Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizdende iyilik kizimla oynasiyorduk
iyi sevindim eglenmissiniz

bende takimimizin ikinciligini kutluyorum.. :teytey:

ranacım öpüyorum güzel kızını yanımda olsada bi ısırsam...
posicim saol tatlım..senin kilolar ne alemde bahalım

julicim bizim takimda yeni sert kurallar geldi. o yüzdne takimcak kilo aldik. biseyi yasaklarsan türk milleti onu inadina yapar kaydirigubbakcemile3

tabi baktik bizi daha da kötü etkiliyor kurallari kaldirdik ;)

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorum,2. liğimizide kutluyorum..

bugün juliyle verdiğimiz gramları kutladık ne yediğimizi yazmaya gerek yok:lepi:

:1: :1: tutku yediklerimizi yazalım mı..ama sana 1 sayda bana 1 sayfa lazım :roflol:
ptesi detoks yapıcem baska yolu yok

ben aslında fazla yiyemedim içimde kaldı..ya utkuyla uğraştım ya uyutunca uyanır diye sürekli yanına gittim.masaya konsantre olamadım..yoksa çok çok yerdim.
ben yazim madem ısrar ettin :)
1 dilim kek
1 dilim börek
6 7 sarma
1 patates topu

amma velakin hamurişi yeme kapasitem bunun çok çok üstünde.hepsinden 3 er 5 er yerdim..oğlum tuttu sağolsun:kedi::kedi:

bravo tutku ole bir sofra kurulmus
ve sen sadece bunlari yemissin alkisalkisalkis

juli sen ne yedin??

bu buluşma işi nedir, niye bilmiyorum ben???
ben de bugün misafirden kaynaklı sapıttım. yemek yemedim ama tatlı olayı biraz fazla oldu...

bugunku menum:

sabah: domates, salatalik, 1 yumurta beyazi, yesil cay
ara: 1 tane kivi
oglen: 1 porsiyon tavuk haslama
ara: 3 kasik yogurt
aksam yemegini gec kaldigim icin yemedim
sadece 1 yesil elma

1 bardak form cayi
1 saat spor

rana sağol canım julii yazmasın bence hiç:3:
şaka şaka arkadaşımın günahını almim o da fazla yemedi..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

cemre canım bizim 2010 ocak anneleri grubumuz var ordaki arkadaşlarla buluştuk..

ben de ocak annesiyim ama burnumu sokağa çıkaramıyorum nerdeyse. hele sadece kızımla ikimiz hiç beceremeyiz yani. tebrik ediyorum sizi tutku :)

ben de ocak annesiyim ama burnumu sokağa çıkaramıyorum nerdeyse. hele sadece kızımla ikimiz hiç beceremeyiz yani. tebrik ediyorum sizi tutku :)

nerde oturuyosun canım..ben taa pendikten acıbademe gittim gemek olsunda bize oğlumla sınır tanımayızkaydirigubbakcemile4
gelsene o zaman bizim topiğe..

bahçeşehirde oturuyorum, çoook uzağım yani :( sizin topikle başladım zaten bu siteye ama birkaç kez yazdım sadece. çok sık takip edemediğim için adapte olamadım sanırım :(

iviiit bende yazayım bari :1:

bugünki toplam yidiklerim

1 dilim kek
8 sarma
2 pates topu
yarım simit

evde.. yarım muz bi kase leblebi akannehir akannehir
hala midem bulanıyo cok yedim......

cemre senin taraftanda gelen arkadaslar oldu.. isteyince olur hacı.....
adapte olursun tatlım gel arada topiğimize..facede de gurubumuz var orayada gel...

Son düzenleme:
bugunku menum:

sabah: domates, salatalik, 1 yumurta beyazi, yesil cay
ara: 1 tane kivi
oglen: 1 porsiyon tavuk haslama
ara: 3 kasik yogurt
aksam yemegini gec kaldigim icin yemedim
sadece 1 yesil elma

1 bardak form cayi
1 saat spor

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

güzel haftasonları kızlar...malum ben cumartesi de çalışıyorummafoldumben offf bazen keşke evimde oturaydım da mışıl mışıl yatağımda olaydım desem de seviyorum gene de çalışmayınaniknanik ama nedense bugün biraz yorgun kalktım havalardan sanırım bana bu bi kapalı bi açık havalar pek yaramadı heralde gaalüübaaa sanursam:)
inşallah akşama doğru toparlanırım...
dün akşam misafirlikteydim kızlar:yediklerim
küçük boy 2 ad patatesli muska böreği
1 kase de rus salatası

hepsi bu kadar tabağımda daha neler vardı ama dünün hatırına yemedim başka bişey:sm_cool: hatta çok güzel pasta yapmış arkadaş herkes bitirdi bana da çok ısrar ettiler ama çatalımın ucuyla bile bakmadım tadına çünkü biliyorum bi başlasa gerisi gelecek:roflol:sempatiksalakcinni sonra da öl vicdan azabından:)))bu hafta çok dikkat etmeliyim kilo vermeye çalışmayacağım açıkçası bu kilomu korumaya çalışacağım...biraz mola veriyo çünkü bedenimi öğrendim o mola verip moralimi bozmadan ben onu şaşırtmayı planlıyorumsırnaşık şey dünkü yürüyüşüm yalan oldu biraz sadece misafirlikten dönerken 15 dk kadar yürüdük eşimle hepsi bu...bugün telafi etmeye çalışıcam ama...
bu arada 2. olmuşuz bence güzel bi haber son zamanlarda ii gidiyoruz bence...hep 2. oluyoruz:nazar::nazar::nazar:a.s.
hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum kılzlar..
gün içinde gene uğramaya çalışırım kolay geleee....hihoyyyt

selam kizlar
haftasonu ve yine kimsecikler yok

akrepcim tesekkur ederim

sail bu haftada kilo vereceksin ins. kaydirigubbakcemile2

Back
X