Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız emoş Allah iyiliğini versin ben de sazan gibim atladım 890 kaloriye:))))sempatiksalakcinni
hakkaten de 90 kalori falansa gayet de rahat ara öğün niyetine yenebilir kızlar ben ööle yapayım barikaydirigubbakcemile5 tabi ki de her akşam değil sadece canım çok çektiğinde yiyeceğim marak etmeyin kuzularımopuyorumnanaktan
aslıcım aslında yediklerim fazla değil yani olması gereken ama inan ki o kadar çok su içiyorum kii acaip şişiyor midem sanki çok yemişim gibi vicdan azabı yaşıyorum sonra salak mıyım neyim diyet yollarında akıl ve ruh sağlığımı kaybediyorumlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-:roflol:
juliett aslı size sölüyorum kızlar kaçamakları azaltın bakem cici kızlar olun...emoş sen de şu intense mintense olaylarından uzak dur cıssssempatiksalakcinni
kızlar ben biraz uzanmaya gidiyorum içeri müşterim de yok zaten...akşama da iftara gideceğim zaten yemek hazırlamama falan gerek yok yaşasın:lepi:
ben gene gelirim dükkanı kapatmadan önce hepinizi öpüyom:1hug:a.s.
:lepi: tebrik ederim..bende o günleri görebilcem mi acepkızlar az önce tartıya çıktım..63.5 çıktım..tekrar 63 ü görmek güzel bişeydi..inşallah ramazan sonuna 60 olurum:Saruboceq:
vayy vayy vayy mönüye bak akannehir...yarım oruç tutmayacağım allah affetsin..son an temizlikleri (wc,banyo),son bir süpürme,yemek yapmaktan batan mutfak temizliği balkon temizliği (balkonda yiyeceğizde,masayı oraya çıkarıcam) üstüne yemekler derken halsiz düşerim..bide yemeklerin tadına bakmam lazım..ondan tutmayacağım..sonra telafi ederim..
söz veriyorum çok çok az yicem..salata tarzı olanlardan yicemm..
menüm şöyle
tavuk çorbası
zeytinyağlı barbunya
tereyağlı pilav
saç kavurma
kaşarlı mantar
sarma
börek
havuçlu yoğurtlama
semizotu salatası
mevsim salatası
sütlaç..
bunu nasıl yaptın canım....
afiyet olsun aşırıya kaçma eferim herkes 1 kilo verse en azından 3 fire versek 7 kilo olur siz bunu yapamıyacak güçte mankenler değilsiniz dereceye arkadaş arıyorum varmı bir cengaver yani 2 dicektim bireysel derecelerin hepsi bizim olsun hadi boykot yapıyoruz şişmanlığa o zmn desinler 0,7 gram farktan mı bu kaa havalanıyonuz diye hadi biz yapacağız bunu hadi hadi hadi ne dedik hem
birimiz hepimiz
hepimiz birimiz için
varmısınız bu bizim takımın sloganı olsun
jülyet kelokslarla iyi duruyosun canım yaaa,ben doymam onlarla..şöyle koca bi tabak salata olsa bana daha iyi olur gözüm doysun:))