Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EBRULUm sen kalburabasti ya hafif diyosan .. hafif yemek anlayisindan süphe duyarim :roflol:
bu nee yaaa .. iki topiktede yemek muhabbeti..
allahtan tokum hahaha
canım benim cok sagollllllllllllopuyorumnanaktanbununla gecmis olsun ebrulum..
31 şeker 31 yaşlanıyom opuyorumnanaktanebrulum yas kac?
evet hemde cokkkkkkkkkkk seviyorum dedim ya cocuklugum kaldı orda 5. sınıfın sonunda ayrıldık bursadan hayatımın şehri ah ahhhhhhhhhhaşkit çıbık deiğim tarifi ver bana......sen de bademliyi seviyorsun haa,biliyordum bebkim bi ortak yanımız daha çıktı işteeeee:)))
ebrucum bursayı seviyor musun?ben eş durumundan bursalıyım ama 11 sene oldu bursaya geleli üniv yi burda okudum...seviyorum ben de,çok alıştım buraya
kızlar ya faceye gelseniz oraya koysam resimleri nasıl olur orası sırf kk zaten
ay kıyamammmm allahım hayırlı doğumlar nasip etsinnnnnn saglıklı bir şekilde bebgini kucagına almanı nasip etsin alllahım5 ay önce aranıza katılamayı düşünürken hamile kaldığımı öğrendim.Hayırlısı ile doğumdan sonra bende diyete varım.Açkende mutlu olmanızı diliyorum.:))
o ne yaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ebrummmm canım benim tekrar dönmüşsün sahalara tebrik ederim takımımıza olanlar oldu canım bende yediremedim ayrıldım aynı kişilerle devam edemezsim ama bak seni buldumopuyorumnanaktan
ikracımmmmmm canım arkaaşım bir tane fıstıgımmmmmmmm güzel gözlüm
ben hala yediremiyorum kendime eger yanımda bir tek kişi olsaydı dagıtırdım ortalıgı ebru bende devam edecegim deseydi bir kişi yemin ediyorum yapardım bunu
kendini bilmezin biri nasıl ortalıgı böyle dagıtır niğdeye gitmiştim yoktum eger burda olsaydım yemin ediyorum müdahale ederdim ki geklince yazdım bir sürü şey tabi anlayana hayatım
devam edecekmisin etmek istiyormusun
opuyorumnanaktan
ebrummmm ben inan yeni gördüm yazdıklarını hatta onu cevabınıda gördüm neyse canım nasıl olsa ordanda sıkılır ben şimdilik biraz ara veriyorum canım 2 gün sonrada tatile çıkacağız inşallah gelince allah kısmet ederse devam ederim seni buldum nasılsa devamlı izlemedeyim bitanem Şeniz
canım arkadaşım
tatilin iyi gecsin inşallah gülen yüüznden tebessümlerin hiç eksik olmasınnnnn
sakın ortadan kaybolma msn ye falanda bakıyorum yoksun sakın ama sakın kaybolayım deme olurmu bir tanecigim
izle beni izle harikalar yaratcam:kedi:
sağol canım benim msne fazla girmiyorum ama senin için hep bakıcam öpüyorum seni Şenizolumunekankayizsmile:1hug: görüşürüz bitanem
arkadaşlarda kusura bakmasın topiği biraz işgal ettim a.s.a.s.
oyyyy günaydın canım ben hep erkenciyim tatlım
bir mani olmazsa tabi
ay ben naısl unutuuummmmm fotolara yorum yapmayı
gizoşummmmm pembe gömlekli fotoooo da kaç kilosun bak orda cok güzlesin hep güzelsin de kilo anlamında güzelsin dmeek istedim bir tanesim
birde o gül yüzünü neden kapadın ????
kızlar hepiciğinize günaydın
tatilden bağlanıyorum efem:)))))))))))
muhtemelen salı günü işbaşı yapacağım.
ikra canım nedemek işgal etmek herzaman berkleriz.
ebrulum sende tekrardan aramıza hoşgeldin
bu hafta listede olmalısın zalimi gelince ayarlar.ben de eklerim ama geçen haftaki kilonu takip edemedim.
ben üzülerek söylüyorumki tatilde 1 kilo almışım.bende emoş gibi kızımla ilgilenmekten ne bulursam yiyorum.cumartesi eşimin doğumgünü pastası ardından denizdeki açlık krizleri falan filan birde kızımın kek talepleriyle yapılan kekler(((((((((((((((
ben yine güniçinde uğramaya çalışacağım fakat benim canı hiç fırsat vermiyor şimdide notebook aldım ona daha feci sardı:))))))))
aslıcım aldığın kiloyu vermişsin tebrik ederim
gizem koptun sen süpersin aynen devam tatlım
hilmiş merakla kilonu bekliyorum
emoş senide takip ediyorum canım:)))))))
zeynep yok galiba yine
s.zeynep seninde kilonu merak ediyorum ilaçlar işe yarıyormu?
nesibe izinli
ecemavi bakalım ne kadar verecek.