Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ewet işlememiş listeye gelenler nasılda belli oldu şimdi demi hoşuma gitti bu liste işi yoklama gibi...:9:

7.TAKIM 179.ETAP
zalimi (69,7/70/-0.3/-0.43%)burada
sailormoon (65.7/67.5/0.00/0.00%)bebiş için ayrılıyor..:49:
JJuLiEtt(62.9/63.5/-0.6/-0.95)tatilde..
tutku2012(63.5 /64,0/-0,5/%-0,78)burada
cemre2010(63.7/63.7/0.00/0.00%)o günki kilosunu işlememiş bugün nerede??
rana.able(70.5 / 69.0 / 1.5 / %2.13)burada
hulyaeyup(69.4/69.4/0.00/0.00%)gelememiş bugün nerede??
ceyce(82.5/82.5/0.00/0.00%)nerede...???
harri -- yeni üyemiz burada..
hattori_ozx-- yeni üyeydi 27sinden beri nerede
7,TAKIM TOPLAM KİLO(547.9/547.8/0.1/0.02%)

harri ve hattori grup olsun tabi gelirlerse

bakalım olmayanların sebepleri nelerdi

yarın liste ful burada olmalı yoksa ceza puanı alacaklar 1er 1er 9u tamamlarlarsa diskalifiye olacaklar:57:

ewet aykiri sende aramızdasın artık kendinden bahsetsene bize bide cuma zayıflama yarışması karar defterine heğimiz bakabilirmiyiz arkadalar bir çoğumuz kuralları net olarak bilmiyoruz belkide listeyle ilgilenme şartımız vardır başımız yanıyordu bunun yüzünden cuma en geç 12ye kadar kilonu bildirmelisin eğer bildiremezsen perşembe gece bildirirsen iyi olur geç kalıpta ceza almayalım paylaşım sık olmalı hergün akşam yoklama yapılır ve gelmeyene 1 puan ceza verilir 9u tamamladığında diskalifiye olursun budur en net kurallar bide oylama yapılır takım senin paylaşımını yeterli bulur listeye alınmanı isterse yani çoğunluktan evet oyu gelirse listeye alınırsın paylaşım önemli unutma bu oylama senin gibi diğer 3 yeni üye içinde geçerlidir..

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

ahaaahhaa bu gün editi kaldırana küfür ettim ya bak nasıl geri getirmişler :roflol:

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):gizem

yaşınız:22

işiniz:ev kızısempatiksalakcinni

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok sıkıntılı günler geçirdim çok zor oldu benim için bu süreç ortaokul sonda kilo almaya başladım ama son 2 senedir fazla fazla kilo aldım ve bu gidişe kendi başıma çok seferler son vermek istedim sayısını hatırlamayorum o kadar yani 2 kezde diyetisyene gittim olmadı başaramadım sonra burayı buldum kendime gelmeyi başardım her seferinde arkadaşlar çok yardım etti birnevi pohpohladılar buna ihtiyacımda vardı iyi oldu sık sık sinirlerim tepeme çıkıyordu ve bu sorunu engelleme şansım yoktu 95 kilo ile başladım bu yola kaçlara kadar düştüğümü hatırlamıyorum ocak başında başlamıştım nisan sonu bademcik ameliyatı oldum ve ilaçlardan verdiğim kiloları geri aldım 1 buçukda toparlandım diyete tekrar başladım ve şuan bu haldeyim ewet hala şişgoyum ama eskiden daha da şişgoydum:1:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):eweeeeeet çıldırdığım noktaya gelmiş bulunmaktayız ocakta buraya geldiğimde artık kimseye diyet kelimemesini kullanmamaya söz verdim nasihatları şunlardı
ekmekği azalt al önüne iki dilim gerisini yeme
tabağını yarıya indir
tatlıdan vazgeçeceksin
cips,çikolata,kola yasak
televizyonda gördüm şu kadar zayıflamış lahana suyuyla
internette yazmış biri şunla zayıflamış ne güzel olmuş
sen yapamazsın yıllardır hep aynı şey artık diyetteyim

anlamadığım sinir olduğum nokta kızartma yiyordum mesela yarıya indirsem nolcak tabağı yine yağ deposu
cips kola zaten hayatımda hiç yok saçmaydı çikolata bağımlısıda deildim
ayrıca lahana suyu içtikten sonra 1 yıl lahana turşsu yiyememiştim
tatlıyı bayramdan bayrama yiyordum zaten o da saçma zaten halada bırakmış deilim
diyetisyenim bana 2 dilim ekmek yeter demiyordu

ilk başladığınız kilo:95

hedef kilonuz:50-55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:tek başıma çok başladım diyete başaramadım keten tohumu yedim, yeşil çay içtim, sirke içtim ki bunun faydasına inanıyorum, polen kullanıyorum buda çok faydalı oluyor, sandaloz kullandım ama ne yaparsam yapayım en önemli şey kararlılıktı bunuda başardım
aslında başarmadım burada nasıl vakit geçtiğini anlamıyorum çünkü
spor çok önemliymiş bunun farkına vardım ne kadar hareket edersem o kadar daha fazla verdim göbek ve basen hareketlerinin dışında yürüyüşü çok yaparım saatlerce yürür hızlı yürürüm ama sohbetle nasıl geçtiğini anlamam annem saolsun ve oturunca bidaha kalkacak gücü bile bulamıyorum kendimde bazen saatini bile hesaplayamıyorum kilo almamın en büyük sebeplerinden biri hatta kendisi diyebilirim artık vücudumun bağışıklık yaparak sürekli kilo aldırması

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şuan çok tipsiz giyorum eskiden daha da iğrençti kadın şeyi gibi giydiklerim ama artık düzeliyor üstüme oldu diye sevmediğim bir gömleği giymek zorunda kalmıcam kot giycem zayıflayınca mini kot etek altına diz altı tayt üstüne tşört en özendiklerimden şuan saçımıda uzatcam düzleştircem fıstık gibi olmak istiyorum uf yaaa yaramı kanattım kendi kendime moralim bozuldu yani genç işi şeyler giymek istiyorum salaş kıyafetler senağlama

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelecek kesinlikle şuan herkesten utanıyorum ayağıma giyecek pantalon bulamıyorum bi kaprim vardı fotodakiler işte 2 ay içinde bacakları eridi delindi bu neden oluyor çünkü kalın birbirine sürttükçe maffoluyor herşeyim herkes bana bakıyormuş gibi bir hissim olmayacak beni tanıyanların imrenerek bakması mutlu edecek o zaman da 32 dişim sürekli görünecek sempatiksalakcinni

diğer(eklemek istediğiniz):teşekkürler 7. takım teşekkürler kk. hepicinizi çoooook seviyorum özelliklede beni pohpohlayarak çıtamı düşürmeden zayıflamaya devaö ettiğimi sağladığınız için

adınız:kendi adim degilde nickim olan Ranayi tercih ediyorum

yaşınız:30

işiniz:suanda calismiyorum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:20 li yaslarda okul donemi il ve ortam degisimi cok etkilemisti ani kilo almistim ama siki bir diyet ve sporla geri verdim.. suandaki kilolarim dogum sonrasi olusan kilolar ama dogum oncesindede tedavi gordugum icin normal kilomdan biraz fazla bir kilodayken hamile kaldim.. dogum sonrasi kilomu pek umursamamistim ama baktim olacak gibi degil
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): kiloma hic laf eden olmadi cevremdekiler anlayisli insanlar cunku ben hem tedavi donemi gecirdim hemde dogum yaptim kotu elestiren olmadi zaten oyle birseyki kilom aslinda baya fazla ama gostermiyorum kilomu duyan aaa okadar olamassin diyor ama ben eski halimi istiyorum..
ilk başladığınız kilo dogum olacagi gun 89 olmustum nedeni ise, benim yuzde yuz erken dogum riskim vardi ne bulduysam besleyici yedim sadece kizim yeterli kiloda dogsun diye.. Allaha sukur oylede oldu 4 hafta erken gelmesine ragmen kizimin kilosu ve sagligi gayet iyiydi.. neyse dogumdan ciktiktan sonra 84 idim.. diyet oncesi kilomu 79 u baz aliyorum

hedef kilonuz:57 kilo benim oldukca zayif durdugum bir kilo.. ama 60 kiloyu hedefliyorum
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba benim metobolizmam cok zayif mumkun mertebe az yemem ve spora asilmam benim tek kurtulusum daha oncede soyledim sagliksiz biliyorum ama kisa vadede kilo vermek istiyorum. arada kucuk kacamaklar yaparak ayakta durabilirim diyorum..
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:tek istedigim onceden giydigim kiyafetlerimin icine girebilmek.. soyle boyle olsun diye illaki bir istegim yok:1:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:oncelikle kendine guveni geliyor insanin.. salina salina yurumek istiyorum

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):cemile

yaşınız:33

işiniz:kimya müh. ama doğumdan sonradan beri ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 64.5 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çok kötü yorum almadım. kayınpederimin çok şişmanladığımı söylemesine sinir olmuştum.

ilk başladığınız kilo: 71.5

hedef kilonuz:50

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kafama göre :)

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: iğrenç giyiniyorum, dediğim gibi hiçbir kıyafetim olmuyo. çok çirkin hissediyorum kendimi

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: en azından dolabımdaki kıyafetlerimi giyebilicem, iğrençlikten kurtulucam.

diğer(eklemek istediğiniz): bir süredir diet yaptığım için sıkılmıştım ama bu yazılar iyi geldi, tekrar dietime geri döndüm, teşekkürler...

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):​

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Hülya

yaşınız:27

işiniz:devlet memuru

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:ben hiç zayıf olmadım kilom az olsada hep balık etli göründüm ama 58 i hiç geçmedim ünivesitede okurken çok aktif oldugumdan kiloda almazdım devlet memuru oldum kilo almaya başladım oturmaktan sonra evlilik çocuk derken doğuma 91 kilo le gittim kendi çabalarımlar suan 72 kiloyum ama artık desteğe ihtiyacım var bazen gücüm tükeniyor çünkü

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):her gördüklerinde sana ne olmuş diyorlar bana oldugunu gösterecem zayıflayıp öle gidecem memlekete

ilk başladığınız kilo:72

hedef kilonuz:58

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ünv de okurken az yiyerek ve kampüste yürüyerek 10 kilo vermiştim 1 yıl sonra geri aldı malesef

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ilk başta üniversitede okurken giydiğim kotlarımı giyicem ondan sonrası allah kerim ama çok şık giyinmeyi planlıyorum inşallh

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime olan güvenim artacak

diğer(eklemek istediğiniz):
11 aylık bir kızım var o büyüdüğünde onunla abla kardeş gibi görünmek istiyorum.ne kadar zayıf olursan o kadar genç gösteriyorsun çünkü

yaşınız:

işiniz:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

diğer(eklemek istediğiniz):​

yeni gelenler formu doldurabilirmi

diğerleride bizleri tanımanız içindir:16:

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):gizem

yaşınız:22

işiniz:ev kızı:6:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok sıkıntılı günler geçirdim çok zor oldu benim için bu süreç ortaokul sonda kilo almaya başladım ama son 2 senedir fazla fazla kilo aldım ve bu gidişe kendi başıma çok seferler son vermek istedim sayısını hatırlamayorum o kadar yani 2 kezde diyetisyene gittim olmadı başaramadım sonra burayı buldum kendime gelmeyi başardım her seferinde arkadaşlar çok yardım etti birnevi pohpohladılar buna ihtiyacımda vardı iyi oldu sık sık sinirlerim tepeme çıkıyordu ve bu sorunu engelleme şansım yoktu 95 kilo ile başladım bu yola kaçlara kadar düştüğümü hatırlamıyorum ocak başında başlamıştım nisan sonu bademcik ameliyatı oldum ve ilaçlardan verdiğim kiloları geri aldım 1 buçukda toparlandım diyete tekrar başladım ve şuan bu haldeyim ewet hala şişgoyum ama eskiden daha da şişgoydum:1:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):eweeeeeet çıldırdığım noktaya gelmiş bulunmaktayız ocakta buraya geldiğimde artık kimseye diyet kelimemesini kullanmamaya söz verdim nasihatları şunlardı
ekmekği azalt al önüne iki dilim gerisini yeme
tabağını yarıya indir
tatlıdan vazgeçeceksin
cips,çikolata,kola yasak
televizyonda gördüm şu kadar zayıflamış lahana suyuyla
internette yazmış biri şunla zayıflamış ne güzel olmuş
sen yapamazsın yıllardır hep aynı şey artık diyetteyim

anlamadığım sinir olduğum nokta kızartma yiyordum mesela yarıya indirsem nolcak tabağı yine yağ deposu
cips kola zaten hayatımda hiç yok saçmaydı çikolata bağımlısıda deildim
ayrıca lahana suyu içtikten sonra 1 yıl lahana turşsu yiyememiştim
tatlıyı bayramdan bayrama yiyordum zaten o da saçma zaten halada bırakmış deilim
diyetisyenim bana 2 dilim ekmek yeter demiyordu

ilk başladığınız kilo:95

hedef kilonuz:50-55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:tek başıma çok başladım diyete başaramadım keten tohumu yedim, yeşil çay içtim, sirke içtim ki bunun faydasına inanıyorum, polen kullanıyorum buda çok faydalı oluyor, sandaloz kullandım ama ne yaparsam yapayım en önemli şey kararlılıktı bunuda başardım
aslında başarmadım burada nasıl vakit geçtiğini anlamıyorum çünkü
spor çok önemliymiş bunun farkına vardım ne kadar hareket edersem o kadar daha fazla verdim göbek ve basen hareketlerinin dışında yürüyüşü çok yaparım saatlerce yürür hızlı yürürüm ama sohbetle nasıl geçtiğini anlamam annem saolsun ve oturunca bidaha kalkacak gücü bile bulamıyorum kendimde bazen saatini bile hesaplayamıyorum kilo almamın en büyük sebeplerinden biri hatta kendisi diyebilirim artık vücudumun bağışıklık yaparak sürekli kilo aldırması

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şuan çok tipsiz giyorum eskiden daha da iğrençti kadın şeyi gibi giydiklerim ama artık düzeliyor üstüme oldu diye sevmediğim bir gömleği giymek zorunda kalmıcam kot giycem zayıflayınca mini kot etek altına diz altı tayt üstüne tşört en özendiklerimden şuan saçımıda uzatcam düzleştircem fıstık gibi olmak istiyorum uf yaaa yaramı kanattım kendi kendime moralim bozuldu yani genç işi şeyler giymek istiyorum salaş kıyafetler senağlama

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelecek kesinlikle şuan herkesten utanıyorum ayağıma giyecek pantalon bulamıyorum bi kaprim vardı fotodakiler işte 2 ay içinde bacakları eridi delindi bu neden oluyor çünkü kalın birbirine sürttükçe maffoluyor herşeyim herkes bana bakıyormuş gibi bir hissim olmayacak beni tanıyanların imrenerek bakması mutlu edecek o zaman da 32 dişim sürekli görünecek sempatiksalakcinni

diğer(eklemek istediğiniz):teşekkürler 7. takım teşekkürler kk. hepicinizi çoooook seviyorum özelliklede beni pohpohlayarak çıtamı düşürmeden zayıflamaya devaö ettiğimi sağladığınız için

adınız:kendi adim degilde nickim olan Ranayi tercih ediyorum

yaşınız:30

işiniz:suanda calismiyorum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:20 li yaslarda okul donemi il ve ortam degisimi cok etkilemisti ani kilo almistim ama siki bir diyet ve sporla geri verdim.. suandaki kilolarim dogum sonrasi olusan kilolar ama dogum oncesindede tedavi gordugum icin normal kilomdan biraz fazla bir kilodayken hamile kaldim.. dogum sonrasi kilomu pek umursamamistim ama baktim olacak gibi degil
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): kiloma hic laf eden olmadi cevremdekiler anlayisli insanlar cunku ben hem tedavi donemi gecirdim hemde dogum yaptim kotu elestiren olmadi zaten oyle birseyki kilom aslinda baya fazla ama gostermiyorum kilomu duyan aaa okadar olamassin diyor ama ben eski halimi istiyorum..
ilk başladığınız kilo dogum olacagi gun 89 olmustum nedeni ise, benim yuzde yuz erken dogum riskim vardi ne bulduysam besleyici yedim sadece kizim yeterli kiloda dogsun diye.. Allaha sukur oylede oldu 4 hafta erken gelmesine ragmen kizimin kilosu ve sagligi gayet iyiydi.. neyse dogumdan ciktiktan sonra 84 idim.. diyet oncesi kilomu 79 u baz aliyorum

hedef kilonuz:57 kilo benim oldukca zayif durdugum bir kilo.. ama 60 kiloyu hedefliyorum
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba benim metobolizmam cok zayif mumkun mertebe az yemem ve spora asilmam benim tek kurtulusum daha oncede soyledim sagliksiz biliyorum ama kisa vadede kilo vermek istiyorum. arada kucuk kacamaklar yaparak ayakta durabilirim diyorum..
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:tek istedigim onceden giydigim kiyafetlerimin icine girebilmek.. soyle boyle olsun diye illaki bir istegim yok:1:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:oncelikle kendine guveni geliyor insanin.. salina salina yurumek istiyorum

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):cemile

yaşınız:33

işiniz:kimya müh. ama doğumdan sonradan beri ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 64.5 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çok kötü yorum almadım. kayınpederimin çok şişmanladığımı söylemesine sinir olmuştum.

ilk başladığınız kilo: 71.5

hedef kilonuz:50

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kafama göre :)

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: iğrenç giyiniyorum, dediğim gibi hiçbir kıyafetim olmuyo. çok çirkin hissediyorum kendimi

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: en azından dolabımdaki kıyafetlerimi giyebilicem, iğrençlikten kurtulucam.

diğer(eklemek istediğiniz): bir süredir diet yaptığım için sıkılmıştım ama bu yazılar iyi geldi, tekrar dietime geri döndüm, teşekkürler...

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Hülya

yaşınız:27

işiniz:devlet memuru

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:ben hiç zayıf olmadım kilom az olsada hep balık etli göründüm ama 58 i hiç geçmedim ünivesitede okurken çok aktif oldugumdan kiloda almazdım devlet memuru oldum kilo almaya başladım oturmaktan sonra evlilik çocuk derken doğuma 91 kilo le gittim kendi çabalarımlar suan 72 kiloyum ama artık desteğe ihtiyacım var bazen gücüm tükeniyor çünkü

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):her gördüklerinde sana ne olmuş diyorlar bana oldugunu gösterecem zayıflayıp öle gidecem memlekete

ilk başladığınız kilo:72

hedef kilonuz:58

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ünv de okurken az yiyerek ve kampüste yürüyerek 10 kilo vermiştim 1 yıl sonra geri aldı malesef

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ilk başta üniversitede okurken giydiğim kotlarımı giyicem ondan sonrası allah kerim ama çok şık giyinmeyi planlıyorum inşallh

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime olan güvenim artacak

11 aylık bir kızım var o büyüdüğünde onunla abla kardeş gibi görünmek istiyorum.ne kadar zayıf olursan o kadar genç gösteriyorsun çünkü

yaşınız:

işiniz:

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

yeni gelenler formu doldurabilirmi​

diğerleride bizleri tanımanız içindir:16:

selam kızlar..
yarın dönüyrum sahalara :1: tekirdağdan döndüm sonra hafta sonu şiledeydim gezdim tozdum..

sail cok cok sevindim sağlıla kucağına alırsın insallah

yeni gelen arkadaslar hosgeldniz a.s.

zalimi süpersin..bugün tam okuyamadım adapte olamadım uykum var yarın akşama uzun uzun okucam..

yarın bulusma var kacırmamaya gayret edicem..heheh tutku ile iyi olmus eslesme :1: bakalım kim kimi tuttacak

zalimicim merak etme icelim guzelleselim durumlari yok
juli uyeliginden dolayi gizlenebiliyo ya
dedim acaba asigadaki sahis julimi

culi hoşgeldin kuzu patates yedim şimdi bi tane midem kazınmıştı hafiften yatcam şimdi yarın görüşürük..:34:

bu saate ne patatesi :mymeka: elma yee böle durumlarda....
hade iyi uykular bende bebe uyurken uyusam eyii olacak

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için): Harriet

yaşınız: 26

işiniz: Öğretmen

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Genclik yillarimda hep spor yaptigim icin, ne yersem yiyeyim pek sorun olmuyordu. Hic bir zaman cok ince bir kadin olmadim ama formdaydim. Universite yillarinda bir donem rahatsizlandim. Sporu birakip hareketsizlesmeye baslayinca kilo almistim. Ancak tekrar hareketli yasamima donunce aldigim kilolar kendiliginden gitti. Ancak universite bitip calismaya basladigimdan beri hayatimin duzeni cok degistigi icin cok fazla kilo aldim. Su anda 75 kiloyum. Hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmamıstım. Kıyafetlerimin yüzde seksenine giremiyorum.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): Çevremdeki kimse şimdiye kadar beni bu kadar kilolu görmemişti. Bu yüzden herkes beni görünce çok şaşırıyor. En son rahatsızlandığımda gittiğim doktor bana vitamin yazmadi kiloluyum diye. Annem de kiloma takmış durumda. Her görüştüğümüzde bana bir yığın yerden duyduğu tavsiyeleri veriyor.

boyunuz: 169 cm

ilk başladığınız kilo: 75

hedef kilonuz:60 kiloya inersem eski halime donmus olacağım. Çok ince olmak gibi bir arzum yok zaten. Sağlıklı, vücuduma uyan bir kiloda olayım yeter.

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: İtiraf etmem gerekirse daha önce hiçbir diyet listesi takip etmedim. Kilo aldığım zaman da spor yapmaya ve abur cuburdan kaçınmaya çalışarak kilo veriyordum. Ancak bu kez durum farklı.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Şu an halihazırda bol olan kıyafetlerimi giyiyorum. Yani begenerek aldıgım senelerdir giydiğim kiyafetlerimi giyemiyorum. Bu cok sinir bozucu. Bir de kendime yeni kiyafet alma istediğim gitmiş durumda. Son bir senedir üstüme nadiren bir kiyafet aldim. Çünkü hiç birşeyi yakıştıramıyorum. Hedeflediğim kiloya ulaşincabunun acisini çıkaracağım. Yeni ve çekinmeden giyebileceğim kiyafetler alacağım.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Artık hantal hissetmeyeceğim. Vücudumla barışacağim bu yuzden durusum yürüyüşüm eski haline dönecek.

diğer(eklemek istediğiniz): Hepinize sevgiler ve teşekkürler..

Son düzenleme:
41228455_1.gif

günaydıııııııııııın.......

Back
X