Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayçincim fotolarına bakınca bende sana özeniyorum ne yalan söyleyim senin zayıflığında güzel üzme kendini öyle kaç beden giyiyorsun şuan madem onlar kadar zayıf olamıcam yoruldum artık diyorsun o zaman umarım kilonu korur ve böylede mutlu olursuna.s.
sıcakta bol bol yürüdüm elektrik parası yatırdım doktora gittim kan tahlili istedi zorlanıyorum nefes almakta taksit yatırdım dün annemler ilaç yazdırmıştı onları aldım 1buçuk saat yürüdüm ooh mis boyoz yemiştim sabah sırf yağ biraz erisin sıcakta sempatiksalakcinni nessemsi dip bucak bir ev işine girişeyim
öğlenin sıcağında 1 gibi dışarı işlerimi hallettim 1 buçuk saatte 2 gibi temizliğe başladım deli gibi çalışıyorum elma yicem canım istemesede nese bide bamya yaptım birazdan da çorba yapcam yağsız sadece çorba içeceğim:lepi::1no2:
Juliette simit susamsiz ama başka bisiler var üstünde. Bu aralar doymuyorum nedense, aksam bisiler yemek istiyorum
bugunki menüm:
sabah: yarım simit, peynir, zeytin
öğlen: 4 kasık pilav, çok az tavuk, yoğurt
ara: yovita
aksam: 6 kasık pilav, çok az şinitzel
ara: muz
kahvaltı.. 2 dilim tb ekmek.ev yapımı salca...
öğlen: ton balıklı salata
ara:beyaz leblebi bi avuç
akşam: 1 tb ekmek yumurtasız yağsız menemen ve peynir ile 2 zeytin
günaydın kızlar...
dünkü yediklerim şöyleydi...dün günün çoğunu çarşıda geçirdim bol bol yürüdüm ve su içtim...
sabah peynir zeytin yedim1 brdak çay içtim ...
öğlen elma armut yedim...
akşam 3 tane barbunya balık yedim..ekmeksiz..ve salata...
zalimi cim bu takıma acilen yeni kan lazım....cok bos topik herkes bebeleri sık giremiyo kimse o yüzden..
dün ki yedikleri..
kalkınca armut
kahvaltı 2 dilim ekmek domates peynir süt
öğlen bi avuc lebleci süt
akşam: 1 pors bamya 2 dilim ekmek yoğurt
ve bombam 5 adet kestane sekeri gözüm döndü resmen oda yaptığım montignac diyeti yüzünden hiç ttalı yok yasak muz bile karpuz bile ee yeme yeme patlama oldu sonunda bu diyeti bıraktım keloksa baslıcam
evet bugün yediklerim arkidişlerim...
sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta....çay...
ara da bir avuç kuruyemiş...
öğlen 1 dilim börek.
akşam meyveyle ve sodayla geçecek...kocacım iş yeöeğinde olacak