Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vayyyyy anammmm vaaaayyyyyyyyy:53::53::53:
kızlar süpersiniz tebrikler...hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldım valla...
ama gizeeeeeemmmm...inanamıyorum sana...helal sana bacım gurur duydum gıpta ettim valla:46::46::46::46::46::70::71::65:
maşallah süphanallah,inşallah bi daha hiç kilo almazsın...
bu arada ben emoş,nikim değişti:1:
eskiler hep uğramışız,benim de aklıma geldi bi bakayım dedim size:16:

saferan sağol düzeltmişsin, 2 gündür misafirlerim vardı, o yüzden aceleden yanlış yazmışım.
bu arada kaptan bile ortada yok, grubumuzun motivasyon özelliği pek kalmadı gibi geliyor bana, haksız mıyım???

Bugün yediklerim:
Sabah:yumurta,yogurt ve süt
Öglen:3 tavuk incik firinda yagsiz
Ara:Yogurt
Aksam:hicbirsey.Cünkü hala acikmadim.

Spora da hic keyfim yok.Yarina artik

yavrum burada en son 71 kiloydum. şu an utanarak söylüyorum 77 civarındayım belki daha fazla. şidi gruba girersem grup eksilere düşer dimi?

aslıcım şuanki kilonu yazsaydında haftaya listeye alsaydık seni:38:

Kızlar şimdi bakıyorum listenize.

teşekkürler iremcim:38:

aynı gecilir o durumda kilo özgem tutku sadece bu gün gelememiş.. yanlıslık yapmayalım canım..

aynen öyleydi cnm
siz doğru olanı yapmışsınız
teşekkürler:34::38:

Sağol akrepcim sağolsunlar hızır gibi yetiştiler imdadıma. siz olduktan sonra neyleyim ben bu takıpda kaptanı :52: :52: kimse yok yaa atayım tutayım arkalarından :1: :27: bir gelsinler p.tesi günü soracağım ben hepsine beni burda yalnız bırakmanın hesabını oklava smilinide kaldırmışlarkı ozaman bende yazarım oklava size oklava :36::52:

taaaaaammmmaaaaaaaaammmm:57:

vayyyyy anammmm vaaaayyyyyyyyy:53::53::53:
kızlar süpersiniz tebrikler...hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz hayran kaldım valla...
ama gizeeeeeemmmm...inanamıyorum sana...helal sana bacım gurur duydum gıpta ettim valla:46::46::46::46::46::70::71::65:
maşallah süphanallah,inşallah bi daha hiç kilo almazsın...
bu arada ben emoş,nikim değişti:1:
eskiler hep uğramışız,benim de aklıma geldi bi bakayım dedim size:16:

küçükk prensin annesimi gelmiş
amanda aman yerim kız ben seni
ay çok özledim ben sizi
giriyorsun diiimii takıma:34:

saferan sağol düzeltmişsin, 2 gündür misafirlerim vardı, o yüzden aceleden yanlış yazmışım.
bu arada kaptan bile ortada yok, grubumuzun motivasyon özelliği pek kalmadı gibi geliyor bana, haksız mıyım???

abadiii
genel bir telefon sorunu varmış tel. hattı olmadığı için net yoktu 2 gün ya 2 gün için ceeee' ler olmamış ııı ıııı :63:
kaldı kaldı merak etmeyin ben geldimmi şenlenir ortalaık:62:

ya kizlar gelin ugrayin artik. Olmuyor boyle :((

geldim:33:

hosgeldin zalimicim...nasilsin canim diyet nasil gidiyor...ben bugun biraz kacirdim vallaha...yarinda kuzenimin nisani var...malesef fazla kilo veremedim :((( bundan sonra daha siki rejim yapmaya calisicam...senin yerinde olabilmek icin neler vermezdim vallaha

kilo versen yeter figencim(kırmızıgül)
figendi dimi:39:

maalesef bende baklava yedim
adet bitme sendromu:63:

aslının da nicki değişmiş esther olmuş sanırım di mi?bence iyi olmuş eskisine alışamamıştım:1:
gizem saol canım ben de seni ve diğer arkadaşları çok özledim:70:
dönüp dolaşıp gelecez gene buraya galiba,kader utansın naparsın:37:

Dün spora halim yok derken tami tamina 2 saat spor yaptim.:21::32:
Acayip oldum yaaaaa.Artik sporsuz yapamiyorum.Halim yok diyorum ama sonra kendimi tutamiyorum.

Bugün yediklerim

Sabah:1 dilim ekmek,1 kk beyaz peynir,yarim kk kasar peynir,domates,salatalik,maydanoz,acuka
Ara: 1 havuc
Öglen:Cacik
Aksam:5-6 kasik kavurma,bir büyük kase cacik

1,5 saat dans (eglenceye gitmistim)

çok komik bişey söylücem ama 7 dilim baklava yedim :62::60::60::60::60::60::60:
nasıl gözüm döndü siz anlayın yani:57::53::57::53::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben yatıyorum kızlar :33:
artık kaçta kalkarsam:35:
internet olsursa ilk işim buraya gelmek olacak:34:

bu mesajımı gördüğünüzde ilk ifadenizin şu olacağından eminim :53::53:
diiimiiii figencim:52:

evet canim haklisin..ayni o ifade var yuzumde...bende bir yada enfazla ikitane yemissindir diyordum...benimde cannim cekti vallaha...soyle firindan yeni cikmis citir citir....ayyy sustum kootu seyler dusunmeyelim demi....

Kizlar ben bugun giremicem anca yarin girerim...simdi banyomu edi kuafor yolunu tutcam...malum kuzenimin nisani var....butun gun gobisler aticam:1:

ahahha fırından yeni çıkmış deildi ama neyse
ben kaptanım bana özel kaçamak hakkı var:33:
sende at bol bol göbeciklerini :62:

Back
X