Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

iyi geceler kızlar
sizlere flaş bi haberim var ben ankaradayım:1:
denk geldi atladık arabaya geldikkaydirigubbakcemile4
ben bugün regl oldum şişkinliğim var ayrıca anne yemekleri buldum akşam biraz fazla yedim:kedi:
yarın yürüyüşe çıkıcam ama...olabileceğim en iyi kiloda olurum cuma günü inşallah:Saruboceq:

emooş gözün aydın tatlım çok sevindim cnm bnm fazla kaçırma anne yemekleri hilalimin sözünü sanada hatırlatırım tabii regl şişkinliğide umarım gider uff

sağol canım benim...
3 gündür nereye saldıracağımı şaşırmış durumdaydım, bugün regl oldum çok şükür...yarın hemen yürüyüşe falan çıkayım da aldığım fazlalıkları atayım:(

geçen hafta kazara cumartesimi pazarmı ne wc ye gitmiştim yine kabızım..
gizem dediğin şeyden olabilir
ender saraçta dedi soğuk içmeyin suyu ve 1 bardak için iftarda diyor..ama ben durduramıyorum kendimi ya 3 kesin oluyor..
yarında bildirim yapacğız ama ben bugünün kilosunu vereceğim iftardan önce..allahım inşallah giderrim wc ye yaaaa...

dün monti yalan oldu benim.
bugün yine başladım kahvaltıyla bakalım inş. bugün devam edeceğim.
kendime bayrama kadar tatlı yememe cezası verdim inş.sonuç alacağım.

emoş ne güsel annene kavuşmuşsun yine:))))))))
yalnız dikkat et anne yemekleri cezbeder:)))

zeynepcim dolmalar fazlamı olmuş ne??

hilalcim balıklardan çupura fazla susatmıyor heleki fırında olunca hemde çok hafif olur.
ama ben balık yiyince çok çabuk acıkıyorum takviyelerini kuvvetli yap istersen salataya yüklenmek gibi:)))))

slmlar kızlar sen juliet oruç tutuyormuydun taltım kan tahlillerine de bakmak gerekir ama herşey normalse 1600ü geçmemeli dedi diyetisyenim bide böyle olmaz dedü bana hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber

saol canım....aa makarnada mı verdi ..ben daha 900 gecmedim..ama hergün eriyom hacı yaa bugün 68.2 yim ...bide büütün gün kosturmaca sil süpür yemek bide bebe var hep ilgi hep oyun ister...sanırım bunun daha cok etkisi var

dünki yediklerim..
sabah:keloks
ara:yumurta haslama (kızımdan kalanlar)
öğlen:keloks
akşam:1 tavuk ızgara.1 kasık bezelye 3-5 tane patates kızartma

evet kaptanım 2 dolma yetiyodu 3.yü niye yedim tamamen pisboğazlığım yüzünden..hatta tencerenin başına gittim geldim gittim geldim en son dayanamadım 3. hooopp midede...hayır yani zevki en fazla 1 dk sürecek bişey için niye bu kadar iradesizim anlamıyorum kızdım çok kendime...kızlar ben şuna karar verdim ki pilav türü şeyleri gerçekten çok ama çok seviyorum ben...benim de reglim yaklaşıyo şişkinlik hissediyorum ama bakalım ne olacak bu akşam tartılıp söyleyeceğim ben de hilalim gibi...
şükür benim kabızlığım geçti kızlar 2 günde 1 de olsa çıkıyorum wc ye:lepi: zaten öğünler azaldığı için normaldir diye düşünüyorum...
bu sabah gene sahura kalkamadım kızlar yaaa...offf geç yatınca duyamıyorum saatin sesini...yazık eşim de benle beraber kalıyo ona da üzülüyorum işleri mesaisi yoğun çünküakannehir
hilalcim kabızlık için kendine bol yeşillikli biraz bol zeytinyağlı salata yapsan ne dersin?bende hemen tesirini gösteriyo..güyya ben de sabahları kuru kayısı yiyecektim sahura kalkamıyorum ki yiyeyim...am bu akşam erken yatacağım...metabolizmam kıtlık alarmı vermiştir çoktan eminim...
bu arada dün akşam sadece 3 top dondurma yedim kızlar yaptığım tatlıdan yemedim meyve de canım çekmedi..
acaba 1 kilo vermiş miyimdir çok merak ediyorum:))))

emoş hayırlı olsun annene gitmişsin ama boğazını tut lütfen..artık bir ileri bir geri yapma..sözümüz var biliyorsun..geri alınca verdiklerinin hiçbir önemi kalmıyor...

valla balık iyi geldi akşam..dediğiniz gibi salataya bayağı yüklendim..ama zeynepcim ne yaparsam yapayım banamısın demiyor..etki göstermiyor..normalde düzenlidir benim ama arada bozuyor böyle..incir çok güzel çalıştırıyor ama oda kalorili diye korkuyorum yemekten..almadım pazardanda...bu pazara çıktığımda layım bari çok canım çekti çünkü..

iftar öncesi ne çıkacağım çok merak ediyorum yaa..inşallah 63 lü bişeyler olur

emoş hayırlı olsun annene gitmişsin ama boğazını tut lütfen..artık bir ileri bir geri yapma..sözümüz var biliyorsun..geri alınca verdiklerinin hiçbir önemi kalmıyor...

valla balık iyi geldi akşam..dediğiniz gibi salataya bayağı yüklendim..ama zeynepcim ne yaparsam yapayım banamısın demiyor..etki göstermiyor..normalde düzenlidir benim ama arada bozuyor böyle..incir çok güzel çalıştırıyor ama oda kalorili diye korkuyorum yemekten..almadım pazardanda...bu pazara çıktığımda layım bari çok canım çekti çünkü..

iftar öncesi ne çıkacağım çok merak ediyorum yaa..inşallah 63 lü bişeyler olur

canım benim ne kadar zor bi durum olduğunu bilirim Allah kolaylık versin insan patlayacak gibi oluyor değil mi?incirin çok aman aman kalorisi yok tatlım bence ara öğün olarak yersin arkasından da su içtin mi inşallah sorunun çözülür...diyetisyenim de herkesin aynı durumdan şikayet ettiğini söledi gittiğimde...geçici bi durum yani..ramazana özel..

emoşum annenle hasret gidermen ne ka güzel olmuş..moral depolarsın onların yanında yürüyüş de iyi gelir eminim..dün akşam yürüyüşüme çıkamadım kızlar...eşim teravihe gitmedi çünkü uyuyakaldı ne yazık ki...ben de kös kös nette dolandım işte...

sıcaklar daha devam edecekmiş sanırım biran önce soğusa havalar...

günaydın kızlar:3:
jülyet canım ne kadar az yiyorsun yaaabilmiyorumkismilemaşallah sana,bence sen çok güzel kilo vereceksinkaydirigubbakcemile5

ben de bugün tekrar asılmaya başladım..kahvaltımı hafif geçirdim...yürüyüşe falan da çıkıcamhihoyyyt...burda o imkanım var şükür,burağı annemlere bırakıp çıkarım,üstelik niveabody cdmi bile getirdim,bahanem yok yani,egzrsiz de yapmalıyım:1:kaydirigubbakcemile2 ama bildiğiniz gibi regl durumum var,şişkinlik çok,bunu bekliyordum zaten,bakalım tartıya nasıl yansıcak:sinifsinif:

hilalcim benim de canım incir istemişti bi ara,aldım ama ben de senin gibi korkudan pek yiyemedim,dolapta kaldı öyle:bbo:

zeynep de sahura kalkamamış allah yardımcınz olsun canım:1hug:

ayçinim montilere mi başladın?hadi hayırlı olsun canım benimolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

ayyy zeynep sıcak deme valla..çok şükür bursadan kurtuldum...burası nasıl güzel geldi bursadan sonra anlatamam...
bursada terden boğuluyordum bütün gün yapış yapış geziyorduk kaç kere kıyafet değiştiriyordum
allaha şükür burda çok rahatım gece de rahat rahat uyudum ohh dünya varmış valla

emoş sevindim motive olmana..

bu arada aslı nerde yaa kaç gündür yok..

asıl bana sıcak demeyin...yanıyoruz yanıyoruz..

tr nin en sıcak bölgesiymiş dün haberde de söyledi hava durumunda..

biri ölçmüş sıcakta 60 derece güneşin altında...gölgede 45 üstü..

eylül falan gelsede bir kaç derece düşse bari yaa

ohhh emoşum tadını çıkar ankaranın.

julim gerçektende az yiyorsun bu hızla formunu yakalayacaksın

ayçin monti in ilk sayfasında bi alıntı mesaj var okudunmu..
kadının biri kızlığında çok kiloluymuşş sonra montiye harfiyen uymuş..ne diyorsa öyle beslenmiş
evlendiğinde incecikmiş..hamileliktede montiyle beslenmiş 9 kilo almış 3.5 doğurmuş üstelik 57 kiloymuş galiba hamile kaldığında gayet zayıf yani..
doğumdan 3 gün sonra eski kıyafetlerini giyip dışarı çıkmış..1 ay içinde kilolardan eser kalmamış..

keşke benimde öyle olsa..
ama hamile kalırsam eğer kesinlikle montiyle besleneceğim.harfi harfinr uyacağım..bol bol yürüyüş yapacağım..ebru hanım hamile pilatesi cd si çıkartınca onuda alacağım..

hilal çok fena canım yaaa,allah kolaylık versin:bbo:4gözle yazı beklerdik şimdi de sonbaharı bekliyoz vallaboshayallersmile

ayçinim canım benimopuyorumnanaktan

aslı nerde hakkaten?inşallah kaçamak falan yapmıyodur valla büyük söz verdi bilmiyom artıksempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

selam kızlar. kaç gündür girremiyorum. oğlum yine hastalandı. ateşli boğaz enfeksiyonu. anca fırsat buldum yazmak için. geçmişi okuyamadım 21 sayfa :)ama merak ediyorum okumaya çalışıcam. giremezsem merak etmeyin kilom süper :) cumaya mutlaka bildirim yaparım. ayrıca hamile adaylarımızı da merak ediyorum. bakıcam şimdi. öptüm.

Back
X