Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ne totemi yaptiniz ki.. ben anlamadim :)
birinci mi olucaz?

valla aslında 1 olsak süper olur:lepi::lepi::lepi:
ama birinci olmasak bile çok iyi bi sonuç almamız lazımsempatiksalakcinni
bu hafta birinci olduk gen eolabilirz,herkes çaba göstersin olucaz bak sakın bozmayın:Saruboceq:

sonunda hırslandık ki hepimiz vereceğiz takım olarak 1. olcağız ama bir mucize yapıp lütfen tüm birincikleride biz alalım nolur kızlar nolur nolur nolur

buugün zorladlar hasta olcan ye diye döner tavuk sardılar lavaşa 2 tane yaptılar böyle turşu ve hiç içmediğim koladan içirdiler zorla sonra akşama ekmekler çok kuruydu ve yumurtalı ekmek yapıldı sahura lor ve domatesle yedim şimdide armut yicem bol su bide

sonunda hırslandık ki hepimiz vereceğiz takım olarak 1. olcağız ama bir mucize yapıp lütfen tüm birincikleride biz alalım nolur kızlar nolur nolur nolur

buugün zorladlar hasta olcan ye diye döner tavuk sardılar lavaşa 2 tane yaptılar böyle turşu ve hiç içmediğim koladan içirdiler zorla sonra akşama ekmekler çok kuruydu ve yumurtalı ekmek yapıldı sahura lor ve domatesle yedim şimdide armut yicem bol su bide

sızı hırslandırdıysak ne mutlu bızeee kızlarrr zalımı ve ebtuna kızlara suprızımı merak edıyodunuz bakın burda bızım takımm

http://www.dailymotion.com/video/xegivb_guuccuk-guzularymm_fun

Son düzenleme:
gunaydin45151.gif

günaydın kzılar...

valla gözlerim yaşardı sizi böyle hırslı görünce..aferin aferin..millet böyle birinci oluyor işte..herkes birbirine söz veriyor..

bana gelince 12 de gitti misafirler evet çok yorucuydu.ama güzeldi.
12 den sonra ortalık toplayayım derken uykum açıldı 4.30 a kadar uyumadım
bu arada dün oruç tutmadım sadece su içtim gün boyu.canım bişey istemedi..kıza yedirdiğim çorbanın kalnını yedim 3 kaşık falan.
akşamda 1 kase çorba,1 kaşık barbunya,1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,birazda salata yedim
tatlı yemedim ama 10 dan sonra karpuz yedim..öyle işte..bu hafta bende ümitliyim bakalım..

sahurdada protein ağırlıklı olsun diye yoğurt,kaşarlı mantar biraz peynir ve karpuz yedim çok su içtim çooook

herkse günaydın komşu dahil ben uyanamadım daha felaket karın ağrsıyla uyandım halada uykum var bulaşıklar bana kalırsa ölürüm yığılı tabiri doğru olur misafirde vardı yandık yani sahurda yediklerimi yazdımmı hatırlamıyorum neyse yumurtalı ekmek domates ve lor

abooo nasıl hırslanmıssınn kız nbr sakerrrr pardon hırslı sekerrrr :1:
evet canım çok hırslıyız bu hafta,inşallah güzel bi sonuç alıcaz,hatta 1.olucaz inanıyorum ben:lepi:
tesekkur ederım hangı sarkı canım arıyomuydun yoksaa hadı bakımm bu hafta herkess ıncelcekk

bu arada sızın takımın kaptanı yokmubilmiyorumkismile
var tabii ki,bitanemiz biriciğimiz her şeyimiz tatlı kaptanımız ayçinimiz var bizim:1hug:
en büyük kaptan ayçin kaptan bana görealkisalkisalkisa.s.onun sayesinde burdayız bizolumunekankayizsmileama şu sıralar biraz kafa dinliyor,ayrıca çok yoğun çalışıyor,sabah aradım okuyamamış bile daha sayfayı...yine de boşlamaz bizi kontrol eder mutlaka:1hug:
günaydın kzılar...

valla gözlerim yaşardı sizi böyle hırslı görünce..aferin aferin..millet böyle birinci oluyor işte..herkes birbirine söz veriyor..

bana gelince 12 de gitti misafirler evet çok yorucuydu.ama güzeldi.
12 den sonra ortalık toplayayım derken uykum açıldı 4.30 a kadar uyumadım
bu arada dün oruç tutmadım sadece su içtim gün boyu.canım bişey istemedi..kıza yedirdiğim çorbanın kalnını yedim 3 kaşık falan.
akşamda 1 kase çorba,1 kaşık barbunya,1 kaşık pilav,2 kaşık et sote,birazda salata yedim
tatlı yemedim ama 10 dan sonra karpuz yedim..öyle işte..bu hafta bende ümitliyim bakalım..

sahurdada protein ağırlıklı olsun diye yoğurt,kaşarlı mantar biraz peynir ve karpuz yedim çok su içtim çooook

hah şöyle işte beklediğim hilalalkisalkisalkis:lepi:a.s.
bravo canım benimkaydirigubbakcemile3
devam kızlar devam,bu hafta hepimiz çok güzel sonuçlar alıcaz inşallah..sakın bozmayın tamam mı?birbirimiz için başarıcaz ve hepimiz mutlu olucaz inşallah:Saruboceq:
ben sabah aç karna 64,5 geliyorum..ama cumaya doğru regl olucam inşallah şişkinlik yansımaz çok üzü:çok üzgünüm:lürüm sonra

selam kızlarr
sabahtan beri emoşumun dediği gibi sayfa açık ama okuyamadım
şöle üstünden baktım takım hırslanmış ne güzel
ama gerçekten hırslandınızmı bir bakalım.

emoş ve zeynep dışındakilerden bende dahil savunma yazısı istiyorum.
neden veremedik neden hedefe ulaşamdık
birde herkes kendine ceza seçsin

make up hoşgeldin takımıza

ben haftasonları gelmiyorum takıma haftaiçide buaralr çok yoğunum.

bana bişimi diyecektin beni sormuşsunda

Savunma :

benim kiloma ulasamamamin 1nci sebebi.. annemlerin tr ye gidip erkek kardesimi evde birakmasi ve bizimde esimle onlarda kalmamiz..
cok sevdikleri icin .. hemen hemen hergün hamur isi yapmam .. ve kendime engel olamamam..
2nci nedeni ise.. son 2 haftadir gebelik planlari ve buna bagli diyeti serme olayi.
bu haftanin sonunda regl olup ve gebelik olmadigi ortaya cikarsa .. SIKI bir diyetle bir daha ki ovülasyon dönemime kadar en az 5 kilo hedefliyorum.

Ceza: 1 hafta boyunca .. cikolata + seker ve cerez türü seyler + beyaz ekmek yemem yasak :)

bugün yedim ama o sayilmiyor. su andan itibaren gecerli :)

ben neden veremediğimi bilmiyorum tatlım kaçamak yapmadım sonuçta tek yapmadığım şey düzenli spor hergün düzenli olarak yapmıyordum sanırım bu yüzden olmadı gece kaçamağımda olmaadı sadece 1 hafta veremedim yok olmadı işte veremedim guzuşum ya popoşumu kalkdıramadım

ceza olarak ne olabilir bilemiyorum zaten ramazandayız ona uygun bir ceza bulmaya çalışıyorum ama off iftarda yemek yemem için zorlanıyorum sahurda iyi yemeye çalışıyorum 16 saat dayanabilmek için yine aşırı olmayor yediklerim ekmekten kıssam tok tutması lazım tatlı hiç yemiyorum zaten ya of ben cezamı çekiyorum zaten hiç oturmak istemiyorum sürekli hareket halinde olayım kalori harcayım istiyorum spor olarak 3mil leslie yapıyorum yürüyüş oluyor genelde hergün step varya evde umuyorumki vereceğim ve diğer hedefde tutturmuş olacağım bu hızla devam durmak yok

durmak yok kızlar durmak yokhihoyyytkaydirigubbakcemile2...
sen merak etme ayçincim bu sefer ben de takipçiyimyerimseniben,enselerindeyim vallakaydirigubbakcemile3
herkes söz verdi sonuç süper olacak:içelim:..di mi kızlareyvahedigeldismile?

önce savunmama yapayım diyeceğima ama savunacak bişey yok bence..
kusura bakmayında hepimizinki iradesizlik ve pisboğazlık kısaca savunma bu işte..
gözümüze küçük geliyor 1-2 lokma kaçamak..ama küçük olmuyor işte..belki gün içinde aman nolcak dediğimiz kaçamak lokmalar 50 50 derken 350 cal oluyor..şimdi monti ararştırmasındayımda zaten kaçamakların glisemil indekside fazla..ve vücuda girer girmez kimyayı bozuyor,insülin yükseldiği için aldılarımız yağ olarak depolanıyor...

ceza olarak ben bilemiyorum siz verin..

günün bu saatlerinde susuzluğa açlıkta ekleniyor artık..hemen iftar saati gelsin istiyorum..bir sürü şey geçiyor aklımdan.şimdi hepsi evde var dünden kalanlardan..tatlısı böreği pilavı sarması...ama biliyorum yine su ve çorbayla tıkanacağım....sözümüz söz..dikkat etmeyen sözünden dönen namerttir hepimiz birbirimize verdik bu sözü..zayıf halka olmak yoook

kızlar ben hamile kalırsam monti diyetini yapacağım hamilelik sürecinde..çok uygun ya süper bişeymiş yeni anladım..çok karmaşık gelmişti başta okudum sordum cevaplarımı alınca kafama yattı aslında zor değilmiş..yiye yiye zayıflamak buymuş..kesin kuralları var onlara uyacaksın sadece ama aç kalmıyorsun..tam hamilelik için uygun bide..gebelik şekerinin çıkmaması için beyaz un şekr yememek gerekiyor zaten..bol protein,sebze,meyve yiyorsun baklagil yiyorsun..kuruyemiş serbest hatta faydalı..kalori hesabı yok glisemik indeks hesabı var..bol bol ceviz kayısı yerim bende bebiş için...
gerçi bu ay değilim gibi geliyor..ilk başlarda çok umutlanmıştım ama şimdi umdum kayboldu gitti..

Back
X