm
Ahhh ne güzel ya sabahları uyku tatlı geliyor bazen diyorum azcık erken kalkıp 15 dk yürüsem bile yetecek ama 2 dk hesabını yapıyorum :KK70:

Selaaaam,

Oğlumun patoloji sonuçları geldi helikobakteri varmış antibiyotik tedavisi başlayacak...şükür ki sebebi bulundu bulantılarının..

VEEEEE EN GÜZEL HABER..Ablam tedaviye olumlu cevap vermiş...(salak asistan kemoterapiye devam dedi pazartesi günü, dün doktoru artık maskeyi bırakabilirsin demiş) ilaç kullanıp 3 ay sonra ultrasyona girecek...yıl kötü geçti ama iyi bitecek inşallah...
Ablacım çok sevindim, Hem Ata'ya hem ablana Allah şifalar versin :KK15:

Ikili antibiyotik tedavisi verilir pericim simdi bir kutuda birlestirdiler eskiden iki ayri antibiyotik veriliyordu. Tedavi sekli ayni ilac veriliyor ve mide koruyucu ile birlikte bende yillar evvel kullandim.
Bu arada sinavlarinda basarilar kuzum:KK200:
Çoook teşekkür ederim ;)

Evet muhtemelen ilaç aynıdır zaten, helipaktan sonra birde mide koruyucu vermişti bana bir kaç ay kullandım ama sürekli yediklerime dikkat etmem lazım baharatlı vs konusunda ;)
Evet üçlü tedavi paketi galiba günde 2.2 gr antibiyotik ediyordu nasıl kabusum olduysa :KK70::KK70: bir de doktor ac karna demişti bana
Ayy ne garipsin yaaaa bebiş sana benzemez inşallah :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağol Pericim ilacın reçetesini yarın alacağız ne yazdı bilmiyorum...bende helipakla iyileşmiştim çok iyi geldi bana..

Sağol Yasom... :)

Sğol Callancım :)

Sağol Kelebekcim :)
kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzuma:KK200:

Menüm;
Sabah;2 dlm kepekli ekmek arasina 2 dlm peynir ile yapılmış tost, 2 ceviz ve yeşil çay.
Ara; ½nar , 2 yk yoğurt ve türk kahvesi sade.
Öğlen; mercimek çorbası, 1 kase yoğurt ve salata.
Ara; ½ nar, 3 yk yoğurt.
Akşam; 2 kırmızı biber dolması, 1 kase yoğurt.
Ara; 1 çay bardağı süt.
Su 2.5 lt. Leslie (15+15)

kontesim yazdım ama görmedin sanırsam yastığını yükselt atanın yada reflü yastığı al faydasını görür.geçmiş olsun kuzuma:KK200:
Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..

Yasom okdumuştum geçen bir yerde...yastığı yüksek Yasom..uyurken çok rahat bi sıkıntısı yok...bide reflü çıkmadı endoskopide helikobaktere bağlı gastrit çıktı..
gastrit için dedim zaten gastritin sonu reflü o yüzden şimdiden önlem al zaten uyurken bişey olmuyor ama sürekli faranjit oluyor asıt yukarı çıkıyor yanma başlıyor ilerde bunları yaşamasın bunları yaşadığım ve 15 yıldır çektiğim için tavsiye ettim canım.:110:

Back
X