Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynep çok sevindim canım..harika bir haber bu..hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz...

bu hafta 3.olmuşuz kızlar,iyi bence güzel bi derece:)kilo veren herkesi tebrik ediyorum,haftaya daha iyi oluruz inşallah..bayramda ne yapıcaz onu bilemiyorum tabii:))

ben bu hafta pek dikkat edemedim ama yine de 1 kiloya yakın vermişim:)burağın okula başlaması,benim okul telaşım falan derken anlamadan gitti demek...inşallah hep böyle veririz dicem ama kendime güvenemiyorum tabii:(

zeynep dün sana cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım...
bebişin hayırlı olsun canımhihoyyyt:emir_bebek: inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ne güzel kilolardan da kurtulmuşsun çifte bayram yaşıyosundur:lepi::lepi:
tekrar tekrar tebrik ediyorum tatlım arada katılsana aramıza muhabbet ederiz:))

kızlar dün iftardan önce tartıldım ve 67 nin altını gördüm gerçi 66.9 çıktım ama olsun:)))sonuçta 67 nin altı işte:))
iftar:
4 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
1 ad.fırında tavuk budu
1 bardak vişne suyu(şekersiz-72 kalori)

ara:
1 kase ayçekirdeği
2 top dondurma

sahur:
2 dilim pide
1 dilim peynir
8-10 ad.sucuk
1 bardak çay(az şekerle)

zeynep çok sevindim canım..harika bir haber bu..hayırlı olsun,sağlıkla kucağına alırsın inşallah..güzel haberlerini bekliyoruz...

bu hafta 3.olmuşuz kızlar,iyi bence güzel bi derece:)kilo veren herkesi tebrik ediyorum,haftaya daha iyi oluruz inşallah..bayramda ne yapıcaz onu bilemiyorum tabii:))

ben bu hafta pek dikkat edemedim ama yine de 1 kiloya yakın vermişim:)burağın okula başlaması,benim okul telaşım falan derken anlamadan gitti demek...inşallah hep böyle veririz dicem ama kendime güvenemiyorum tabii:(

bence iyi gidiyosun emoşum...aman bozma maşallah sana:nazar:
insan koşturmacada daha çok kilo kaybediyo stresine bile girmeye vakit olmuyo bi bakıyosun hoop kilolar gitmiş:))en güzel bişey bence:dance:

takımızı canı gönülden kutluyorum bu hafta pek katkım olmasa da teşekkürler kızlar..
özellikle neiracığım seni de ayrıca tebrik ediyorum..a.s.:nazar::1hug:

kızlar gelemiyorum ama yarın sınavım var umarım iyi geçer veririm de mezun olurum çoook korkuyorum
bide bayram tatlısı ne yapçaksınız bir türlü karar veremiyoruz önerileriniz nelerdir

zeynep maşallah sana da...
67nin altını görmek moral olmuştur mutlaka..
ben belli bi süre bu kiloyu sabitleyebilsem yani 64-65 gibi olabilsem süper olacak..çünlü inip çıkmalar hem moral bozuyor hem metabolizma şaşırıyor

Tebrik ederim Zeynep...
Jjuliet teşekkürler ilgin için.
Ya ben eczanede tartilmistim annemin tartısı bozuktu, şimdi eve geldim tartildim 65,7 çıktım olmazki :((((

Dün yediklerim:
sabah: 1 yumurta , 1 por peynir, 1 dilim ekmek
ara: 2 kurabiye
ogle: 4 kasık pilav
aksam: 6 kasık pilav :( yarım pors. haşlama tavuk
annemde olmak rejimimi kötü etkiledi :(

bir kişi daha biber hapından ölmüş yazık ya 1 sene diyet spor sıkıntısı çek hayıtını düzene sok ne gerek var hapa off ya çok üzülüyorum böle olunca

slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum sınava gireecem dedim 10 temmuzda gelecem demiştim ama okdar karıştıki hayatım
kardeşim hastalandı hastahanede bi dönem onun yannda kaldık. ve böyle bi çok şey bilgisayarda yoktu bi süredür. şükür şimdi kardeşim iyi .

veee sizinle paylaşmak istediğim güzel bi haber vaar. sizinle ilk tanıştığımızda pcos hastası olduğumu ve bebek sahibi olmam için zayıflamam gerektiğini söylemiştim. 72 kilo iile başlamıştım şimdi 62 kiloyum veeeee hamileyimmmmm :)
evt hamileyiym daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum yarın ultrasonda bakacakmışız acaba görünecek kadar büyüdümü bimiyorum. çok çok heyecnlııym bunu paylaşmak istedim. öptüm hepinizi sizi okuyorum yine hamile arkadaşlarda var onlarıda tebrik ederim güzel sağlıklı bi hamilelik geçirmelerini dilerim

selam zeynep tabi ki unutmadık seni. bu ay birsürü hamilemiz oldu ya maşallah. tebrik ederim canım.

merhaba kızlar. yarın maratonum başlıyor. ankaraya gidicem, bayramda istanbula gidicem. bayramdan sonra da taşınıcam. 2-3 hafta kadar paylaşımda bulunamayabilrim. ayçincim ne yapmamı tavsiye edersin? izinli mi saılıcam, yoksa paylaşımda bulunmadan listede kal dersen her cuma mutlaka bildiririm kilomu sana. cevaabını bekliyorum.

aslı kolay gelsin sana şimdiden..zor günler seni bekliyor alah yardımcın olsun,tam da bayram üzeri valla...
gizem hala biber hapı kullananlara inanamıyorum ben yaaa...çok zararlı i ilaç o..bu kadar ölüm oldu insanlar hala medet umuyorlar pess

ayy zeynep gelmis o da hamileymisss.. hayirli dogumlar dilerim görüsemezsek cnmm..

selam bu arada bebikler..

ben cok kötü gidiyorum .. bu sabah 73,5 i gördüm.
cikolataya cok düstüm..
kalkar kalkmaz mutlaka 2 tane yiyiyorum.. aha simdi yine canim cekti yazinca :))
frenlemem lazim kendimi ama olmiiiiiiiii

ayy zeynep gelmis o da hamileymisss.. hayirli dogumlar dilerim görüsemezsek cnmm..

selam bu arada bebikler..

ben cok kötü gidiyorum .. bu sabah 73,5 i gördüm.
cikolataya cok düstüm..
kalkar kalkmaz mutlaka 2 tane yiyiyorum.. aha simdi yine canim cekti yazinca :))
frenlemem lazim kendimi ama olmiiiiiiiii

kızın mı olcek acepp tatlı yedıgıne goree

tatli erkek diyolar ya makeup bilemedim :)

oglumda istahim pek yoktu. sürekli migdem bulaniyordu. hatta 4-6 ay arasi 4 kilo falan vermistim.

ayhh hadi bakalim insallah kizdir :))

tatli erkek diyolar ya makeup bilemedim :)

oglumda istahim pek yoktu. sürekli migdem bulaniyordu. hatta 4-6 ay arasi 4 kilo falan vermistim.

ayhh hadi bakalim insallah kizdir :))

ablamda ole olmustu bende bılemedım ama ınsallah kızın olur kızlar pek bı tatlı oluyoo

:kedi:

Back
X