Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tskler kizlar..
kendimi daraltmadan.. cikolata tatli yiyerek verdigim kilolar icin cok mutluyum..

su su su.. kesinlikle bol bol su icin.. hele türkiye bu kadar sicakken..
yerinizde olsam 3-4 litre su icerim..

aksam 5 ten sonra bisey yemiyorum.. bununda faydasi var sanirim.

emo$$ leptopun üstünde ütü yaptim cnm :roflol:
temassizlik deil sanirim yha.. eviriyom ceviriyom hic bise olmuyor..
bir elektrikciye götürcem bakalim.. yapamazsa garantisi olmasi lazimdi. ama 1-2 haftaligina yollayamam leptopumu :((

sabah
3 dilim c.ekmegi
biraz kahve biraz kakao
biraz domates
1 kk b.peynir
2 kasik labne

ara
2 bardak cay , 1 ufak dilim kek

ögle
kizarmis balik
biraz tavuk gögüsü, Kizarmis
yanina patates salatasi
1 dilim c.ekmegi.
1 bardak kola :kedi:

aksam yemicem
cok yedimmmmm

yatana kadar 3 litre su icmeye gayret edicem..
firsat bulursam step te yaparim

kilo verenleri tebrik ederim.. 100 gram bile olsa.. almis olmaktan daha iyidir..!

****7.TAKIM 161.ETAP ****
yarisci ( 67,0/67,0/0,00/0,00%)
askito(70,3/68,3 /2.0/2.84%)
ebtuna ( 68,5/68/0.5/0.73%)
pregant ( 74,0/73,0/1/1,35%)
perperi( 99,7 / 99,4 / 0,3 / 0,3%)
sailormoon( 71,4/71.3/0.1/0.14%)
zeynep__05(66.5/66.7/-0.2/-0.3%)
nesibe82(/62,9/62,5/0,4/0,63%)
ohcanimadegsin(62,4 /62,1/0,3/0,48%)
zalimi(83,0/83,0/0,00/0,00%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(725,7/721,3/4,4/0,60%)

aşkit he nennn bravo sana dondurmaları götürdün emme iyi kilo verdin baksempatiksalakcinni
laptop - ütü olayını ben tahmn etmiştim zaten beni yanıltmadınsengözlerimebaksanabşakkıdı

aaayyhhh gebercen sıcaktankafamçokkarıştı
evi süpürdüm yatım uyudum
sabah kahvaltım şöyleydi
1 haşlanmış yumurta,1 parça peynir,domates,salatalık,az reçel,1,5 d.ç.ekmeği
öğle-akşam beraber oldu
1 enginar,yanında 1 parça haşlanmış patatesle,salata,10 tane kadar sarmacokacimcoook

umarim firsati kacirmamisimdir.2haftadir annemdeydim bugünde yoldaydim nihayet evime geldim..bundan sonra rahat paylasimda bulunabilirim..
gecen cuma 80dim bu cuma 78im.2kiloyla iyi bir baslangic yaptim hedefim ilk etapda 60.bugün uzuuun bir yolculuk yaptim esimede sarma ve börek yapip getirdim onlardan azda olsa yedim.yarindan itibaren günlük yediklerimide yazarim..

bende ilk firsatta kan tahlili yaptirmak istiyorum,troid hormonlari hemoglobin vs.canlilik namina bisey kalmadi bende hep halsizim.

ecemavi aramıza hoşgeldin...kolaylık diliyorum sana...a.s.

ben hastaneye gittim yine kaynanamı ziyarete,yarın çıkacak şükür...ordan dönüş yolunu yürüdüm yinehihoyyyt...40 dk ama çok hızlı yürüdüm geç olmuştu çünkü-tatlicadiarzu-...
orda biraz dondurma ikram ettiler ayıp olmasın diye yedim her tekliflerine hayır diyordum çünküboshayallersmile
1 tane de küçük tahinli kurabiye gibi bi şey yedimbenneyaptımki...
eve gelince de kiraz ve karpuz...

selam kızlar. ben bir kilo verim ama misliyle alıcam sanırım. acilen şok diyet yapmam lazım. 3 günlük. napabilirim ajeba?

ben karar verdim pazar, pazartesi 2 günlük detoks yapıcam. yoksa salı günü utancımdan ölürüm

ben hastaneye gittim yine kaynanamı ziyarete,yarın çıkacak şükür...ordan dönüş yolunu yürüdüm yinehihoyyyt...40 dk ama çok hızlı yürüdüm geç olmuştu çünkü-tatlicadiarzu-...
orda biraz dondurma ikram ettiler ayıp olmasın diye yedim her tekliflerine hayır diyordum çünküboshayallersmile

emoşum naban? karneleri verdin mi? hayırlı olsun. gamyoncuiremsu

iyi geceler kızlar...çok koşturmacalı bi gündü:bbo: yoruldum valaaaa....
size yazdıktan sonra annemler beni misafirliğe çağırdı kızlar tüm akrabalarım vardı ben de dükkanı kapadım gittim valaaakaydirigubbakcemile4 çok güzel mamişler vardı öğle yemeği niyetine yedim ben de bugün biraz tuhaf oldu ama acaip aç hissediyorum kendimi...akannehir
sabah hastanede kan verdikten sonra yarımdan biraz fazla simit ve peynir ve de çay ve de domatesle :))) kahvaltımı yaptım dükkanda...
öğle misafirlikteydim ara öğün yapamadım
2 bardak çay
1 adet kıymalı börek
1 kase yoğurtlu kabaklı salata
4 adet sarma
ve asıl bomba geliyo hazır mıyııızzz??:)))
yarım kadar çukulata soslu piramit pasta çok lezizdi tabağımı hemen kaldırdım yoksa hepsini gümletebilirdim...eyvahedigeldismile

sonra da 6 gibi akşam serininde çarşya çıktım kızlar annişkomla ve 10 lara kadar vitrin gezdim kıyafetler denedim yazlık bişeyler aldım kendime giyecek bi şeyim kalmadı çünkü kocacığımı da tişörtler aldım bi de güneş gözlüğü çok şık şakkıdı
akşam yemeği niyetine de pieli köte yedim amaaaaa yarısını bile yemedim açıkçası kalanı paket yaptırdım eşime getirdim afiyetle gümletti saolsuncokacimcoook sadece açlığımı bastıracak kadar yedim en fazla 5 yudum almışımdır...kendimle gurur duyuyorum...:lepi: akşam eve gelince de bi yorgunluk kahvesi içtim 3ü 1 aradalardan 78 kalori ara öğün niyetine...işte bugün yaptığım yaramaslıklar ama nefsimle çok mücadele ettim kızlar şu anda vicdan azabı çekmiyorum açıkçası pastanın ve pideli köftemin tamamını yeseydim bozmuş olurdum diyetimi diye düşünüyorum dışarıda insanın pek bi alternatifi olmuyo ne yazık ki-tatlicadiarzu-
ayyy bu arada güneş gözlüğümle yazıyorum görmemişler gibimşakkıdışakkıdı
konudan konuya atladım gaariii...
gizemcim tahlilsonuçalrımı almadım henüz bu sabah tekrar alındı kanım ptesiye çıkarmış sonuçlarımı o zaman göstereceğim doktoruma canım beni merak ettiğin için saolasın tatlım...

ben karar verdim pazar, pazartesi 2 günlük detoks yapıcam. yoksa salı günü utancımdan ölürüm

aslıcım çoook güzel gitmiyo musun 1 kilo 1 kilo bence fazla yorup da üzme matabolizmanı...şok diyetlerle yavaşlatma...kilo veemesen nese diyecem ama daha ne olsun tatlım maşallahın var:)))gene de senin kararın tabii sen daha iyi bilirsin canıma.s.

en çok zorlandığımız yerler misafirlikler bence ....ben kendime göre bi yöntem geliştirdim kızlar belki daha önce yazmışımdır tabağımdaki yiyecek olduğum mamişleri yedikten sonra tabağımı hemen kaldırıyorum ortadan yoksa kalanlardan yemek işten değil valaaa ağlamasınlar deyip deyip silip süpürmek var tabağımı:))))bi de ev sahibine nazım hatırım geçiyosa duygu sömürüsü yapıyorum çok komiğim bunu bana yapmayın yazık değil mi bak o kadar uğaşıyorum falan diye kıyamıyolar banayerimseniben tabi dediğim gibi son durumu sadece çok yakınlarıma yaparım yoksa milletin alay konusu olmak istemem tabi ki...laelaelaelaelae

tskler kizlar..
kendimi daraltmadan.. cikolata tatli yiyerek verdigim kilolar icin cok mutluyum..

su su su.. kesinlikle bol bol su icin.. hele türkiye bu kadar sicakken..
yerinizde olsam 3-4 litre su icerim..

aksam 5 ten sonra bisey yemiyorum.. bununda faydasi var sanirim.

emo$$ leptopun üstünde ütü yaptim cnm :roflol:
temassizlik deil sanirim yha.. eviriyom ceviriyom hic bise olmuyor..
bir elektrikciye götürcem bakalim.. yapamazsa garantisi olmasi lazimdi. ama 1-2 haftaligina yollayamam leptopumu :((

sabah
3 dilim c.ekmegi
biraz kahve biraz kakao
biraz domates
1 kk b.peynir
2 kasik labne

ara
2 bardak cay , 1 ufak dilim kek

ögle
kizarmis balik
biraz tavuk gögüsü, Kizarmis
yanina patates salatasi
1 dilim c.ekmegi.
1 bardak kola :kedi:

aksam yemicem
cok yedimmmmm

yatana kadar 3 litre su icmeye gayret edicem..
firsat bulursam step te yaparim

kilo verenleri tebrik ederim.. 100 gram bile olsa.. almis olmaktan daha iyidir..!

:lepi: teşekkürler ama asıl sen tebriklere layıksın aşkitocum yaaa...valaaa dondurmam gaymak diye diye gitti kilolar süppersin:1hug::icecream:

s.zeynep bence fena değil canım iyiymiş bugünün...
sen nerdesin kıss pideli köfte falan demişsin:)))pideli köfte bursaya özgü bi yemek de...
ben eve misafirliğe gitmemiştim canım,o daha fenası olurdu...hastaneye gittim kayınvalidem yatıyor ya...

aslııııııııııııııı verdik karneleri kurtulduk valla...bi eğitim öğretim yılı daha bitti şükürler olsun...yaşasın tatil:)))
salı günü ne var da utancımdan ölürüm didin anlamadım?

iyi geceler

şu sıralar pek aktif değilim en azından eskisi kadar

bunun farkındayım ama toparlıcam kendimi

bir arkadaşımızın tabirine çok kırıldım

vınlamış derken

yani ne bileyim tuhaf oldum işte

son zamanlarda zaten moralim bozuk

kalcam nasıl geçcem diye çok cnm sıkılıyor

ayniçim kıyamam kuzumun işyerinde sorunları var canı sıkkın

çok üzüldüm gerçekten böyle birşey olmasına

ya neyse konuşamıyorum moralim bozuldu

çok sıkı asılccam diyete artık yeter gitsin şu kilolar bıktım ya

haftaya birinci oluruz umarımolumunekankayizsmile

emoşum yazamıyorum bir türlü geçmiş olsun kuzum hadi gözünüz aydın çıkıyormuş yarın hastaneden

Back
X