Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeyneeeeep bayılırım pideli köfteye yaaa..afiyet olsun kiloda süper heee..iyi gidiyorsun

aşkito üstüne gelmemizi istemiyorsan dikkat edeceksin bacım..burası diyet topiği ve artık toparlanma zamanı.süprizzzzz.çok saldık zamanında yeter artık onlara sayalım.a.s
topiğin hakkını verelim..
birbirimizi gazlayalım..hem kilo alırsak veren arkadaşlara haksızlık oluyor bence..ben alınca kendimi çok suçlu hissediyorum..bir daha almayacağım..ne yapıp edip almayacağım o listeye - yüzdeyle çıkmayacağım...

bizimde arkadaşlardan biri tatlı almış getirmiş çayın yanınd ayeriz diye..1 çatakl aldım sadece..sonra zaten üstüne bayağı yürüyüş yaptık..şimdiye kadar 2 lt su içtim..karpuzlarda açık çaylarda var mide şiş valla..bende 63.5 çıktım..az ama olsun ya napayım .

merhaba kızlar yarın sabah giremeyebilirim..kızım rahatsızlandı kusuyor tıkanıyor...
kilom 68..başlangıç.69.8
hesaplamayı unuttum yanlız bu haftalık biri yapabilirmi..

yediklerim.sabah öğlen : keloks
akşam:2 kasık bezelye 2 kasık bulgur 2 kasık yoğurt

ooo kızlar süper yaaaaaaaaa:lepi::dance::teytey:a.s.
harikasınız kızlar alnınızdan öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
yarın derecedeyiz kesinolumunekankayizsmile
olmasak bile bu sonuç harika...hepinizi tebrik ediyorum,hep böyle oluruz inşallaholumunekankayizsmile
ben yarın sabah burağı hastaneye götürücem,dönüşte eczanede tartılıcam bakalım kaç çıkacakboshayallersmile

aşkit geberdirim bak söz verdinalsanaalsanasmile:olmaz:
hem noluyo sana nennn niye kilo alıyosun biz uğraşırkenkaydirigubbakcemile
çıbık hızlan bize katıl çıbııııııııııııııııkkkguclubacismile

zeyneeeeep bayılırım pideli köfteye yaaa..afiyet olsun kiloda süper heee..iyi gidiyorsun

aşkito üstüne gelmemizi istemiyorsan dikkat edeceksin bacım..burası diyet topiği ve artık toparlanma zamanı.süprizzzzz.çok saldık zamanında yeter artık onlara sayalım.a.s
birbirimizi gazlayalım..hem kilo alırsak veren arkadaşlara haksızlık oluyor bence..ben alınca kendimi çok suçlu hissediyorum..bir daha almayacağım..ne yapıp edip almayacağım o listeye - yüzdeyle çıkmayacağım...

bizimde arkadaşlardan biri tatlı almış getirmiş çayın yanınd ayeriz diye..1 çatakl aldım sadece..sonra zaten üstüne bayağı yürüyüş yaptık..şimdiye kadar 2 lt su içtim..karpuzlarda açık çaylarda var mide şiş valla..bende 63.5 çıktım..az ama olsun ya napayım .

canım benim gel ısmarlayayım bursaya en yağsızından:roflol::roflol:
acaip gaza gelmişsin süpperrr...
kızlar farkında mısınız bilmem ama ben yiyerek veryorum gerçekte de oruç zamanını saymazak ara öğülere falan hep dikkat ettim akkaten de şu yiyerek verme olayı doğru sanırsam...
bence yarın kesin 1.yiz gibime geliyo baksanıza juliet de süper vermiş alan olduğunu sanmıyorum bu hafta kızlar...hepimiz ii çalıştık bence..aşkitom proteinseverim biraz gevşedi ama olsun o kadar belki de hamişdirhihoyyyt:dance:
ayyy yarın hesaplamamı yapayım da 1.6 kilo gitmiş oluyo bu hafta...hep bööle gitsem ne süper olucak di mi kızlar?hem insan verdikçe de psikolojisi düzeliyo bi ara ne kötü olmuştuk hatırlıyo musunuz kızlar ? inşallah herşey bööle kolaycanak olur...
bu arada benim diyetisyen randevum taaa bayramdan sonra..son haftalarda cozutabilirim her türlü uyarı serbesttir kızlar:tomato::roflol: gerçi bu sefer tatlı yemek gibi bi zorunluluğum var ama:icecream::roflol: ilginç :))))tadını çıkarayım barihihoyyyt
içimden bi his hep böyle güllük gülistanlık gitmez zeynep diyolaelaelaelaelaedelikafaduldennaniknanik

ooo kızlar süper yaaaaaaaaa:lepi::dance::teytey:a.s.
harikasınız kızlar alnınızdan öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
yarın derecedeyiz kesinolumunekankayizsmile
olmasak bile bu sonuç harika...hepinizi tebrik ediyorum,hep böyle oluruz inşallaholumunekankayizsmile
ben yarın sabah burağı hastaneye götürücem,dönüşte eczanede tartılıcam bakalım kaç çıkacakboshayallersmile

bence de derecedeyiz kesin bildiğim kadarıyla gizemcim de güzel verdi aslıdan da 1 kilo gitti...sen de verdin bi tek korkum aşkito ve ebrulum onlar ne yaptılar acep?gerçi aşkito 1 gün yemese hemen gidiverir onun 2 kilo şanslı hatun vesselamhihoyyyt
umarım o da vermiştir ayçinim kaptanım da vermiştir ayyy inşallah herkesçikler vermiştir kızlar yaa...bu arada mesajlarımı tekrar okurken dikkatimi çekti ne ka çok kızlar diyorum di mi kızlar?alkisalkisalkis:roflol:

hhahaha de zeynepçim de...kızlar kızlar gelem miiiidelikafadulden
bu arada pideli köfteye bayılırım:bbo:ama yemeyeli çoooooook uuzun zaman oldu hatırlamıyorum bile zamanınıboshayallersmile
sana katılıyorum iskendere 10 basar..ben bursanın iskenderini sevmiyorum zaten nedense:umursamaz:
neyseeeeeeeee....bu konuyu geçsempatiksalakcinni

harikasınız kıuzlar harikasınız herkese bravoa.s.kaydirigubbakcemile3
ben de 1 kilo falan vermeyi düşünüyordum ama şu anda mümkün görünmüyor...koca bi göbeğim var önümde:sinifsinif:pek kaçamaklık durumum olmadı ama şişim çok...kilo vermişimdir ama fazla olacağını sanmıyorum maalesefboshayallersmile

öteki baculardan da güzel haberler bekliyoruz hadi bakalım:lepi:

şimdiden yanlış yazarsam kusura bakmayın karanlıkta yazıveriyom gari

of yani kızlar tam bir of bugün evde butün herşey bana karşı ya

cnm tatlı istedi tamammı

diyet spor yaparak 75,4 çıkıvedim onamı yanayım

dedimki doktor canın istediğinde 3 top dondurma veya 1 kase sütlü tatlı ye dedi

ama gel gelelim hiç bişi yok onamı yaneyim

helva yapim didim

ölçü şaşınca az yapen deyince kayna kayna olma sen

ne oldu biilin

karamel ...

oda çöpe ,

irmik tatlısı vardı

oda tuhaf olmuş beğenmedim

cinler fırlayı verdimi tepeme ...

doktorun demesi şu

ilk başladın düzenli oruca

ilk hafta gider

sonra dengeler

bu ay belki 1 kilo anca verebilirsin artık dedi

olması gerekende buymuş güya...

yoksa su ve kastan kaybedermişim

yani böyle tatlı haram olmuş bana:roflol:

şimdi aklıma geldi aslında bulguru pek tavsiye etmiyorum

göbek yapıyor dedi

dikkat et yerken dedi

gübeciğim tamamen dümdüz olamadığı için daha

dikkatini çekti zaar

bundan sonra yememeye karar verdim ...

neyse kilo konusuna gelince aşkiti dengelerim sanırsam

ilk başlarında tutamadım ya ondan herhal gitmesi

tatlı yerine yarım tatlı kaşığı tarçın yedim ağzım uyuşmaya başlayınca bıraktım :roflol:

of ya yemek isttiyorum ben dermişim:roflol:

tabi istemiyorumda

cnm istemişti ya ama ya

neyse bundada vardır bir hayur..

doktorumun pek önerdiği patlıcan yedim

zayıflatıcı özelliği var diyor

kızlar şimdi listeyi yaptım

Son düzenleme:
****7.TAKIM 170.ETAP ****

yarisci (68,0/%)
askito (69,2/% )
ebtuna (66,7/%)
pregant (74,0/73,0/1/1,35%)
sailormoon (68,7/%)
zalimi (78,0/75,4/2,6/3,33%)
ebrulum (83.0)geri dönmek üzere ayrıldı
ohcanimadeysin (64.0%)

7.TAKIM TOPLAM KİLO(569,9

ii geceler kızlar bu akşam arkadaşlarla takıldım ben de kız kıza eğlendik iftar yaptık bursalılar bilir pideli köftesi meşhurdur bursanın hatta bence iskendere 5 basar ondan yedim önünden de mercimek çorbası...1 lt de su içtim gene mahvolmuştum susuzluktan zira...sonra tabi yarım litre daha şimdi de yazarken 1.5 litreyi götürüyorum kızlar...yemekten sona tatlı vardı ama bu sefer uslu kız oldum yanıma aldım eve gelince eşime yedirdim tatlıyı ...iftardan sonra epeyce bi yürüdük arkadaşlarla hava da güzeldi vitrin falan baktık sonra da bi çay bahçesine oturduk sadece 1 bardak çay içtim yarım kesmeşekerle...
eve gelince de 1.5 salkım kadar üzüm ve 1 tatlı kaşığı kazandibi yedim...bence bugünü iyi kapattım gibi siz ne dersiiz...unutmadan söyleyim ki pideli köftenin yağlarını hep süzdürdüm fazla da yağ koymamışlardı zaten sos olarak...
ayrıca da bugün iftardan önce 67.1 çıktım kızlaaaarrrdelikafaduldendelikafaduldenhihoyyyt:lepi:
liste olsaydı hesaplamamı yapardım ama yarına kaldı şimdilik bakalım..ben sözümde durdum valaaa umarım siz de güzel sonuçlar alırsınız kızlar:hooray: veee bu hafta da tekrar 1.oluruz:lepi::Saruboceq:
sınav günü görüşmek dileğiyle öptm kızlar sizi:)))a.s.:1hug::enbuyukkk:
hemen hesaplıyorum şeker..

merhaba kızlar yarın sabah giremeyebilirim..kızım rahatsızlandı kusuyor tıkanıyor...
kilom 68..başlangıç.69.8
hesaplamayı unuttum yanlız bu haftalık biri yapabilirmi..

yediklerim.sabah öğlen : keloks
akşam:2 kasık bezelye 2 kasık bulgur 2 kasık yoğurt

yarisci (68,0/%)
askito (69,2/% )
ebtuna (66,7/%)
sailormoon (68,7/67,1/1,6/2,33%)
ohcanimadeysin (64.0/63,5/0,5/0,80%)

JJuLiEtt(69,8/68/1,8/2,58%)yeni üye ? etapta ? takımdan ayrılmıştı
7.TAKIM TOPLAM KİLO(558,4/

Son düzenleme:
ve müjdeyi veriyorum aşkit +1 emoş ve ayçinde 0,5 vermiş olsa en kötü ihtimal birinci oluruz herhal 12 kilo kilo vermiş oluruz rekor bu bizim için 2.15 civarıda %si uçuyorum havalarda ama büte çok az kaldı tutuşmaya başladım

aşkolsun juliet yazmadan kaçmışsın

acayip karın egzersizi yaptım sahur ortası yemek yerken sebebini bile hatırlaamadığım gülme krizine yakalndım 20 dk falan sürdü

kızlaaaarrrr süpersiniz..gizemcim aferin sana öpüyorum tatlım..
juliet,zeynep sizlerinde süper..ay çok sevinçliyim yaaa..nolur hep böyle azimli ve gaza gelmiş bi biçimde devam edelim.aylar sonra zor toparladık kendimizi..lütfen böyle devam etsin.. birimiz cozutunca hemen uyaralım destek olalım..

selam canlarım
gizemcim benim kiloyu 64,6 olarak kaydedicez...yalnız ben geçen hafta 65tim canım bu liste eski liste sanırım...

bilmiyorumkismile özür dilerim
aşkit geberdirim bak senialsanaalsanasmile
niçin böyle yapıyorsun niçin niçin niçiiiiinnnnguclubacismile:olmaz:
hep birlik olduk,sen de söz verdin niye bozuyorsun takımıkaydirigubbakcemile
uyuss seni,haftaya telafi bekliyoz bak timem miiiolumunekankayizsmile
ve müjdeyi veriyorum aşkit +1 emoş ve ayçinde 0,5 vermiş olsa en kötü ihtimal birinci oluruz herhal 12 kilo kilo vermiş oluruz rekor bu bizim için 2.15 civarıda %si uçuyorum havalarda ama büte çok az kaldı tutuşmaya başladım
gizemcim tebrik ediyorum seni canım,sonuç harika:lepi:
alnından öpüyorum valla süpersina.s.
kızlaaaarrrr süpersiniz..gizemcim aferin sana öpüyorum tatlım..
juliet,zeynep sizlerinde süper..ay çok sevinçliyim yaaa..nolur hep böyle azimli ve gaza gelmiş bi biçimde devam edelim.aylar sonra zor toparladık kendimizi..lütfen böyle devam etsin.. birimiz cozutunca hemen uyaralım destek olalım..

evet kızlar biz çok saldık kendimizi...bu bizim şahlanışımız oldu...harika bi takım işi yaptık bütün arkadaşlarıma canı gönülden teşekkkür ediyorumŞenizisteyince neler başarabileceğimizi görmüş oldukkaydirigubbakcemile5
bu şekilde devam edersek hedeflerimize ulaşmamız çok yakındır:dance:
anca beraber kanca beraber canlarım,böyle devam edelimolumunekankayizsmile

gizem liste eski liste sanırım,onu düzelt canımyerimseniben

emoş ben düzeltirim canım..burlardayım ama ayçin nerde bi o kaldı galiba.numarası varsa arasana cnm
heee bide hilmiş yok

Son düzenleme:

yarisci (68,0/%)
askito (69,2/% )
ebtuna (65/64.6/ 0.4/ 0.62%)
sailormoon (68,7/67,1/1,6/2,33%)
ohcanimadeysin (64.0/63,5/0,5/0,80%)

JJuLiEtt(69,8/68/1,8/2,58%)yeni üye ? etapta ? takımdan ayrılmıştı