herkese günaydın kızlarrrrr opuyorumnanaktan a.s. hepinizi yani kilo verenleri tebrik ediyorum tabi bu tebrikten julim nasibini alamıcaktır heralde o vereicek çünkü :roflol: :roflol: bahaneside hazırdır
ben 3 günde 1.5 kiloya yakın vermişim :hooray: duy julim haftaya hedefim 3 kilo inşallah
hadi öptüm nanaktan bakalım sonucunu merak ediyorum kız izliyorum diye yalan yazma bu mubarek cuma günü çarpılırsın
hatta artılarıda yaz :roflol::roflol:
ben 3 günde 1.5 kiloya yakın vermişim :hooray: duy julim haftaya hedefim 3 kilo inşallah
ben ne nazar değirem kız asıl sen bana değircen asıl :mymeka: sana tüpürme siili naniknanikiyi geceler kızlar..yorucu bi gündü gene......
mavi hosgeldin....
petüşşşşşşşş tüpürük simili :dilcikar: nazer değdirdin bana kızım bugünlerde gram oynamıyo reglm gecikti 5 gün galiba ondan
oyyyyyy serserim benim deli dolu sefgilimmm ayyyy kim gelmişşşşşşşşş canımın içi aşkım daha sık uğra nan ben her gün uğruyom aşem girerse takıma bende girerim :dilcikar:julim seni ve arkadaşlarını ziyarete geldim Şeniz nasılsın neler yapıyosun![]()
filmi:mymeka: :roflol::roflol: doğru olmuştum ama yakında sen benim yanımda öle olcan kaydirigubbakcemilecanımmmm serserim aşem cok özledim hepinizi sık sık uğra emi..
petüşte zayıflma baslamıs duydun mu fil kadar olmus zaten :roflol: ahahhaaa akşama gelince tepeleyecek beniii
hadi öptüm nanaktan bakalım sonucunu merak ediyorum kız izliyorum diye yalan yazma bu mubarek cuma günü çarpılırsın

Son düzenleme: