Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ecemavi hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile3demek bulantıların var yazık geçmiş olsun...benim de ayçin gibi hiç bulantım olmamıştı çok rahat geçmişti hamileliğim..zaten çalışıyordum okulda bulantım olsa n eyapardım bilmem,çok dua etmiştim olmasın diye,şükür olmadı..ama çok belim ağrıdı benim,4 aya kadar düşük tehlikem vardı...belim felaket ağrıyordu..ahh anılar canlandı gözümdeboshayallersmile
sizlerin hamilelikleri de çok güzel geçsin çok güzel sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah:1hug:

hiloş sen de aşkt gibi fazla çıktım diye sinirlendin heralde:1:hehe öyle olyor dr tartısı,giyinik ve ayakkabılı tartıyorlar tabii 2-3 kilo fazla çıkıyoz:umursamaz:üzülmeyin canlar siz evde de tartılırsınız,hem dr da fazla çıkmak frenler belki siziyerimseniben

zeynepcim kendine çok dikkat et canım,sakın zorlama kendini...
sen o tarihe bakma nisanda doğar sizin bebişler:))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmmmmm
harika yhaaaaaaaa..
paylasim alanindaki reaksiyonlari merak ettim simdiden..

zeyneppcimm cok ama cok sevindimm..

saka gibi yha.. 1 haftada 3 hami$ haberiii :dance:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyorummmmmmmmmmmmmmm
harika yhaaaaaaaa..
paylasim alanindaki reaksiyonlari merak ettim simdiden..

zeyneppcimm cok ama cok sevindimm..

saka gibi yha.. 1 haftada 3 hami$ haberiii :dance:

evet hilmişim yaaa ben de şoktayım hiç beklemiyodum açıkçası...delikafadulden delikafadulden
valaa hamiş kalmak isteyenler takıma hücum edebilir söyleyim:)))alkisalkisalkis

jüli,ayçin biz de bi test yapalım kızlar bulaşıcı olmasın bu hamilelik:))
zeynep sen de testin fotosunu eklesene kuu,alıştık biz isteriz valla...ekle ekle çok güzel olii:)

aman yokk şimdilik almıyım ben
ama dün test yaptım bende dedim belki bulsamıstır :1: :roflol:

zeynebim sen ilk bebegini kaybetmismiydin tatlim?
aycin ilk bebegi, sen de ilk hamileligimde diye bi cümle kurunca merak ettim.

canım benim ilk gebeliğim boş gebelikti ikincisi de 5 haftalıkken adet oldum kendiliğinden düşmüştü...sonra bi kere adet oldum bu ay da hamileyim tekrarhihoyyyt
inşallah bu sefer RAbbim tamamına erdirir de aynı üzüntüleri tekrar yaşamam...

zeynep mayıs annelerine gel orda buluruz artık tabi buaryada geliriz..
emoş benim ilk de mart başıydı ama dr şubat sonu doğabilirdedi..gününü dolduran %5 olur dedi
bende hep şubat diye umut ettim ama mart geldi üstüne bide birgün geç doğurdum..şimdi artık takvim ne diyorsa onu bekleyeceğim..önce olursa süpriz olsun.ayyy şimdi cinsiyeti öğrenene kadar acaba ne diye merak ederiz..sonra neye benzeyecek diye..

ee bu hafta listeden 3 kşi çıkıyor ne yapcaz ayçin harika bir takım oldu bura hadi 2 kişi bilerek bekledi bebişi zeynep süppriiiz yaptı 8dik 5 kalcaz bari 12ye tamamlayalım listeyi haberin olsun bekleyen olursa çağırırım bende hatta annem de hazırlanıyor o mu gelse sempatiksalakcinni monti yapcak bayramdan sonra başlıcak

Son düzenleme:
şaka bir yana allah hayırlısını gönlünüze göre versin canlar bişi dicem sanırım aşkitoa söylenmişti kız için meryem suresi gibi bişey denmişti ilk 40 gün hatırlıyormusun cnm isterseniz okuyun sonuçta dua

yeni hamisleri tebrik ediyorum..zeynep insallah bu sefer gönlüne göre olur hilalcim benim esim bu aralar evde olmasa kizima bakamazdim 2 haftadir yatiyom..
insaallah sende öyle olmaz..
emine ne güzel senin bulantilarin olmamis suan bi ögretmen oldugumu ve okul dönemi oldugunu düsünemiyorum..bugün itibariyle kendimi iyi hissettim mutfaga girdim toparladim bulanti azalincada acaba bisey mi oldu psikolojisi oluyo ne tuhaf degilmi?
aycin sen düsünmüyormusun 2.yi..

iyi geceler diyet arkadaşlarım iyi geceler hamile bayanlar:CüvCüv::1:

ecemavi canım bulantı çok zor valla allah yardımcınız olsun..ben çok korkuyordum bulantıdan çünkü dediğin gibi okulda çok zor olur,çocukları her dk bırakıp nasıl gideceksin?wc de üst kattaydı..allahtan olmadı bulantım...

zeynepçim bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah:Saruboceq:ama sen de kendine çok dikkat et sakın ağır işler yapma yükseğe falan uzanma sakın...hepiniz dikkat edin kendinize:CüvCüv:
ayyy çok hoşuma gitti hakikaten hamile kalmak isteyenler uğurlu diye bizim topiğe gelebilir:1:beklerükbuyrunnnnnnnnn

benim içime doğuyo nisanda doğacak sizin bebekler siz nisan annelerine gidin bence...sempatiksalakcinni...ama bizi unutursanız küseriz:umursamaz:

siz mesafeleri bilemeyecksiniz tabii ama ben yine de yazayımsempatiksalakcinnievden kızılaya kadar yürüdüm,ordan avm ye gittim gezdim,ordan metroyla sıhhiyeye gittik ordan da eve yürüdükhihoyyytyani bayaa yürüdüm ama çoook çalışmam gerek çooookboshayallersmile

öğlen yemeğimi avm de yedim..ızgara köfte ve bol salata...yanında da doğadanın narlı-kuşburnulu içeceğini içtim güzeldi tavsiye ederim:içelim:
sonra yürürken çok acıktım 2 top dondurma yedim:icecream:
sonra kardeşim bana komplo yapmak ister gibi pasta aldı ama 1-2 kere çatalın ucuyla tadına baktım yemedim....ama dayanamadım canım tatlı istedi,2 tane bisküvi yedim...
sanırım çok acıkmışım,eee 3e 4e kadar da uyumuyorum...küçük bi tabak taze fasulye yedim...
yeter daha da durmam lazım:olmaz:
şimdi de çay içiyorum:kahve:
gördüğünüz gibi ağzım hiç boş durmayacak:roflol:

ivitt hani yenilenler içilenler..

sabah:keloks
öğlen keloks
akşam kırmızı et küçük pors.ve taze fasulye....

aralarda:yeşil elma..kızımdan kalan muzlu yoğurt ve 2 top dondurma....
ay bide kaynanam bişi getirmiş...gelip gidip ondan yidim yimeseydim cok iyi olacağdıııı...

hamile baayanlar olduğunlar bişi kısmını söylemeyim yerimseniben

ayy inanmıyorum yaaa meğer ne kaaa kalori varmış
bugün toplam 1231 cal yemişim
yuhh yaaaaa :mymeka:

halbuki sabah 67 ye ramak kalmıstı

Back
X