Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

olsun site tozuttu diye salmayalım kendimizi gerekirse yeniden yazarız
hafta sonu denizdeydim onun için gelemedim özür dilerim ama hafta sonları malum herkesin plnaları oluyor eşler evde olunca

sabah bir lokma ekmek peynir yarım slaatalk yedim
az öncede bir kaç çtal makarna yedim kıymalı
bu kadar hafta mesajın devamı sonra acil çıkış

aaaa sinir oldum ama ya.geçen günde yazdım yazdım hooop hepsi gitti.bütün hevesim kaçıyor boşuna yazıyoruz o zaman..

off kizlar yhaa.. moralim acayip bozuk..

diyet yapamiyorumm
sabah aksam mis gibi yemekler börekler tatlilar yapiyorum..
annemler tatilde .. kardesime ayri esime ayri hazirliyorum..
her seferindede hoop migdeyee...:(

isin kötüsü esim sürekli diyet yapmamam konusunda destekliyor beni.
kilon iyi .. 68 senin icin süper bence. vermeye degil, kilonu korumaya calis diyor ..
off benimde canima minnet zaten..

helppppppp
motivasyona ihtiyacim varrr

olsun site tozuttu diye salmayalım kendimizi gerekirse yeniden yazarız
hafta sonu denizdeydim onun için gelemedim özür dilerim ama hafta sonları malum herkesin plnaları oluyor eşler evde olunca

sabah bir lokma ekmek peynir yarım slaatalk yedim
az öncede bir kaç çtal makarna yedim kıymalı
bu kadar hafta mesajın devamı sonra acil çıkış

ayy açlık grevi mi yapıyon ebru? eyvahedigeldismile

off kizlar yhaa.. moralim acayip bozuk..

diyet yapamiyorumm
sabah aksam mis gibi yemekler börekler tatlilar yapiyorum..
annemler tatilde .. kardesime ayri esime ayri hazirliyorum..
her seferindede hoop migdeyee...:(

isin kötüsü esim sürekli diyet yapmamam konusunda destekliyor beni.
kilon iyi .. 68 senin icin süper bence. vermeye degil, kilonu korumaya calis diyor ..
off benimde canima minnet zaten..

helppppppp
motivasyona ihtiyacim varrr

aslında diyet filan yapmasan akışına bıraksan nasıl olur? diyet düşüncesi insanı aşırı yemeye sevk ediyor sanırım. ama 5 kilon kalmış az dişini sıkıp hedefine ulaşsan ondan sonra bidaha diyet yapmazsın hiç. sana diyoum ama ben de 73ün altını göremiyorum uzun zamandır

ahh pregantcim cok haklisinnn..
yarin diyete baslicam diyorum .. tüm gün yatana kadar yemek yiyorum.. birdaha hic göremeyecekmisim gibi :))

ben sanmiyorum ki hedefe ulastiktan sonra birdaha diyet yapmayalim..
öyle bir istahliyim ki.. sanirim ömür boyu diyete mahkum olacagim :) baska türlüü olmazz...

1 ay önce cok motiveydim.. kesin hedefe ulasicam bu sefer diyordum..
olmadi..
dogum günü hedefim vardi. 65 kilo
66 oldum. o yetti :))
hedef koymam lazim kendime..
annemler tr den gelene kadar incecik olayim diyorum , ama yeterli gelmiyor :)

aman iste ne bilimm
bu gün de gecsin bakalim böyle..

yarin icin yeni taktikler uygulayim.. en azindan beyaz ekmegi ve abur cuburu keseyim.

aşkito seni çok iyi anlıyorum..
bende iştahlıyım
börek,hamur işi,tatlılar,çikolatalar fast food,kebap vs..kısacası bütün kalorili şeyleri çok seviyorum
hepsini sayınca sanki 120 kiloymuşum gibi oldukaydirigubbakcemile3
onları hayatımdan tamamen çıkartamam,ucundan tadına da bakamam..bakarsam yerim çünkü..o yüzden arada yiyorum sonraki öğünler ve günler dengelemeye çalışıyorum..azcık kaçırsam kilo alıyorum.halbuki o kiloları nasıl zor veriyorum.kilo alıncada amaaan salla gitsinde diyemiyorumohaoldumsmileacaip takıntılıyım kilo konusunda..obsesif oldum resmen.eyvahedigeldismilekıyafetlerimden yağlar pörtlerse giydiklerim yakışmazsa resmen bunalıma giriyorum..hamilelik öncesi en fazla 71 olmuştum ama o zamanki resimlerime bakıyorum kocaman surat,kocaman kollar falan.hiç beğenmiyorum kendimi o zamanlar.yolda manken gibi kızları gördüğümde imreniyorumboshayallersmileben neden böyle olmayayım diyorum..daha 61 nin altına hiç inemedim ama olsun..yeterki isteyeyim.
bu izinde herkes hiç fazlan yok çok iyisin,dahada zayıflama dedi ama bi 60 olayım sonra 50 li rakamlı sevdamdan vazgeçip korumaya alacağım.
kilo korumak için 1 yıldan beri uyguladığım yöntem çok iyi aslında..önceden alırdım 5-6 kilo verirdim sonra bi daha alırdım bir daha verirdim ksır döngü.
1 senedir dediğimi uyguluyorum..
arada yiyorum,sonraki günler telafi ediyorum vücuda yerleşmemiş oluyor..:sm_cool:

ahh pregantcim cok haklisinnn..
yarin diyete baslicam diyorum .. tüm gün yatana kadar yemek yiyorum.. birdaha hic göremeyecekmisim gibi :))

ben sanmiyorum ki hedefe ulastiktan sonra birdaha diyet yapmayalim..
öyle bir istahliyim ki.. sanirim ömür boyu diyete mahkum olacagim :) baska türlüü olmazz...

1 ay önce cok motiveydim.. kesin hedefe ulasicam bu sefer diyordum..
olmadi..
dogum günü hedefim vardi. 65 kilo
66 oldum. o yetti :))
hedef koymam lazim kendime..
annemler tr den gelene kadar incecik olayim diyorum , ama yeterli gelmiyor :)

aman iste ne bilimm
bu gün de gecsin bakalim böyle..

yarin icin yeni taktikler uygulayim.. en azindan beyaz ekmegi ve abur cuburu keseyim.

anaaaam iyi fikirmiş kız, dogum gününe hedef koymak, bende dogum günü hedefi koyuyorum sayende, 55 kilo olacam inş. doğum günümde kaydirigubbakcemile2 16 eylül doğum günüm, 17 eylülde cuma bildiriminde beni 55 kilo göreceksiniz. hadi bakalım acaip gaza geldim.

ohcanimadeysin önerilerin icin tskler..
fotografini görmüs biri olarak söylüyorum ki.. sen hala kilo vermek icin cabaliyorsann .. bizim hic birsey vermememiz gerekiyo :))
masallahh :nazar:

nesibe vermeyen ne olsun sempatiksalakcinni ??

aşkitom saol bebeeem güzel sözlerin için..

günaydın kızlare..
ya neden kimse uğramıyor..nasıl toparlayacağız biz böyle?????

bu sabah yine sirkeli suyumu içtim..
ama kahvaltıda küçük bir kaçamak yaptım..küçük dilim ekemğin yarısına bal kaymak sürdüm yedim..
eşim löp löp götürüyordu çok canım çekti ama napıyımmm.

günaydın kızlarrr
askitom şu anda aynı senin gibiyim

sanki bir daha yemek göremiyecek gibiyim ne bulursam yiyorum

ne emeklerle veriyoruz sonra biranda alıyoruz.

kızlar benimde çok motivasyona ihtiyacım var ama ne yapmalı offff offffff

tebrikler canim bende bakiyodumda ölcüleri tam anlamadim hepsinden ayri ayri 4 kasik mi yoksa toplamda 4 kasikmi kuru olarak??

tebrikler canim bende bakiyodumda ölcüleri tam anlamadim hepsinden ayri ayri 4 kasik mi yoksa toplamda 4 kasikmi kuru olarak??

sağol canım. hepsinden ayrı ayrı kuru olarak 4er kaşık. ben iki günlük haşladım. ikiye böldüm. 8er kaşık yani. ilk gün 1,5 litre ayranla yaptım, 2. gün 1 litre ayranla. zaten bitirmek imkansız.

Back
X