Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün
sabah
1 kk peynir
2 kaşık melemen
2 minik kızarmış biber
1 dilim ekmek
domates
salatalık

ara
1 şeftali

öğlen
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1 orta boy haşlanmış pattes
1 kase yoğurt
salata

ara
1 dilim karpuz

akşam
1 yumurta kadar haşlanmış tavuk
1/2 kase nohut yemeği
1 kase yoğurt
2-3 kaşık pilav

ara
karpuz

bugün 20 dakika yürüdüm, 30 dakika koştum.

pek bir tenha ortalık

hayırdırki :(

misafirim vardı bugün bende ilgilenemedim giremedim
yarında oğluşu dişçiye götürcem
çok yorgunum acayip uykum var bir bakayım kızlara dedim

nesibe 82
baktım takımdamı diye takımdaymış
neden hiç bir şey yazmıyon ki adın görünüyordu altta

iyi geeler kızlar ben kaçar

pek bir tenha ortalık

hayırdırki :(

misafirim vardı bugün bende ilgilenemedim giremedim
yarında oğluşu dişçiye götürcem
çok yorgunum acayip uykum var bir bakayım kızlara dedim

iyi geceler ebrucum. hayırdır noldu oğluna?

iyi geceler kızlar
çok yorgunum oğlumun dgünü partisini yaptık bugün...yarın da valiz hazırlıcam çarş. ankaraya gidiyoruz kısmetse,ordan da taile gidicez...bakalım ben gidince ne olacak:)ebrucum zaten pek azız sürekli yazan sen ben aslı gizem ve aşkito varız...ayçinin durumunu biliyoruz zaten görüşüyoruz da ama öteki arkadaşlar hiç yok ortalarda...
bugün ne yediğimi hiç bilmiyorum kahvaltım iyiydi domates salatalık yumurta,az bi parça börek,az lor peyniri...
akşama doğru acıktım biraz .yağlı fasulye yedim
sonra yorgunluktan bitap düştüm açlık başıma vurdu misafirlerle birlikte ben de hazırladıklarımdan bi şeyler yedim...ama ne yediğimi hiç anlamadım doğru düzgün oturamadım da zaten...
çok yorgunum bugün kilo alacağımı sanmam:)))yarın tartılıcam bakalım merak etim:)
ben tatile gidince ne yapıcaz kızlar sakin bi zamanımda onu da konuşalım
öpüyorum sizleri iyi geceler

günaydın fıstıklarrrrrrrrrr
pregantcım canım dişlerimiz feci halde :( üstten diş çıkıyor damagın yanından :( birini gecen hafta gidip çektirmiştim birinide bu hafta cektirmem lazım ama cocugun agzında diş kalmadı havada acayip basıl sıcak bugün mersin görünmüyor nemden boğuluyoruz :) yani gidemeyecegim snaırım son an iştah gelmezse

eminecim canım yogun ve kalablık bir günü daha sag salim atlatmışsın cok şükür demek sende gidiyorsun hayırlı bir şekilde git gel canım iyi yolculuklar temenni ederim
gez dolaş at stresini yinede fazla yeme sonra vermesi zor biliyosun :)

evet takımda kimse yok :( gece nesibe ve yena altta adları görünüyordu bende girdim baktım kim olaki diye nesibe biizm takımdaymış ama yazsın madem girebiliyor bir cümlede olsa yazmalı benceeeeeeee

evet sabah kahvaltım
ekmek yemedim bugün salatalık domates bir çatal ucu peynir ve yumurta bu kadar suyumuda aldım bir lt oturdum pcnin başına pcnin başında tepeme dikip dikip içiyorum nasıl içtiğimi anlamıyorum bile :)

nesibe 82
baktım takımdamı diye takımdaymış
neden hiç bir şey yazmıyon ki adın görünüyordu altta

iyi geeler kızlar ben kaçar

merhaba canım, evet takımdayım ama yaklasık 20 gündür evde değildim, gittiğim yerde de internet bağlantısı yoktu. dun de 20 günlük mesajların hepsini okumaya çalışıyodum uykum geldi ve bişey yazmaya vaktim olmadı.

kızlar 61,1 kilo bildirmişim en son. o zaman soylemiştim rahatsızlandıgım için su kaybım vardı. şimdi normale dondum ama bu seferde regl donemindeyim :( 62,9 cıktım bu sabah. inş cumaya kadar gecer.

hepinizi cok ozledim.

bu arada kaptanım takımda acık var mı, ablam acayip diyete başladı, kendi soylemiyor ama sanırım 95 kilonun üstünde. yer varsa onu bu takıma alabilirmiyiz.

günaydin hanimlar...dün arkadastaydim eve 11den sonra geldik..yediklerimi abartmayaya calistim..bu hafta boslamis gibi hissediyomkendimi gec olmadan toparlamam lazim..

ebru teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
size de kolay gelsin oğluşun dişleri üzmeden çıksın inşallahkaydirigubbakcemile3
bi giden bi daha gelmiyor,gelip 2 kelime yazmıyor o zaman takıma girmenin ne anlamı var anlamdım...takım olunca adı üstünde takım olarak hareket edilir konuşulur paylaşılır vs...cumadan cumaya bildirime bile gelmeyen arkadaşlar var...takımı istemiyorsak sadece girip kilo yazılan gruplar var onlara girilebilir:delphin:paylaşım olmayınca bi keyfi olmuyor takımda olmanın:1closedeyes:

bi de gelip 2 kelime yazmayan arkadaşlar geldim ama geçmişte hiç bi ey yok diye sitem ediyorlar,keşke geleniz de siz doldursanızboshayallersmile
yazmayacaktım ama dayanamadım yazdım gitti artık,herkes kendini bi dürtsün bence:1closedeyes:

ben yarın ankaraya gidiyorum,perşembe günü de tatile gidicez annenmlerle...gittiğim yer de tartılamam,çok sakin bi yere gidicez internet bulabilir miyim bilmiyorum...yarın çıkmadan kilomu bildiririm,cuma o şekilde geçersiniz uygunsa...haftaya da ne olur bilmiyorum,ayçini ya da gizemi arayıp haber veririm,tartılamazsam izinli mi olucam aynı mı geçilecek bilmiyorum artıkfisfisfis

emoşum canım sen ne kadar zaman alamıyacaksın

yoksa kilo bildirecekmisin ona göre bakalım senin durumuna

hımm yazmışsın zaten canım

yeni okudum

ne kadar izin istiyorsan belirt ona göre izinli yapalım seni

kızlar ben bir süre kendimi toparlamak için izin istemiştim sizlerden.
ancak görüyorumki kimseyi dürtmeden toparlayamıyoruz takıma

ewt yaz olabilir tatil olabilir ama imkanı olan herkes hergün burada olacak olamayacak olanda bildirecek.

takım kurallarını her üyeye yazıyoruz ve herkesde kabul ediyor kabul ediliyorsa lütfen uyulsun.

darbe yapmak istemiyorum ama bundan sonra lütfen gerekli katılım olsun.

yetersiz paylaşımlılar artık affedilmeden diskalifye edilecektir.

selam kızlar,
Hepiniz harikasınız maşallah yaa,
ayçin erimişsin yavrum sen,
valla bravo diyorum senin adına çok sevindim, vede çok özendim sana,,

iyi geceler kızlar
çok yorgunum oğlumun dgünü partisini yaptık bugün...yarın da valiz hazırlıcam çarş. ankaraya gidiyoruz kısmetse,ordan da taile gidicez...bakalım ben gidince ne olacak:)ebrucum zaten pek azız sürekli yazan sen ben aslı gizem ve aşkito varız...ayçinin durumunu biliyoruz zaten görüşüyoruz da ama öteki arkadaşlar hiç yok ortalarda...
bugün ne yediğimi hiç bilmiyorum kahvaltım iyiydi domates salatalık yumurta,az bi parça börek,az lor peyniri...
akşama doğru acıktım biraz .yağlı fasulye yedim
sonra yorgunluktan bitap düştüm açlık başıma vurdu misafirlerle birlikte ben de hazırladıklarımdan bi şeyler yedim...ama ne yediğimi hiç anlamadım doğru düzgün oturamadım da zaten...
çok yorgunum bugün kilo alacağımı sanmam:)))yarın tartılıcam bakalım merak etim:)
ben tatile gidince ne yapıcaz kızlar sakin bi zamanımda onu da konuşalım
öpüyorum sizleri iyi geceler

selam fıstık tatili hakettin artık. laplop götür yanında bağlan bize.

ayçin kaptanım sonuna kadar arkandayım destekliyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
ben kendi adıma takımda paylaşmın çok olmasını istiyorum...:enbuyukkk:

günaydın fıstıklarrrrrrrrrr
pregantcım canım dişlerimiz feci halde :( üstten diş çıkıyor damagın yanından :( birini gecen hafta gidip çektirmiştim birinide bu hafta cektirmem lazım ama cocugun agzında diş kalmadı havada acayip basıl sıcak bugün mersin görünmüyor nemden boğuluyoruz :) yani gidemeyecegim snaırım son an iştah gelmezse

eminecim canım yogun ve kalablık bir günü daha sag salim atlatmışsın cok şükür demek sende gidiyorsun hayırlı bir şekilde git gel canım iyi yolculuklar temenni ederim
gez dolaş at stresini yinede fazla yeme sonra vermesi zor biliyosun :)

evet takımda kimse yok :( gece nesibe ve yena altta adları görünüyordu bende girdim baktım kim olaki diye nesibe biizm takımdaymış ama yazsın madem girebiliyor bir cümlede olsa yazmalı benceeeeeeee

evet sabah kahvaltım
ekmek yemedim bugün salatalık domates bir çatal ucu peynir ve yumurta bu kadar suyumuda aldım bir lt oturdum pcnin başına pcnin başında tepeme dikip dikip içiyorum nasıl içtiğimi anlamıyorum bile :)

geçmiş olsun canım. nesibe izinli değil miydi ya valla ben de anlamadım

ebru teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
size de kolay gelsin oğluşun dişleri üzmeden çıksın inşallahkaydirigubbakcemile3
bi giden bi daha gelmiyor,gelip 2 kelime yazmıyor o zaman takıma girmenin ne anlamı var anlamdım...takım olunca adı üstünde takım olarak hareket edilir konuşulur paylaşılır vs...cumadan cumaya bildirime bile gelmeyen arkadaşlar var...takımı istemiyorsak sadece girip kilo yazılan gruplar var onlara girilebilir:delphin:paylaşım olmayınca bi keyfi olmuyor takımda olmanın:1closedeyes:

bi de gelip 2 kelime yazmayan arkadaşlar geldim ama geçmişte hiç bi ey yok diye sitem ediyorlar,keşke geleniz de siz doldursanızboshayallersmile
yazmayacaktım ama dayanamadım yazdım gitti artık,herkes kendini bi dürtsün bence:1closedeyes:

ben yarın ankaraya gidiyorum,perşembe günü de tatile gidicez annenmlerle...gittiğim yer de tartılamam,çok sakin bi yere gidicez internet bulabilir miyim bilmiyorum...yarın çıkmadan kilomu bildiririm,cuma o şekilde geçersiniz uygunsa...haftaya da ne olur bilmiyorum,ayçini ya da gizemi arayıp haber veririm,tartılamazsam izinli mi olucam aynı mı geçilecek bilmiyorum artıkfisfisfis

valla çok haklısın emoşum. ay özlücem kıs seni. çabuk dön. hoş sen dönünce de ben olmayabilirim.

Back
X