Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilal çok fena canım yaaa,allah kolaylık versin:bbo:4gözle yazı beklerdik şimdi de sonbaharı bekliyoz vallaboshayallersmile

ayçinim canım benimopuyorumnanaktan

aslı nerde hakkaten?inşallah kaçamak falan yapmıyodur valla büyük söz verdi bilmiyom artıksempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

kıs yakaladım seni. ne dedikodumu yapıon?:oklava:

aslım bilmemki ne bilim bu hafta yemede

perşembe akşam tartıl yaz sonra ye

merak etmeyin dün 73 kilo idim.

aslı ben tatlandırıcıyla içiyom çayı:kahve:şekersiz falan içemem...bi çay keyfim var zaten ondan da feragat edemem valla:umursamaz:depresyon neyim d eyapmaz ben doğuştan depresifim zatiisempatiksalakcinniaman yaa her şeyin bi zararı var o kadar da kafaya takamam:kahve:
antepfıstığı falan yeme kıss:oklava:accuk tut boğazını,bak bu cuma 3 olmazsan elimden çekeceğin var haaguclubacismile

gizem zeynep küsmez canım benim niye küssün olgun aklı başında kız oolumunekankayizsmileben de aynı düşüncemi yazdım,börek ye demedik kuu,ama bi şeyler ye yanii,hiç olmazsa süt içkaydirigubbakcemile5

jülyet ben kalori hesabı yapmıyorum ama bence 1000kaloriyi aşmasak süper olurbilmiyorumkismile

hilalin misafirleri gitmiştir,yorguluktan serilmiştir şimdi kıyamamkaydirigubbakcemile3yarın gelsin de anlatsın bakalım nasıl geçmiş:içelim:

ben diyeti bozmuyom kızlar merak etmeyin:lepi:
sakın siz de bozmayın bak:olmaz:bu hafta takım motivasyonunu bozmak yok tamam mı söz verdik birbirimzeolumunekankayizsmile
aslı antepfıstıklarını boğazına tıkarım bakalsanaalsanasmilehaftaya yersin 1 avuç tamam mı şimdi yeme..1-2 tane ye nefsini körle yeteropuyorumnanaktan

kıs ben de öyle diyordum. nasılsa yediğimiz herşey zararlı filan diye ama ne biliim. babam çok ısrar etti. ben de hemen alışırım sandım ama kaç gündür çay içemiyom dooru düsgün tiskindim

aslı şeyy kem küm nee dedikodu mu yok canım kim demiş ne demişeyvahedigeldismile:kedi:

iyi kız kilon 73müş çok sevindim,hadi yırttın sen:lepi:

bebişe geçmiş olsun canım benim oğlan da hasta oldu sorma çok üzülüyorum,onla uğraşıyorum ben deboshayallersmileooff off iyi olsun bu kuzular noolur yaaa:Saruboceq:

aslı şeyy kem küm nee dedikodu mu yok canım kim demiş ne demişeyvahedigeldismile:kedi:

iyi kız kilon 73müş çok sevindim,hadi yırttın sen:lepi:

bebişe geçmiş olsun canım benim oğlan da hasta oldu sorma çok üzülüyorum,onla uğraşıyorum ben deboshayallersmileooff off iyi olsun bu kuzular noolur yaaa:Saruboceq:

hadi ya burak da mı hasta. onun nesi var? geçmiş olsun canım. sen naptın tartıldın mı hiç

selam kızlarr
sabahtan beri emoşumun dediği gibi sayfa açık ama okuyamadım
şöle üstünden baktım takım hırslanmış ne güzel
ama gerçekten hırslandınızmı bir bakalım.

emoş ve zeynep dışındakilerden bende dahil savunma yazısı istiyorum.
neden veremedik neden hedefe ulaşamdık
birde herkes kendine ceza seçsin

ben giremediğim için kaçırdım acaba bana ceza verdinizmi

burak da ishal olmuştu canım yaa...çok kötü durumdaydı,hastaneye götürdüm tahliller temiz çıktıbilmiyorumkismileburda da kusma başladı,dün yoldan geldik yaa,arabada klima çrptı heralde midesini üşüttü diyorum,sabaha kadar kustu:sinifsinif:şimdi uyuyor...iştah şurubu alıcam valla...hiç bi şey yemiyor çünkü...çöktü iyice...

ben en son 64buçuk falan çıkıyordum ama regl oldum aslıcım şişliğim çok maalesef...ne olacak bilmiyorum,en hırslandıım hafta böyle olduohaoldumsmile

emoşum memleketim diye sölemiyorum ama hakkaten de çok nemli bi şehiriz yawww...
bende bi de el ayak terleme olayı da var tam felaket yani..:kedi:
ii yaa Ankara da sıcaktır ama nemi yok en azından bunaltmıyo yani di mi?
sahur olayı beni mahvetti bu akşam evde bulunan bütün alarmları kurmayı düşünüyorum..bu arada ayçinim istersen akşamdan koy listemizi çünkü ben tartılıp öyle iftar edeceğim açıkçası..yoksa 2 lt su içtiğim için direk atar tartı kötü rakamları görmek istemiyorum valaaa....
bu arada ölçülerime de bakıyorum kızlar göğsümden 5 cm. incelme var belimden de 4 cm. kadar amma velakin popişimden milim oynama yok hayret ediyorum kendime o kadar yürüyüş nereye gidiyo acaba?-tatlicadiarzu- geçende burdaki arkadaşlardan zayıf olan bi tanesinin ceketini asarken baktım kızlar 42 giyiyo arkadaş ki bence dal gibi bir kız yani kendisi...ya bu kalıpları daralta daralta ne hale getirdiler böyle yaaa...sinir oldum resmen..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook
işin garibi ceket kızın üzerine tam oturuyodu yani...öfff bunu da paylaşmak istedim...bazen düşünüyorum da kilolu insanlara yaşama hakkı vermiyo bu moda denen şey..gıcık oldum gıcıııkkkk:olmaz:-tatlicadiarzu-

burak da ishal olmuştu canım yaa...çok kötü durumdaydı,hastaneye götürdüm tahliller temiz çıktıbilmiyorumkismileburda da kusma başladı,dün yoldan geldik yaa,arabada klima çrptı heralde midesini üşüttü diyorum,sabaha kadar kustu:sinifsinif:şimdi uyuyor...iştah şurubu alıcam valla...hiç bi şey yemiyor çünkü...çöktü iyice...

ben en son 64buçuk falan çıkıyordum ama regl oldum aslıcım şişliğim çok maalesef...ne olacak bilmiyorum,en hırslandıım hafta böyle olduohaoldumsmile

yavrum ya yazık. yaz ishali dedikleri şey mi yoksa. 1-2 günde geçiyor diye okumuştum. pek hassaslar ya. hemen bi hava değişiminde filan iştah gidiyo zaten.

bizi gaza getirdin artık senden de beklerük bir perfonmas aklinialirimsmile

emoşum memleketim diye sölemiyorum ama hakkaten de çok nemli bi şehiriz yawww...
bende bi de el ayak terleme olayı da var tam felaket yani..:kedi:
ii yaa Ankara da sıcaktır ama nemi yok en azından bunaltmıyo yani di mi?
sahur olayı beni mahvetti bu akşam evde bulunan bütün alarmları kurmayı düşünüyorum..bu arada ayçinim istersen akşamdan koy listemizi çünkü ben tartılıp öyle iftar edeceğim açıkçası..yoksa 2 lt su içtiğim için direk atar tartı kötü rakamları görmek istemiyorum valaaa....
bu arada ölçülerime de bakıyorum kızlar göğsümden 5 cm. incelme var belimden de 4 cm. kadar amma velakin popişimden milim oynama yok hayret ediyorum kendime o kadar yürüyüş nereye gidiyo acaba?-tatlicadiarzu- geçende burdaki arkadaşlardan zayıf olan bi tanesinin ceketini asarken baktım kızlar 42 giyiyo arkadaş ki bence dal gibi bir kız yani kendisi...ya bu kalıpları daralta daralta ne hale getirdiler böyle yaaa...sinir oldum resmen..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinniÇok üzgünüm çoook
işin garibi ceket kızın üzerine tam oturuyodu yani...öfff bunu da paylaşmak istedim...bazen düşünüyorum da kilolu insanlara yaşama hakkı vermiyo bu moda denen şey..gıcık oldum gıcıııkkkk:olmaz:-tatlicadiarzu-

almanyada kilolular icin özel dükkanlar var.
ayrica bi cok yerde büyük beden harika seyler var..
ama gel gör ki.. insan kilolu olunca , zaten giyinesi gelmiyorki..
ben esofmanla geziyordum cogu zaman..
86 kiloyken falan annem zorla bayramlik aldirmisti..

süpermiş ya çok eğlendim. inşallah sonuç klipteki gibi olur

tesekkur ederımm canım amatorluk ılerleyen zamanlarda daha ıyılerı olcekkk

hilal çok fena canım yaaa,allah kolaylık versin:bbo:4gözle yazı beklerdik şimdi de sonbaharı bekliyoz vallaboshayallersmile

ayçinim canım benimopuyorumnanaktan

aslı nerde hakkaten?inşallah kaçamak falan yapmıyodur valla büyük söz verdi bilmiyom artıksempatiksalakcinnieyvahedigeldismile

kız sen ne hısrlısın oleee

ay sen varyaaa cok fenasın bacım nedır bu hırss ben ızın verdım kuzularıma rahat rahat mama yıceklerrr hahaha

hadı bunuda azımlensen yaaa hahaahha ay senı cok sevdım bak ben azımlı hatunlara bayılırımm

tatlım burda da var büyük beden mağazalar ama ben genel olarak kalıpların daralmasından şikayetçiyim...bahsettiğim arkadaş 42 giyecek bi vücuda sahip değil inan ki..taş çatlasın 38 falan dersin boylu poslu endamlı bi kız..ama dediğim gibi 42 beden giydiğini söleyince şok oldum resmen...bilemiyorum yaa belki de bana dokunuyodur artık ama ne biliim iice daralttılar gibime geliyo kalıpları...sempatiksalakcinni

aslı hoşgeldin ve geçmiş olsun....

hilmiş sen dayağı hakediyon bak heeee:mymeka:
geçen 1 kilo fazla çıktım dedin bide şimdi diyet yapmıyorum dedin..hani verecektin 1 kiloyusenağlama

zeynep kalıplar çok daraldı haklısın..ben bi takım elbise almıştım ankaradan..arkadaşla çıktık..o diyor ki manken gibisin kesin 38 olur ama 40-42 anca oldu yani..özellikle takım elbiselerde böyle..bide markasına görede değişiyor..

lcw,zara,mango,batik vs gibi mağzalardan 38 oluyor bana..tabi bazen kıyafetin kalıbındanmıdır nedir 40-42 oluyor..değişiyor yani..

bide medya insanları çöp gibi olmaya zorluyor..kızlar hep fit incecik..

dün zap yaparken küçük sırlarmıdır nedir gossip girl çakması varya ona rast geldim..hep 34-36 beden giyiyorlar 38 e şişko gözüyle bakıyorlar..
geçen haftada kavak yellerinde mineye kaç beden giyiyorsun diye soruyorlar 38 diyor..belli zaten diyor diğerleride küçümser şekilde..38 şişman yani onlara göre.
kaç tane ortaokul öğrencisi biliyorum rejim yapan,çikolata yemem kilo yapar ay popom çıktı belimi inceltmem lazım diyen...

yavrum ya yazık. yaz ishali dedikleri şey mi yoksa. 1-2 günde geçiyor diye okumuştum. pek hassaslar ya. hemen bi hava değişiminde filan iştah gidiyo zaten.

bizi gaza getirdin artık senden de beklerük bir perfonmas aklinialirimsmile
valla bu hafta iyi bir sonuç almayı çok istiyordum biliyorsunuz..gidişatım da iyiydi,ama ahain regl planlarımı bozdu sanırsam:sinifsinif:idare edicez artık...
aynen aşkit yaaa ben de kilolouyken değil giyinmek,süslenmek makyaj yapmak takı takmak bile istemiyordum...kendimi güzel hissetmiyordum çünkü...çok ilginç bi şey kendimi kadın gibi bile hissetmiyordum,psikolojim çok bozulmuştu:delphin:
tesekkur ederımm canım amatorluk ılerleyen zamanlarda daha ıyılerı olcekkk

kız sen ne hısrlısın oleee

ay sen varyaaa cok fenasın bacım nedır bu hırss ben ızın verdım kuzularıma rahat rahat mama yıceklerrr hahaha

hadı bunuda azımlensen yaaa hahaahha ay senı cok sevdım bak ben azımlı hatunlara bayılırımm
son yazdıklarını anlayamadım canım...kuzulara afiyet olsun izin vermişsin yaa sevinmişledir heralde yazık...
azimliyiz evet,inşallah iyi sonuç alıcazbuyrunnnnnnnnn
acayip inceldim spor baya etkili oldu sanırsam nese yarına güzel bir sonuç bekliyorum
:lepi:alkisalkisalkis
bende bende :lepi:
bakalım yarın dereceye girebilecekmiyiz..
tek hedefim birincilik :hooray:
:lepi:alkisalkisalkis
süpeeeeeeeeeer...hadi bakalım kızlar inşallah iyi bi sonuç alıcazolumunekankayizsmile
aslı hoşgeldin ve geçmiş olsun....

hilmiş sen dayağı hakediyon bak heeee:mymeka:
geçen 1 kilo fazla çıktım dedin bide şimdi diyet yapmıyorum dedin..hani verecektin 1 kiloyusenağlama

zeynep kalıplar çok daraldı haklısın..ben bi takım elbise almıştım ankaradan..arkadaşla çıktık..o diyor ki manken gibisin kesin 38 olur ama 40-42 anca oldu yani..özellikle takım elbiselerde böyle..bide markasına görede değişiyor..

lcw,zara,mango,batik vs gibi mağzalardan 38 oluyor bana..tabi bazen kıyafetin kalıbındanmıdır nedir 40-42 oluyor..değişiyor yani..

bide medya insanları çöp gibi olmaya zorluyor..kızlar hep fit incecik..

dün zap yaparken küçük sırlarmıdır nedir gossip girl çakması varya ona rast geldim..hep 34-36 beden giyiyorlar 38 e şişko gözüyle bakıyorlar..
geçen haftada kavak yellerinde mineye kaç beden giyiyorsun diye soruyorlar 38 diyor..belli zaten diyor diğerleride küçümser şekilde..38 şişman yani onlara göre.
kaç tane ortaokul öğrencisi biliyorum rejim yapan,çikolata yemem kilo yapar ay popom çıktı belimi inceltmem lazım diyen...

sana yüzde yüz katılıyorum hilalcimkaydirigubbakcemile5
medya incecik olmak gerektiği fikrini aşılıyor sürekli...şişmansan şansın yok diyorlar...reklamlarda bile bi tane şişman hatta balık etli kadın yok...hele anneli reklamlarda..bütün anneler inceck..sinir oluyorumalsanaalsanasmileöyle olmak zorundayız yani...dizilerde kadınlar doğum yapıyo ertesi gün manken şeklinde geziyolar...gazetelerde hep kilo haberleri..falanca kilo almış falanca kilosunu verememişalsanaalsanasmileçok sinir bozucu gerçekten...4bi taraftan kuşatma altındayız sanki:umursamaz:
bedenlerin daraldığı da kesin bence...40 beden diyorlar küçücük şeyler çıkıyor...insanın sinirlerini bozuyorlar valla:umursamaz:

iftarda kabak yoğurtlaması,1 tane orta boy mercimekli karnıyarık(ender saraçta görmüştüm) ve karpuz yedim ekmek yok..3 bardak su içtim
birazdan arkidişlerle sahile ineceğiz..çay içemeye...çıkıyorum öptüm..

ii geceler kızlar bu akşam arkadaşlarla takıldım ben de kız kıza eğlendik iftar yaptık bursalılar bilir pideli köftesi meşhurdur bursanın hatta bence iskendere 5 basar ondan yedim önünden de mercimek çorbası...1 lt de su içtim gene mahvolmuştum susuzluktan zira...sonra tabi yarım litre daha şimdi de yazarken 1.5 litreyi götürüyorum kızlar...yemekten sona tatlı vardı ama bu sefer uslu kız oldum yanıma aldım eve gelince eşime yedirdim tatlıyı ...iftardan sonra epeyce bi yürüdük arkadaşlarla hava da güzeldi vitrin falan baktık sonra da bi çay bahçesine oturduk sadece 1 bardak çay içtim yarım kesmeşekerle...
eve gelince de 1.5 salkım kadar üzüm ve 1 tatlı kaşığı kazandibi yedim...bence bugünü iyi kapattım gibi siz ne dersiiz...unutmadan söyleyim ki pideli köftenin yağlarını hep süzdürdüm fazla da yağ koymamışlardı zaten sos olarak...
ayrıca da bugün iftardan önce 67.1 çıktım kızlaaaarrrdelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt:lepi:
liste olsaydı hesaplamamı yapardım ama yarına kaldı şimdilik bakalım..ben sözümde durdum valaaa umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız kızlar:hooray: veee bu hafta da tekrar 1.oluruz:lepi::Saruboceq:
sınav günü görüşmek dileğiyle öptm kızlar sizi:)))a.s.:1hug::enbuyukkk:

Back
X