Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan:50:
evet canım aynen öyle bir öğün atlayınca daha doymuyosun..düzeni bozmamak lazım ama arada kaçıyo işte :50:
bugün aç kalanlar günü olmuş ve aynen hep aklım yemekte,nasıl olcak böyle bilmiyorum :ssz:

ah canıımmm inan canınız çeksin diye değil,canınız tatlı iseyince yapın da,tatlı ihtiyacınızı giderin diye koydum :5: dene dene süper oliii :16:
ben de torpil yaparım.yani İzmirde adı torpil de,netteki tariflerde külah pasta filan demişler :1:

evet canım aynen kaılıyorum.bugün böyle oldu :ssz:

yapıcam ama yaa şu toz tatlandırıcı ve yulaf kepeğini nerden alıyonuz bakem :1:

aaa bizde torpil deriz yoksa farkında olmadan kanıma izmir demi karışmış :1:

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım.:16:
offf her ikinizinde hsta olması kötü olmuş çok geçmiş olsun:16:
saol canım çok teşekkür ederim
gecmıs olsun nasıl oldu
tesekkür ederim canım hala toparlanamadık.Ates yok ama hiç rahat değiliz huysuz dağınık keyifsiz.
bu sene kıştan nefre ettim,çocuklar hep hasta :ssz:sana da kızına da çok geçmiş olsun canım.sağlık olsun da,kurslar sınavla halledilir bir şekilde

canım karatay mı yapıyorsun? afiyet olsun
Sapişim burada kışta yok bildiğin 30-35 derece yaz yaşıyoruz ama sanırım klimalardan hastalandı yavrum.
Ben kurstan ayrı kalınca bayağı afallıyorum.Sonraki derste yarım saat hocanın ne dediğini anlamaya kelimeleri hatırlamaya çalışıyorum
Karatay değil canım kalori sayımı ama karatay vari :)))
***7. TAKIM 297. ETAP***

Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9 / 105.1 / 0.8 / 0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 / 84.4 / 0.5 / % 0.59)
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)

7. Takım Ortalaması :% 1.13

kızlar listemiz hazır.onaya sunucam sonra da paylaşım alanına eklicem.Kuralımızı bozmayıp hepiniz 12'den önce bildirim yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlar :16:
aslında anşaa ve ipekyol da bu hafta listedeydi ama bu saate kadar bildirim yapmadıklarına göre,bu hafta listede olmayacaklarını düşündüler herhalde,o kadar da uğraşmıştım,hangi etapta ayrılmışlar diye..neyse napalım..:ssz:

Canım hakkını helal et benim dün çok yogun bi programım vardı.Günlerden cuma oldugunu bile unutmusum.Hatırladığımda ise saat bayağı geç olmuştu.Tr de gece yarısına yakındı herhalde.

Bugün bi yetimhaneye gittik.Yazık yavrularım siyah boncuk gibiydiler.İçim hala buruk.Onların haline birde halimize bakıyorum.Çok tarifsiz duygularım..duyduklarım ve gördüklerim karşısında

gününüz aydın olsun herkese keyifli pazarlar diliyorum......
bu guzel pazar gununde calışmanın verdiği haklı gururla evrene pozitif mesajlar gönderiyorum mutluyum diyee:41:hayır ısın kötu tarafı havada güneslı ısınacak gıbı eşimle kızım evde ben çalışıyorum...olsun olsun ben mutluyum guzel sakın bır pazar geçireceğimi umut ediyorummm....az kalorılı gunler diliyorum ..bıde spor lıstesi tutuyomuyuz onu sorcam tutuyosak dun için 70 dakıka yuruyüş 30 dakıka bisikletim varr...menumu de yazıyım dun hasarsız geçtı çok şukur
sabah:kahve peynır 3 zeytın 2 dilim cavdar ekmeği
öğle:ıspanaklı yumurta ayran
akşam:balık salata :56:

yapıcam ama yaa şu toz tatlandırıcı ve yulaf kepeğini nerden alıyonuz bakem :1:

aaa bizde torpil deriz yoksa farkında olmadan kanıma izmir demi karışmış :1:
canım doğalsan yulaf kepeği alıyorum,migros ve tansaşlarda oluyor.toz tatlandırıcı da aynı şekilde.takita form 60 kullanılıyor dukanda veya splendanın tozu kullanılıyor.interneten de sipariş edebilirsin tabi :34:
:1::1:
Sapişim burada kışta yok bildiğin 30-35 derece yaz yaşıyoruz ama sanırım klimalardan hastalandı yavrum.
Ben kurstan ayrı kalınca bayağı afallıyorum.Sonraki derste yarım saat hocanın ne dediğini anlamaya kelimeleri hatırlamaya çalışıyorum
Karatay değil canım kalori sayımı ama karatay vari :)))

Canım hakkını helal et benim dün çok yogun bi programım vardı.Günlerden cuma oldugunu bile unutmusum.Hatırladığımda ise saat bayağı geç olmuştu.Tr de gece yarısına yakındı herhalde.
helal olsun canım benim haftaya hallederiz :34:
Bu listede ne biri acıklayabilir mi acaba :27: :26:
eşleştik kura ile,rakibe olduk birbirimize :1:
Bugün bi yetimhaneye gittik.Yazık yavrularım siyah boncuk gibiydiler.İçim hala buruk.Onların haline birde halimize bakıyorum.Çok tarifsiz duygularım..duyduklarım ve gördüklerim karşısında
:ssz::ssz::ssz:
gününüz aydın olsun herkese keyifli pazarlar diliyorum......
bu guzel pazar gununde calışmanın verdiği haklı gururla evrene pozitif mesajlar gönderiyorum mutluyum diyee:41:hayır ısın kötu tarafı havada güneslı ısınacak gıbı eşimle kızım evde ben çalışıyorum...olsun olsun ben mutluyum guzel sakın bır pazar geçireceğimi umut ediyorummm....az kalorılı gunler diliyorum ..bıde spor lıstesi tutuyomuyuz onu sorcam tutuyosak dun için 70 dakıka yuruyüş 30 dakıka bisikletim varr...menumu de yazıyım dun hasarsız geçtı çok şukur
sabah:kahve peynır 3 zeytın 2 dilim cavdar ekmeği
öğle:ıspanaklı yumurta ayran
akşam:balık salata :56:

canım Allah kolaylık versin..afiyet olsun..spor listemiz havada kaldı,yapan yok galiba şu an,birisi yapsa bence de iyi olur :16:

herkese iyi pazarlar kahvalımı unutmadan yazayım da biraz çıkıcaz evden.bugün İzmirde tam da İzmire çok yakışan bir hava var,faydalanmak lazım :16:

yağsız peynir
1 küçük domates
3 sap maydanoz
1 haşlanmış yumurta+1 yumurta beyazı
3 dilim sucuk (bu biraz kaçamak oldu ama napiim artık,malum pazar kahvaltısı)
çay

üstüne 1 dukan kurabiye+çay

sonuç: açımm :5:

yağsız beslendiğim için ya doymuyorum ya da çabuk acıkıyorum :( kafamda değişik formüler geziyor yine :1:

Kızlarrr herkese selamlar ve mutlu pazarlar

Ben çok kötüyüm cumartesiden beri.Dışardan tavuk salatası yemiştim rejimede uygun diye tavuktan zehirlendim hastaneden şimdi geldim ay ölecem sandım midem bağısaklar iptal eve çıktımda yatıyorum annemde yok arkadaş bekliyor başımı sıkıntıdan nete gireyim dedim :( rejimde rezil oldu :14:

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar kahvalımı unutmadan yazayım da biraz çıkıcaz evden.bugün İzmirde tam da İzmire çok yakışan bir hava var,faydalanmak lazım :16:

yağsız peynir
1 küçük domates
3 sap maydanoz
1 haşlanmış yumurta+1 yumurta beyazı
3 dilim sucuk (bu biraz kaçamak oldu ama napiim artık,malum pazar kahvaltısı)
çay

üstüne 1 dukan kurabiye+çay

sonuç: açımm :5:

yağsız beslendiğim için ya doymuyorum ya da çabuk acıkıyorum :( kafamda değişik formüler geziyor yine :1:
yaramazlık yooookkkk:51:

Ben çok kötüyüm cumartesiden beri.Dışardan tavuk salatası yemiştim rejimede uygun diye tavuktan zehirlendim hastaneden şimdi geldim ay ölecem sandım midem bağısaklar iptal eve çıktımda yatıyorum annemde yok arkadaş bekliyor başımı sıkıntıdan nete gireyim dedim :( rejimde rezil oldu :14:

canım çok geçmiş olsun

iyi akşamlar canlar sabah 9 da bi çıktım eve anca düştüm :1: teyzemlerle buluşmak çok iyi geldi bana tabi eccik rejim sallandı gibi oldu :21:
sabah kahvaltıya teyzem neler neler yapmıştı anlatıp ağız sulandırmıyım ama yimedimmm :1:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 domates
bi kaç çatal ucu tulum peyniri

ara
türk kahvesi

öğle saat 15 30 da yedik
bi tabak etli beyaz lahana dolması ve salata (çokmu oldu bilmiyom :()

akşam çayın yanında 3 tane hazır küçük tuzlu kuru pasta 3 tane galete

şimdi form çay ve yeşil çayımı içtim suyum 10 brdk oldu
yarına toparlıycam inşlh

ben sana 2 iki hafta veriyorum 2 hafta sonra bay bay yaparsın biz tombul sosislere:5:

canım kıyamam çok geçmiş olsun tedavi falan mı görcek yoksa zamanla duzelır dediler mı...

valaaaa kıskanıyorum bu ne hızdır yarabbim istanbulda olanlar esranın diyetısyenıne neden gitmiyo acaba harıkasın hayatım maşallah....

ama ben takımı sağlam disiplinde gördümm...güzel olmuş bence....

çok yanlış zamanda çıkmışsın canım takımdan o son 3-4 aylık gevseklıkten sonra ınan takım yenı duzene gircektır kaptan ve uyelerın hepsı çok sağlam....üzüldüm ne yalan söyliyim...

az mı 700 gr tebrikler canım...

hahahahaa evet öle gözüküyo...

çok çok çok özür dilerim kaptanım önceliklee....ben dün sabah evden bı çıktım az önce geldım haber veriyim diye akşam tam nete girdim ama ortalık çok karışıktı iş yerinde ne yazıkkı...bir daha kesinlikle böyle bişii olmıycak kusuruma bakma hiç tarzım diildir ama....oldu bi kere...:43:

bi dakikaa radyo programı da nedir bakıyımmm ya çok geride kaldım bişeyler kaçırmışım bennn:4:

ben de saymak ıstiyoruuuuuuummmm ya ben ya bennn.....

alışırsın çiçeğim zamanla...

ay beklıcez dedı duruma gore aamelıyat dıyor

iyi hafta sonları kızçelerrr

kahvaltım
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim çvdr ekmeği
yeşil çay

öğleye kapuska yapıyim diyorum
bayılırım kapuskaya:))

herkese iyi haftasonları kızlar ben anneme geldim gelirken tableti getirmiştim ama sağplsun oğlum ekranını kırdı kardeşimin işyerinden giriyorum ama burası işyeri olduğu için sık giremem haber vereyim dedim,hepinizi kocaaaaaammmmaaaaannn öptümmm:54::54::54:
eyvah eyvah .cocuklardakı bılgısayar merakı delı edıo benı

çok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan:50:
aynen ben hep bu hataya dusuom bebemmm

Bu listede ne biri acıklayabilir mi acaba :27: :26:
bende merak ettım nedır kı bu lıste

:( hıc deger bılmıoruz degıl mı halımıze..yazık:(

cok gecmıs olsun dudummm nasıl oldun sımdı

yaramazlık yooookkkk:51:

canım çok geçmiş olsun
Sağol canım:16:

dudujan çok geçmiş olsun canım annende panik yapmıştır söylediysen :(

Yo canım söyler miyim kalar gelir daha kızkardeşimin çok işi var o yüden söylemedim. sağol canım:16:

ay beklıcez dedı duruma gore aamelıyat dıyor

bayılırım kapuskaya:))

eyvah eyvah .cocuklardakı bılgısayar merakı delı edıo benı

aynen ben hep bu hataya dusuom bebemmm

bende merak ettım nedır kı bu lıste

:( hıc deger bılmıoruz degıl mı halımıze..yazık:(

cok gecmıs olsun dudummm nasıl oldun sımdı

Sağol canım :16:Daha iyi gibiyim canım ama hiçbirşey yiyemiyorum serumlar şişirdi beni ama mecbur kalkıp işe geldim haftasonum rejim hep reil oldu:43:

Kızlar pek birşey yiyemiyorum midem düzelmedi ama zorla 1 dilim peynir+2 siyah zeytin+1 dilim tam buğday ekmeği yedim.Yanındada ılık su içtim.

canım benim çokkkk geçmiş olsun,ah bu dışarıdan yenen tavuklardan zehirlenme olayını çok duyuyorum :ssz:
Kızlar pek birşey yiyemiyorum midem düzelmedi ama zorla 1 dilim peynir+2 siyah zeytin+1 dilim tam buğday ekmeği yedim.Yanındada ılık su içtim.

canım şimdi diyeti değil sağlığını düşün,sağlık olsun da,her şey olur nasıl olsa :16:

Selam kızlar,hepimiz için iyi bir hafta olsunnn :16:
bu sabah kurs hocam aradı,üşütmüş hastaymış yazık,o yüzden bugünkü ders iptal oldu.Ben de ev işinden anca gelebildim.Birazdan çıkıp kızımı alıcam okuldan.O da bugün aşı oldu yavrum,ilk kez yanında ben yokken,okulda aşı oldu :5: öğretmenini aradım açmadı,çocuklarla ilgilenirken açamıyor tel.ini.o yüzden çok merak ediyorum,ağlamadı ne yaptı,cabbardır biraz,pek ağlamaz ama ağlayanlardan etkilenmiş olabilir :ssz:

dün öğlen yemeğini akşamüstü yedim

6 ad. ızgara kanat (valla derili merili yedim)
ayran içtim bol bol
zero içtim

sonra 21.00 gibi acıktım tavuk suyu çorba yaptım.yulaf kepeği hakkımı da bitirmemiştim zaten daha

2 büyük tabak çakma işkembe çorbası

üstüne 1 dukan kurabiyesi ve zero

dün hava çok güzeldi bol bol yürüyüş yaptık

bugün

kahvaltı:
çingene salatası (domates,salatalık,biber,t.soğan,lor la yapılan bir salata,1 çay kaşığı yağ döktüm sadece)
nescafe
1 dukan kurabiyesi

öğleni henüz yemedim,okuldan dönüşte yerim artık :16:

canım benim çokkkk geçmiş olsun,ah bu dışarıdan yenen tavuklardan zehirlenme olayını çok duyuyorum :ssz:

canım şimdi diyeti değil sağlığını düşün,sağlık olsun da,her şey olur nasıl olsa :16:

sağol canım düşünüyorum kendimide diyet ziyan oldu geçen hafta :( sabah tartıldım kilodan fazla almışım anlamadım ki nasıl oldu hiçbirşey yemeden inş serumlardan şişliltir de geçer cumaya kadar o kadar moralim bozuldu ki dışarı çıkınca bile dikkat ediyorum rejime başka yerden yakalıyor :43:
Selam kızlar,hepimiz için iyi bir hafta olsunnn :16:
bu sabah kurs hocam aradı,üşütmüş hastaymış yazık,o yüzden bugünkü ders iptal oldu.Ben de ev işinden anca gelebildim.Birazdan çıkıp kızımı alıcam okuldan.O da bugün aşı oldu yavrum,ilk kez yanında ben yokken,okulda aşı oldu :5: öğretmenini aradım açmadı,çocuklarla ilgilenirken açamıyor tel.ini.o yüzden çok merak ediyorum,ağlamadı ne yaptı,cabbardır biraz,pek ağlamaz ama ağlayanlardan etkilenmiş olabilir :ssz:

aaay kıyamam ya benim aşılarım hep kanardı annem sağlık ocağına götürmek zorunda alırdı.:(

sağol canım düşünüyorum kendimide diyet ziyan oldu geçen hafta :( sabah tartıldım kilodan fazla almışım anlamadım ki nasıl oldu hiçbirşey yemeden inş serumlardan şişliltir de geçer cumaya kadar o kadar moralim bozuldu ki dışarı çıkınca bile dikkat ediyorum rejime başka yerden yakalıyor :43:

aaay kıyamam ya benim aşılarım hep kanardı annem sağlık ocağına götürmek zorunda alırdı.:(

bozma moralini tatlım,er ya da geç gidecek bu kilolar nasıl olsa :34:

çok şükür sorunsuz geçmiş.keyfi yerinde,ağlamamış bile,hiç acımadı diyor :1::nazar:

Back
X