• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bencede guzel fikir...hem ozelden olursa...bildirimleri alan disinda sonucu kimse bilmez ve herkes icin supriz olur:34:

minnosummm....sen kilo vericem diyorsun ama meyvisimin pismaniyesinden istiyorsun:20:nasil olacak boyle...uzak dur uzak..:19: sana tatli felan yasak bu aralar...ragl manasiyla yeterince huplettirmissindir zaten:1:

:41::41::41::41::41:

meyvisim, sana msndede sordum kirdimmi seni niye...ama enson yazdiklarim hepimiz icinde gecerliydi..enson listede hepimiz dokuluyorduk..ve bir sekilde dur demek adini uyarmak istedim..umarim kimseyi kirmamisimdir:78:

canim sen spor yarisina dahil olmazsin...senin yerinede ben kosarim artik kosu bandinda....persembeye kadar bir 45km daha gozukuyor bana malum:60::60:

MAsallah ganfedim...yarisini gecmissin...kalan iki gun daha kolay gecer..bol sabirlarr:38:

gecmis olsun ceyceycim, bende malesef ayni durumdayim...ustune ustuk annem icinde hala gelenler oldu..hem yorgun hem hastayim...diyetimi bozmim diye..yogurtlari yemiyorum kac gundur sadece otlara kaldik:60::60:

hasretim, gecmisi okudum..herkes olumlu bakiyor yarisa...oyuzden bende onayliyorum yarisi..ama bana kalirsa cuma gunu sonuclar belli olsun...malum cocugumuzun haberi anca bugunden oldu..birde meyvisim dahil olmayacak yarisa..:34:

tonbalikli zeytin yagim var anca, oda olurmu :60::60:

tamamdir........

kizlar...SPOR SONUC listesini nev ustelenmek istiyor...baska gonullu varmi liste icin???? yoksa nev ustlenecek
Bu hafta pazar-pazartesi-salı-çarşamba-perşembe şeklinde 5 günlük olur,haftadan itibaren düzene girer zaten.Hasretim sen de bu şekilde hesapla canım benim.Kızlar başka gönüllü yoksa özelden bana pazar ve pazartesi günkü spor sürelerini dakika cinsinden atarsınız bana.

kırmızım sen burda iken ben bişiler dicem sana yaaaaaa şimdi bak ben bu aralar farkındayım msj sayım çok düşük ama işlerim öğle yoğun ki cnm yaaaa sabahtan beri daha yeni girebiliorum nete biliorum topiğimizin de bazı kuralalrı var günlük paylaşım gibi ama yetişemiorum ne yapsam bilemedim sizi de zor durumda bırakmak istemiorum eğer bu durum topikte sıkıntı yaratıorsa geri dönmek üzere ayrılayım ben kırmızım ne dersin senn ve diğer arkadaslarımında fikrini almak istiorum :16::16:

julicim, anliyorum seni..yogunlugunada birsey demiyorum tatlim...ama benim takildigim yer.:26:..senin bize yyogunum derken, baska kendi actigin topiklerde bolca paylasimda bulunman..bende bunu gorunce, haliyle sana ayrimcalik yapamam...ama dersen ki, ben yogunum ve hicbir topige katilamicam...ozaman anlarim seni..ama bize az katilim baska topiklerde bolca katilimin olursa...kurallarimiz belli..:19:

gülüm ...

paylasım alanında bi oylama var gözünden kacmıs sanırım 6. takımın yenden acılmasını oyluyorlar bi ilgilen istersen canım..

oyyy gülüm benim kolay gelsin.. sınavlar ne zaman..

saol tatlim...bitirmem gereken bir proje var..onu bitirince pantrona vericem oda sinavi ypacak kisilere gonderecek..yani 6 hafta sonra insallah....umarim yaz tatiline girmez sinavi alacak yer...baya ugrastirdilar bu sefer..habire hata bulup durdulr..umarim bu son olur..bende sinavi alir kurtulurumm:18::18:

saol tatlim...bitirmem gereken bir proje var..onu bitirince pantrona vericem oda sinavi ypacak kisilere gonderecek..yani 6 hafta sonra insallah....umarim yaz tatiline girmez sinavi alacak yer...baya ugrastirdilar bu sefer..habire hata bulup durdulr..umarim bu son olur..bende sinavi alir kurtulurumm:18::18:

inş canım..
bu sınavları verince kademen falanmı yükseliyor canım noluyor..

julicim, anliyorum seni..yogunlugunada birsey demiyorum tatlim...ama benim takildigim yer.:26:..senin bize yyogunum derken, baska kendi actigin topiklerde bolca paylasimda bulunman..bende bunu gorunce, haliyle sana ayrimcalik yapamam...ama dersen ki, ben yogunum ve hicbir topige katilamicam...ozaman anlarim seni..ama bize az katilim baska topiklerde bolca katilimin olursa...kurallarimiz belli..:19:

cnm genelde akşamlarda geliorum oralarada burda bizim topikte kimse olmuo yoksa enden yazmim hepinizi çok seviorum bak gene geldim gene kimseler yok kırmızım yaaa :14::14:

selam kızlar, spor yarışması var galiba, ben hiç yapamıyorum. bütün gün hiç oturmuyorum, sayılmaz mı :)
müsli dietime tekrar başladım....

cnm genelde akşamlarda geliorum oralarada burda bizim topikte kimse olmuo yoksa enden yazmim hepinizi çok seviorum bak gene geldim gene kimseler yok kırmızım yaaa :14::14:
Bu konuda da Julia'ya katılıyorum.Gerçekten ne haftasonları ne akşamları kimse olmuyor,kendimiz yazıp kendimiz cevap veriyoruz.Hadi hafta içi neyse de,haftasonuna muhakkak bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum takımdaki dağınıklığı toparlamak adına.Ben hafta içleri gündüzleri çalışıyorum;tek boş zamanım hafta içi ve hafta sonu akşamları ama gerçekten 3 kişi ile bile aynı anda denk gelebildiğim olmadı.Ama bu yalnızca on 2 haftadır böyle.Bence diyetinden uzaklaşan takımdan da uzaklaşıyor bilinçaltı bir dürtü ile.Hırsımızı kaybettik son 2 haftadır bence,toparlanmak şart :19: Bence bu takımın olağan hali değil;7. takımın azim ve kararlığı konusunda bütün topik hemfikir.Ama bence son 2 haftadır çıkan resim tatmin edici değil.

Son düzenleme:
Bu konuda da Julia'ya katılıyorum.Gerçekten ne haftasonları ne akşamları kimse olmuyor,kendimiz yazıp kendimiz cevap veriyoruz.Hadi hafta içi neyse de,haftasonuna muhakkak bir düzenleme gelmeli diye düşünüyorum takımdaki dağınıklığı toparlamak adına.Ben hafta içleri gündüzleri çalışıyorum;tek boş zamanım hafta içi ve hafta sonu akşamları ama gerçekten 3 kişi ile bile aynı anda denk gelebildiğim olmadı.Ama bu yalnızca on 2 haftadır böyle.Bence diyetinden uzaklaşan takımdan da uzaklaşıyor bilinçaltı bir dürtü ile.Hırsımızı kaybettik son 2 haftadır bence,toparlanmak şart :19: Bence bu takımın olağan hali değil;7. takımın azim ve kararlığı konusunda bütün topik hemfikir.Ama bence son 2 haftadır çıkan resim tatmin edici değil.

cnm bende isterim gelip burda sizlerle sohbet etmek ama gündüzleri olmuo işte bugün kk yı açtığımda sanırım saat akşam 7 idi :97::97: ama akşamları full geliorum fakat o zaman da kimsee olmuyor :14::14:

Back
X