Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptan sen mı oldun canım yarıscı ayrılacaktı son okudugumda

ay kız pestıl yedım cok kalorılımı acep yaa nette de bulamadım

evet canım ben mezun oldum zalimi kaptan oldu.ama hala buralardayım.danışmak istediğin birşey olursa yardımcı olurum seve seve

kızlar forma boyunuzuda eklesinize brbirinizi görüntü olarak hayal etmenizde faydası olur

hülyacım ben 86 ile başladım 68 ile mezun odum
keşke sabrım tükenmeseydide 60la mezun olabilseydim

günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan tükkanınızı ben açtım tembeller julim senmi beni geççen hala uyuyon 6 dan beri ayaktayım 1 saat koştum geldim 15 dakkada mekik çektim hihoyyyt hihoyyyt alkış yapnan nazar değmesin alkisalkisalkis şimdi duşa gircem sonra kahvaltı 1 e doğru yine yürüyerek okula gidip gelecem 14 gibi burdayı hadi kalk anca yetişirsin hızıma :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada assolistten herkese günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan julim dün neyedim onuda yazayım canım

2 dilim etimek sizin teriminizle kibrit kutusu kadar peynir az acılı salça 2-3 zeytin
ara 1 bardak süt
öğlen çorba 1 tabak
ara ayva ve bir topkek :mymeka:
akşam çorba ve ızgara tavuk
yarım armut

he bu arad tikkatini çektimi ekmek hiç yok :lepi: birde 3 litre civarı su sporlarıda yukarda yazmıştım
hıhhh :dilcikar: ben bebeli kadınım daa erken kalktım bi kerem :dilcikar: hıhhhh nan cesaretin varsa gir takıma hadi girrr :jeyyar:
günaydın arkadaşlar ben bugun sabah az ekmek yedim 1 yumurta az peynir
esmer ekmeğim bitmişti bende normal ekmek yedim malesef ama azıcık :)
günaydın canım...
arkadaşalr neredesiniz. diyet yapanların güne erken başlaması gerekiyor.

anca uyuttum bebeyi bu ara uyumak bilmiyo nedense..cok işim var ama canım yapmak istemiyo...bu akşam anam geliii :lepi: insallah diyet suya düşmez :1:

Son düzenleme:

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):​

dön yarıscım yaa bosver bi haftada dereceye girmeyelim dimi ama :1hug:

şimdi zalimş bende öle bişi istiyonki hacı..git eski mesajlarada bulda editlede falanda filan :1: ay ne kalkazanım yaa buraya yazsam boyum 1.60 sen 175 yaz :1:

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):tutku diyelim

yaşınız:23

işiniz:ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kilo maceram evlenince başladı..evlendiğimde 50 kiloydum farketmedn bi baktım 65 olmuşum..farkettiğim an hızlı bir yeme kontrolü artı plates 5 ayda 8 kilo verdim 57 ye düştüm..o arada ne olduysa 3 kilo aldım..60 oldum ve hamile olduğumu öğrendim 80 le 8 aylık hamileliği bitirdim..geriye mis gibi kokan oğlum ve kilolarıyla mutsuz ben kaldık..
doğumdan sonra 69 a düştüm ama süt olsun derken yine 75 oldum..sonrasında yine bir azim 66 yla devam ediyorum..
hala emziriyorum ve tamamen yediklerime dikkat ediyorum..bebektende spor yapamıyorum..

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
eşim genelde sinir ediyo beni dalga geçiyo
boyunuz: 160

ilk başladığınız kilo:75 diyelim

hedef kilonuz:55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:yememi kontrol etme ve plates..diyet yaamıyorum zaten

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:eşime inat mini etek giyicem.şmdi salşım beğenmiyorum kendimi

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelicek

diğer(eklemek istediğiniz):​

yarışmacı arkadaşlara başarılarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar
nasil geciyor gununuz bakalim?? :jeyyar:

malum burada sabah saati
biraz once kalktim
kizceme mama verdim uyudu tekrar
kocemi ise yollayayim buralardayim yine

buarada boy 165 ama disarida 170 gorunuyorum :1:

sabahtan doktora gittik yeşilyurda annemin midesi malum kudurdu iyice endeskopi istedi tektikleri yaptıralım bir bakalım yutma borusunda sorun yoksa ameliyat dedi

zalimi ( 71,4
pregant ( 71,0
sailormoon ( 67.3
JJuLiEtt( 64.6
tutku2012( 66,0
ayca24( 68,3
cemre2010( 64,5
rana.able.( 79)yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO( 473,1 %)

8 kişi oluyoruz şimdi hülya geliyor haftaya yeni gelenlerden başka kim var??

Son düzenleme:
bu arada cok gecmiş olsun...
takıma girince öğle yemeği yemediğim aklıma geldi :1:
muz yiyim hakkettim

Back
X