bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur
minnosummm....sen kilo vericem diyorsun ama meyvisimin pismaniyesinden istiyorsunnasil olacak boyle...uzak dur uzak..
sana tatli felan yasak bu aralar...ragl manasiyla yeterince huplettirmissindir zaten
meyvisim, sana msndede sordum kirdimmi seni niye...ama enson yazdiklarim hepimiz icinde gecerliydi..enson listede hepimiz dokuluyorduk..ve bir sekilde dur demek adini uyarmak istedim..umarim kimseyi kirmamisimdir:78:
canim sen spor yarisina dahil olmazsin...senin yerinede ben kosarim artik kosu bandinda....persembeye kadar bir 45km daha gozukuyor bana malum
MAsallah ganfedim...yarisini gecmissin...kalan iki gun daha kolay gecer..bol sabirlarr
gecmis olsun ceyceycim, bende malesef ayni durumdayim...ustune ustuk annem icinde hala gelenler oldu..hem yorgun hem hastayim...diyetimi bozmim diye..yogurtlari yemiyorum kac gundur sadece otlara kaldik
hasretim, gecmisi okudum..herkes olumlu bakiyor yarisa...oyuzden bende onayliyorum yarisi..ama bana kalirsa cuma gunu sonuclar belli olsun...malum cocugumuzun haberi anca bugunden oldu..birde meyvisim dahil olmayacak yarisa..
tonbalikli zeytin yagim var anca, oda olurmu![]()
tamamdir........