Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gizemcim bu poleni denemek lazım yaa merak ettim iyiceCADIARZUbenim buzlukta var demiştim ya daha önce de...tatilden sonra başlayayım bakalım yazarım buraya:hulya:

aslıcım aslında ben de tembelimboshayallersmilebütün gün yatsam yatarım,bayılırım tembellik etmeyemirmirmirmirama elim mahkum...her iş bana kaldı,bi küçük çocukla her şeyi yapmak zorundayım,uğraşıyorum işte..bi de başladı mı insan hızını alamıyo dene bak:hulya:kaydirigubbakcemile3

bugün de mutfağı ve salonu süpürdüm sildim yine balkon yıkadım,evin tüm camlarını,aynaları sildik...sildik diyorum burakla iliyoruz çünkü:1::emir_bebek:
sonra da dışarı çıktık burağa pasta siparişi vermeye gittik 20 dkgidiş 20 dk geliş...ama özellikle gidişte çok yoruldum çünkü yokuş çıktık,bi de burağın arabasını ittiğim için ter içinde kaldım valla-tatlicadiarzu-

sabah kalhvaltım:
2 domates 2 iber 1 yumurta ve azıcık yağla menemen yaptım onu yedim,salatalık,2,5 dilm k.ekmeği azıcık diyet reçelsempatiksalakcinnigizemcim lorla dereotu karışımın yedim gerçekten güzeldi,serin serin çok iyi geldi...sanırım detoks etkisi varmış,inşallah faydası olurfisfisfis

öğlen:
dün yağtığım az yağlı taze fasulye yemeği,1 dilim k.ekmeği,2 k.yoğurt
sonra da bi sürü karpuzbilmiyorumkismile
yediklerimle doymadım çünkü...

ayçinim gelmişisn ama denk gelemedik bi türlü:1hug:özledim canım benimolumunekankayizsmile
neyse sonra görüşürüz kızlar öpüyorumkaydirigubbakcemile3

iyili ayçinim odamın bir bölümünü daha bitirmek üzereyim daha sonrada televizyonun altını yerleştircem

--------------------------------------------------------------------------------

stvyi izliyorum şerifenin güzelliğine bittim yemin ederim kozana gidip sevesim geldi

iyi geceler kızlar,bu gec gelemedim iyordum ama görüyorum ki hareket olmamış zatiibilmiyorumkismile

bugün bana misafir geldi...eşim saat 8 de haber verdi...iyi ki sabahtan temizlik yapmışım...akşam üstü de patlıcanları tuzlu suya koymuştum,hemen karnıyarık yaptım,yanına da pilavkaydirigubbakcemile2çorbam vardı ee dün pasta da yapmıştım zaten,bi de salata tamamsempatiksalakcinni

onlar gelince acıkıp yemek yemeyeyim diye biraz çorba içmiştim...yemek yemedim hiç...ama sonra dayanamadım sohbet ederken 1 dilim pasta lüplettim:kedi:2 kedidili arasında krema üstünde de çik.sos var,büyük dilim sayılmaz di mibenneyaptımki
bunla bitse iyi...eşim fıstık almış,konuşurken farketmeden bi sürü de fıstık yedim,içim yandı bi de kola içtimbilmiyorumkismile
battım mı ben sizce:çok üzgünüm:

ama tüm gün çok yoruldum,onlar gidince de bi sürü iş yaptım ve hala uyumadımboshayallersmile
çok kötü değil di mi kızlar yaaohaoldumsmile

batti balik yan gider :roflol:

bütün günüm pizza, dondurm, pasta yemekle gecti..
jctigim kolalarin haddi hesabi yok..

dün daha beterdi..

yarin tartilmasam iyiolacak kanimca .:))

aaaaaa zalimi 1. mi oldu:lepi:
tebrikler canım bekliyorduk bunualkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.a.s.

aşkit yivrum sana ne desem kiiiiiiiifisfisfis:delphin:
oklavayı göstersem yeter mi:oklava::oklava:
sen de bana gösterebilirsinboshayallersmile

gizemcim bu poleni denemek lazım yaa merak ettim iyiceCADIARZUbenim buzlukta var demiştim ya daha önce de...tatilden sonra başlayayım bakalım yazarım buraya:hulya:

aslıcım aslında ben de tembelimboshayallersmilebütün gün yatsam yatarım,bayılırım tembellik etmeyemirmirmirmirama elim mahkum...her iş bana kaldı,bi küçük çocukla her şeyi yapmak zorundayım,uğraşıyorum işte..bi de başladı mı insan hızını alamıyo dene bak:hulya:kaydirigubbakcemile3

bugün de mutfağı ve salonu süpürdüm sildim yine balkon yıkadım,evin tüm camlarını,aynaları sildik...sildik diyorum burakla iliyoruz çünkü:1::emir_bebek:
sonra da dışarı çıktık burağa pasta siparişi vermeye gittik 20 dkgidiş 20 dk geliş...ama özellikle gidişte çok yoruldum çünkü yokuş çıktık,bi de burağın arabasını ittiğim için ter içinde kaldım valla-tatlicadiarzu-

sabah kalhvaltım:
2 domates 2 iber 1 yumurta ve azıcık yağla menemen yaptım onu yedim,salatalık,2,5 dilm k.ekmeği azıcık diyet reçelsempatiksalakcinnigizemcim lorla dereotu karışımın yedim gerçekten güzeldi,serin serin çok iyi geldi...sanırım detoks etkisi varmış,inşallah faydası olurfisfisfis

öğlen:
dün yağtığım az yağlı taze fasulye yemeği,1 dilim k.ekmeği,2 k.yoğurt
sonra da bi sürü karpuzbilmiyorumkismile
yediklerimle doymadım çünkü...

ayçinim gelmişisn ama denk gelemedik bi türlü:1hug:özledim canım benimolumunekankayizsmile
neyse sonra görüşürüz kızlar öpüyorumkaydirigubbakcemile3

kız evde ben de öyleyim. mecbur. yoksa evi b.. götürüyo bi gün ellemesem. oğlum sağolsun dağıtmakta ustadır babası gibi -tatlicadiarzu- evi toplarım duşa girer çıkarım bi bakarım herşey ortalıkta delikafadulden dediğin gini insan oturdukça tembel miskin oluyo.

dün ben de yaplı kebaplar, pastalar, tatlılar, dondurmalar yedim. o yüzden yazamadım. bugün yazarım gari

hehehe aslıcım hafta sonu cozutma ihtimali yüksek oluyor işte:1:
bugün oğlum bana jest yaptı sanırım 11 e doğru klktık çok yorgundum valla,ee bi de 3,5ta yatınca-tatlicadiarzu-
sabah kahvaltım:
dünkü karnıyarığın içinden az kıymalı harç artmışı,az yağla kavurmuştum zaten...ona 1 yumurta kırdım...1 dilim k.ekmeği,1 y.k kadar dereotlu lor,domates salatalık yedim...maalesef gene dayanamayıp kedidili tatlımdan yedimohaoldumsmile
eve bi şey yapmayı bu yüzden istemiyorum işte...evde olunca dayanamayıp yiyorum çünkü:sinifsinif:
neyse....:delphin:
herkese iyi pazarlar kızlaaarkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ay valla gece cok kararliydim canlar..
sabh 1kilo fazla ciktim..
nedense hic üzülmedim :)
annemler carsamba tr ye gidecek..
sabah aksam orda olacagim gidene kadar.
yardim edecegim..
dolayisiyla yiyip icecegiz birlikte.
ve ben o güzel mamalardan mahrum kalmak istemiyorum..
carsamba + persembe patates diyeti yaparak en azindan gecen haftaki kilomda kalmaya calisacagimm

hehehe aslıcım hafta sonu cozutma ihtimali yüksek oluyor işte:1:
bugün oğlum bana jest yaptı sanırım 11 e doğru klktık çok yorgundum valla,ee bi de 3,5ta yatınca-tatlicadiarzu-
sabah kahvaltım:
dünkü karnıyarığın içinden az kıymalı harç artmışı,az yağla kavurmuştum zaten...ona 1 yumurta kırdım...1 dilim k.ekmeği,1 y.k kadar dereotlu lor,domates salatalık yedim...maalesef gene dayanamayıp kedidili tatlımdan yedimohaoldumsmile
eve bi şey yapmayı bu yüzden istemiyorum işte...evde olunca dayanamayıp yiyorum çünkü:sinifsinif:
neyse....:delphin:
herkese iyi pazarlar kızlaaarkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

evet ya. cozuttum. acaba diyorum. haftasonları hep cozutsam. dilediğimce yeyip içsem, hafta içleri de güzelce spor ve diyet yapsam nasıl olur?

evet ya. cozuttum. acaba diyorum. haftasonları hep cozutsam. dilediğimce yeyip içsem, hafta içleri de güzelce spor ve diyet yapsam nasıl olur?

zaten hayatımız bu şekilde geçiyorsempatiksalakcinni
uğraşıp didinip veriyoruz sonra boğazımızı tutamayıp hhhoooopppeyvahedigeldismile
aşkit allah kavuştursn canımkaydirigubbakcemile3iyi yolculuklar annenlere şimdidenopuyorumnanaktan

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnn

akşam yazdıgım mesaj uçmuşşşşş
ecemavi arkadaşımız cozuttunuzmu neden yediklerini yazmadınız yazmış ve burçlarımızı sormuştu

yok şeker cozutmadık kk cozuttu bakım nedeni ile giremedim dün akşam girdiğim de de yazdıgım mesaj uçmuş zaten :)

dün iyiydi diyet adına saat 3 gibi iki tane dolma yedim saat 9 gibi öyle acıktım öyle acıktım ki bir kase salata yedim

saat 1 gibi bir avuç içi çekirdek çitledim :(

bugün itibari ile sımsıkı yeniden sarılıyorum diyetime yarım litre suyumu içtim bileeeeeee

işte böööle

bu arada askito ve ebtunacım resimlerinizi gördüm ikinizde cok şeker ve güzel insanlarsınız
allahım arkadaşlıgınızı daim etsin
kız o ne mektuptu öyleeeee :) :) :)

heheheheh sorma ebru aşkımız çok büyük:)))
akşam ben de yazmıştım bi şeyle ruçmuş...benim burcum da balık canım aşkit de yengeç:))
oğluşun doğum güün partisini bugün yapıcaz...dün gece hazırlıklar yaptım,sabah kahvaltıdan sonra yemek yiyemedim meyve yedim çokça...ama arada atıştırdıklarım oldu
bugün kahvaltım da ölçülüydü...koşturmacayla geçer günüm,bakalım akşama ne olacak...inşallah abartıp fazla bi şeyler yemem
öpüyorum sizleri

Back
X