Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen büyütmüşsün canım evet çok tatlılar ama bir o kadarda zor gerçekten diştir ek gıdadır derken uğraşıyoruz işte.sen çabuk unutmuşsun bu günleri baksana minik bebelere takılıyor gözüm diyorsun bense galiba tek çocukla kalacağım diyorum ikinciyi hiçç göze alamıyorum valla. bilmiyorumkismile

^hepimiz senin gibi düsünüyorduk.. ben daha 2 ay önce aslaa diyordumm ..
cocuklar büyüdükce unutuluyor hersey..
hem ilk cocuk acemilige denk geliyor.. ikinci daha rahat oilur kanimca..

aycin takimdan ayrilma kuu
daha dogurcam geri döncem benn :)

emo$ bence o kadar yemene ragmen yine cok cok fazla almamissin.takma kafana

zeynepten haber alan var mi?

yeni arkadaslar hosgeldinizzz
temmuz anneleri dagildiii ocak anneleri geldi..:ecrin_bebek:

canlar dün kaçar gibi gittim ama ortalık çok karışıktı bidaha giremeyebilirdim birazdan açıklamamı yaparım şükürki daha buralardayım

4. TAKIM 171. ETAP

uaydın( 75,0 / 75,0 / 0 / %0 )
İrem&Özge ( 72,3 / 70,2 / 2,1 / %2.90 )
meyvenull ( 62,5 / 62,2 / 0,3 / %0,48 )
NeKss ( 66,4 / 65.1 / 1.3 / %1,96 )
lightlife( 80,0 / 80,0 / 0,0 / %0,00 )
Pandomim ( 61,2 / 62,0 / -0.8 / %-1.31 )
PrensesPeri ( 76,3 / 75,8 / 0,5 / %0,66 )
kilovermekistiyorum ( 64,5 / 63,7 / 0,8 / %1.24 )
lethem (52,0 / 52,0 / 0 / % 0 )
inanna85 ( 55,0 / 54.6 / 0.4 / %0.72 )

4. TAKIM TOPLAM KİLO (665,2 / 660,6 / 4,6 / %0,69 )

Onay alabilir miyiz kızlar ?

kahvaltımı ettim geldim kızlar dün çok sinirliydim annem evde yokken saat 5te damlıyor yemek diye bide haber vermiyor geliyorum diye o geldi pilav pişiyordu geldi daha yemek hazır deil bilmemne bağırığ çığırıp gitti insan ramazan saygılı olur birazda iftar saatinde gelir annem dışarı çıkmak istesin inadına bekliyor 10dan sonra geliyor eğer çıkarsak hadi nerdesiniz ben acıktım bilmemne maksuz yapıyo öğlen 1 buçukta yedi o saatte yemeğe geliyor sonra geldi nasıl olduysa 10da yemeğe yok dışarı çıkmıcan bundan sonra bilmemne neyse daha kötüü yerlere de götürebilirdi bunlan atlatıldı 2 haftadır dışarı çıkmıyoruz annaneme gitti ya gözü battı hiç istemiyor bir çıkalım hava alalım saçma sapan şeyler ya hep burnumuzdan geliyor sıkıldım artıkmafoldumben

ayçin sen neen ayrılıyon kuu bak döncem düzelince hem hedefe inmeden sakın bırakma geri yürücek takatim yok diyorsun

ayçincim durumlar tahmin ettiğim kadar kötü değil bir süre sonra arnıza kesin dönüş yapacağım zaten yardımcı aramana gerek yok ben buralardayım ama aklım diyete yatkın deil 2-3 haftaya dönerim sanırsam sana yine yardımcı olurum tek sorunum kafam karmakarışık diyet yemek olayına giremiyorum bu arada sınava çalışmak için oruç tutmamak geçerli bir sebepmi

iremcim toplam verilen kiloyu ben şöle buluyorum
4. TAKIM TOPLAM KİLO (665,2 / 660,4/ 4,8 / %0,72 )

tekrar kontrol et istersen

ocak anneleri hoşgeldiniza.s.
aşkitin dediği gibi temmuz anneleri dağıldı ocak anneleri geldi,ee hoşgelmişler safa getirmişlerkaydirigubbakcemile3
baktım da o kadar abartı bi klosu olan yok,çabucak verirsiniz inşallah..bu dönem için çok normal bu kilolar,işi sıkı tuutnca çabucak gider dert etmeyinyerimseniben

hahaha aslı beni nasıl da iyi tanımışsın:roflol::roflol:intense bulamadım daha doğrsus aklıma gelmedi,yoksa bu tempoyla affetmezdim vallasempatiksalakcinni

ayçinim moralini bozma artık yaa,eski ayçin ol artık:Saruboceq:
regl niye öyle olmuş anlamdım inşallah bi terslik yokturbenneyaptımki
kaptanlığı da bırakma ne olur,arada da olsa gelsen bile...sen kaptan ol gene...başkasıyla olmaaaaz:1no2:

ayyy ben çok cozuttum kızlar,verdiğiniz moraller için teşekkür ederim ama çok moralim bozuk..çok üüzlüyorum...nasıl toparlayacağım bilmiyorum:gitme:her gün kararlı kalkıyorum ama akşam olunca bakıyorum ki....ooofff offf:gitme::2:
okula başlıcam,bayrama da az kaldı yandım benmafoldumben
bu sefer ankara bana yaramadıohaoldumsmile

gizem senin de sorunun neyse takma kafana canım...inan hepimizin sorunları var,buraaya gel yaz...kafn dağılıryerimseniben

aşkiitim fazla kilo almamışsın bebek:CüvCüv:

ben geldim kızlar..verdiğiniz destek ve moraller için sonsuz teşekkürler ediyorum..a.s.
bugün daha iyiyim kendimi avutacak şeyler buldum en azından hamiş kalabiliyorum falan diye düşünüyorum bi gün ben de anne olacağım inşallah..bu da bi imtihan neticede sabırlı olmak lazım..
dün test sonuçlarımı aldım kızlar bende protein c yüksekliği varmış yani pıhtılaşma bozukluğu pıhtılaşma olamadığı için de bebişlerim tutunamıyo bana..:gitme::çok üzgünüm:
belki biliyosunuzdur hamilelik boyunca her gün iğne olmam gerekiyomuş..valaa en azından nedeni belli olduğu için sevindim açıkçası...baştan test yapmasaydım keşke diye düşünmüştüm ama şimdi doktorlara söyleyince daha dikkatli bakarlar diye düşünüyorum daha önce de gitmiştim ama yok ilk hamilelik 2. falan normaldir deyip fazla bi inceleeme istemiyolardı anca tekrarlayan düşük olması gerekiyo şimdi bunu da söyleyince belki daha detaylı inceleme yaparlar..her işte bi hayır vardır kilomu aynı geçmeniz isabet olmuş çünkü dün regl olmama rağmen aynı kilodaydım kızlar...belki de vermişimdir kimbilir...
ptesi doktor randevum var bakalım nasıl olacak?ben gene sizden ayrılamam hep gelirim kafa dağıtıyorum burda çünkü...hem ne kadar kilo verirsem o kadar iyi...eski moduma geri dönerim yakında genelde sabırlıyımdır çünkü buna da sabretmekten başka çarem yok..kaldı ki çok daha kötü şeyler yaşayan insanlar var halime şükretmem gerek...

bu arada kendi derdimi anlatmaktan yeni gelenlere hoşgeldin diyemedim hepiniz hoşgeldiniz kızlar:1hug:a.s.:enbuyukkk:
ocak anneleriyle doldu topiğimiz hayırlı olsun:teytey:hihoyyyt
valaa kiloları aşırı olan görmedim ben hep beraber verceğiz kiloalrı inşallah...

tekrar bana moral veren herkese teşekkür ederim kızlar..
iyi ki varsınız..olumunekankayizsmile

kızlar nbrsiniz benim takımdan çıkmam isabetli olmuş çünkümse 75.5 olmuştum hala ki duruyor hepten gümlerdik neyse sorunun neyse demişsin emoşum tabiki de babam tahmin etmişsindir zaten denk gelirsek faceden konuşuruk

Zeynep geçmiş olsun en azından artık sebebi belli üzülme umarım en kısa zamanda yavrucuğunu kucağına alırsın

zeynepçim çok geçmiş olsun canım benim yaa,çok üzüldüm gerçekten..biz de seni çok seviyoruz canım...arkadaşındediği o topie bak belki faydası olur sana...
gizem sen de dert etme canım...hepimizin sıkıntıları var,burda rahatlıyoruz,gene gel burda kafa dağıtıyoruz

fırsat buldukça burada alıyorum soluğu zaten emoşum baya gelen olmuş takıma tanımak zaman alacak

Back
X