Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın çıtır adayları

evet başladık değilmi diyete
hilmiş hariç onunkisi pazartesi başlayacak.

ben dün monti alışverişimi yaptım:)))))))

bu sabah 2 dilim tam buğday ekmeği+tulum sürme peynir+2 dilim salam +şekersiz limonata içtim.
aslında bunlarda çok verilmiyor montide ama içecek bişeyim yoktu.

emoşum hedefini 63 tutman iiii
kendini salmamamn için bu gerekli.

ebrulum için ne yapacaz kızlar geri dönmek üzere ayrıldı yapalım değil mi?

gizem patates konusunda hilale katılıyorum sandığımız kadar masum bir besin değil patates.

günaydınlar efendim..
dün ifatrdan sonra 1 meyve yedim..dayanamadım cacığın kalanınıda kaşıkladım.

sahurda da elim kadar pide(elim küçüktür),biraz peynir,karpuz,1 yumurta,1 zeytin

ayçin canım ben montiye ramazan dan sonra başlayacağım...çünkü ben ramazan pidesi aşığıyım..çok az da olsa yumuşacık o şeyi yiyorum..bir dahada çıkarmıyorlar zaten..

aşkitooo senin daha hamilelik belli değil şimdiden serme ya bak doğumdan sonra çok pişman olursun..
o bir kiloyuda hemen ver bak bu hafta 1. olmak istiyoruz...kimse kilo almasın kimseee.

slm kızlar hedefim 66 olduğu için daha bi sıkı sarılıyorum diyetime artık ama bu sabah sahura kalkamadık ne yazık ki geç yattığımız için uyuyakalmışız saati duymadım bile :bbo:
bugün biraz zor geçecek yani benim için gerçi ben de uyudum valaaa fazladan oldu biraz ama neyse:)))12.30 a kadar uyudum kızlar telefona uyandım buna orucu uykuya tutturmak deniyo:roflol::roflol:

dün iftarda:
1 kepçe yoğurt çorbası
1.5 dilim pide (ben de avuç içi ayarı yapıyorum)
5 kaşık mantar yemeği
bolca cacık semizotlu sarımsaklı

iftardan 1.5 saat kadar sonra 50 dk yürüyüşümü yaptım

ara:
2 salkım üzüm
3 top dondurma
1 avuç çekirdek

farkındayım ara olayını abartmışım ama diyetisyenim dün kalorinden kısma lütfen dedi metabolizmamı yavaşlatmamam gerekiyomuş...çok garibime gidiyo bu tatlı yeme zorunluluğu çekirdek olayı kötü oldu ama tatlıyı yemem lazımdı kızlar...ramazanda kilo verilmez sabit kalman senin için daha hayırlı da dedi amaaannn ne biliiim ben yaaa?güvendiğim bi arkadaşım da kendisi diyetisyenler daha geniş çerçeveden ele alıyolar konuyu bizim gibi hemen 2 kilo vereyim demiyolar yaya yaya verdiriyolar tabi sıkıcı oluyo bazen ama napalım sonu güzel bitsin de gerisi mühim diiilllhihoyyyt

slmlar kızlar sen juliet oruç tutuyormuydun taltım kan tahlillerine de bakmak gerekir ama herşey normalse 1600ü geçmemeli dedi diyetisyenim bide böyle olmaz dedü bana hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber

Son düzenleme:
slmlar kızlar sen oruç tutuyormuydun taltım kan tahlillerine de bakmak gerekir ama herşey normalse 1600ü geçmemeli dedi bide böyle olmaz dedü bana hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber

gizemcim bazen o kadar garip yazıyosun ki anlayamıyorum yazdıklarını:roflol:
diyetisyene mi gittin sen de benim gibi?o mu söledi bunları?

bende sahura kadar yatmıyorum..uzun oluyor bol bol su içiyorum meyve yiyorum falan.

bu akşam menüde fırında balık,çorba salata var...

bende sahura kadar yatmıyorum..uzun oluyor bol bol su içiyorum meyve yiyorum falan.

bu akşam menüde fırında balık,çorba salata var...

hilalcim balık susatmaz inşallah canım bolca su iç...ben genelde balıktan sonra çok susarım...kabızlık sorunun ne alemde?bugün ender saraç çeşit çeşit tarif verdi ramazanda kabızlık çekenler için...dün de diyetisyenime söledim durumumu o da kuru kayısı ye 5-6 tane sahurlarda dedi ılık su da içtik mi arkasından inşallah bu sorunumuz ortadan kalkar tatlım...
eve gidiyorum kızlar biber dolması yapmayı düşünüyorum...anca olur...hadi kolay gelsin hepimize...a.s.

canım balık çok tuzlu bir balık olursa ve kızartma olursa çok susatıyor..ama balık çupra..çok tuzlu değil kendisi bide fırında yapacağım..kabızlık tariflerini aldım bakalım ama kayısı bana sökmüyor..

aşkitim bugün ne giydine eski topiği eklemişsin..
demothy yine harikaydı ama birileri göz zevkimi fena bozdu-tatlicadiarzu-:roflol:

yok canım başkası...
oda harika ama yani..popo almış başını 1 metre geriye gitmiş:roflol:
aaayy töbe töbe ramazan da günaha girdim

oruçluyken yazmayım bida kendimde olamıyorum maalesef hep yanlış yazıyorum herşeyi

Son düzenleme:
pek gelen olmamış bugün...

iftar:
4 kaşık mantar yemeği
3 adet biber dolması
bol salata
yarım kase yoğurt....

dolmalarım büyüktü ne yazık ki...nefsime hakim olamayıp sonradan 1 tane daha yedim :olmaz::tomato::1no2:
bu akşam yürüyüş de yok noluyo bana yaa?offf...kızlar biriniz beni azarlasın lütfen...hakediyorum çünkü...

ara:
1 salkım üzüm
çok küçük bi kare tatlı (kedidilinden yaptım kızlar-avuç içi kadar)

önce savunmama yapayım diyeceğima ama savunacak bişey yok bence..
kusura bakmayında hepimizinki iradesizlik ve pisboğazlık kısaca savunma bu işte..
gözümüze küçük geliyor 1-2 lokma kaçamak..ama küçük olmuyor işte..belki gün içinde aman nolcak dediğimiz kaçamak lokmalar 50 50 derken 350 cal oluyor..şimdi monti ararştırmasındayımda zaten kaçamakların glisemil indekside fazla..ve vücuda girer girmez kimyayı bozuyor,insülin yükseldiği için aldılarımız yağ olarak depolanıyor...

ceza olarak ben bilemiyorum siz verin..

günün bu saatlerinde susuzluğa açlıkta ekleniyor artık..hemen iftar saati gelsin istiyorum..bir sürü şey geçiyor aklımdan.şimdi hepsi evde var dünden kalanlardan..tatlısı böreği pilavı sarması...ama biliyorum yine su ve çorbayla tıkanacağım....sözümüz söz..dikkat etmeyen sözünden dönen namerttir hepimiz birbirimize verdik bu sözü..zayıf halka olmak yoook

kızlar ben hamile kalırsam monti diyetini yapacağım hamilelik sürecinde..çok uygun ya süper bişeymiş yeni anladım..çok karmaşık gelmişti başta okudum sordum cevaplarımı alınca kafama yattı aslında zor değilmiş..yiye yiye zayıflamak buymuş..kesin kuralları var onlara uyacaksın sadece ama aç kalmıyorsun..tam hamilelik için uygun bide..gebelik şekerinin çıkmaması için beyaz un şekr yememek gerekiyor zaten..bol protein,sebze,meyve yiyorsun baklagil yiyorsun..kuruyemiş serbest hatta faydalı..kalori hesabı yok glisemik indeks hesabı var..bol bol ceviz kayısı yerim bende bebiş için...
gerçi bu ay değilim gibi geliyor..ilk başlarda çok umutlanmıştım ama şimdi umdum kayboldu gitti..

pek gelen olmamış bugün...

iftar:
4 kaşık mantar yemeği
3 adet biber dolması
bol salata
yarım kase yoğurt....

dolmalarım büyüktü ne yazık ki...nefsime hakim olamayıp sonradan 1 tane daha yedim :olmaz::tomato::1no2:
bu akşam yürüyüş de yok noluyo bana yaa?offf...kızlar biriniz beni azarlasın lütfen...hakediyorum çünkü...

ara:
1 salkım üzüm
çok küçük bi kare tatlı (kedidilinden yaptım kızlar-avuç içi kadar)

bu laf yeterlidir sanırım zeynebim

ya kızlar yemekte 1 en fazla 2 bardak su iç dedi doktorçok yüklendiğin için gaz yapr hatta kabızlık yapar dedi öyle bir sorunun varmı dedi gaz varda kabızlık yok didim:olmaz:

Back
X