Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ranaable nasilsin? canim hakkini helal et nickinden bizim ocak annelerinden hatirlayamadim seni simdi faceden eklemissin beni faceden baktim aa dedim bu 7. takimdaki ranaable...
sen nasilsin kizin nasil? artik ocak annelerini takip edemiyorum hele hele benim veled bilgisayari kirdiktan sonra nete yazmak iskence gibi oluyor bitaraflarim tutuluyor iki kelam edicem derken.
bu arada bebeler buyuyorlar artik
senin oglus nasil??
buyuyorlar tabi. benimki tam cadi oldu zor basa cikiyorum. seninki nasil canimm hersey yolundadir ins
ah kuzum kıyamam o kadar mutlu oldumki bende rüyamda 6 aylık hamile gördüm bugün 3200 müş kilosu a bak sen habere 6 haftalık hamileyim dedin çok çok sevindim ya anlatamam çok dikkat et sakın kalkma ayağa bebişini al kucağına öyle gel aramıza üzme kendini kilo hakkında ne kadar çok istiyordun hatırlasana hayırlısı olsuna.s.slm kızlar uzun zamandır yokum ama durumumun netleşmesini bekledim geçen seferki gibi olsun istemedim ...
kızlar hamileyim ben delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bu sefer bekledim haberi vermek için doktor kontrolümü geçeyim diye düşndüm hayırlısıyla 6.haftanın içindeyim kızlar...sakın gelemediğim için bana darılmayın kafam bu konuyla meşguldü...artık takımdan ayrılma zamanı geldi sanırım..gene de ara ara girip bakarım mutlaka sizlere...her ne kadar 60 a düşememiş olsam da halime çok şükrediyorum kızlar şu anda 65 im canım acaip tatlı çekiyo bakalım nolcak sonum:)))korkuyorum ama çok da mutluyum...
hepinizi öpüyorum kızlar...beni özleyin anacııımmmm:))))hepinize başarılar dilerim...