Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok teşekkür ederim şekercim..
çok yoğunum..zamanımız biticek ben müsait olana kadar..ellerine sağlık.helal et hakkını :71::69:

merhabalar kızlar,
zalimi bizim takıma uğramış (13.takım oluyoruz:87:), ben de size bir iade-i ziyarette bulunayım dedim:71::71:
bu arada zalimi tebrik ederim seni, bu etapta 1. olmuşsun. bayram gibi kilo almaya meylettiğimiz bir dönemi kazasız atlatmışsın:46:

Son düzenleme:
merhaba kızlar..kilo veren herkesi tebrik ediyorum..sabah acele çıkmam gerekti..
bugün oğlumun doğumgünü hazırlıkları için alışverişdeydik..doğumgünü pastası için araştırm yapıyoduk bi astaneden 1 dilim pasta yedim..

akşamada yayla çorbası ve kabak yemeği yicem azar azar

günaydın 7. takımn çıtır ve güzel bayanları
zalimicim dünkü jestin için teş. ederim tekrardan
bizim takıma da uğrayın yazın

harri ve hülyayı gören varmı acaba günlerdir:47:
ben görmediiim........
kızlar zorunlu olarak arkadaşları listeden çıkarttım dönünce tekrar girerler listeye teşekkür ederim bu arada:78:
tebrik ediyorum zalimi çok zalımsın gene uçmuş kilolar............
hiç kaçamak yapmadım sporumu aksatmadım zaten
babamdan dolayı sinirliyim şimdi bide adet oldum aksi gibi :53:

tebrik ediyorum süpersin canım teyze yiğen solladınız biziiiii...........:46::46::46::46::46::46::46:

ya adet olduğumu zannetmiştim ama yok daha olmuyor:43:gerçi acelemi ediyorum ne 6 ay oldu daha ama olan varmı aranızda doğumdan ne kadar sonra oldunuz:69:

allah karetsin yine birinci olmuşuz.alışkanlık yaptı ...tabii sayenizde zalimi ssafi ve diğer azimli arkadaşlar...ben de haftaya katkı yaparım inş...............:17::17::17::17:... bayram da aldıklarım için pişmanım......

saferan teyzoş bizim takımda deil ewet alışkanlık yaptı birincilik:91::78:ne kadar paylaşım sıkıntısı çeksekte kilo vermeyi herkes bir nebze başaarıyor hepinize çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım benim ne dersiniz 4. takımla yarış yapalımmı hadi gelin baskın yapalım onlara bu hafta:51:

selamlar

birinci olmak bagimlilik yapti :1:
takimimizi tebrik ediyorum :21:

cemrecim hadi bakalim bundan sonra gitsin kilolar
peki diyetisyenden ne gibi tiyolar aldin
bizimlede paylasirmisin

zalimi sende bi ara diyetisyene baslayacagini soylemistin
sanirim basladin
senden de alsak tiyolari hic fena olmaz

ben dun azicik kek ve azicik cikolata yiyerek kacamak yaptim
pisman degilim ama
adet donemim zaten
ohh rahatladim biraz
bu aralar spora dahada asilsam hic fena olmayacak
sunun surasinda hedef kiloya ulasmam icin 5 haftam kaldi
muhakkak gitmesi lazim kalan kilolarin
burada soylememistim ama isin ucunda esimin odulu olarak
evlilik yildonumu hediyesi disinda
1000 dolar var :1:

Bugün hic kahvalti yapamadim.Saat 8 den beri ayakta olmama ragmen saat 14 de ilk lokmami koydum agzima.Gribim birde üstelik.Bu yüzden 3 gündür spor falan yapmadim.Halim falan yok hic.Basim dönüyor sürekli.

Back
X