Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar listeyi koydum ben çıkıyorum evde durursam çıldırcam çünkü börek şokella reçeller yağlar uff 3 minik parça börek yedim kahvaltıda şimdi çıkıyorum ki saldırmayın çeşitlere akannehir

iii gezmeler canım en güzelini yapıyosun gözden ırak olan gönülden de ırak olur:))):1hug:

****7.TAKIM 175.ETAP ****

zalimi (71,4/71/0,4/0,56%)
ebtuna (67,4)kendi isteğiyle ayrldı
pregant (71,0/71,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67.3/66.1/1.2/%1.78)
JJuLiEtt(64.9/64.9/0.0/0.0%)
neira(55.5)kendi isteği ile ayrldı
tutku2012(66,0/64,5/1,5/2,27%)
cemre2010(64,5/64,5/0/0,00%)
rana.able(79/75.8/3.2/4.05%)yeni üye

7,TAKIM TOPLAM KİLO(484,1/477,8/6,3/1,3%)

böyle olması gerekmiyor mu sailarmoon'un 1,78 çıkıyo tabi toplamda değişir böyle olursa bilmiyorumkismile

canım genel olarak yuvarlanıyo yüzdeler mesela benimkisi 1.78 di 1.8 e yuvarladım...problem yok yani 1.71 olsaydı da 1.7 yazardım anlatabiliyo muyum?kızlar da aynısını yapmışlardır büyük ihtimalle..

canım genel olarak yuvarlanıyo yüzdeler mesela benimkisi 1.78 di 1.8 e yuvarladım...problem yok yani 1.71 olsaydı da 1.7 yazardım anlatabiliyo muyum?kızlar da aynısını yapmışlardır büyük ihtimalle..

Diğer rakamlarda yuvarlama olmadığı için aklım karıştı canım virgülden sonra iki rakam almışlar çünkü demek böyle de oluyor anladım vereliniortak

Diğer rakamlarda yuvarlama olmadığı için aklım karıştı canım virgülden sonra iki rakam almışlar çünkü demek böyle de oluyor anladım vereliniortak

ben de ilk zamanlar yazıyodum haneleri ama genelde yuvarlanıyo baktım ki ben de ööle yapıyorum artık ama sadece yukarı yuvarlamıyorum onu da söyleyeyim eğer aşağıdaki değere daha yakınsa da o şekil yazıyorum tam ortada olsaydı da 1.75 gibi mesela ööle yazardım bilmem anlatabiliyo muyum?:)))
matahari sen yeni mi kaptan oldun canım?hayırlı olsun kaptanlığın bööle dikkatli olman da gerçekten güzel bişey ayrıcaa.s.

kızlar 9. takım yeni açıldı 1.ve 9.takımlar kardeş kuzular 1.takım bizi ve 9. takımı kardeş takımı olarak görüyor

hayırlı olsun her iki takıma da başarılar diliyorum şahsen:)))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

sabah:
1 dilim ekmek
1 fincan çay
domates
2 yemek kaşığı labne peyniri(krem peynir değil)
2 ad. zeytin

ara:
1 ad. salatalık

öğle:
1 ad. tavuk but garnitürlü
1 dilim ekemk
yarım domates
1 kase yoğurt

şimdilik bu kadar:)))

aha regli olmadım sanırım o yüzden gitmedi bu hafta..off şimdi petüş dalga geccek benlem hıhhh[/B]
hahahahah mu hahahahaha pu hahahahaha :roflol: nan ben demedimmi veremicen diye arkadaşlar tıpkı dediğim gibi bahaneside hazır bende regl dönemindeyim :dilcikar: jujum benimmmmm:teselli:
ehuuuu eski takım arkadaşlarım olan filciklere ( ben de dahil ):roflol:selam olsunbayanssulusmile özlemişim juli -petüş atışmalarını :roflol: petüş ben takıma girmiycem anam sen istersen gir:1: ben diyetisyene gidiyorum güzel güzel listemi uyguluyorum almiş te öyle ...funda suyumu içiyorum 2 gündür step yapıyorum tatlı manyağı olan ben 2 haftadır ağzıma çikolata sokmuyorum:1shok: tabi krize giriyorum ama hemen hurma pekmez falan yiyorum:roflol: son dip not : SİZİ ÇOK ÖZLEDİM:asigim::1hug:a.s.Şenizopuyorumnanaktan

oy kuşummmmmmm gelmiş bende girmiyuom kız böle daha çok kilo veriyom :roflol: assolist olarak katılıyorum gerçi arkadaşlar kızıyorlardır ama henüz kovan olmadı şakkıdı kovulana kadar takılcam buralarda jujuma bakıyom ne haltlar yiyor çok özlemişim sizleri yawww :gitme::teselli:a.s.opuyorumnanaktan

zalımı paylasıma bı gelırmısın sonuclar nasıl hazırlanıyo canımm hec bısey anlamadım ole bakıyom valla

serserim nan diyetisyene ne para veriyon olm..gel buraya ben sağa liste veririm..beleşe :1:
petüş haset petüş :dilcikar: hele bi regli olem haftaya rekor kırcam :dilcikar:

zalimi ayca neden yok listede kilosunu yazmıstı

benmi silmişim..nerden anlamadım en son gördüğün listeyi kopyaladım oysa...

off allah beni bildiği gibi yapsın salaklığım yüzünden ..offf... tutkudaki alıntıyı kopyalamısım.acele iş bu kadar olur...napıcaz..
busefer kesin kilit vururlar artık...
ben bi halletmeye calısacağım bakimm

selamlar. haftasonu olduğu belli, kimse yok buralarda...
dün yediklerim:
sabah:yarım simit, az peynir, yarım bardak meyve suyu
ara: 1 kurabiye
öğlen: 4 kaşık pilav, çok az tavuk
ara:1 hurma
akşam:6 kaşık pilav, az tavuk
ara: 1 incir
ara:muz

evet cemrecim genelde haftasonları sakin geçer bu köydea.s
dün akşam yediklerim

ara:
3 kaşık irmik tatlısı

akşam:
2 küçük poğaça
1 ad. profiterol

eve gelince de:
5 yemek kaşığı fasulye
4 kaşık pilav

dün tam yemek saati misafirlikte olunca dengem şaştı biraz farkındayım kızlar...
tartıyı gene ortadan kaldırdım bi dahaki hafta perşembeye kadar çıkmayacak ortalığa nedense şişliğim var biraz fasülyeden olabilir umarım geçer sıkıntılı bi durum çünkü...
hesaplarıma göre bayram kasımın 16 sında o zamana kadar 60 a inmeyi planlıyorum kızlar tam evlenmeden önceki, kiloma inmiş olacağım hem bayramda üstüme başıma göre güzel şeyler bulabilirim hem de memlekete gideceğim için abuk sabuk laflara maruz kalmam diye düşünüyorum ne dersniz hafta başına hemen hemen 1 kilo düşüyo umarım başarabilirim kızlar ... yürüyüşlerimi de arttırıyorum valaaa 65 e inmem lazım inşallah haftaya tartıyı saklatmamın sebebi de bu zaten zırt pırt tartılınca moralim bozuluyo diye...
uzun yazdım gene hadi bakalım dün 60 dk sabahtan 45 dk da akşamdan yürüdüm her gün bööle yapmayı planlıyorum inşallah başarılı olurum...
hepinize güzel haftasonları kızlar...a.s.

bu arada yeni farkediyorum da 2. olmuşuz gerçekten de güzel bi sonuç valaaa:nazar::nazar::nazar:
son haftalarda iyi gidiyoduk yeni kanlar da ortalığı şenlendirdi süpper olduk valaa bööle:)))
ayrıca ranacım sen de 2. olmuşsun bireyselde valaa tebrik ediyorum canı gönülden...:nazar::nazar:a.s.alkisalkisalkis:lepi:
darısı başımıza ne olurdu ben de 1 haftada 4 kilo birden vereydim:jeyyar::jeyyar::icecream::roflol: biraz uzak bi ihtimal olsa da olur inşallah...

günaydın arkadaşlar ben ugun fazla gelemedim malüm haftasonu bili eşimin elindn alaıyorum.
yemeklerime dikkat ediyorum ama saatlerini tutturamıyorum ya neyse ben fırsat buldukça uğrarım.

evet takim olarak ikinci olmusuz
herkesi tebrik ediyorum
sail tesekkur ediyorum canim

dun yediklerim:

sabah: yarim domates, yarim salatalik, 1 kk peynir, 1 zeytin, 1 yumurta beyazi
oglen: cok az salata, cok az haslanmis tavuk, 3-4 zeytinyagli yaprak sarmasi
aksam arkadas toplantimiz vardi
her seyden bir iki catal aldim tatli, tuzlu ne varsa ama karnimi sisirmedim

yatmadan once 1 bardak bitki cayi

sporda yapamadim dun ama kizim huysuzudu ve beni baya yordu

bugun son hiz diyete devam diyorum..

Back