Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynebim bende oldukça fazla su tüketiyorum susuzluktan kırıldığım için yemeye fırsatım olmuyor 2 lt bitirdim geçen gen mesela onların suyu buzlu 1 lt di ve 3 kişi bitiremediler ve dahada içtim tabi ezanla yattığım için

zeynebim bende oldukça fazla su tüketiyorum susuzluktan kırıldığım için yemeye fırsatım olmuyor 2 lt bitirdim geçen gen mesela onların suyu buzlu 1 lt di ve 3 kişi bitiremediler ve dahada içtim tabi ezanla yattığım için

evet canım benim eşim de çok az suyla idare edebiliyo ben resmen çatlama aşamasına geliyorum hani çöldeymişim de serap görüyomuşum gibi oluyorum:roflol:
neden bu kadar su içiyoruz sence?bence öncesinde de diyetimizde hep diyoduk ya bol su bol su diye diye bünye alıştı tabi şimdi de eski günleri arıyo resmen:)))
naçizane yorumlarım bunlar :))))
ben çıkıyorum güzeller diyetisyene gitmeden önce bi anneme uğramam gerek..
akşama görüşürüz öptmmm:)))

eylül 8 e hedef listesi(bayrama kadar)
yarisci 66kg
zalimi 74kg
zeynep 76kg

büyük totem yaptım ben bu işi başaracağım ve belki hedefimi geçerim bile nihehahahahadelikafadulden

canım benim 76 ya çok rahat çıkarım ben yeter ki sen iste:))))1 haftada bile başarırım ben 76 olmayı ama mesele 66 olmak:roflol: tatlım yanlışlık yapmışsın yüreğime indirmeden düzelt bakayım hemen:roflol::roflol:

teşekkürler cnm iyi güldürdün şu oruç sayesinde fena halde hata yapıyorum 66 diye geçiriyorum 6 yazıyorum geçende yumurtalı ekmek yazacağıma patates yazmışım

SAVUNULACAK HİÇ BİR YÖN YAN HİÇ BİR ŞEY YOK
hayat karmanlaştı yine yogunlaştı
yarın niğdeye gidiyorum bir hafta orda kalacagım sanırım
kusura bakmayın kızlar listeden cıkartabilirsiniz
4 gündür oruc tutuyorum doğru düzgün hiç bir şey yemiyorum şu an da da yıkılmak üzereyim
herkesi seviyorum
tekrar söylüyorum liste dışı yapabilirsiniz ;;) cumaya yokum gelme ihtimalimde yok köyde net yok ;;)

gizem beni neden yazmadın listeye bende demiştim 63 diye:((((
bu arada patates masum bi sebze değil canım..o kadar yüklenmemeni öneririm.hatta kan şekerini hızla yükseltip hızla düşürüyor diye montide yasak..kabızlık yapmasıda cabası..fazla patates yiyorsun gibi geliyor bana..

iftarı yaptım şiştim şiştim mahvoldum resmen..çorba cacık 2 sarma çok az pide yedim..ama cacık ev suyu çok tükettim nefes alacak yanım yok resmen...

ya ya ama ya diyetisyene gitcem yarın haşlasın bakiim beni ender saraç 3 gün önce patates kan şekerini oldukça yavaş yükseltip düşürüyor pilav ve bezelye aniden indirip çıkarıyor onlardan uzak durun demişti neyse zati yiyemedim olmadı yaktım :roflol: nesi 3 kaşık bulgurla bol roka yedim

son zamanda 3-5 gündür fazla çeşitlerini yaptım bol su içtim dışarıda olduğumuz için 1 ısırık armutla bozduk çantadaki tek besin oydu çünkü :roflol: ezan bittiydi eve girdik çok eylenceliydi günün sonu gün boyu sinir katsayıların an be an yükseldi nese birazdan anlatırım

az olsun öz olsun canım..ben zaten 64 ten sonra az veriyorum iyice zorluyor..öyle 70 li 80 li kilolarımdaki gibi 1 küsür veremiyorum artık haftada..
ütopik olmamak lazım kendi adıma diyorum..3 haftada 1 kilo versem ben ooo bayram ederim

biliyorum tatlım zorlandığını zaten kilonda az bende sanırım o kilolarda pes ederim sadece seni hırslandırmak için söylemiştim

eylül 8 e hedef listesi(bayrama kadar)
yarisci 66kg
zalimi 74kg
zeynep 66kg
juliet 67kg
hilal 63kg

büyük totem yaptım ben bu işi başaracağım ve belki hedefimi geçerim bile nihehahahahadelikafadulden

juliet ismin nedir acaba zorlanıyorum yazarken
asdım sezer canım...
slm kızlar ekmek yok derken zaten iftarda neredeyse sıfır ekmek yiyorum cnm bnm bir sahurda 3 dilim falan yiyiyorum sebze ağırlıklı derken patatesin oldukça az kalorisi ve ramazanda oldukça iyi besin olduğunu duydum bol yeşillikli patates salatası yapsam çünkü tek olarak sadece salata yiyemiyoum ekşisi dişlerimi kamaştırıyor bugün yapıyordum patates salatası yemiyimmiki kan şekerini oldukça yavaş yükselterek düşürüüyormuş

patetes salatası
hımm özendim şimdi yarım hemen yapıyım...

bugünki yediklerim..
sabah:keloks
ara:yarım muz
öğlen:keloks
akşam:2 kasık semizotu 1 kasık yoğurt 1 kasık patlıcan salatası....

ayy bu akşam yemekten sonra ve kıyafetlerle tartıya cıkıyım didim.69.5 gördüm..sabah olsada tartılsam...

iyi geceler kızlar..dün çok yakın bi arkadaşım bana geldi,gece de ne zamandır ilk defa eve erken gelen eşimle başşbaşa vakit geçirdik evde olmanın tadını çıkardık..bugün de burağın bazı tahlilleri için hastanedeydim,sorun yok şükür iyiyiza.sonun için gelemedim yani,kusura kalmayınkaydirigubbakcemile3

ayçinim seni gördüğüme çok sevindim:1hug:demek görümcen manken gibi oldu haaCADIARZUöyle durumlar insanın sinirlerini bozabiliyor evet,seni anlıyorum..ben niye yapamadım..ben böyle olamıyorum,yapamam düşüncesine kapılıyor insanbenneyaptımkiama hırsla yiyince ne oluyor?hızla şişmeye başlıyoruz..bu da yine bunalım demek:1no2:
benim için söyeldiklerinde de çok haklsın..hatta herkese söyledklerinde haklısın..bizi öyle iyi tanımışsın ki...ben bi yere gelene kadar süper gidiyorum..sonra ne oluyosa cozutuyorum-tatlicadiarzu-senin dediğin gibi şımarıyoruz sanırım..aman yiyeyim nasıl osa toparlarım diyoruz ama toparlama günü bi türlü gelmiyor,sonra da iş zorlaşıyor tabii:delphin:

bayrama hedef olarak ne yazsam bilemedim..geçen tartıldığımda 64küsürlerdeydim..64 mü yazayım 63 mü bilemiyorumbilmiyorumkismilekendime pek güvenemiyorum açıkçası...ya veremezsem diyorum..bi de reglim yaklaştı şişkinlikler başladı maalesef:çok üzgünüm:
yine de 63 olsun hedefim di mibenneyaptımki..62 de mezun olucam inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım o günleri görebilecek miyim?boshayallersmile

hepinizi öpüyorum kızlarkaydirigubbakcemile3

ya şuan o kadan eğleniyorumki zaten kestireceğim saçlarımın bir kısmınla deneme yaptım ve 2saattir aynada kendime gülmekle meşgulum önüme eğdim ve vurdum makası acayip komik bişey bu ya omzuma kadar kesilecek saçımdan şuan en azından biçimsiz ve kırıkları gitmiş bir saç kaldı harika eğleniyorum ya

ya şuan o kadan eğleniyorumki zaten kestireceğim saçlarımın bir kısmınla deneme yaptım ve 2saattir aynada kendime gülmekle meşgulum önüme eğdim ve vurdum makası acayip komik bişey bu ya omzuma kadar kesilecek saçımdan şuan en azından biçimsiz ve kırıkları gitmiş bir saç kaldı harika eğleniyorum ya

aaaa delırmussss annem sen bayram ustu nıye sacına maksa atıyon allam yaa unıde bı ev arkadasımdaa vardı erkek arkadasına kızım kaslarını kazıdıydıııkaydirigubbakcemile3 sebek gıbı olduydu bak sımdı aklıma o geldııı:1:

Back
X