Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Allah iyiligini versin,kizzzzz encefil degil zencefil:60:
Almancasi Ingwer ama hollandacasini bilmiyorum.Google ceviriciden bir cevir,ordan bulunur belki. Taze Zencefili her yerde satiyorlar.Türk bakkallarinda,netto da,kaufland'da,lidl'de bulabilirsin.

:1::1::1: yanlisliklan encefil yazmisim kiz :1::1: gorunce bende guldum...dedigin gibi googledan bir bakim...bulabilirim ozaman:21:

Saferancim cok saol canm, egri bugru patates gibi deyince anladim, hollandacasida gember :1::1: sayende buldum saol :71:

Zalimicim gecmis olsun canim...iki gundur cekiyorsun bu agriyi insallah hemen gecer sende rahatlarsin :nazar:

kizlar ben sabah yogurt ve musli yedim ara ogundede iki mandalina.... icim kiyilmaya basladi. is arkadasim tost yapti kokuttu burayi bendemi yapsam acaba ????

slm kızlar bugün platese başladım..inş bırakmadan devam edebilirim

Tutku'cum pilatesi kesinlikle tavsiye ederim.Cok eglenceli.Ben iki günde bir bazende hergün yapiyorum.Mesela spor yapmaya halin yoksa pilates yap.Cünkü pilates yer hareketleri oldugu icin yapmasi kolay.Ben daha cok karin ve kalca hareketleri yapiyorum.

azeri cnm evet bende hamile kalmadan önce 8 ay boyunca yapmıştım o kadar etkli bi sporki..
bakalım bugün yine başladım bırakmadan yapabilirim inş

Gunaydinlar kizlar,

Dun aksam corba ve bir kac kasik makarna huplettim benim icin iyi sayilir abur cubursuz bir aksam oldu:52:

Sabah hic bir sey yiyemedim okula geldim gec kalmistim biliyorum kahvaltisiz olmaz zaten benim problemim cok yemekden ziyada dengesiz vakitlerde yemem:(

selam kızlaaar... bu gün yoktum bayramdan önce aldığüım diyetisyen randevuma gittim ...ilg
inç şeyler öğrendim ..şimdi yemek yapmam lazım gelişmeleri ilk fırsatta yazıcam....

ilginç şeyler öğrendim demişsin saferancım
çok meraktayım ya ve seviniyorumda bilmediğimiz şeyleri öğreneceğiz
umarım bir nebze faydalanabiliriz bilgilerinden:38:

hayrişim seninle aynı kilodayız ama
aması var tabi benden uzunsun sanırım
boyun kaçtı şekercik:29:

doktorum ne dedi...
benim tartıdan 2 kilo fazla gösterdi sabah evde 135.8 dim...doktor değerlerin normal dedi.. 1600 kalori alıyorum dedim az alıyorsun dedi 2000 cal liste verdi devlet has.olmasına rağmen çok ilgilendi özelde olsa bu kadar olurdu .... fazla yiyince geri kilo almıyayım diye sordum hayır böyle yiceksin yakıtsız motor çalışırmı dedi....yemeklerden önce 2-3 bardak ılık su iç mutlaka dedi .. ara meyveleri yrken 5 dakika önce yarım bardak yoğurt yada ayran olarak iç mutlaka dedi....az yersem veremezmişim.. ekmeği aksatmıcakmışım değişim listeleride var her öün yoğurt çorba evde normal pişmiş yemeklerden ye salatalar yağsız et olmayınca salataya yağ koymalıymışım .bakalım yarından başlıcam 22 sinde kontrol sonuçları görelim
....

bu gün ne yedim......

KAHVALTI
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
domates - cherry 5 ad. 10 cal.
salatalık 2 ad. 22 cal.
meyve suyu - kayısı 100 ml. 50 cal.
beyaz peynir 2.5 kib. kut. 200 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 1 ad. 50 cal.
ülker altınbaşak yulaflı kepekli bisküvi 5 tane 90 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
halk ekmek light kepekli ekmek 0.05 ad. 36 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
kuru fasulye 1 por. 336 cal.
salatalar (yağsız) 1 por. 70 cal.
2. ARA ÖĞÜN
ayran 3 bard. 210 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
kıymalı sebzeler 1 por. 180 cal.
çavdar ekmeği 3 dilim 189 cal.
çikolata 30 gr. 156 cal.
mandalina 1 ad. 5
toplam 1900 cal...

işte bu kadar yemeliymişim tabii düzensiz oldu dişarda olunca....

ben bu saatte ne yapıyorum peki nette...2 dolgum düştü 3 aydır dişeti ameliyatı olmam lazımmış ameliyat olmadan dolgu yapmıyorlar şimdi dolgusu düşen dişler ağrı yapmaya başladı... ağrıdan uyuyamıyorum hap içtim geçene kadar burdayım....

günadyın kızlar nasılsınız
seferancım çok geçmiş olsun paylaşımın için sağol inşallah doktor kontrolüne çok daha hızlı ve güzel kilo veririsin
kızlar şu neyva yoğurt ilşkisi nedir acaba bilen varmı
sabah yediklerim
kepekli tost peynirli
4 zeytin
1 kupa yeşilçay

günadyın kızlar nasılsınız
seferancım çok geçmiş olsun paylaşımın için sağol inşallah doktor kontrolüne çok daha hızlı ve güzel kilo veririsin
kızlar şu neyva yoğurt ilşkisi nedir acaba bilen varmı
sabah yediklerim
kepekli tost peynirli
4 zeytin
1 kupa yeşilçay
teşekkür ederim canım....
meyve kan şekerini yükseltebilirmiş yükselmemesi için tavsiye etti doktor...

günaydıın.. dökülün artık k9ızlar nerdesiniiiiz................:4::4::4::4:

merhabalar kızlar

son günlerde fzl giremiyorum kusura bakmayın işlerim çook yoğun neler yapıyorsunuz? aramıza yeni katılan arkadaşlar hoooş geldiniz.

Back
X