Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba arkadaslar, aranıza katılmak istiyorum ben de. Kuralları okudum ama konuşmalarınıza bakamadım. Benim kilo durumum söyle. Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 66 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.
Lütfen beni bilgilendirin, ne yapmam gerek?
aramıza hoşgeldin cemile

takımımızda yer var tabiki katılabilirsin.
az sonra kuralları koyarım okursun uymayan bişi varsa konuşuruz.
haftaya cuma listede olursun.

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

günaydın kızlarrrr

bu sabah moral bozukluğu ile geldim işe.sabah kalktığımda regl olmuştum.üzüldüğüm tarafsa daha raman başında olmuştum.hayatımda ilkkez böle bişi oluyor.şimdi aklımda binbir soru.
neyse tabi tartıdada farketti çünkü acayip şişim.

bu sabah takımdan ayrılma kararı aldım biraz diyetteyim lafından kurtulmak bana iyi gelecektiki gizem benden önce davranmış :((((bu nedenle bir süre daha dvam edeceğim ama gizemin yerine kaptan yardımcısı kim olacak gönüllü varmı aranızda

bu arada kendini tanıtırmısın

kaç kilosun yaş kaç,boy kaç hedefin ne

ne işle meşgulsün vs....

Günaydın :3: daha bu sbah tartıldım 69.4 kiloyum ve boyum 1.72. Son bir kaç sene öncesinde ve en son geçen yaz 62 kiloydum.. Şuanki hedefim de 62 kilo olmak. Önceden istediğim kiloya çok gelibiyordum ama yaştan herhalde (34 yaşındayım) kilo vermem çok zorlaşıyoruz. işim de bana çok yardımcı olmuyor bankacıyım zaman zaman dışarılarda olsam da masa başı işim de yoğun... Burada anneler ve anneadaylarının arasında olmak güzel. Beim de 1 bızım var 7 yaşında. Herkesi tek tek tanıyamadım ;tüm hamile arkadaşlar umarım sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.... Herkese şimdiden iyi haftasonları :dance:

ay maşallah. o zaman hemen ikinciyi yapsana ayçin ne bekliyosun :) bu arada beni merak edip aradığın için teşekkürler canım. senin aradığını görünce şaşırdım ve heycanlandım :)) çok memnun oldum.

aslıcım ben sadece hamilelik kısmını güsel atlattım doğum sonrası lohusalık sendromu bir sene sürdü bende hala daha kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum hem işin bu yönü hemde maddi manevi 2. çocuk sorumluluğu almak bana ağır olacak o yüzden eşimde bende 2.yi düşünmüyoruz allahım defnemize ömür versin

****7.TAKIM 171.ETAP ****

yarisci (68,0/69,0/-1,0/-1,47%)
askito (69,6/ayrıldı çünkü hamiş
ebtuna (64.6/
pregant (73,0/73,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67,1/
zalimi (75,4/geri dönmek üzere ayrıldı
ohcanimadeysin (63,5/ ayrıldı çünkü hamiş
JJuLiEtt(68,0/

neira(58,0/yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

ebtuna (64.6/
sailormoon (67,1/
JJuLiEtt(68,0/67.5/0.5/0.73%)

neira(58,0/yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

ayy inanamıyorum bende regli olmaya calısıyorum hemde doğumdan sonra 2. reglim..sökülemedim ama bende şişlikle uyandım halbusi gecen günler 67ydim

kızlar regl oldumama 300 gram vermişim yinedee çok wsevindim ^^
0.3/ 58 = 0.005117241 x 100 = 0.517241 yani 0.5 verdim sanırım mucks :)

yanlışım varsa düzeltin lütfen

ebtuna (64.6/
sailormoon (67,1/
JJuLiEtt(68,0/67.5/0.5/0.73%)

neira(58,0/57.7/0.3/0.51% )yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KİLO(

selamlar..
bende ocakta doğum yaptım..kendi çabamla kilo verdim ama hamilelik öncesine göre 6 kilo daha fazlam var..şu an 66 kiloyum hedefim 55 olmak..
benide aranıza kabul edersiniz umarım

ocak annelerini öyle bi kanıksamışımki ocakta doğum yaptım diyorum..alsanaalsanasmile
aralıkta erken doğum yaptımeyvahedigeldismile

yarıscım bütün ocak analarını topladım
hahayy :roflol:
kaç kişilik yer var
sanırım baya var

tutku ve oferta bu hafta deneme hsüresi ı katılıma göre haftaya takıma girersiniz..
takımın kuralları var...
bi arka sayfada
onuda bi okuyun yerimseniben

kaptan yarışcı aarkadasımız bilgi verir size..

yarıscım bütün ocak analarını topladım
hahayy :roflol:
kaç kişilik yer var
sanırım baya var

tutku ve oferta bu hafta deneme hsüresi ı katılıma göre haftaya takıma girersiniz..
takımın kuralları var...
bi arka sayfada
onuda bi okuyun yerimseniben

kaptan yarışcı aarkadasımız bilgi verir size..

kuarlları okudum juli ama sadece hergün gelip yazma kısmında sorun yaşayabilirim benim işim genelde dışarda yani masa başı değilim akşamda malum Kuzeyden fırsat olmuyor bu durumda beni kabul etmezlermi.geri kalan herşeyi yapmaya çalışırım ama.

Back
X