Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeşilerikçim mesajını düzenler misin canım.alıntı yaptıktan sonra queto yazılarını silmemiz gerekiyor ki,renkler ve karakterler değişmesin,tekrar tekrar yapmak zorunda kalmayalım :34:

ömürürm rahmime düştü eşim dedi bu kız görde bak dedi içine dogmuştu adamın bebek odasını boşalttık ne varsa eski attık orası kızımın odası olucekti 12 mk küçücük bir oda :16:sonra kız oldugunu söylediler eşim ben sana demedimmi kız diye dedi sonra pazara gitti bir bebek kıyafeti beyenmiş biizm tanıdıktan paşa kızımıza bir kıyafet beyendim görsen çok güzel dedi dedim ya merak ederim neden almadın dur daha erken dedi ısrarıma gitti aldı:16: allahım şeker pembesi kabarık bir elbise minnacım hanım efendi öptüm sevdim kıyafeti bak ömür baba sana ne almış dedim sanki hissetti ömürüm tekmeleri vurmaya başladı babasıyla gülüştük sonra internette bebek takımı beyendim beyendigim takım 2milyar 750 milyondu eşime dedim çok pahalı benim kızıa deger dedi sana deger dedi beni baba yapıcaksın dedi :16::16:sarıldı bana alnımda öptü :17:içinin herşeyini beyendik sonrası malum hayaller kurduk her seferinde babası işe giderken işe açar o kocaman göbegimi öper hadi ömürüm anneyi üzme baba işe gidiyor gelicek akşama der sonra beni öperdi:17: hastaneye gittik eşimle kontrole sonra bir bebek magazasına gittik çok istedim ordan sapsarı bir baddaniye aldım alalımmı dedim olur dedi hastane çıkışı aldık eve geldik allahım birini bıraktım birini sevdim öptüm kokladım yavrumu bunun içinemi sarıcam dedim babası ömürüm durucak degilmi buda ogullarımız gibi gitmicek degilmi dedim:14::14:yok işşalah allahın izniyle durucak dedi allahım ne mutlu olmuştum dedi diye sonrası malum ömürüm bizi bıraktı gitti eve geldik önce gözüm ömürün kumbarasına sonra aldıgım baddaniyeye baktı dedim ah güzel kızım annecin sana yetemedi eşimi gördüm sonrası malum gene beceremedim yetemedim yavruma dedim abileri gibi gitti ömürüm dedi aglaştık sonra aklıma geldi saatlerce eşim işe giderken nen oldu ömürü yok artık degilmi o vardı öperdin k,göbeginden derdim yok degilmi ömürüm yok ömürüm nere gitti hayallerim nere gitti
ben nerelerdeyim bilemedim artık gözüm hiç bir şey görmüyo neyi düşünecegimi aglayacagımı bilemiyorum umud diyorum allahtan vesvese şeytandan acaba umudummu ıolru ömürümmü çok özledim ben ya yavrularımı tekmelerini özledim varlıklarını özledim ben benden gittimmmmmmmben bugün çok kötü oldum kızlar komşu yeni taşındı oglu var allahın nede şirin ya kucagımdan inmedi ömürümleymiş :14::14::14:
bugün dayanamadım tartılıyım dedim sevincim kursagımda kaldı nedenmi aynı kilo 81 gören paşa 83 gördü bügün ya wc çıkamıyourdum ondan ben yavrularıma yetemiyomuyum inanın 79 bile gördüm kaçamak yapmadım sahur yapmadım peki neden killo verememişi gibi çıktı çıldlrıcem ablam bile kızdı ölüm orucu tutuyosun bak saglıgından olucaksın birşey ye yemezsen vücud sinyal veirri direk yag olarak depolar dedi kızlar çok yoruldum ,,,,,,,,,,öyle böyle degil sapribnam dediya yemedigim halde veremedim diye ben hiç yemedigim halde veremedim ne oluyor anlamış degilim sinirlerim tepemde karra verdim dukan yapıcam sizlerde bana yardım ediceksiniz yoksa başlka yolu yok:14::14::14::14:ne olur çok birşey istiyorum ama biri elimden tutsun kaldırsın beni yerden yoksa sonunmu hiç iyi düşünmüyorum :14::14::14::14::14:

canım sen doktoruna danışmadan hiçbirşey yapma.. acele de etme.. biraz da başına gelenler çok kötü de olsa Allah'tan gelene bu kadar isyan etme.. kendini rahat bırak artık.. bu kadar kasma.. yaşadıkların çok kötü olabilir ben anlayamam yaşamadan ama herkes de çocuk sahibi olacak diye birşey yok.. inşallah bi çaresi vardır da Allah nasib eder ama etmezse de yapacak bişey yok ki.. eğer sen ben şurda hata yapıyorum diyemiyorsan herşeyi doğru yapıyorsan kendini paralamanın hiçbir anlamı yok

sabret canım benim Hz. Eyüp'ü oku.. Onun gibi sabırlı ol :29: uzaktan konuşması kolay biliyorum biraz rahatlamanı istiyorum sadece :29:

Bu 4 mil çok zormuş ya hem çok hızlı hem çok acımasız :27::27::27:

valla ya 5 mil bana daha kolay geliyor ben 5 mil yapıyorum yapacak olsam :6:

1 öğün:
1 dilim dukan ekmeği (½ y.k. yulaf kepeği)
1 haşlanmış yumurta
peynir
çay

ara:
çay
T.kahvesi

2. öğün:
2 kokteyl sosisli,1 yumurtalı omlet (sosis dukana uygun..tava tamamen yağsız)
1 kase yoğurt

Misafirlerime ikram hazırlamadım.Sonra kalıyor,ben de yemek istiyorum diye..Hazır reçelli kurabiyelerden ve paykeklerden ikram ettim,bir de kanepe hazırladım tuzlu olarak..E canım çekmedi mi tabiki çekti ben de nefsimi köreltmek için ½ kurabiye yedim,½ dilim kek yedim ve 1 küçük parça kavun yedim.Bu kadarcık göz hakkından birşey olmaz diye umuyorum.3. öğün yapar mıyım bilmiyorum

canım böyle dukan olmaz gözünü seveyim böyle yapacaksan dukan yapma başka bişeyler dene.. hiç sonuç alamazsın böyle çünkü.. başka bişeyler dene istersen.. mesela sadece akşam ve sabah öğününü protein ağırlıklı yap öğleni de abartmadan ye ara öğünde yapma.. akşam 7den sonra da su dışında hiçbirşey yiyip içme.. kolayla derdin yoksa l.cola içebilirsin tabi.. o şekil bişey de olur..

anladım canım tamam,sorun değil :34:

tartı olayını bir an evvel halletmen lazım canım,eczanenin açılış kapanış saatlerine göre davranamazsınki :26: hem evinde,sabah,aç karnına ve çıplak olarak tartılmak en sağlıklısı.Perşembe akşamı tartıldığında fazla olabilir.Perşembe de tartılsan,yine sabah tartılman gerekir

adam almıyor tartı canım az zayıfla eve çıkınca alırım diyor.. perşembeleri oruç tutucam ya canım fazla çıkmaz kilom :106:

canım sen doktoruna danışmadan hiçbirşey yapma.. acele de etme.. biraz da başına gelenler çok kötü de olsa Allah'tan gelene bu kadar isyan etme.. kendini rahat bırak artık.. bu kadar kasma.. yaşadıkların çok kötü olabilir ben anlayamam yaşamadan ama herkes de çocuk sahibi olacak diye birşey yok.. inşallah bi çaresi vardır da Allah nasib eder ama etmezse de yapacak bişey yok ki.. eğer sen ben şurda hata yapıyorum diyemiyorsan herşeyi doğru yapıyorsan kendini paralamanın hiçbir anlamı yok

sabret canım benim Hz. Eyüp'ü oku.. Onun gibi sabırlı ol :29: uzaktan konuşması kolay biliyorum biraz rahatlamanı istiyorum sadece :29:

valla ya 5 mil bana daha kolay geliyor ben 5 mil yapıyorum yapacak olsam :6:

canım böyle dukan olmaz gözünü seveyim böyle yapacaksan dukan yapma başka bişeyler dene.. hiç sonuç alamazsın böyle çünkü.. başka bişeyler dene istersen.. mesela sadece akşam ve sabah öğününü protein ağırlıklı yap öğleni de abartmadan ye ara öğünde yapma.. akşam 7den sonra da su dışında hiçbirşey yiyip içme.. kolayla derdin yoksa l.cola içebilirsin tabi.. o şekil bişey de olur..

adam almıyor tartı canım az zayıfla eve çıkınca alırım diyor.. perşembeleri oruç tutucam ya canım fazla çıkmaz kilom :106:
haşa kardeşim isyan asla yapmadım her bebegim öldügünde eşime canım allahtan ne yapayımd edim içli içli agladım :14::14:her seferinde elelrimi dizlerime vurp allahım sen sabrını ver beni isyana ettirme dedim inan hayatım gelgitlerle dolu okadar dengesiz varki hayatımda :50::50:ama karar verdik eşimle bana söz verdi sen ne zaman hazır hissedersen bebege vesileoluruz dedim zorlamıcam dedi dedim eylül ekimde bebek düşünüyoruz yemedigim halde dedim kilo alıyorum ogün sizden sonra çarpıntım oldu agır bir panik atak geçirdim alahtan eşim sakinleştirdi elime aldım bir kese kagıdı aldım verdim nefesi çok agır geliyo bazı şeyler elimden birşey gelmiyo sizleride böyle üzmeye kafanızı şişirmeye hakkım yok belkim içinizde birileri rahatszı olursunuz affedin hakkınızı helal edin:14::14:çok zor inan bir müddet taşıyıpta elinden kayıp gitmesi varya adamı bitiriyo sanki çocugu doguruyosun diyolar senin degil deyip elinden alıyolar biliyorumki yavrularım beni cennette bekliyolar inişlerim çıkışlarım normal nedenmi kilo vermeye başladıgımda hoş kendime bile güvenedim eşimede dedim yok yapamam veremem okadar kiloyu ölüm orucu tutmam lazımdedim eşim dediki elimden tutup insan istediketn sonra yapar paşa kendine inan iradene hakim ol dedi hoş oldumda asıl kilom benim 105 kiloydı kızlar :14:inanını 80 gördüm tartıda ama gene olmadı 2 gündür müshil şurubu içiyorum kardeşim ne bagırsak var ya olmuyo wc çıkamıyourm :17::17:eşim geçen dediki canım otur klozete al eline kitabını epey bekle belkim gelir len dedim otursan cilt biticek okudugum kitap inanın 2 hafta içinde bitti az kaldı epey kalın bir kitap:14::14:eşimde üzüldü agladıgıma dedim canım orucum sahur yemiyorum kilo veren ben neden veremiyormki dedim bana yemiyosun orda hata yapıyosun dedi sen yemedikçe vucud yag depoluyo dedi oruçsun ondan dedi 6 gün borcum kaldı bitirmemem dedim bıraksam sonra bor olur tutamam öyle şeylere çok dikkat ediyorum ben :18::18:orucunu bitir dedi yaparsın bir diyet dedi 1 hafta benim doktorun verigi diyeti uygulucam tam olaraktan ne kaybederim ya kilo vericem ya alıcem başka yolu yok:27::27::27:allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi eylül diye dedik eşime sonra ekime attım kilo vericem diye hem hazır degilim daha inanın korkuyorum ya gene giderse diye hiç bir şeye yanmıyorumda o sütlerim boşuna akıyo gidiyo sütlerimi grödükçe üzülüyorum :14::14: eşimde senne zaman hazır hissdersen dedi ozaman düşünelim dedi bebegi bakıcez bana allah var destek bazen sinir etsede seviyorum ben bu adamı:16::16:rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:14::14:şimdi üstümden inanın büyük bir yükkalaktı şimdi ekime kadar veremezsem bu kiloyu aman allahım ya gebe kalırsam doktor kızarsa:30::30:sonra tutuyor paşanın panik atagı evlatlarımı unutmama bir anlamım yopk diyorum paşa farzet hiçdogurmadın bebegin olmadı bebek tedavisindesin diyorum ama sonrası malum yapamıyorum:14:inanın kafayı dinliyim girmiyim dedim hem sizleri özledim :48::48:hemde haber aldım arkadaşım 6 bebegini kaybetmiş biizm topikten:14::14::14::14:onun içinde girdim allahım kimseyi evladıyla imrtaan etmesin kzılar evlat acısı varya ne anaya ne babaya benziyo babam vefat etti çok agladım ama evlatlarım öldü daha beter oldum hayallerim hep yarım kaldı iyiki sizleri tanımışım kızlar inanını insan birilerinin destegini bekliyo şimdi sırayla nbeni kullanıcaksınır doktorun verdigi diyeti 1 hafta yapıcam olu kilo tam verdinm durucek olmadı karataydan tutta dukana kadar yapıcem önerilere açıgım ama allahını seven pirinç demesim:9::9::9::9::9:inanın pirinç pilavından tiskindim:9::9:bu arada tartılmadım wc görüşmedim belkim wc çıksam kilom belli olucekte nerde:57::57::57:bana verdiginiz destek için hepinize teşekkeür ederim allah hepinizden razı olsun bebeler :48::48::48::48:

senaristçim senin dukanla ilgili,ilginç bir hassasiyetin var nedense,bu tavrını daha önce de farkettim ben.ben 1 yıldır diyetteyim canım,bilir kişi ya da diyetisyen olmasam da,oldukça bilgi sahibi oldum diyetlerle ilgili,nasıl diyet yapacağımı bilirim,teşekkürler yorumun için.bilgilerine ve tecrübelerine çok güvendiğim arkadaşım nev de olumsuz bir yorumda bulunmadığından,dukanı doğru yaptığımı düşünüyorum.he tabi bir de şu var,hep söyledim,dukan çok sıkı bir diyet,ben o kadar sıkı yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik yapabildiğim oranda memnunum :114:

Selam kızlar nasılsınız?

Listemizi bir kontrol eder misiniz ?:16::16::16:

tfneyll (60,2/ 59,8 / 0,4 / % 0,66 )
kuzusununzuzusu ( 67,7 / 66,2/ 1,5 / % 2,21 )
gunesIM84 KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
şuleoz İZİNLİ
tubiş (84 / 81,6/ 2,4 / % 2,85 )
ebrugül (87,300/ 86,500/ 0,8/ 0,91) YENİ ÜYE HEDEF:60
All_ız_well (95/ 92,8/ 2,2 / % 2,31 ) YENİ ÜYE HEDEF 75

4.TAKIM ORTALAMASI:1,27

***7. TAKIM 271. ETAP***

SAPHIRA (83.5 / 82.8 / 0.7 / %0.84)
nev81 (82.6 / 82.5 / 0.1 / %0.12)
İpekyol (72.8 / 73.5 / -0.7 / %-0.96) geri dönmek üzere ayrıldı
ananee (74.9 /
pasam3405 (83.8 / 83 / 0.8 / %0.95) izinli
shopaholic (81.5 / 82.3 / -0.8 / %-0.98)
maviyesil1999 (63 /
gerbera1987 (87,9 / 84.7 / 3.2 / %3.64) izinli
maibeyaz (60 / geri dönmek üzere ayrıldı
senarist (107.6 / 107.6 / 0 / %0)
yesilerik (65 /64,4 / 0,6 / 0,9230 )

7. Takım Ortalaması: %

düne göre 200 gr. fazla çıktım.biraz ödem olmuş sanırım.yine eskisi gibi haftada 1-2 tartılma olayına başlasam iyi olacak,bu şekilde demoralize oluyorum :ssz:
Hazırlanıp çıkıcam artık kızlar,sonra görüşürüz :16:

kahvaltı:

1 yumurta+100 gr civarı mantar+azcık peynir+1 çay kaşığı yağ ile omlet
1 kk peynir
çay

Selam kızlar nasılsınız?

şuleoz İZİNLİ

düne göre 200 gr. fazla çıktım.biraz ödem olmuş sanırım.yine eskisi gibi haftada 1-2 tartılma olayına başlasam iyi olacak,bu şekilde demoralize oluyorum :ssz:
Hazırlanıp çıkıcam artık kızlar,sonra görüşürüz :16:

kahvaltı:

1 yumurta+100 gr civarı mantar+azcık peynir+1 çay kaşığı yağ ile omlet
1 kk peynir
çay
ben de düne göre 200 gram fazla çıktım niye bilmem :43: listemizi kontrol eder misiniz

haşa kardeşim isyan asla yapmadım her bebegim öldügünde eşime canım allahtan ne yapayımd edim içli içli agladım :14::14:her seferinde elelrimi dizlerime vurp allahım sen sabrını ver beni isyana ettirme dedim inan hayatım gelgitlerle dolu okadar dengesiz varki hayatımda :50::50:ama karar verdik eşimle bana söz verdi sen ne zaman hazır hissedersen bebege vesileoluruz dedim zorlamıcam dedi dedim eylül ekimde bebek düşünüyoruz yemedigim halde dedim kilo alıyorum ogün sizden sonra çarpıntım oldu agır bir panik atak geçirdim alahtan eşim sakinleştirdi elime aldım bir kese kagıdı aldım verdim nefesi çok agır geliyo bazı şeyler elimden birşey gelmiyo sizleride böyle üzmeye kafanızı şişirmeye hakkım yok belkim içinizde birileri rahatszı olursunuz affedin hakkınızı helal edin:14::14:çok zor inan bir müddet taşıyıpta elinden kayıp gitmesi varya adamı bitiriyo sanki çocugu doguruyosun diyolar senin degil deyip elinden alıyolar biliyorumki yavrularım beni cennette bekliyolar inişlerim çıkışlarım normal nedenmi kilo vermeye başladıgımda hoş kendime bile güvenedim eşimede dedim yok yapamam veremem okadar kiloyu ölüm orucu tutmam lazımdedim eşim dediki elimden tutup insan istediketn sonra yapar paşa kendine inan iradene hakim ol dedi hoş oldumda asıl kilom benim 105 kiloydı kızlar :14:inanını 80 gördüm tartıda ama gene olmadı 2 gündür müshil şurubu içiyorum kardeşim ne bagırsak var ya olmuyo wc çıkamıyourm :17::17:eşim geçen dediki canım otur klozete al eline kitabını epey bekle belkim gelir len dedim otursan cilt biticek okudugum kitap inanın 2 hafta içinde bitti az kaldı epey kalın bir kitap:14::14:eşimde üzüldü agladıgıma dedim canım orucum sahur yemiyorum kilo veren ben neden veremiyormki dedim bana yemiyosun orda hata yapıyosun dedi sen yemedikçe vucud yag depoluyo dedi oruçsun ondan dedi 6 gün borcum kaldı bitirmemem dedim bıraksam sonra bor olur tutamam öyle şeylere çok dikkat ediyorum ben :18::18:orucunu bitir dedi yaparsın bir diyet dedi 1 hafta benim doktorun verigi diyeti uygulucam tam olaraktan ne kaybederim ya kilo vericem ya alıcem başka yolu yok:27::27::27:allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi eylül diye dedik eşime sonra ekime attım kilo vericem diye hem hazır degilim daha inanın korkuyorum ya gene giderse diye hiç bir şeye yanmıyorumda o sütlerim boşuna akıyo gidiyo sütlerimi grödükçe üzülüyorum :14::14: eşimde senne zaman hazır hissdersen dedi ozaman düşünelim dedi bebegi bakıcez bana allah var destek bazen sinir etsede seviyorum ben bu adamı:16::16:rabbim başımızdan eksik etmesin eşlerimizi:14::14:şimdi üstümden inanın büyük bir yükkalaktı şimdi ekime kadar veremezsem bu kiloyu aman allahım ya gebe kalırsam doktor kızarsa:30::30:sonra tutuyor paşanın panik atagı evlatlarımı unutmama bir anlamım yopk diyorum paşa farzet hiçdogurmadın bebegin olmadı bebek tedavisindesin diyorum ama sonrası malum yapamıyorum:14:inanın kafayı dinliyim girmiyim dedim hem sizleri özledim :48::48:hemde haber aldım arkadaşım 6 bebegini kaybetmiş biizm topikten:14::14::14::14:onun içinde girdim allahım kimseyi evladıyla imrtaan etmesin kzılar evlat acısı varya ne anaya ne babaya benziyo babam vefat etti çok agladım ama evlatlarım öldü daha beter oldum hayallerim hep yarım kaldı iyiki sizleri tanımışım kızlar inanını insan birilerinin destegini bekliyo şimdi sırayla nbeni kullanıcaksınır doktorun verdigi diyeti 1 hafta yapıcam olu kilo tam verdinm durucek olmadı karataydan tutta dukana kadar yapıcem önerilere açıgım ama allahını seven pirinç demesim:9::9::9::9::9:inanın pirinç pilavından tiskindim:9::9:bu arada tartılmadım wc görüşmedim belkim wc çıksam kilom belli olucekte nerde:57::57::57:bana verdiginiz destek için hepinize teşekkeür ederim allah hepinizden razı olsun bebeler :48::48::48::48:

canım ben oruçları pazartesi perşembe cuma şeklinde tutuyorum.. pazartesi günleri hem peygamberimizde oruç tutarmış hem de doğumu pazartesi gününe denk geliyormuş perşembe ve cuma da mübarek günler.. bi de pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmak çok iyidir derler.. o yüzden ben bu şekilde bi plan yaptım.. üç aylarda da böyle tutuyorum ben ama bu yıl tutamadım sıcaklardan :5:

senin için çok dua edicem canım :29:

canım ben oruçları pazartesi perşembe cuma şeklinde tutuyorum.. pazartesi günleri hem peygamberimizde oruç tutarmış hem de doğumu pazartesi gününe denk geliyormuş perşembe ve cuma da mübarek günler.. bi de pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmak çok iyidir derler.. o yüzden ben bu şekilde bi plan yaptım.. üç aylarda da böyle tutuyorum ben ama bu yıl tutamadım sıcaklardan :5:

senin için çok dua edicem canım :29:

canım bende öyle yapıyım dedim ama olmuyo eşim sıkıldımd edi tek kahvaltıdan dedi adamda haklı :18::18::18:onun için ne kadar çabuk orucu tutyum sonra yürüyüş plates vs yapıcem :27::27:bana meydan okuyanlar görsün beni:9::9::9::9:

merhaba kizlaaar nasilsiniz neler yapiyosunuz? hepinizi cok ozledim:)
bugun aksam antalyaya gidiyoruz otobusle, aileme kavusacagim insss.. 13 eylul e kadar ordayis sonra da ver elini amerika..

tatilimin ilk yarisinda her seyi yedim diyebilirim hem de bol bol :) manti icli kofte tahin pekmez, gozleme, borek baklava cikolata yenmemesi gereken her seyden yedim.. :)
61.4 bildirmistim en son, simdi de 61.8 im. ins 400 grami da veririm hemencecik.. bi ara 63 filan geldim ama o kadar yememe ragmen cok kilo almadim cok sukur, her gun nerdeyse wc ye cikiyorum, 2 ogun yiyoruz bi de alisveris gezme derken biraz da yuruyus oluyor o kadar :)

sizler nasilsiniz? herkes izne ayriliyor galiba, ins bayraminiz ve tatiliniz cook guzel gecmistir :) opuyorum hepinizi :)

bugun aksam antalyaya gidiyoruz otobusle, aileme kavusacagim insss.. 13 eylul e kadar ordayis sonra da ver elini amerika..

tatilimin ilk yarisinda her seyi yedim diyebilirim hem de bol bol :) manti icli kofte tahin pekmez, gozleme, borek baklava cikolata yenmemesi gereken her seyden yedim.. :)
61.4 bildirmistim en son, simdi de 61.8 im. ins 400 grami da veririm hemencecik.. bi ara 63 filan geldim ama o kadar yememe ragmen cok kilo almadim cok sukur, her gun nerdeyse wc ye cikiyorum, 2 ogun yiyoruz bi de alisveris gezme derken biraz da yuruyus oluyor o kadar :)

sizler nasilsiniz? herkes izne ayriliyor galiba, ins bayraminiz ve tatiliniz cook guzel gecmistir :) opuyorum hepinizi :)

Meraba canimmm:) antakya ne guzeldir simdi ailenlede olcaksinki daha bi guzel olur kendini hem sıkmadn hemde az kilo aldin cook sevindim canim buna :)valla 13u cabucak gelse diyorum bende ayipmi ediyorum acaba ozledim ama ben seniii:)

ne demişler macera dolu amerika amerika :52::52::52:keşke bende görsem oraları ama nerde uçaktan çok korkuyorum:18::18::18::18:uçaga binebilmeme için önce benim gözüme bir yumruk atıp beni baymaları lazım galiba:9::9::9:

ananne se versene kız nepiyon orda süle çabuk:57::57::57:
bu arada kızlar herkeze hayırlı cumalar diliyorum rabbim dualarınızı kabul etsin işşallah:16::16:

Selam kızlar nasılsınız?

şuleoz İZİNLİ

Canim ben dogrumu yaptim bilemedim ama takim ortalamnizi 1.79buldum??

Back
X