Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar size birsey önermek istiyorum.
Ben diyetimin ilk baslarinda Akupunktur yaptirmistim ve yapan kadin demistiki zencefil cayi ic.Metabolizmayi cok hizlandiriyor.Yapilisini da anlatti.Söyle oluyor:
Taze zencefilden kabugunu soyarak bir dilim kes ve kaynamis 1 litre suyun icine at.10 dakika kaynat ve bir günde onu ic.
Arkadaslar tadi cok güzel,kokusu cok güzel.Ben mesela yesil cay cok nadir icebiliyorum cünkü midemi bulandiriyor.Ama bu cay cok lezzetli.Zevkle iciyorum ve metabolizmam hizlaniyor gercektende.Tuvalete cok cikariyor ayrica.
Bir deneyin derim.Ben hemen her gün iciyorum.Eger yaparsaniz bana yazin.
Arkadaslar size birsey önermek istiyorum.
Ben diyetimin ilk baslarinda Akupunktur yaptirmistim ve yapan kadin demistiki zencefil cayi ic.Metabolizmayi cok hizlandiriyor.Yapilisini da anlatti.Söyle oluyor:
Taze zencefilden kabugunu soyarak bir dilim kes ve kaynamis 1 litre suyun icine at.10 dakika kaynat ve bir günde onu ic.
Arkadaslar tadi cok güzel,kokusu cok güzel.Ben mesela yesil cay cok nadir icebiliyorum cünkü midemi bulandiriyor.Ama bu cay cok lezzetli.Zevkle iciyorum ve metabolizmam hizlaniyor gercektende.Tuvalete cok cikariyor ayrica.
Bir deneyin derim.Ben hemen her gün iciyorum.Eger yaparsaniz bana yazin.
neyse düzensiz ama az yemişsin...........saferaaan süper miş günün bende sabah normal bir kahvaltı yaptım 1 gibiydi tavuklu pilav yedim 4te lokum ve limonata şimdi de 2 dilim ekmek![]()
zencefil cincır diyorlar ingilicce ginger diye yazılıyordur heralde............patates gibi eğri büğrü birşey...iyi dedin hos dedinde cnm ben bu Encefil dedigini nerden bulucamki...hollandacasi neki :26: arastirmam lazim..bulursam denicem bende
slm
bu saatte aşırı ağrılarımdan ayaktayım
babam aşırı içmiş yatıyor saat 1den beri nefes alamıyorum
doktru dediğimizde yat sabah dedi
oy allahım ne çekilecek çilem varmış
sabah 7yi çeyrek geçe otobüsüne binip dahiliye polikliniğine gitcem
daha önce ağrın olunca direk gir yanıma randevu almadan demişti![]()
slm
bu saatte aşırı ağrılarımdan ayaktayım
babam aşırı içmiş yatıyor saat 1den beri nefes alamıyorum
doktru dediğimizde yat sabah dedi
oy allahım ne çekilecek çilem varmış
sabah 7yi çeyrek geçe otobüsüne binip dahiliye polikliniğine gitcem
daha önce ağrın olunca direk gir yanıma randevu almadan demişti![]()
iyi dedin hos dedinde cnm ben bu Encefil dedigini nerden bulucamki...hollandacasi neki :26: arastirmam lazim..bulursam denicem bende